DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Faze de faze, Intamplari reale

Lexy
post 23 Nov 2006, 10:07
Post #31

Just ME

Group: Members
From: Bucuresti

Mda am mai auzit si eu eu de "prioritatea de femeie" si m-am crucit. blink.gif
Singura modalitate care-o "recunosc" e cea de smechera icon_mrgreen.gif

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ci_co
post 23 Nov 2006, 10:28
Post #32

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Sa zic si eu o faza; Pe trafic greu nu mai stiu cum i zice la intersectie dar este in capat cum o i-a drumul spre stanga este o linie de tramvai... bun... eee acolo "in intersectia" aia este un semafor galben intermitent mai tot timpul se aprinde rosu numai cand trece tramvaiul ! Ajung in intersectie si ma uit si eu cu o moaca daia de tampit la ce sta unu la semafor asteptand verdele cand semaforul clipocea intemitent galben blink.gif reduc eu viteza si trec usor pe langa el la care soferul se uita la mine si arata cu degetul ca am trecut pe rosu radmasa.gif Nu era femeie era un barbat cu multa "soferie" in el !

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
VladG
post 23 Nov 2006, 11:13
Post #33

Membru preistoric

Soseaua Giurgiului, in jur de orele 23:00.
Din cauza lucrarilor la carosabil, se circula doar pe linia de tramvai proaspat modernizata. Drumul e pustiu, cand apar deodata doua faruri in oglinda retrovizoare si se apropie foarte repede. Eu continui sa merg cu vreo 60, ala ajunge in spatele meu si se tine agresiv, foarte aproape de mine, parca vroia sa ma impinga de la spate. In 2 minute apare o bucata de sosea reparata si "furios" face dreapta, intra pe ea, o calca la maxim si ma depaseste in tromba. Am vazut ca era o masinuta micuta, gen Smart for Four.
Dupa 300 m vad ca franeaza violent, trage stanga, se izbeste de placile de beton ale liniei de tramvai ce aveau vreo 30 cm inaltime, mai sa se rastoarne, apoi ca sa redreseze trage dreapta tare si iar stanga. In tot acest timp sar scantei la greu de dedesubt si masina topaie haotic.
Ce s-a intamplat? Bucata de sosea a tinut cat a tinut si s-a terminat cu niste guri de canale ridicate, gropi si movile de nisip...
Masina a oprit si din ea au coborat doi smecherasi de cartier, sa evalueze pagubele. wacko.gif
Nu am oprit, dar cred ca masina era varza, jentile de pe stanga sparte si ce o mai fi fost pe sub ea. Am remarcat usile deschise vertical blush.gif
Desi o mare parte din vina o au cei de la drumuri, ca n-au semnalizat lucrarea cum trebuie, m-am bucurat ca "furiosii" si-au luat-o la greu si s-au convins ca strazile nu sunt pista de raliu radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
DSN
post 23 Nov 2006, 11:41
Post #34

Membru

QUOTE(Lexy @ 23 Nov 2006, 11:07)
*

Pana la smecherie, pune mana pe carte!!!!!!!!! Ai nevoie, crede-ma!
"Singura modalitate care-o "recunosc"........" radmasa.gif radmasa.gif
Probabil ai vrut sa spui "Singura modalitate PE care o "recunosc"...." biggrin.gif

Tipa acuzativul, daca intelegi ce vreau sa spun. No offence.......

--------------------
ex Renault Megane break - RO
+
Lexy
post 23 Nov 2006, 13:54
Post #35

Just ME

Va multumesc tare mult dle DSN. smile.gif

Si daca tot sunteti asa de dragut si ma corectati si nu m-ar deranja s-o mai faceti v-as ruga sa-mi oferiti si cartea de care am atat de mare nevoie dupa cum reiese in postul dvs.

--------------------
+
alex_sb
post 23 Nov 2006, 13:57
Post #36

Membru incepator

From: Sibiu

QUOTE(Lexy @ 23 Nov 2006, 12:07)
*

Am asistat si eu la o faza, pe vremea cind se daduse drumul traficului intr-unul din primele sensuri giratorii din Sibiu; o doamna care urma sa se inscrie in giratoriu nu a oprit, intrind in plin intr-o masina care circula regulamentar pe banda 1 din sensul giratoriu. Doamna a coborit nervoasa si s-a dus la soferul celeilalte masini, spunindu-i: ce faci domn'le, nu ai vazut ca vin EU ? La care domnul, foarte calm, ii spune: haideti, doamna, sa va arat ceva ... si a mers cu ea pina sub semnul de 'cedeaza trecerea' pe care ea nu-l vazuse.

--------------------
DSN Clima
+
gaiui
post 24 Nov 2006, 00:55
Post #37

“Walking is man's best medicine”

vroiam sa mentionez ca xMihai ma sperie smile.gif) povesteste niste faze care il amuza copios dar saracii oamenii aia smile.gif)scarry one

--------------------
renault clio 3 2007 dinamique
+
DSN
post 24 Nov 2006, 07:22
Post #38

Membru

De faze comice am parte si eu la mine la bloc. Am doua vecine, niste femei foarte respectabile de altfel, care sunt, spun ele, si soferite. Dimineata cand pleaca spre serviciu, impreuna cu sotii lor (va spun sincer ca e o situatie copy-paste), sotii le scot masinile din parcare, apoi ele se urca la volan, ambaleaza motorul in asa hal incat mi-e mila de el, cu chiu cu vai reusind sa plece de loc; la intoarcere, aceeasi situatie: ele opresc frumos langa locul de parcare, coboara din masina si urca sotii lor pentru a parca masinile. Pe mine ma amuza teribil chestia asta....

PS: @Lexy: acea carte se numeste Gramatica Limbii Romane. Ma oftica faptul ca traim intr-o tara in care avem pretentia ca trebuie sa stim (la perfectie) cel putin o limba straina, dar nu suntem in stare sa vorbim corect propria noastra limba. Si cu orice risc, sunt hotarat sa corectez orice greseala de scriere sau de vorbire a oricarei persoane cu care intru in contact. Nu sunt perfect, si eu am mai comis-o, accept orice "tragere de mana" atunci cand gresesc.

--------------------
ex Renault Megane break - RO
+
radian
post 24 Nov 2006, 07:39
Post #39

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(DSN @ 24 Nov 2006, 07:22)
... traim intr-o tara ...

... accept orice "tragere de mana" atunci cand gresesc.
*

Vezi ca drumul asta a mai fost explorat de Big2003, Steffyx si alti cativa, dar s-au lnistit pe parcurs.

Pe tine cat o sa te tina?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
BlaueCorsa
post 24 Nov 2006, 09:04
Post #40

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

QUOTE(radian @ 24 Nov 2006, 07:39)
Vezi ca drumul asta a mai fost explorat de Big2003, Steffyx si alti cativa, dar s-au lnistit pe parcurs.

*

Unde-ar fi greseala?! Ai subliniat "intr-o", care e absolut corect...

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
vis-a-vis
post 24 Nov 2006, 09:31
Post #41

DaciaClubber

QUOTE(vis-a-vis @ 31 Oct 2005, 00:34)
...
Veneam dinspre Campulung Muscel, acum... nu stiu cati ani, intr-o berlina, noua la vremea aceea. Mergeam linistit, mersul meu, prin curbele placute din acea zona, cu 100-120 km/h. Se apropie un papuc nou din spate, ma depaseste si ruleaza apoi in fata mea cu 90 km/h, incomodandu-ma vadit. Retrogradez, accelerez si-l depasesc. In momentul in care eram paralel cu el, pasagera mea, incurajata de debitul de injuraturi tocmai ispravit de catre mine, ii arata distinsului sofer al papucului, degetul mijlociu. Ii fac o declaratie dulce insotitoarei: "fa, esti proasta? vrei sa ne omoare taranii p-aici?" Si incepem sa ne alergam pe curbele cu pricina, pedala fiind mai tot timpul in podea. Pe traseu sunt cateva treceri la nivel cu calea ferata si la un moment dat se iveste una. Incetinesc, gandindu-ma ca totusi n-as vrea sa-mi sara rotile prin curtile oamenilor si in cast timp, papucul speculeaza miscarea, ma depaseste si se posteaza exact in fata mea c-o frana brusca. Deja imaginatia mea in aceasta faza a intrecut cele mai grele cazne la care s-ar fi gandit Belzebut. Trag volan dreapta, scartai rotile pe macadamul de pe marginea soselei, azvarlindu-i-l papucului in caroserie. Merg la limita in continuare, papucul tinandu-se cu greu dupa mine. Prindem o coloana de trei masini, din fata se zareau alte doua din contrasens, ma incadrez in depasire, papucul in spatele meu foarte aproape, incetinesc si merg paralel cu prima masina din coloana de pe sensul meu. Ma uit in retrovizoare, papucistul se crispase deja. Ies din depasire in ultimile secunde, Papucul ramane insa intre cele doua coloane, tragand stanga-drapta scurt si frenetic. Intr-un final depasete, semnalizeaza si trage pe dreapta, cred pentru ca sa-si revina. Iar eu retrogradez si-i dau goarna satisfacut de tampenia proaspat comisa. Am facut-o cu sange rece si nu as fi avut nici un regret daca s-ar fi creat un carambol.
*

wub.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Lexy
post 24 Nov 2006, 09:33
Post #42

Just ME

"Iar eu retrogradez si-i dau goarna satisfacut de tampenia proaspat comisa" radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

radmasa.gif
E si de ras..e si de "plans" ca putea sa se termine prost..

This post has been edited by Lexy: 24 Nov 2006, 09:35

--------------------
+
chisgicu
post 24 Nov 2006, 10:19
Post #43

Membru incepator

From: Baia Mare

QUOTE(radian @ 24 Nov 2006, 07:39)
*

Bine-ar fi sã-l þinã cât de mult! Iar când nu mai poate, are loc în lista ta. Deschisã, sper...

--------------------
DACIA 1310 Li dec. 2000, BERLINA - MM 04 ***
+
sebybv
post 24 Nov 2006, 11:36
Post #44

Membru autentic

From: Brasov

Nu stiu cat e de hazlie, insa pe mine m-a impresionat...

Asta vara plecam din Bv spre Bacau; zi insorita, drum relativ lejer, viteza de croaziera cam 90 - 100 Km/h. La un moment dat dupa ce trecusem binisor de Harman, inainte de Lunca Calnicului (drumul e drept insa cu o singura banda pe sens), prindem din urma un TIR care tinea in trena un Matiz si o Laguna II. Ma "asez" si eu in coloana si mergem toti patru cu viteza TIR-ului, care o forja de altfel binisor, tot pe la aceeasi viteza. Intre timp in spate s-a format coloana in toata regula, si toata lumea astepta un moment prielnic pentru depasire.
Mai putin tipul cu Matizul, care nu stiu ce s-a gandit el in momentul cand a vazut o coloana de trei masini care veneau din fata, cert este ca omul iese brusc din coloana si ii da bice sa depsaseasca tirul...buun, eu care eram a doua masina dupa el, mi-am dat seama de la inceput ca nu va ajunge, insa el nu stiu ce a calculat. In momentul in care si-a dat si el seama ca nu are avion de vanatoare, aia care veneau erau deja foarte aproape de el, iar asta inca nu trecuse bine de cabina tirului.
Ghici ce face atunci? Trage brusc de volan dreapta sa intre in fata tirului. In momentul ala eu nu l-am mai vazut si deja in capul meu il vedeam cum se rostogoleste pe sub tir si ne iese noua in fata mototolit ca un cocolos de hartie.
Numai ca soferul de tir (care probabil ca nici nu se astepta la manevra sau poate nici nu il vazuse - nu-mi dau seama) nu stiu cum a reusit sa reactioneze scurt si a trantit o frana cu toate rotile, tirul a inceput sa serpuiasca usor pe drum, oprind in cateva secunde de la 90 Km/h pe loc, intr-un nor de fum de cauciucuri. In secunda urmatoare Laguna se infige ca la crash test in fundul tirului (el se bagase la vreo 2m dupa tir sa prinda urmatoarea depasire - s-a oprit ca intr-un perete, cred ca tirul era incarcat) si se opreste si el. Iar eu, care aveam un pic mai mare distanta fata de Laguna, si oricum incetinisem cand am vazut vitejia Matizului, am trantit cea mai tare frana din viata mea si deja ma gandeam unde repar masina (toate intr-o fractiune de secunda). Am oprit masina la vreo 10 cm de fundul Lagunei, si am inchis ochii asteptand lovitura Nissan-ului care era in spatele meu de ceva vreme. Am avut noroc: trecuse coloana care venea din fata, si Nissanul nu s-a mai urcat pe mine, evitandu-ma la limita si oprind undeva pe stanga mai in fata. Urmatoarea masina dupa el a avut loc sa franaze pana langa mine fara sa ma loveasca.

M-am dat jos cu picioarele tremurand, si am dat ocol masinii, incet, incercand sa-mi confirm ca nu o lovisem. Saracul om cu Laguna, amarat tare (el era cel care lovise tirul din spate, si urma sa suporte singur consecintele). Tirul, dupa circa 10 secunde, pleaca mai departe, doar cu bara din spate (groasa ca pe mana) putin indoita. Nici nu simtise ca s-a proptit asta cu Laguna in el. L-au oprit altii sa-i spuna ca a avut accident.

De ce v-am plictisit cu povestea mea?
Pentru ca ala cu Matizul alb nici in ziua de azi nu stie ce a provocat, si probabil ca acum e pe undeva cu prietenii si se lauda ce tare ii trage lui bolidul.... Si nu stie ca un sofer de tir i-a salvat viata.

--------------------
Mazda 6 2.0 CD 143CP SPORT 2006
"...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001
+
AlinI
post 24 Nov 2006, 12:35
Post #45

Nd 4 Spd 4 Life

probleme cu femeile la volan....

1. iese proasta din benzinarie fara sa se asigure exact in fata mea... frana in disperare, abs, tras de volan si intrat pe contrasens (vazusem ca nu vine nimeni)... la primul stop in paralel cu proasta, deschid geamul si ii zic ca nu e sanatoasa... ca nu s-a asigurat... la care ea foarte senina.... avea prioritate ca a iesit din benzinarie..... blink.gif

2. eu pe banda 1, pe ambele benzi se merge in coloana, constant cam cu 50.... proasta din fata incetineste... si incetineste... usor, usor... dupa care brusc pana la oprire... pune avariile si coboara... blocand o banda, eu in spatele ei si fara posibilitatea sa intru in coloana pe banda 2... nu a dat semnal ca opreste si a si blocat o banda.... cand am vazut-o ca, coboara i-am dat un claxon, s-a intors la mine si mi-a facut semn ca 5 minute..... blink.gif

3. sora-mea... careia la tara i-am zis sa intoarca la un drum de tara perpendicular cu cel pe care mergeam noi... m-am gandit ca intra cu fata pe el si da cu spatele... avea cam 40km/h inainte de manevra.... si ea habar nu am ce a inteles... doar ca a tras cat a putut de volan (fara frana, ambreiaj si alte prostii din astea...) si a ratat drumul pe care ii zisesem sa intoarca (adica a trecut de el), ajungand direct pe camp....... mellow.gif asta cu masina mea, si s-a oprit in final dupa ce a dat cu scutul de pamant pe moment am crezut ca acolo am ramas... dupa asta vroia sa o las pe ea sa scoata masina de acolo....

4. la serviciu, la iesire se intra pe Iuliu Maniu (se face la stanga)... inspiratie proasta odata... am ajuns in spatele unei "colege" cu o nova... si stau... si stau... si stau... cam 15 minute i-au trebuit sa faca la stanga.... ideea este ca desi puteam sa intru in paralel cu ea si sa trec, dupa primele cateva minute m-am enervat si am asteptat sa vad cat timp ii trebuie.... acum stiu... cand o vad pe tipa ca iese, fac tot posibilul sa nu stau in spatele ei...

5. alta la schimbatul benzii, a dat semnal, doar ca nu s-a asigurat.... si direct inspre mine... frane, injuraturi, tot tacamul... la stop ii arat unde este oglinda de pe dreapta... la care raspunsul cu tonul ridicat.... pai nu am dat semnal?.... wacko.gif

sa nu ma imi zica lexy acum ca sunt misogin... (poate doar un pic blush.gif ), stiu ca exista si barbati care sunt anti condus... dar femeile au marele talent sa iasa in evidenta... si apropos de statistici... intr-o saptamana gasesc cam 2-3 prosti / 15-20 proaste... si cum numarul soferilor este mult superior numarului soferitelor..... concluzia este evidenta... nu am luat in calcul smercherii.. m-am referit strict la cei care au probleme cu condusul si legislatia....

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
Cossty
post 24 Nov 2006, 15:19
Post #46

Cossty

From: Ploiesti

Sa va povestesc si eu o faza petrecuta acum vreo luna de zile, la care am zis ca a tinut Dumnezeu cu noi.

Dimineata, DN1 ma duceam la servici, la Ploiesti dinspre Campina.
Aproape de Ploiesti, bariera, opresc pe banda 2 (eu fiind al 10 - 11 la rand). Trece trenul, ne punem in miscare. Coloana si pe banda unu si pe banda 2. Ajungem cam la 110 km/h, cel din spatele meu, cu o masina mai tare, imi da flash-uri. Il lasam, dar chiar nu aveam unde sa ma dau fiind in coloana, iar pe banda unu la fel coloana. Nici nu trec 2 secunde cand un tembel cu un Oltcit, iese de pe drumul dinspre Paulesti, traverseaza jumatate din DN1, FARA SA SE ASIGURE, si se opreste jumatate pe banda de asteptare de pe mijlocul drumului, jumatate pe banda noastra (a doua). Prima masina, o dubita, reuseste sa il evite, oprind cam la 10 m dupa ce a trecut de el, al doilea se opreste paralel cu el (cei de pe banda unu au avut unde sa se retaga cat de cat fiind loc pe margine) al treilea, cel din fata mea cu o Skoda octavia noua, franeaza si se opreste la cativa centimetri de cel din fata lui, eu (bine ca pastrez distanta fata de cel din fata) franez de iesea fumul din saracele Kormorane mai mare ca masina si ma opresc la 2 cm (pe bune, nu puteam sa trec piciorul printre masinile noastre) de fundul Octaviei, cel din spatele meu (cel care imi dadea flashuri) derapeaza si se opreste intors cu 90 de grade, la cativa cm de mine, in spatele lui microbuzul de Sinaia - Ploiesti (unde erau 3 colegi) se opreste la fel la cativa cm de cel din fata lui si tot asa.

Urmari:
Vreo 20 de masini scapa nevatamate . rolleyes.gif (daca se tamponau doua iesea un carambol de toata frumusetea, stirile de la ora 5 scria pe noi).
Soferul vinovat si-a luat-o de la soferul dubitei si de la soferul celei de-a doua masini.
Eu am tremurat toata ziua amintindu-mi numai cum vedeam la inceput spoilerul spate, apoi numarul, apoi portbagajul si la sfarsit stopurile Octaviei. Apropo avea stopuri cu leduri . smile.gif

--------------------
Dacia Logan 2006 - PH-xx-FRG
Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit)
+
Lexy
post 25 Nov 2006, 11:19
Post #47

Just ME

QUOTE(AlinI @ 24 Nov 2006, 12:35)

sa nu ma imi zica lexy acum ca sunt misogin... (poate doar un pic  blush.gif ), stiu ca exista si barbati care sunt anti condus... dar femeile au marele talent sa iasa in evidenta... si apropos de statistici... intr-o saptamana gasesc cam 2-3 prosti / 15-20 proaste... si cum numarul soferilor este mult superior numarului soferitelor..... concluzia este evidenta...
*

Alin ..in fiecare barbat exista o doza mai mare sau mica de misoginism. Mai ales cand barbatii vad o gagica tineri ca intr-o masina mult mai buna decat a lor. Si primul lor gand e: "eh cine stie ce bep a bep de are masina asta"..corect?

Nu neg ca unele de fapt majoritatea femeilor sunt praf la volan..dne fereste.Eu am inceput sa ghicesc daca-i un bou in fata mea ca de fapt e vaca...si ce-i mai trist ca ele nu realizeaza ca's prf si tot ele sunt cu gura mare..si asta ma oftica cel mai tare.

Insa nu cred nici pe departe ca nr de soferite varza e egal nici pe departe cu al barbatilor care mai bine ar juca simulatoare auto decat sa iasa pe sosea!

That's all! rolleyes.gif

--------------------
+
cosmin_2300
post 25 Nov 2006, 11:51
Post #48

Banned

From: Bucureºti

Lexy.... si tu esti un sofer excelent nu e asa ? Nu te cunosc ... dar toti au o parere exceptionala despre ei si critica alte persoane . Incearca sa vezi ce sofer esti tu inainte sa critici wink.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
anpop
post 25 Nov 2006, 13:06
Post #49

Sef de pisica!

acum cateva saptamani veneam pe sibiu dinspre timisoara cu intentia de a merge inainte si a intra pe compozitorilor...pana la favorit o duduie era sa intre in mine de cateva ori (eu mergem pe banda a doua, ea incerca pe prima dar nu prea-i reusea...) ...ea saraca nu observa lucrul asta pentru ca vorbea la telefon si gesticula, si odata cu gesticulatul tragea de volan stanga-dreapta avand o traiectorie cam ca pisatu' boului ...aproape de favorit i-am tras un claxon si m-am oprit la stop pe banda a doua cat mai in stanga posibil deoarece duduca' era iar sa ma loveasca neapreciind distanta (exista pt. stanga o a treia banda de stocare, iar pe prima banda, e verde intermitent pt dreapta si de obicei lumea se mai inghesuie sa ii lase sa treca pe cei ce fac dreapta).
asta nervoasa deschide geamul...il deschid si eu...ea: bai boule pe ce banda circuli?!...
io' nervos: auzi fa', stii ce ai intre picioare?!...
aia: sa te ***, de nesimtit, mitocanule...crezi ca daca n-am pu*a nu stiu sa conduc?!
io': papusa, nu ma refeream la genitalele matale ci la dunga continua (marcata pe asfalt, nu va ganditi la prostii! tongue.gif ) care se regaseste fix intre picioarele tale!!!
se uita tipa bine...imi mai zice ceva si de parinti...si trage brusc dreapta fara sa se asigure (ca sa se incadreze pe banda intai) ...ghinion...a venit un papuc din spate cam tare care voia la dreapta radmasa.gif cred ca a fos dragoste la prima vedere...asa frumos s-au pupat icon_mrgreen.gif
eu am plecat la verde si i-am urat: la cratita!!! vinde-o cat mai poti!
PS: bruneta cu matiz argintiu! biggrin.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
radian
post 25 Nov 2006, 13:11
Post #50

Tot mai pronuntat se contureaza inamicul public de pe sosele: Doamna cu Matizu' rolleyes.gif

--------------------
+
semit
post 25 Nov 2006, 14:03
Post #51

Private Spice

Group: Moderatori

QUOTE(Lexy @ 25 Nov 2006, 11:19)
Alin ..in fiecare barbat exista o doza mai mare sau mica de misoginism. Mai ales cand barbatii vad o gagica tineri ca intr-o masina mult mai buna decat a lor. Si primul lor gand e: "eh cine stie ce bep a bep de are masina asta"..corect?

That's all! rolleyes.gif
*

Nu, de fapt asta e adevarul.. 1% si-au luat masina pe bafta lor.. 9% are taticu` bani si restu` de 90% ... au inghitit copii multi wink.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
anpop
post 25 Nov 2006, 14:30
Post #52

Sef de pisica!

QUOTE(semit @ 25 Nov 2006, 14:03)
restu` de 90% ... au inghitit copii multi wink.gif
*

...si de asta nu se concentreaza la volan?! blush.gif ...
aud in urechi tot timpul: "tati, tati!!!.. iar ai gresit gaura?! ne papa mama si de data asta!?" radmasa.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
workarea
post 26 Nov 2006, 00:49
Post #53

Membru autentic

From: Drumul Taberei

Mai, serios, voi nu aveti pic de rusine? Ce-i cu chestiile astea?

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI, 2007 - B-**-***
+
radian
post 26 Nov 2006, 10:40
Post #54

Vai ce m-am rusinat. blush.gif wub.gif

--------------------
+
Pedro
post 27 Nov 2006, 12:43
Post #55

Membru autentic

QUOTE(Lexy @ 25 Nov 2006, 11:19)

Nu neg ca unele de fapt majoritatea femeilor sunt praf la volan..dne fereste.Eu am inceput sa ghicesc daca-i un bou in fata mea ca de fapt e vaca...si ce-i mai trist ca ele nu realizeaza ca's prf si tot ele sunt cu gura mare..si asta ma oftica cel mai tare.

Insa nu cred nici pe departe ca nr de soferite varza e egal nici pe departe cu al barbatilor care mai bine ar juca simulatoare auto decat sa iasa pe sosea!

That's all! rolleyes.gif
*

Ok, atunci sa despicam firu-n patru.
Vreu sa intru in benzinarie (mentionez ca era sens unic, intrare deci doar), cand colo, nu stiu cum dracu reusise, se zbatea un matiz perpendiculat in matu' de intrare , observ era o domsoara la volan care s-a gasit sa intoarca acolo, buuuun, iese asta si nu apuc sa apas ambreiajul ca alta iese tot pe acolo dupa ea dar ea nu vroia sa iasa pe unde avea loc deja, nu vroia sa iasa pe langa mine, nuuuuuuuuuu, a oprit si s-a incapatanat sa ma vada pe mine ca ma mulez ca un sarpe pe ea sa o ocolesc sau stationam si cum a iesit una din parcare cu spatele, incet, incet , din ce in ce mai tare si s-a izbit de bara mea de si-a facut spoileru' cum a vrut ea si pot sa mai bag la sau-ri pana maine. Urmeaza sa fiu la un moment dat in spatele unei doamne care efectiv mergea in zig zag. Astept desi as fi strans-o de gat, intr-un final depasesc cand serpuirile o aduc mai aproape de acostament , o doamna pe la 50 ani isi aranja coafura, infipta parca direct intr-o doldora chestie de blana. Sa va mai povestesc de o domnisoara care mi-a intrat pe contrasens caci se ruja sau v-am spus deja. Cineva sustinea pe aici ca sunt saracutele incepatoare. Da cate incepatore sunt mai nene pe metru patrat de sosea in tara asta, incepatorii unde sunt sau mai bine spus de ce merg exemplar fara miscari bruste . Sa va mai spun ca de felu meu las pe oricine semnalizeaza in fata si ca nesimtitele nici nu semnalizeaza in semn de multumire, sa mai spun ca una nu te lasa sa ii intri in coloana in fata (cand depasesti bineanteles, ca parca vad ca va repezeati ca vulturi) Merg catastrofal, uite ca sunt bunii si porcii la ceva, la calarit (caii, nu va ganditi la prostii) si condus masina.

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
radian
post 27 Nov 2006, 13:35
Post #56

QUOTE(Pedro @ 27 Nov 2006, 12:43)
Ok, atunci sa despicam firu-n patru.
... se zbatea un matiz ...o domsoara la volan ...
*

Doamna cu Matizu' ataca din nou!

Ah, ce misogin sunt... 243.gif

--------------------
+
vijelie
post 27 Nov 2006, 13:42
Post #57

membru violet

Faza de faza la o spalatorie auto din Bucuresti, vazuta de un preten:
Cum statea el la coada asteptand sa-si spele masina, vine langa el un cetatean cu un Logan albastru marin (erau de fapt 4 incinte).
Cum vad Loganul, aia de la spalatorie se apuca si striga: Alo, trageti masina in locul din dreapta (unde nu era nimeni, de fapt)!
Asta, mirat, zice: Da' aici ce are, ca e liber, nu?
Da, zic angajatii in cor, e liber, DAR ACOLO AVEM UN APARAT CU PRESIUNE MAI SCAZUTA, SA NU VI SE IA VOPSEAUA DE PE LOGAN, CA AM MAI PATIT-O!!! wacko.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
drumaru
post 27 Nov 2006, 13:56
Post #58

Membru

Nu, de fapt asta e adevarul.. 1% si-au luat masina pe bafta lor.. 9% are taticu` bani si restu` de 90% ... au inghitit copii multi wink.gif
*

Cunosc cinci gagici care conduc propria masina (in valoare de minim 10.000 de euro): in doua cazuri este masina de serviciu, in trei cazuri si-au cumparat-o ele din salariu. Nu stiu decit pe cineva care a primit-o cadou, de la o matusa, nu de la taticu' sau de la vreun amant, insa e vorba de o tipa cu salariu de bugetar si masina cu pricina e un amarit de tico.

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
Alydor
post 27 Nov 2006, 14:07
Post #59

Pressar

Faza azi dimineata... Eu lucrez la o firma care are sediul pe o strada cu sens unic... Ca sa ajung la firma trebuie sa trec pe langa politie, (circulatie pe 2 benzi) trec pe langa strada pe care e firma ca nu am voie sa intru ca e sens unic, apoi sa o fac la dreapta pe o strada cu sens unic apoi iar la dreapta pe o alta strada cu sens unic si apoi iar la dreapta ca sa ajung pe strada unde am firma... Ei bine azi dimineata o tanti se trezeste sa vina pe contrasens de pe a doua straduta.. Frana, oprit la un lat de palma de ea si o intreb daca stie semnele de circulatie si faptul ca e sens unic... Tanti cu gura mare : ce ce vrei ma sa zbor? la care eu ii zambesc candid si ii spun ca ar fi si asta o varianta dar preferabil sa respecte naibii semnele de circulatie ca nu sunt puse doar ca sa iasa la inventar, si ii explic ca daca intru in ea si imi fac praf masina o plateste de buna, ii mai explic ca daca ii lene sa ocoleasca data viitoare s-ar putea sa nu mai pun frana si sa o pun sa isi vanda cratitele ca sa poata sa plateasca reparatia la masina... dupa care plec linistit si tanti se uita ca viteaua la poarta noua...

Suma respectelor, Alydor.

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
Lexy
post 27 Nov 2006, 14:53
Post #60

Just ME

*

Asta-i raspuns de frustrat!
Adevarul ca ce puteti sa-i spuneti unei femei repede asa tam nesam ca-i curva sau proasta!Asa si cu gagicile din masini bune ....neaparat curve.
Whatever....

Ne departam de la subiect!

--------------------
+
15 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 20:22
Forum Renault