Faze de faze, Intamplari reale
![]() ![]() ![]() |
Faze de faze, Intamplari reale
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Poze cu nevasta !
Azi am patit-o urat din partea unei Skode Octavia 2 . Mergeam pe un sens unic pe banda din stanga ( depasisem inainte si am ramas pe stanga ) si din stanga vine un drum , cu vizibilitate . Aia au STOP . Am vazut ca se apropie Skoda , franeaza , dar nu mult si intra in intersectie chiar daca eu eram deja cu 3 metri inainte de intersectie si aveam ceva viteza . Dupa ce trec prin dreapta masinii respective claxonand si injurand vad la volan o babaciune , vorbea la telefon , nici macar nu s-a uitat la mine , cred ca nici macar nu m-a observat . ps : am voie sa imi montez claxon de tir ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
nu de tir.....DE LOCOMOTIVA
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dar SIRENA de pe Bricul Mircea nu e buna?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Orice , dar sa fie galagios .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
din bunavointa unui sofer de la o firma de salubrizare, care n-a catadicsit sa opreasca la culoarea rosie a semaforului, m-am ales cu coltul din dreapta fata al masinii avariat... am facut toate actele si asteptam sa imi bag masina in service (adica circulam cu ea asa, botita...) la un moment dat, intr-un ambuteiaj la Lujerului, intra unu' cu un papuc pe rosu, imi taie calea si se opreste la 2 m mai incolo, ca deh, ambuteiaj... Eu, sa-i aplic omului o corectie... si incep sa-l lovesc in spate cu coltul meu din drapta, ca sa-i arat prostului ce a facut... in acel moment coboara un nene din tramvai si incepe sa urle: "stai ma nebunule, ca ti0ai spart farul... gata, ca ti-ai indoit si capota" HE HE HE, ce as mai fi stat cu masina asa botita, ca in timpul asta am scos vreo 2 taximetristi de pe carosabil... oprisera aiurea, nu aveam pe unde trece, si i-am impins... nu prea au comentat
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
bolovan_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 25 November 04 ![]() |
Poze cu nevasta...nu pun, se crizeaza nevasta daca vede.
O alta intimplare petrecuta in bucuresti prin 2004 primavara (poate soferul ii pe aici si isi aduce aminte de mine, eram cu o SuperNova verde cameleon cu numere de TM). Stateam in coloana pe calea turzii...mergeam spre casa scinteii. La un moment dat din dreapta, de pe o straduta apar 2 masini. Eu, las prima masina sa intre in coloana...si cunoscind obiceiurile de prin zona sa nu te lase nimeni...las si a doua masina sa intre in coloana. In spate un autobuz (transport local...nu mai tin minte exact numarul) incepe sa-mi deie claxoane. Amabil si politicos ii arat pronosticul nivelului de trai pe urmatorii 10 ani. La un stop (chiar inainte de pod) omul coboara furios la mine...deschid amabil geamul...si omul incepe sa bage mina dupa mine sa ma prinda. Eu prind o surubelnita si incep sa dau cu ea dupa mina lui (gesturi de psihopat cu bale in coltul gurii). El se retrage speriat...bolboroseste ceva...si pleaca derutat in autobuz... |
--------------------
Dacia
Logan II
2016/Laureate 0.9TCe Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Si nevasta?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
SiloS |
![]()
|
Daca nu pui poze cu nevasta degeaba !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
ce poza?
ce a scris el e dintr-o carte cu povesti primita de Mos Nicolae, a dat si el copy+paste |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Nevasta nevasta...poze cu nevasta...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Perversilor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(bolovan_ro @ 6 Dec 2006, 07:43) Poze cu nevasta...nu pun, se crizeaza nevasta daca vede. O alta intimplare petrecuta in bucuresti prin 2004 primavara (poate soferul ii pe aici si isi aduce aminte de mine, eram cu o SuperNova verde cameleon cu numere de TM). Stateam in coloana pe calea turzii...mergeam spre casa scinteii. La un moment dat din dreapta, de pe o straduta apar 2 masini. Eu, las prima masina sa intre in coloana...si cunoscind obiceiurile de prin zona sa nu te lase nimeni...las si a doua masina sa intre in coloana. In spate un autobuz (transport local...nu mai tin minte exact numarul) incepe sa-mi deie claxoane. Amabil si politicos ii arat pronosticul nivelului de trai pe urmatorii 10 ani. La un stop (chiar inainte de pod) omul coboara furios la mine...deschid amabil geamul...si omul incepe sa bage mina dupa mine sa ma prinda. Eu prind o surubelnita si incep sa dau cu ea dupa mina lui (gesturi de psihopat cu bale in coltul gurii). El se retrage speriat...bolboroseste ceva...si pleaca derutat in autobuz... ![]() ![]() eu am patit cand eram mai mic si biciclist i-am aratat lu unu cu o basculanta ![]() ![]() da nasol momentu sa vezi hardughia ca vine dupa tine mancand pamintul ![]() nerecomandat cardiacilor. |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
altii ar plati pentru senzatii d-astea tari...
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
faza cu punetiva centura si decoleaza am auzit -o si eu la cineva de curand,ca afacut asa un cursant si politsitu ia zis frumos ,ia dosaru si decoleaza
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti voi nu stiti ca exista o porunca care suna cam asa:
'Sa nu ravnesti la bunul atuia?"..pacatosilor! ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Mai Lexy om fi noi misogini, dar nu consideram nevasta un bun
![]() |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(Lexy @ 8 Dec 2006, 10:06) Mai baieti voi nu stiti ca exista o porunca care suna cam asa: 'Sa nu ravnesti la bunul atuia?"..pacatosilor! ![]() ![]() ![]() interesant... later edit mda , vasile82 s-a exprimat mai rEpEdE- si daca puneam rapid ? ![]() [moderator: avathane - ia zi dupa mine: "repede" ... "repede".. aha. Deci se poate. Ce mama naibii - va e lene sa mai scrieti trei litere? sunteti si voi "2 kool 4 u"?] This post has been edited by avathan: 8 Dec 2006, 12:09 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate e dispus sa si-o vanda , ca bunurile se tranzactioneaza daca vrea proprietarul , nu ?
PS ma intreb daca lexy e de vanzare... as fi interesat de o tranzactie ![]() This post has been edited by Cornel001: 8 Dec 2006, 10:56 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cred ca e un dezacord... femeile nu pot fi "bun", pot fi "bune". Sau nu.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
avathan |
![]()
|
imi pare rau dar nu ma bag ... nu din alte motive dar nu stiu depre cine e vorba si desi pare sanatoasa la cap ... am invatat sa am ceva rezerve ...
|
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Giurisici Fabian @ 6 Dec 2006, 22:05) ![]() ![]() eu am patit cand eram mai mic si biciclist i-am aratat lu unu cu o basculanta ![]() ![]() da nasol momentu sa vezi hardughia ca vine dupa tine mancand pamintul ![]() nerecomandat cardiacilor. ![]() ![]() ![]() QUOTE(Cornel001 @ 8 Dec 2006, 10:53) Ia-ti gandul ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
avathan |
![]()
|
Lexy cu toata stima nu ne-ai raspuns ...
![]() sau era o metafora ... in care vroiai sa ne spui ca orice femeie poate fi cumparata ![]() |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
Lexy |
![]()
|
Scuze..chiar nu am observat...
La ce sa raspund ? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
avathan |
![]()
|
QUOTE(Lexy @ 8 Dec 2006, 10:06) Mai baieti voi nu stiti ca exista o porunca care suna cam asa: 'Sa nu ravnesti la bunul atuia?"..pacatosilor! ![]() QUOTE(vasile82 @ 8 Dec 2006, 10:39) QUOTE(avathan @ 8 Dec 2006, 10:44) @ nenea moderatoru' care este el...care o fi ![]() referitor la: "[moderator: avathane - ia zi dupa mine: "repede" ... "repede".. aha. Deci se poate. Ce mama naibii - va e lene sa mai scrieti trei litere? sunteti si voi "2 kool 4 u"?]" desi nu ar intra neaparat la mirc ...oricum imi cer scuze pentru prescurtare,m-am corectat ra..pid !. This post has been edited by avathan: 8 Dec 2006, 12:03 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
Lexy |
![]()
|
Clar femeia este bunul unui barbat. Recomand si bataia de dimineata/la pranz si evident seara!
![]() Eu decat am extins porunca..bunul bineteles era in ghilimele..... ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@avathan: eu (os) am fost "nenea" ala
![]() Daca pui "rapid" e si mai nasol: inseamna ca ti-a fost lene sa tastezi 2 litere si nu 3... |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
avathan |
![]()
|
...hai sa spunem foame... nu lene
![]() This post has been edited by avathan: 8 Dec 2006, 12:40 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:39 |