Faze de faze, Intamplari reale
![]() ![]() ![]() |
Faze de faze, Intamplari reale
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(betty_onisei @ 13 Feb 2007, 09:07) apropo de faze asta de din ziarul libertatea, de ieri cred. "Batuta pentru ca traversa prea incet Adina Berbec, in varsta de 36 ani, din Galati, a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost batuta de un sofer pe trecerea de pietoni, pentru ca aceasta traversa prea incet. Enervat peste masura, conducatorul unui Logan a oprit in fata trecerii, i-a reprosat femeii ca abia se misca, a lovit-o cu o bata de doua ori in cap, apoi a disparut. Politistii au demarat cercetarile pentru depistarea soferului agresor." ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Acum cativa anisori...pe inserat in comuna Tudor Vladimirescu din jud Braila, prietena mea, dadea flashuri si claxoane politistului care statea in mijlocul DN-ului sa se dea la o parte......acesta se afla in acea pozitie deoarece vroia sa o opreasca...... nu a vazut ca e garce dacat atunci cans a ajuns destul de aproape de el...
![]() a vazut ca e femeie la volan... nu i-a cerut nici macar actele.... i-a spus ceva de genul...aaaa sunteti femeie....si i-a facut semn sa plece mai departe Io eram pe jos in dreapta ei.....murind de ras.....ajutat si de cele cateva pahare de vin baute.... |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Care posesor de Logan a fost prin Galati...
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Care esteti din Galati ma? Ieseti pe enterval !!!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Lexy ai grija cum traversezi
![]() PS:Pe trecerea de pietoni se alearga....nu se doarme ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Avea Bata Logan sau nu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
cred ca avea ciombelete.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
Io zic ca daca avea Bata Logan in mana dreapta, vesta reflectorizanta pe pectorali si Codul Rutier in mana stanga, e nevinovat.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Partea naspa e ca asemenea "initiative civice" vor duce in cativa ani la legalizarea portului de arma pentru populatie "oentru aparare" - asa cum e in State...Din acel moment, recomandarile codului rutier vor fi modificate , din "sa aibe vesta reflectorizanta", in "sa aibe vesta reflectorizanta ANTI-GLONT".
![]() ![]() ![]() Ce penibil...Dar, cum ramane cu paragraful ala interesant referitor la "anularea permisului"?...caci asta zic eu ca s-ar potrivi profilului psihologic al respectivului agresor "nerabdator" , nu? Si daca conduceam eu masina cu 50, in fata lui si nu ma putea depasi, iesea si la mine cu bata? interesant... Uite cum a reusit un cunoscut de-al meu (sa zicem ca ar fi "un pic"...politist) sa il potoleasca pe un nerabdator de genu asta : Dupa cateva flashuri si claxoane la care nu a raspuns in nici un fel, la un semafor, tipul din spate s-a dat jos si a venit la geamul masinii in care se afla respectivul...dar nu a venit cu mainile in buzunare, ci cu bata de lemn in mana, agitand-o nervos!...a vrut sa ii deschida usa de la sofer sa il ia la rost,a tras de ea de vreo 2 ori, dar toate usile erau blocate...dupa cateva secunde de agitatie in fata geamului, cel de la volan si-a ridicat un pic haina scotand la iveala una bucata pistol Carpati din dotare (mentionez ca nu era in uniforma), si i-a facut semn cu mana sa plece... ![]() ![]() |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu prea mi se pare simpatic, daca prietenul tau e politist si s-a rezumat doar la atat ...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
Ma, unii nu au retinut din Codul Rutier decat ca s-a dat liber la speriat pietonii care merg pe carosabil, indiferent de motiv. Nu va spun cate indemnuri gen "Hai, fa, odata, da-te la o parte ca te lovesc!" a receptionat dna Vijelie cand iese la plimbare cu Vijelie Jr, in zonele in care trotuarele sunt de neutilizat din cauza relicvelor auto si a ratelor prea mari la Logane (scuzati, asta e situatia pe acea strada)...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Era in afara serviciului atunci, si nici nu e genul care sa faca valuri...o specie pe cale de disparitie insa
![]() |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(bolek_bolek @ 14 Feb 2007, 15:38) ... Si daca conduceam eu masina cu 50, in fata lui si nu ma putea depasi, iesea si la mine cu bata? ... Ei, la 50 pe ora nu-i nici o problema sa cobori un pic din masina sa-l admonestezi pe cel din fata, apoi te urci repede repde la loc si iti continui drumul... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
sau pe motoreta
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
XMihai |
![]()
|
Lasati-o fratilor ca ea isi ea trontineta cu motor, consum 0,8-1l/100
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
motor cu pedale
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
De n-ar fi Lexy ar avea saracul topic 2-3 pg... Daca scadem si bata logan/rabdare logan/politist logan ar ramane 1.5pg
![]() ![]() ![]() Poate se inventeaza Lexy Logan ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
XMihai |
![]()
|
Gresit, o sa apara "perpendiculara Logan"
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
bai incredibil cat de mesimtiti sunt politai astia de la rutiera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ai gresit topicul. Incearca-l p-ala cu soferii care ne enerveaza!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
faza nu prea funny, dar bine de stiut cu cine traim pe linga noi:
intr-o dimineata, mergind spre serviciu, asteptam in coloana sa trec de un semafor care era pe verde. Din dreapta mea vine un cretin care avea dreapta intermitent, imi taie calea la mustata si ramine blocat. Eu ii dau un claxon scurt si ii fac semn sa avanseze, ca sa pot trece si eu mai departe. Ce o fi inteles maimutoiul... nu stiu! ca s-a dat jos din masina (Cielo B ?? ???? alb) a inceput sa gesticuleze in draci, sa injure si intr-un final, vazindu-ma calm, a inceput sa care picioare in bara fata si in capota masinii mele. Ultima lovitura de picior s-a intilnit cu oglinda din stinga, care a cazut secerata (se mai tinea doar in cablurile de la instalatia electrica ). La sfirsit, s-a aplcat peste capota si a scuipat pe parbriz. Eu, imperturbabil, stiind ce-l asteapta pe agarici, am dat drumul la stergatoare!!! A plecat handicapatul iar eu, peste 5 min eram la sectia de Politie, la unul din cei mai buni prieteni ai mei, raportind mizeria. Ala m-a pus sa scriu declaratiile si intre timp l-a autat pe handicapat. Spre dupa amiaza a venit boul la sectie cu scandal, ca de ce il ia politia de la munca, el e om serios, nu face prostii, ca se lasa cu judecata ca il da patronul afara, etc. Vreau sa spun ca nu doresc nimanui bataia pe care si-a luat-o dobitocul. Eu am rupt declaratiile in fata lui, pentru ca nu aveam chef sa stau fara oglinda pina il dadeam pe el in judecata. Cind a iesit de la sectie, era de 2 ori mai cracanat decit de obicei, se vaita de toate oasele si dadea cu picioarele in masina lui (care apropos, nici macar nu era masina lui, era a lu' gagica-sa) Eu am fost baiat finut (fapt demonstrat si de catre politisti) si am declarat accident cu autor necunoscut, in parcare. SMECHERIA DE PROST GUST SE PLATESTE!!!! |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Specimenul de care vorbesti a meritat cu varf si indesat ceea ce a patit, un singur lucru nu prea am intels - de la cine si-a luat bataie respectivul ?
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie...sa nu fie politia oare?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Voiam sa evidentiez faptul ca daca nu ai fi cunoscut pe cineva acolo respectivul nu ar fi incasat nici o mama de bataie. Adica daca ma duc eu sa fac plangere pentru o chestie similara respectivul cred ca ar scapa teafar din sectie.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 03:29 |