Cum se activeaza bloc. autom. a usilor daca nu, deschizi usile (Ambiance/Preference)
![]() ![]() ![]() |
Cum se activeaza bloc. autom. a usilor daca nu, deschizi usile (Ambiance/Preference)
TIulian |
![]()
|
||
Metode de seducție cu cărămida.. Group: Members Posts: 197 Joined: 27 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1816 SLR Cum să îți recucerești prietena, după ce i-ai pronunțat din greșeală numele pe râgâitură..
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(TIulian @ 1 Oct 2007, 16:29) (intreb presupunand ca "crahu" = crashu ![]() ![]() QUOTE(TIulian @ 1 Oct 2007, 16:29) Oricum, cred ca nu ar strica deconectarea plusului direct de la baterie pe durata acestei operatiuni Chiar este recomandat. Mai trebuie sa mai ma documentez un pic ca sa aflu daca este activat sigur by default sau nu.This post has been edited by IRONICK: 1 Oct 2007, 15:46 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Am activat ieri unui bun prieten inchiderea usilor. Fir nu a mai trebuit sa trag, ca avea. Un diesel din vara trecuta.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ceva noutati despre uce airbag ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu. Sunt alte prioritati acum ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
99MMH |
![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
Salutare
Azi am fost la Service.........., (nu ii dau numele) pentru revizia de 10.000 KM a masinii croit sa imi activez functiile de inchidere a usilor - trasesem in prealabil fir de la casetofon-, alarma , buzzerul pentru viteza si centura din UCH. Am solicitat aici pe forum si am primit destule detalii de la diferiti useri (doar trebuia sa ma duc documentat la baiatu`cu DDT-ul ![]() ![]() ![]() In concluzie este cineva din Craiova care stie sa activeze aceste functii??Chiar si prin imprejurimile Craiovei??? Va multumesc! |
--------------------
Logan
ambition 1,6 MPI;1,5dci; Nova GT
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Tu mergi in service la niste retarzi care nici macar nu au DDT-ul (Aproape sigur). Bine te-ai mai informat de forum vad.....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
99MMH |
![]()
|
![]() eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj. Group: Members Posts: 185 Joined: 17 July 07 ![]() |
driverx - avea, dar s-a speriat de ceea ce il intreba softul, ceva de rescriere - asta am inteles eu de la el, dupa parerea mea nu a mai facut si i-a fost frica. Asta este nu puteam sa-l oblig, nu?
Sper ca poate gasesc pe cienva cu DDT care si stie cum se face prin Craiova sau ..... ![]() ![]() |
--------------------
Logan
2006,2007,1998
- MMH E o teorie si, ca toate teoriile general acceptate, o prostie in toata regula.
|
|
l@u |
![]()
|
Ala din service avea sigur CLIP nu DDT
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
99MMH |
![]()
|
Nu stiu, l-am intrebat de DDT si el a zis ca are si este ok , vedem cand conectam masina.
![]() ![]() Eu nu stiu, pe aici in pozele puse de forumisti am vazut ca este in franceza meniul , el avea in romana . La conectarea cu nava mea spatiala a citit UCH si la un momendat am vazut printre rubricile de acolo si despre alarma si viteza etc dar il intreba daca rescrie sau ceva de genul asta. Si aici omul s-a speriat - probabil a vazut extraterestriii ![]() Oricum nasol momentul, deci va dati seama daca asta nu stie sa faca diferenta dintre DDT si CLIP pe mainile cui ajung masinile??? STRIG DUPA AJUTORRRRRRRRRRR |
--------------------
Logan
2006,2007,1998
|
|
IRONICK |
![]()
|
Hai mai ca nu este cine stie ce tehnologie sa dai cateva click-uri intr-un meniu. Spune-i sa faca ca la cursuri ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
99MMH |
![]()
|
IRONIK - daca ii este frica...nu stie......nu pot sa ma duc eu sa il invat.
![]() ![]() Oricum sper sa fie cineva de pe forum din craiova care stie sa faca asa ceva |
--------------------
Logan
2006,2007,1998
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(ndr @ 12 Nov 2006, 01:23) ma refer la deblocarea din telecomanda a usilor, fara ca vreuna dintre ele sa fie deschisa in 30 sec. se poate activa functia asta pe preference? singurul topic dedicat acestui subiect am vazut ca e inchis si nu m-am lamurit daca da sau nu nu iti recomand sa iti activezi functia asta! de ex descui masina....urci in ea! daca te joci la cheie din greseala si incui din ea....apoi o descui iarasi din ea si iesi din masina uitand cheia in contact ti-ai luat adio de la ea!se incuie iarasi singura in 30 sec! ma rog e o probabilitate destul de mica sa faci lucrul asta dar e bine de stiut! te salut! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
99MMH |
![]()
|
adita - ce povestesti u deja am pe masina (AMBITION 2006)
Este adevarat inchizi, deschizi din cheie -telecomanda - dar daca nu deschizi nici o usa timp de 30 s se armeaza la loc In cazul tau ca sa cobor din masina tre sa deschid o usa nu? ![]() ![]() ![]() Desigur probabilitaea exista dar eu o consider minina.... |
--------------------
Logan
2006,2007,1998
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Fa o plimbare pana la Pitesti sau Mioveni si rezolvi rapid toate problemele cu ajutorul colegilor nostri de forum .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(adită @ 12 Oct 2007, 17:26) nu iti recomand sa iti activezi functia asta! de ex descui masina....urci in ea! daca te joci la cheie din greseala si incui din ea....apoi o descui iarasi din ea si iesi din masina uitand cheia in contact ti-ai luat adio de la ea!se incuie iarasi singura in 30 sec! ma rog e o probabilitate destul de mica sa faci lucrul asta dar e bine de stiut! te salut! Mai citeste odata ce ai scris si poate editezi ca sa nu mai vada si altii ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
gizaz!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
drbzn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 15 June 06 From: braila ![]() |
Cum se activeaza functia de inchidere a usilor am inteles din pozele din DDT dar viteza la care sa se intimple asta cum se seteaza? pls!!!!!
|
--------------------
dacia
logan
2006 ambition 1,5 dCI
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Daca ''ai cu ce'' intra in ''Parametrii'' si gasesti unde sa faci setarea.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
drbzn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 15 June 06 From: braila ![]() |
"am cu ce" de putin timp si abia ma familiarizez cu programul. La indicatiile tale am gasit. Multumesc!
|
--------------------
dacia
logan
2006 ambition 1,5 dCI
|
|
Costin_ct |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 November 07 ![]() |
Este cineva de pe forum din Constanta sau imprejurimi care sa aiba DDT-ul si sa ma ajute si pe mine sa-mi activez mai multe functii din uch?
Dau de o bere nu degeaba. PLS. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Logan AbsPlus 1.5DCI
- -
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai concret ce vrei sa-ti activezi? cu o bere nu stiu daca te descurci...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Costin_ct |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 November 07 ![]() |
Pai vreau doar sa-mi activeze functiile din uch (alarma, inchiderea usilor la o viteza prestabilita si altele) cu DDT-ul ca de cablaj si etc ma ocup eu dupa aia. Vorba vine ca dau de o bere sa imi spuna cat vrea si vorbim. Numai sa fie cineva in zona care sa aibe.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Logan AbsPlus 1.5DCI
- -
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
"Alarma" nu se activeaza doar din DDT, mai trebuie montat una alta prin UCH.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai a zis el ca se ocupa de fire, dar mai intai sa se activeze functiile din UCH si sa se configureze functiile pentru alarma.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
&zeiss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 1 January 08 ![]() |
Pai cine stie cum se activeaza alarma
![]() This post has been edited by &zeiss: 14 Jan 2008, 12:49 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
- AR-57-*** BLACK HAWK
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
Dar aceasta functie poate fi facuta ca la masinile ceva mai cu fite, sa se inchida automat la o viteze de x KM, dar sa se si deschida cand masina scade sub xKM .eu cel putin asa am vazut la masinile care au asa ceva integrat din fabrica .
Asta e chiar ff misto treba . PS . cred ca am gresit , usile se deschid automat cand opresti motorul, fiindaca e ff corect ca functia ar deveni enervanta daca mergi prin oras si ba sa incuie ba se descuie , dar daca se descuie atunci cand opresti motorul , asta se va intampla de obicei cand ajungi la destinatie . ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aliuta2000: 18 Jan 2008, 20:07 |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca nici deschiderea la oprirea motorului nu e atat de indicata. Trebuie sa existe dorinta voluntara a proprietarului ca sa se deschida usa. Adica pe romana sa deschida el de pe interior, ca sa nu se poata deschide de pe exterior.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
al bundy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 11 May 06 From: Bucuresti ![]() |
La Skoda Octavia se incuie usile la 15km/h si se descuie la scoaterea cheii din contact, (oricum a2a optiune se poate dezactiva). Nu se poate pune un releu normal inchis pe comanda de deschidere de la Airbag (si o dioda de protectie spre calc de airbag) a.i. la punerea contactului releul se anclanseaza , deci contactul se face si la scoaterea cheii din contact releul trece in repaus si se face contactul si apare comanda de descuiere a usii. Se poate studia aceasta problema?
|
--------------------
skoda
octavia
2004
- b-5784
|
|
fullfit46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 8 June 08 From: Vaslui ![]() |
Asa ca folositi cu incredere butonul de pe consola centrala. Sac.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Benzina Albrecht AE 6110 / Midland ML 145
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |