Audi A4 1.9TDi(130CP) vs Audi A4 2.0T(200CP) vs BM
![]() ![]() ![]() ![]() |
Audi A4 1.9TDi(130CP) vs Audi A4 2.0T(200CP) vs BM
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Nu vad nimic amuzant.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Lume nebuna...mai bine zis tineri cu multa adrenalina...s-a va zic ceva,off-topic oleaca...saptamana trecuta cand veneam de la Targoviste spre Bacau(taicamiu conducea) dupa iesirea din TGV 2 nebuni incep s-a faca spectacol,unu cu un Nissan Terano si unu cu un BMW M5...depasiri la limita,luau cate 3-4 masini odata,in conditii de trafic aglomerat,si cu niste viteze f mari(cam ce fac astia aici)...si stiti cum s-au linistit baietii cand la vreo 500 de metri de intrarea in Mizil au vazut pe unu cu Logan-ul in lanul de porumb si pe unu cu un Opel intors pe mijlocul drumului,mergeau baietii legal...eee uite asa ceva le trebuie si la astia
P.S. eudin_umarian nu ne m-ai "binecuvanta" cu filmulete de astea "foarte interesante", ca nici ala cu "romanian tuning,interzis minorilor" nu e nimic de capul lui...si cum zice si @k0b3 mai sus, nu e nimic amuzant This post has been edited by Racky: 3 Aug 2006, 15:50 |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca-ar stii tacsu` lu cacaciosu` ala ce face el cu masina.. am mai vazut 1 calcat in picioare de tacsu` in sectia de Politie... aia era de ras....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
semit, faza nu e aia care au dat-o la TV ?
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pe langa aia cu pustiu` ala cu Megane galben..... eu am vazut una live...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
E super distractiv sa conduci asa...dar nu in romania frate!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(Racky @ 3 Aug 2006, 16:49) P.S. eudin_umarian nu ne m-ai "binecuvanta" cu filmulete de astea "foarte interesante", ca nici ala cu "romanian tuning,interzis minorilor" nu e nimic de capul lui...si cum zice si @k0b3 mai sus, nu e nimic amuzant am intentionat sa arat cat de mare e gradina lu' Doamne-Doamne si cati nebuni sar gardul, nicidecum sa va "binecuvantez" cu filmulete "foarte interesante", ori pentu a va amuza. daca cumva va deranjeaza, puteti accesa oricand optiunea "Ignoră Utilizator", din profilul meu. This post has been edited by eudin_umarian: 3 Aug 2006, 17:43 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Super distractie... ce sa zic...
Daca apareau brusc nevestele alora cu masinile (ca sa nu zic de copii, sigur nu au la cat de tampiti sunt ) pe sosea si se infingeau toti in ele? Moderatorilor, sanctionati-ma, nu ma pot abtine... Pe bune, asa ceva trenuie sanctionat cu ridicarea permisului pe cel putin 3 ani... plus conficarea masinilor... In alte tari civilizate se practica... This post has been edited by CristiZ: 3 Aug 2006, 17:54 |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
macar ca tampitii nu asculatau manele!
![]() ![]() This post has been edited by sagetator: 3 Aug 2006, 18:08 |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Niste carnatzi cu masina cumparata de taticu'. Cu >150 kmph in localitate? Pai daca sarea ceva in fata masinii il faceau zob!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Un film de ,,proasta calitate'' cu masini bune(exceptie face tractorul care realmente este depasit de situatie!!!!
![]() ![]() ![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Fugea si TDi-ul, stai linistit...oricum n-aveau unde sa-l lase in urma pentru ca 200 prindea si el. Poate pe un autobahn sa aibe tupeu M5-ul si A4 2.0T sa o calce mai cu tupeu.
@Illusion: N-ai vazut ca erau sa dea peste un pieton chiar pe zebra. Si l-au mai si claxonat+injurat. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
In ultimele secunde se vede clar ca tractoraul e depasit lejer de benzinare,are 200km/h si aia vin din spate ca din tun fiind vorba evident si de diferenta colosala de putere.
Ce 150km/h..in localitate ca eu am vazut ca ii dadea cu 180-190km/h..in unele locuri. |
-------------------- |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat pana la capat sperand ca totusi o sa se infiga intr-un stalp. Multa, multa, multa durere le trebuie la astia... si sa nu fie lasati sa se reproduca.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
eudin_umarian, esti foarte entuziasmat de ce fac astia pe drumuri publice. Sa se duca pe un camp pustiu, sa le dea in gura pana le sar injectoarele ca oricum nu ii doare burta si sa se incolaceasca in primul pom. Altii merg incet cu familia in masina, cu copii, si se pomenesc cu un putoi teribilist si iresponsabil urcat pe ei. Sa nu mai zic de vreun pieton. Astora le-as face masinile praf cu un tanc.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
@to_the_limit: Uita-te mai bine. Imediat ce trece de M5 cu 200km/h, pustiu a luat piciorul de pe acceleratie si viteza a scazut spre 180. Chiar era ala cu camera pe kilometraj. De aceea a fost depasit asa usor pe urma.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
QUOTE(AND @ 3 Aug 2006, 21:33) @to_the_limit: Uita-te mai bine. Imediat ce trece de M5 cu 200km/h, pustiu a luat piciorul de pe acceleratie si viteza a scazut spre 180. Chiar era ala cu camera pe kilometraj. De aceea a fost depasit asa usor pe urma. Tractorul are 130 cp iar cele 2 masini au 200cp si respectiv 400cp...de aia au trecut benzinarele ca racheta pe langa ,,tractor''. ![]() |
|
|
AND |
![]()
|
Ma...voi exagerati. Nu am zis ca nu ar fi fost depasit oricum. Bineinteles ca se duc mai tare cele doua benzinare pentru ca au mult mai multi cai, insa depasirea despre care vorbea to_the_limit a fost facuta asa usor pt ca TDi-ul a incetinit semnificativ de mult. Daca o tinea la 200 in continuare...TSi-ul trecea putintel mai greu, pe cand M5-ul n-ar fi avut oricum nici o problema.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Simtul raspunderii civice!!??Dar totdeauna vor exista rahati de astia si unii mai vorbesc de TDI si de cai putere,trist.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
to_the_limit |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 25 March 04 ![]() |
da ce ai vrea sa plang?
vorbesc,e forum. |
-------------------- |
|
RCS |
![]()
|
Stau si ma intreb: astia is oameni ca merg cu 200km/h cand puteau sa mearga cu 240km/h ?
![]() ![]() |
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ce sa zic si eu, decat ca astia-s niste taranoi mai de oras, se dau mari cu niste masini cumparate sh...
In masina se simt musculosi fata de ceilalti participanti, dar ca pietoni printre alti pietoni nu cred ca ar mai avea un tupeu asemanator. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
AND |
![]()
|
Cele doua A4 erau ultimul racnet, nu sh. M5-ul posibil sa fi fost sh...
In rest, pustani idioti...nimic mai mult. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
A4 TSI intr-adevar posibil sa nu fie sh, dar pe TDI am vazut la kilometraj ca are 100k km, si am tras eu o concluzie ca ar putea fi sh... Sau daca proprietarul are prea multi bani de motorina si merge in fiecare zi cu 200km/h, ar putea acoperi 100k km in scurt timp
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pacat ca nu era mai lung
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu le doresc aterizare placuta in primul copac, fara alte victime. Viteza intr-adevar te fura si o masina bine facuta (vorbesc de Masini, da?) iti induce o (falsa) senzatie de siguranta.
Verificat pe mine: Dacia 1300 (prima masina): daca ajungeam la 100 km/h era eveniment important, ma gandeam ca daca se intampla ceva nu mai am nici o scapare. Plus ca urla motoru ca naiba (deh, cutie cu 4 trepte, saraca), asa ca viteza de croaziera era 80-90 km/h. Opel Corsa/Combo (ocazional): 140 km/h era viteza de croaziera (unde puteam s-o calc fara ca sa am emotii ca-mi apare un pieton) si nici nu-mi dadeam seama ca merg asa tare. Logan (a doua masina): 100-120 km/h, dupa aia imi amintesc de faptul ca inca mai conduc o Dacie. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Eu am vazut doar 4 chestii care m-au oripilat:
1. depasirea tirului la inceputul filmului, fara nici o vizibilitate 2. faza cu pietonul 3. ala care filmeaza nici macar nu poarta centura 4. viteza in localitati unde daca le sarea un caine in fata era macel Nu dati cu pietre, si eu sunt un sofer care merge cu 180 km/h dar nu in localitate si nu pe drumurile astea! |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Si ce au vrut sa demonstreze? Ca 1.9TDI se tine dupa un 2.0 turbo sau M5?
![]() Ce e ciudat e ca am facut si eu din astea (depasiri la limita si 160 in localitate) dar cand ma uit la astia mi se face frica. This post has been edited by cristidb: 4 Aug 2006, 11:06 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
RCS |
![]()
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:08 |