IDEI PERSONALIZAT SOLENZA
![]() ![]() ![]() |
IDEI PERSONALIZAT SOLENZA
mariusm55 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 10 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
SOLENZA
- B 41 L B A
|
|||
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
In legatura cu mutatul numarului....nu s-a luat nimeni niciodata de faptul ca l-am mutat, stai linistit.
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
in legatura cu pozitiile colorate eu zic sa te abtii. eu m-am ales cu 250 000 amenda petru traversare ilegala cica, asta ca sa nu-mi dea de la 1 la 3 milioane pentru prostiile alea de pozitii. alti doi prieteni ai mei (DSN si Cielo) au scos 500 000 (24h) pt acelasi motiv. plafoniera am si eu, cu led albastru si e ok dar nu te astepta sa aiba efect de neon... e asa ca sa bata albastru si iti spun ca esti orb in masina, nu mai vezi nimic. am avut initial un bec de 10 000 vopsit pe interior cu cerneala cred care in 1 luna s-a inverzit zi era chiar hidos...
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
mariusm55, io am scos aeroatoarele alea si le-am vopsit. (acum sunt in curs de uscare
![]() deocamdata postez imaginea cu aerotorul scos ![]() Attached thumbnail(s) Image_287_.jpg ( Size: 230.64k ) Number of downloads: 817 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
mariusm55 |
![]()
|
in legatura cu numaru chiar o sa o fac
cu pozitiile se pare ca m-ai linistit cu toate ca vad in fiecare zi nun taxiu cu lumini galbene si arata super(solenza), iar cu plafoniera ma gandeam sa bag un bec portocaliu sau ceva sa dea bine cu bordu, oricum nu prea o folosesc in legatura cu aeratoarele daca vrei poti sa mai scrii cate ceva cum se desfac exact si cu ce le vopsesti(doar daca vrei ca nu vreau sa va sacai prea mult pe tema asta) mersi mult pentru sfaturi |
--------------------
SOLENZA
- B 41 L B A
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
tu chiar vrei sa-ti faca o harta ? incearca si ai sa vezi cum e ! eu zic ideea ai prins-o asa ca apuca-te de treaba. de vopsit se poate cu spray (din vitan de ex.) sau vopsea obisnuita. trebuie scoase si flapsurile alea mici - se face relativ usor - sau le poti acoperi cu scoci de ex.. spor la lucru.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-am vopsit cu pensula! N-am dat "flapsirule" alea jos ca mi-era frica sa nu le rup. Nuci macar scoch n-am pus pe ele la vopsire. Pur si simplu le tii pe deschis si incepi treaba cu o pensula foarte subtire.
P.S. La mine a trebuit sa dau 1000 de straturi (metaforic vorbind) pt ca a fost vopseaua prea "laptoasa" - Policolor. Vezi ca o sa o sa imputi toata casa cand le vopsesti ![]() vopseste si capacul de la scumiera ![]() This post has been edited by free_fiber: 12 Feb 2005, 10:26 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
mariusm55 |
![]()
|
mersi mult .dar cred ca totusi o sa incerc cu un spray, pt ca imi e frica sa nu arate urat de la pensula,si nu am chef sa cumpar altele dupa aia
|
--------------------
SOLENZA
- B 41 L B A
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
puteti folosi led-uri albe pt pozitii.se vad mult mai natural si au aparut si in targ la vanzare.in nici un caz nu va luati becuri de pozitie albastre de la augsburg!am constatat ca pt 3,5 EUR se vad la fel de galben ca si cele ale masinii,o mare teapa..
|
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
io am impresia ca alea albastre de la augsburg sunt phillips si nu scrie nicaieri ca ar fi albastre
![]() alea sunt blue vision...da se vad oleaca mai albe decat alea normale ![]() dar v-as sfatui si eu sa nu va bagati la pozitii de alte culori ca isi gasesc de lucru cap de creta cu voi ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
free_fiber |
![]()
|
Io mi-am pus Philips Blue Vision in faruri si-n pozitii. Se vad o leaca mai misto... http://www.noitoti.as.ro/solenza.html
This post has been edited by free_fiber: 26 Feb 2005, 14:38 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
kap00ne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 5 November 04 ![]() |
salut!,ce pret au becurile pt faruri si de unde ai luat?mersi!
![]() |
--------------------
dacia
solenza europa
- B 83 ENA salut
|
|
free_fiber |
![]()
|
De la autoaccesorii.ro (Color Tuning). 375 000 lei/buc - bec far si 119 000 lei/pereche de pozitii.
Pentru faruri poti sa iei si alte becuri mai ieftine... ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
targul vitan..250.000 setul de ,,xenoane,, faruri dar nu luati de 100w ca nu merita..
55w e perfect.. |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
|
|
pitbull |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Buna ideia cu inlocuitul becurilor de pozitie cu niste leduri albe...am si eu de 7-8 luni si nu a zis nimeni nimic pana acum......dar sa fie albe nu albastre sau mai stiu eu ce culoare....si dc totusi nu vrei albe...incearca niste leduri violete-fluorescente.....Parerea mea este ca la niste becuri de far able nerg niste pozitii albe....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
- B 59 DPM
|
|
gezzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 March 05 ![]() |
eu ma intreba la ce ar folosi chestia asta
![]() Attached thumbnail(s) Cui_cu_termofit.jpg ( Size: 45.25k ) Number of downloads: 727 |
--------------------
dacia
solenza
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
nu luati xenoane d-alea la 250 ca nu prea vezi nimik cu ele...am avut si eu d-alea o saptamana si mi-o trecut dup-aia...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
excellence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 16 February 05 ![]() |
eu cand pun asa ceva pe cuiul ala de la usa ,nu mi se mai inchide bine usa...ramane asa o parte in afara
![]() |
--------------------
Solenza
Rapsodie
- DJ-06-SUL De la Craiova multe salutari.....
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Salut , mi-am montat o cotiera cu leduri albastre ( 1.200.000 lei ) , 2 lampii albastre de autoaccesorii , super faine , ceva pleoape , ma bate gandul la ceva praguri , spoilere si ... mai vad functie de techini.
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(Charlton @ 9 Mar 2005, 11:53) Salut , mi-am montat o cotiera cu leduri albastre ( 1.200.000 lei ) , 2 lampii albastre de autoaccesorii , super faine , ceva pleoape , ma bate gandul la ceva praguri , spoilere si ... mai vad functie de techini. Poate ne oferi si niste mici poze... sa ne clatimi ochii. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Salut , chiar am reusit sa cumpar un adaptor de bricheta ( 2 intrarii ) deoarece si cotiera si lampile se alimenteaza cu 12 v , mi-ar trebui cu 3 intrarii si pentru detectorul de radar si cum prind untel.cu camera fac niste poze ( noaptea ) , si le trimit.
Multa bafta . |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
eminescu0 |
![]()
|
QUOTE(excellence @ 9 Mar 2005, 09:28) eu cand pun asa ceva pe cuiul ala de la usa ,nu mi se mai inchide bine usa...ramane asa o parte in afara ![]() asa a fost si la mine insa dupa mai multe folosiri se tocesc si se inchid. intr-adevar e o diferenta sesizabila si e mai bine, mai placut decat zdrang-ul ala binestiut insa .. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Incercati cu termofit. Eu inainte puneam izolir si mai mult de cateva saptamani nu tinea. Acum am termofit pus din vara trecuta si inca se tine bine. Mie mi l-a dat John (thanks) dar se gaseste la magazinele de electronice de pe Maica Domnului.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
eminescu0 |
![]()
|
bai dar nu merge pus alt ... "tamburus" de-ala de la alta masina ? logan de exemplu sau cielo, matiz ceva ? si bineinteles si corespondentul din usa.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
cred ca merge..incearca la dezmembrari,de la vreun passat sau renault.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
din cate am inteles cuiul ala trebuie sa aibe ceva rezistenta, inclusiv capatul lui (motul ala). Da intrebarea e cat de resistent trebuie sa fie. Oare nu se poate taia motu, dat o gaura si bagat un surub. De ce? Ca sa pot baga pe cui o bucata de plastic mai dura, eventual teflon. Mai bine se intelege din poza atasata.
Ma gandesc ca poate surubul/filetul sa nu cedeze daca acolo apar forte mari. Si asa pot sa scot surubul, schimb plasticul cand se uzeaza, bag surubu si gata. This post has been edited by thunder: 11 Mar 2005, 22:54 Attached thumbnail(s) cui.gif ( Size: 1.69k ) Number of downloads: 516 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
ce rost are atata munca cand poti monta de la alta masina sau poti renunta la idee?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
|
|
excellence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 16 February 05 ![]() |
QUOTE(Charlton @ 9 Mar 2005, 05:53) Salut , mi-am montat o cotiera cu leduri albastre ( 1.200.000 lei ) , 2 lampii albastre de autoaccesorii , super faine , ceva pleoape , ma bate gandul la ceva praguri , spoilere si ... mai vad functie de techini. cum e cotiera cu leduri..? incearca sa pui si tu niste poze sau macar fi mai detaliat:) |
--------------------
Solenza
Rapsodie
- DJ-06-SUL De la Craiova multe salutari.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 14:06 |