Faze de faze, Intamplari reale
![]() ![]() ![]() |
Faze de faze, Intamplari reale
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
"Seba" |
![]()
|
![]() Membru Inferior Amputat Group: Members Posts: 37 Joined: 11 September 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(os @ 14 Sep 2007, 08:19) @"Seba": te rog imbogateste-ti relatarea cu niscaiva punctuatie. Nu de alta, dar era sa te ineci in asa lunga fraza spusa fara sa tragi aer (in plus nu se intelege ce zici). Da sa traiti! doar ca dupa un an de vorbit si scris pe maghiara i-mi e cam greu pe langa astea mi-s terminate si bateriile in tastatura, i-mi ia cam mult sa scriu cat de cat corect,m-am straduit cat am putut |
--------------------
Dacia
1310L
1997 Berlina Politicianul roman este precum o dacie clasica stricata,un buzunar fara fund.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sony,
Change your fucking strategy. Ca iar te vad stand pe fundul curului vreo 3 zile impreuna cu sonycu asta suparat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE("Seba" @ 14 Sep 2007, 08:35) doar ca dupa un an de vorbit si scris pe maghiara No, dapai scrie-n maghiara atunci, sansele sa fi inteles sunt egale... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
"Seba" |
![]()
|
![]() Membru Inferior Amputat Group: Members Posts: 37 Joined: 11 September 07 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310L
1997 Berlina Politicianul roman este precum o dacie clasica stricata,un buzunar fara fund.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Faza de faza: dupa ce Seba o spus ca a editat postul lui anterior, dau frumusel o pagina inapoi, citesc primul post si zic: no, acuma se intelege!!! iar dupa trei minute imi dau seama ca citisem cu totul alt post...
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 14 Sep 2007, 02:09) accentul era pus pe km.. dar trebuie atentie cand citesti.. deh <span class='edit'>14 Sep 2007, 08:36:</span> QUOTE(radian @ 13 Sep 2007, 18:41) La cat esti de categoric, sa inteleg ca tu ai fost soferul frustrat de pe Cielo de care vorbea Fabian? daca ai fi citit cu atentie ai fi vazut in josul paginii in partea stanga modelul si versiunea de masina pe care o conduc.. deh.. atentia asta.. poate ca ar trebui sa o imbunatatesti.. sfatul meu: mananca niste morcovi.. sunt super pentru ochi !! ![]() <span class='edit'>14 Sep 2007, 08:43:</span> QUOTE(Giurisici Fabian @ 13 Sep 2007, 19:39) eu frustrat? mai sonycule habar nu ai din cate situatii am iesit cu bine ca am pus frana sa las pe niste idioti sa treaca o masina mai in fata ca se grabeau sau erau inconstienti. si chiar daca ala din cielo primise un tel. important si se grabea asta nu inseamna ca in localitate ai voie sa mergi cu 90. ![]() sunt de acord cu tine ca nu avea conform legii in vigoare dreptul sa ruleze prin localitate cu viteza de 90 de km (dar stau si ma gandesc, cum ai ajuns tu la concluzia ca asta era viteza lui? rulai tu cu 80 si el putin mai tare ca tine si ai mai pus tu 10 km in plus? sau tu rulai legal si pentru ca s-a dus mai tare ca tine ai presupus alti 40 de km in plus la el?) ultima liniuta de pe aripa e inca necunoscuta.. nu se cunoaste victima inca.. oricum fabian, ideea era sa nu apelezi la ofense fata de un sofer sau altul pentru ca in acest mod nimic constructiv nu rezulta.. ti-am precizat, motivele pentru care brusc a "calcat-o" cel cu cielo pot fi K luate cate N.. ma indoiesc sincer ca ambitia lui l-a determinat sa te depaseasca pe tine, cu un modest logan, pentru ca sa fim sinceri, cielo e o masina buna, consuma mult da, dar este o masina superioara oricarei dacii existente in acest moment pe piata.. cu stima, cristi This post has been edited by sonycu: 14 Sep 2007, 08:51 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai Sonica, Fabian a povestit o istoriara pe care o patit-o el, iar tu te-ai bagat in seama inutil pe acolo, iar apoi, ca sa-ti sustii cele spuse ai declarat ritos ca,ce ai spus tu sunt fapte reale nu speculatii... Pai daca nu ai fost de fata de unde stii ca-s fapte reale???
Mltumesc pentru sfatul legat de morcovi... Poate asa o sa invat si sa fluier mai bine... Tie, insa nu ti-ar strica niste lecitina... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Sep 2007, 08:44) Mai Sonica, Fabian a povestit o istoriara pe care o patit-o el, iar tu te-ai bagat in seama inutil pe acolo, iar apoi, ca sa-ti sustii cele spuse ai declarat ritos ca,ce ai spus tu sunt fapte reale nu speculatii... Pai daca nu ai fost de fata de unde stii ca-s fapte reale??? Mltumesc pentru sfatul legat de morcovi... Poate asa o sa invat si sa fluier mai bine... Tie, insa nu ti-ar strica niste lecitina... vad ca iei totul la misto.. dar nu am sa iti raspund in acelasi mod.. am totusi niste bun simt luat de acasa.. il iau oriunde cu mine.. cat despre apelativ nu pot sa precizez decat ca denota un caracter slab.. iti era greu sa scrii nick-ul? desigur ca nu.. dar asa crezi tu ca esti mai interesant.. ok.. este alegerea ta.. nu m-am bagat inutil nicaieri.. fiecare dintre noi avem dreptul garantat prin constitutia Romaniei sa ne exprimam public.. ce nu garanteaza insa constitutia este calitatea limbajului.. a se vedea randurile tale de mai sus.. iti sugerez cu caldura sa citesti inca o data acel post.. poate vei ajunge la alta concluzie cand vei citi mai cu atentie !! cand te mai maturizezi mai vorbim, bine radian? ciao This post has been edited by sonycu: 14 Sep 2007, 08:53 |
--------------------
Ex Dacia
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(sonycu @ 14 Sep 2007, 09:50) vad ca iei totul la misto.. Cine a inceput cu mistourile? ia uite mai jos... QUOTE(sonycu @ 14 Sep 2007, 09:33) ma indoiesc sincer ca ambitia lui l-a determinat sa te depaseasca pe tine, cu un modest logan, pentru ca sa fim sinceri, cielo e o masina buna, consuma mult da, dar este o masina superioara oricarei dacii existente in acest moment pe piata.. ![]() |
--------------------
.
.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(Seba) ... Nici pana in ziua de azi nu inteleg ce a vrut doar ca dupa ce a plecat celalalt din partea cealalta a pompei mele pompa 1 eu fiind la pompa 2 s-a bagat repede acolo la pompa 1 cand o pompa statea libera sub nasul ei dinainte! ... Poate pompa la care erai tu era pe partea dreapta a masinii unde e busonul la rezervor la Logan...desi daca tu erai la pompa 2 si te claxona si s-a dus pe urma la pompa 1 pe partea cealalta a pompei 2 ... nu prea se pupa treburile ![]() Referitor la claxonat ... asta se invata acasa in primii 7 ani ... sau ar trebui... |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(OAP @ 14 Sep 2007, 09:08) ai un mod de a interpreta lucrurile doar in viziunea ta.. nici vorba de misto in respectiva fraza.. cu stima, cristi ps. daca ai fi citit cu atentie (atentie care ma intreb daca o ai si la volan asa cum o ai aici) ai fi vazut ca si eu am o dacie.. deci nici vorba de misto.. This post has been edited by sonycu: 14 Sep 2007, 09:28 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
...in asemenea momente, asa imi doresc sa fiu din nou moderator......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@driverx: ba, ca sa-ti spun sincer, nu-i nici o placere s-o faci pe dadaca atunci cind ai de a face cu oameni care-s (cel putin din punctul de vedere al legii) adulti.
Sper ca acestasta postare sa fie citita si digerata di se impricinati. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Faza de faza aseara in Brasov, la intesectia de la Onix (pt brasoveni). Stateam la semafor sa merg inainte spre Faget (pe diagonala fata de mag. Onix) si eram primul la semafor. Din stanga (de pe Grivitei) apare un Opel Astra argintiu cu cca 60-70Km/h - sigur incerca sa forteze semaforul, daca nu cumva chiar trecea deja pe rosu. De ce? Pentru ca din din partea opusa lui deja masinile plecasera spre stanga in coloana. Ghinionistul a fost unul cu o Dacia Break, care nici nu a vazut cum Opelul vine ca un vartej; el acroseaza Opelul (sau Opelul pe el, mai bine zis), Opelul e deviat spre dreapta si, in scartait de cauciucuri, sare bordura prin fata mea la 2 metri si se opreste in casa de pe coltul intersectiei. Nu i s-au deschis airbag-urile, si cred ca soferul s-a lovit o tura. Am vrut sa opresc, cei doi din spate au coborat imediat, si m-au intrebat cum se numeste intersectia, am inteles ca sunt bine. SI am plecat pt ca ma claxonau din spate - se facuse verde. Oricum, e nasol cand ti se intampla chestii din astea. Sunt curios daca o sa-l scoata vinovat pe amarasteanul cu Dacia. Baietii din Opel deja dadeau telefoane... sper ca nu pe la "cunostinte"....
Una peste alta e al doilea accident pe care il vad in direct (adica la 2 metri de mine) in Bv in ultimele 2 saptamini, si incep sa ma marcheze... ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(os @ 14 Sep 2007, 10:49) @driverx: ba, ca sa-ti spun sincer, nu-i nici o placere s-o faci pe dadaca atunci cind ai de a face cu oameni care-s (cel putin din punctul de vedere al legii) adulti. Sper ca acestasta postare sa fie citita si digerata di se impricinati. Stiu cum e, dar cateodata ma i-a asa o pofta ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
de 2 ori in 2 saptamani? hm.. poate ar trebui sa te puna pe ganduri..
cumpara niste floricele si cand esti primul la intersectie ai rabdare.. ceva trebuie sa se intample ![]() bafta |
--------------------
Ex Dacia
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Primul meu post pe topicul asta... si cred ca si ultimul.
Va rog calmati-va. Sonycu, parca ai fi copil. Te doare mintea. Acum leaga-te si de mine. |
--------------------
.
.
.
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
OFF TOPIC: "...ma i-a asa o pofta..."
"Ia" este de fapt verbul "a lua" - "o pofta ma ia" este forma de persoana a III-a singular si se scrie LEGAT (Eu iau, Tu iei, El/Ea ia, etc). "I-a luat un inel" - I-a luat - "a luat" este verb compus - Cui a luat? Ei - I - Complement indirect. De aceea se scrie cu cratima. Scuze dar nu m-am putut abtine. PS. Sunt inginer dar mi-a placut mult gramatica. ![]() This post has been edited by sebybv: 14 Sep 2007, 10:15 |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
Duminica plec iarasi la Videle asa ca s-ar putea sa mai spun vreo poveste,sonycule sa stai pe aproape sa faci analiza textului si sa extragi morala povestii
![]() pana la noi intamplari, nu am de ce sa ma bag in polemici inutile, ca trebuia sa fac asa sau pe dincolo. ![]() ![]() ![]() cine e mai destept cedeaza primul!!!!! numai bine Fabian |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
driverx |
![]()
|
Nu mi-a placut gramatica. Dar acuma ma sparg si eu de ras cum am putut scrie aia
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(sonycu @ 14 Sep 2007, 10:24) ps. daca ai fi citit cu atentie (atentie care ma intreb daca o ai si la volan asa cum o ai aici) ai fi vazut ca si eu am o dacie.. deci nici vorba de misto.. Pai cand spui ca Cielo e net superior la Renault nu e misto? Ba e... Cat despre gramatica: atentie despre care/asupra careia/etc..ma intreb, de fapt te intrebi...si nu stiu de ce ![]() ![]() Cu stima oap |
--------------------
.
.
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(OAP @ 14 Sep 2007, 10:34) Pai cand spui ca Cielo e net superior la Renault nu e misto? Ba e... Cat despre gramatica: atentie despre care/asupra careia/etc..ma intreb, de fapt te intrebi...si nu stiu de ce ![]() ![]() Cu stima oap man, daca la tine dacia logan e RENAULT atunci cu toata stima nu am ce sa mai comentez.. este cu totul alta poveste faptul ca masina este construita de renault.. eu am o solenza, motor 1.4 mpi renault, cutie de viteze renault.. si cu toate astea afirm ca am dacie.. nu renault.. pentru ca atat la solenza cat si la logan calitatea la restul componentelor este execrabila.. deci nu poti afirma doar pe baza motorului si cutiei de viteze ca ai renault.. pentru ca daca ar fi sa ma ghidez dupa modul tau de gandire din clipa in care as pune motor de bmw in caroserie de dacie, indiferent daca este ea 1310, nova, supernova, solenza, logan ar insemna sa spun la toti ca am bmw.. si nu e cazul nu? ![]() observ ca in continuare iti place sa traiesti in mica ta lume, ti-am precizat, loganul nu este renault.. cand am afirmat ca cielo e mai bun m-am referit strict la comparatia lui fabian cu masina personala.. nu am facut comparatie intre firma daewoo si firma renault.. dar tu nu tii cont de aceste lucruri, tu vezi doar ce iti place tie sa vezi, denaturezi insa realitatea.. cat despre gramatica te-as ruga sa renunti, in mod evident inca mai ai nevoie de meditatii.. mai vorbim cand vei iesi din lumea ta virtuala.. ciao 14 Sep 2007, 13:00: QUOTE(roland @ 14 Sep 2007, 10:07) Primul meu post pe topicul asta... si cred ca si ultimul. Va rog calmati-va. Sonycu, parca ai fi copil. Te doare mintea. Acum leaga-te si de mine. nu inteleg de ce anume te iei de persoana mea.. probabil ca te plictisesti.. deh.. ciao This post has been edited by sonycu: 14 Sep 2007, 13:00 |
--------------------
Ex Dacia
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(sonycu @ 14 Sep 2007, 14:00) man, daca la tine dacia logan e RENAULT atunci cu toata stima nu am ce sa mai comentez.. este cu totul alta poveste faptul ca masina este construita de renault.. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
@Sonycu: Cam multi sunt cei care citesc cu neatentie posturile tale...
Daca tot dai meditatii de limba romana, ca fapt divers, propozitiile incep cu litera mare de tipar, sau la tine nu-i valabila regula asta? In ceea ce priveste maturizarea... n-ai prea nimerit-o. Cand aveam varsta ta, probabil asteptai cu nerabdare sa vina mamica ta sa te ia de la gradinita, sa te intrebe daca ai fost baietel cuminte si ai papat tot... This post has been edited by radian: 14 Sep 2007, 13:48 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(sebybv @ 14 Sep 2007, 11:13) OFF TOPIC: "...ma i-a asa o pofta..." "Ia" este de fapt verbul "a lua" - "o pofta ma ia" este forma de persoana a III-a singular si se scrie LEGAT (Eu iau, Tu iei, El/Ea ia, etc). "I-a luat un inel" - I-a luat - "a luat" este verb compus - Cui a luat? Ei - I - Complement indirect. De aceea se scrie cu cratima. Scuze dar nu m-am putut abtine. PS. Sunt inginer dar mi-a placut mult gramatica. ![]() Bre, omul de care te legi se numeste Attila. Asa ca ezista o esplicatie. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
QUOTE(radian @ 14 Sep 2007, 13:47) @Sonycu: Cam multi sunt cei care citesc cu neatentie posturile tale... Daca tot dai meditatii de limba romana, ca fapt divers, propozitiile incep cu litera mare de tipar, sau la tine nu-i valabila regula asta? In ceea ce priveste maturizarea... n-ai prea nimerit-o. Cand aveam varsta ta, probabil asteptai cu nerabdare sa vina mamica ta sa te ia de la gradinita, sa te intrebe daca ai fost baietel cuminte si ai papat tot... man daca de la altii mai am pretentii de la tine in mod sigur nu am.. ti-ai dat de gol mentalitatea cand ai inceput cu apelativele.. si nu stiu de unde ai tu impresia ca dau eu lectii de limba romana.. nu e cazul.. man, degeaba ai ani in spate daca nu ai invatat nimic din ei.. si cu asta cred ca am incheiat discutia cu tine.. poti afirma ce vrei in continuare.. voi ignora posturile tale.. punct.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:03 |