Lampa de iluminare interior, Lampa de iluminare interior
![]() ![]() ![]() |
Lampa de iluminare interior, Lampa de iluminare interior
BV05RAU |
![]()
|
||
![]() Cine se scoala de dimineata e obosit si casca toata ziua Group: Members Posts: 62 Joined: 9 September 08 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.6 MPI iunie 2008
|
|||
hanrad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 July 06 ![]() |
Salut
am observat ca sunt multi dintre voi foarte priceputi in ceea ce priveste electronica electrica by logan, de aceea am si eu o intrebare. Avand geamurile foliate (din tinerete), pe locurile din spate nu prea am lumina defapt ma deranjeaza ca nu am pe locul unde a venit copilul (nu era luat in calcul cand am foliat) si de acea am decis sa imi montez o lampa care sa stea aprinsa pe timpul calatoriei in genere noaptea ( sau mai bine zis "ziua" in anotimpul asta) astfel am purces in a-mi achizitiona o lampa (cea din imagine) ea are in dotare si un intrerupator si un bec de 12v 5w, mentionez ca o voi fixa pe manerul de deasupra usii dreapat, acum ce nu stiu eu e de unde o voi alimenta ..... ma puteti ajuta???? Nu am nici o treaba cu partea electrica de la orice chestie..... defapt mint mai schimb baterile la jucariile lui ficiormiu ![]() Astept raspuns Merci Attached thumbnail(s) 12.jpg ( Size: 99.83k ) Number of downloads: 493 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006 1.6
- is 09 JBS
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai lampita ta are 2 fire.
Unul din ele il legi la masa (la caroserie)- intr-unul din suruburile de fixare ale manerului. Asigura-te ca face contact cu caroseria. Celalalt fir al lampitei il duci pe marginea plafonului (vezi tu cum) spre plafoniera din fata a masinii. Acolo te legi la firul rosu din mufa acesteia. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
hanrad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 July 06 ![]() |
merci
M-ai luminat nu doar pe mine ci si pe ficiormiu ![]() Am incercat sa trimit un PM si zice ca nu am destule postari. Aveti ideie cate trebuie sa am ?? This post has been edited by hanrad: 16 Nov 2008, 08:56 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006 1.6
- is 09 JBS
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Parca 25 de posturi.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
25
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Bombetz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 July 09 From: Zimnicea ![]() |
fratilor are ceva daca mi-am pus led de pozitie de logan la plafoniera albastru?? ma refer la partea electrica....si legat de lampa pot sa leg inca una nu am in torpedo la masina e identica cu cea din portbagaj as putea sa trag de la plafoniera sa aprinda doar cand dau pe intrerupator sa ramana aprins ? e nevoie de un circuit ceva ??
|
--------------------
Logan
Berlina1.4 75 cai /MCV 1.5 85 cai
ambiance2007/laureatte2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:35 |