Faze de faze, Intamplari reale
![]() ![]() ![]() |
Faze de faze, Intamplari reale
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
@FC:Bine...cauta,baga un pm cu ce ai gasit si ma voi corecta pe viitor.
This post has been edited by LC_TM: 18 Sep 2007, 18:49 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca ne recunostem greselile si incercam sa le corectam ...inseamna ca suntem oameni inteligenti
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Modestule!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(Sony @ 18 Sep 2007, 20:17) Sony tu chiar nu poti sa zici ceva inteligent ? ...intotdeauna cauti cearta , nu te inteleg . ![]() QUOTE(FireChief @ 18 Sep 2007, 20:20) Le zice bine Fire !:) |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sony, cunosc optica ta
![]() dar pe bune ,e un principiu de-al meu la care tin numai lasii se feresc sa-si recunoasca greselile This post has been edited by FireChief: 18 Sep 2007, 18:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu inseamna ca toti prostii care gresesc intruna si incearca sa-si indrepte greselile sunt automat inteligenti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FireChief |
![]()
|
au inteligenta necesara sa stie ca gresesc si sa-si indrepte greselile
la un moment dat vor reusi...si asta dovedeste ca sunt oameni inteligenti deoarece stiu unde gresesc,deoarece incearca sa se indrepte,deoarece cu siguranta facind aceste doua lucruri vor reusi.... respect total pentru acestia din partea mea! This post has been edited by FireChief: 18 Sep 2007, 18:57 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Sony |
![]()
|
Mai bine taci in stil GRAD.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu zic sa nu mai sara nimeni la gatul nimanui !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FireChief |
![]()
|
extrem de corect
asa ar fi frumos! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
biguță, sa mori tu?
This post has been edited by Sony: 18 Sep 2007, 19:03 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
big2003 are dreptate...
asa ar trebui sa se desfasoare lucrurile This post has been edited by FireChief: 18 Sep 2007, 19:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
FireChief |
![]()
|
hai sa nu ne taiem cu lama...
daca fiecare incearca ,cu respect si prietenie,vom reusi eu asa am crezut mereu ca e posibil,si nu o sa-mi schimb niciodata aceasta parere indiferent de circumstante... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
FC, hai sa-ti dau o bere.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
sony,as veni bre,dar am alte prioritati
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
Cred ca nu ai prioritate, ci Cedeaza trecerea.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
am nevasta de ingrijit,desi e binisor de citeva zile,am copilul de imbaiat,apoi urmeaza tacsu (ala oficial
![]() apoi ne pregatim de amenintarile necesare inainte de culcare,pentru venirea somnului ,ca altfel il apuca miezul noptii azi a furat o interdictie de calculator ,ca nu a vrut sa doarma la prinz miine va dormi cu siguranta ![]() astea-s prioritatile faze de faze ce mai... This post has been edited by FireChief: 18 Sep 2007, 19:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
nici eu nu dormeam la pranz
![]() ![]() prea mult somn strica, oricum, incearca sa il inveti "cu binisorul" nu cu interdictia ![]() si eu sunt de acord, cel care recunoastea greseala are inteligenta ca si-a dat seama de ce a facut, si are bun simt si e responsabil ca a admis |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
FireChief |
![]()
|
stiu eu eu ce metode dau rezultate la pustiul meu
cu binisorul a incercat bunica-sa ioc rezultate e hacker la 7 ani,invirte compul pe degete,desi nu stie sa citeasca...totul din memorie vizuala daca ii tai calculatorul si tv-ul ,devine cooperant ![]() e bine sa invete ca daca greseste ,urmeaza si "rasplata" oricum e super rasfatat...un pic de autoritate nu ii strica asa e si in viata This post has been edited by FireChief: 18 Sep 2007, 19:39 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
FC, suferi sa fii autoritar si acasa.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
FireChief |
![]()
|
nope...dar uneori e necesar
nici la serviciu nu sunt autoritar e vorba de respect,si de rusine dar e mult de explicat...si nu e cazul This post has been edited by FireChief: 18 Sep 2007, 19:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Sony |
![]()
|
Care caz, bre? Nominativ sau genitiv?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
faza de faza, legata de copilarie: primul meu computer, un amarat de 486 l-am avut la 7 ani..si dupa 1 luna l-am stricat si dupa inca o luna l-am reparat...asa am invatat eu cum sa le repar
![]() sa iti traiasca ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
|
FireChief |
![]()
|
a trecut asa de mult timp de atunci ...gramatica....mi-a placut odata:(
mersi l mersi...si voua ! This post has been edited by FireChief: 18 Sep 2007, 19:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
FireChief stiu ca nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, dar sunt de parere ca nu ar trebui sa-l lasi sa stea prea mult la calculator si tv ... mai bine afara la joaca, fotbal, la plimbare cu bicicleta. Cand eram mic calculatorul statea degeaba (nici nu erau atatea jocuri ca acum ... si nu aveam nici net), toata ziua eram afara. Veneam in casa doar sa mananc si sa dorm
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
FireChief |
![]()
|
totul e dramuit corespunzator...nu sunt excese
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 18 Sep 2007, 19:48) FireChief stiu ca nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, dar sunt de parere ca nu ar trebui sa-l lasi sa stea prea mult la calculator si tv ... mai bine afara la joaca, fotbal, la plimbare cu bicicleta. Cand eram mic calculatorul statea degeaba (nici nu erau atatea jocuri ca acum ... si nu aveam nici net), toata ziua eram afara. Veneam in casa doar sa mananc si sa dorm ![]() ![]() sa fiu sincer imediat dupa ce am achizitionat primul computer, l-am inchis si am iesit afara la joaca, si sa ma laud prietenilor eu tin compu deschis toata ziua acum, dar nu stau la el, el doar sta deschis eu ep computer fac urmatoarele: invat codu rutier, fac chestionare si ma mai uit la "trucuri..ce poti face daca mergi ep polei , pe loaie, la mersul inapoi..etc", documente pt scoala, tv si radio ca am tv-tuner si majoritatea timpului stau pe daciaclub(cand sunt la computer) firechief, ai mentionat "gramatica" ..am gresit ceva in exprimare? sau ti-a placut tie gramatica? personal, mie imi palce mai mult gramatica, dar au scos-o din programa la liceu.....deci...o sa ne exprimam din ce in ce mai...prost.... trebuia sa lase gramatica si sa scoata literatura, care nu prea isi are rostul |
--------------------
Dacia
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 18 Sep 2007, 20:44) de asta era vorba...cazurile si genurile lui sony/sonya ![]() mi-a placut gramatica ,im mod deosebit literatura...devoram carti si romane pe banda rulanta acum imi dau seama ca nu am mai citit o carte de mult timp ![]() si cu toate astea am ales un profil tehnic matematica e savuroasa cind incerci ore in sir sa rezolvi o problema si e greu de explicat satisfactia ce te cuprinde cind reusesti si fizica e pur si simplu interesanta vorbesc de mecanica termodinamica si electricitate ca cea de-a Xl si a Xll a nu am agreat-o au trecut multi ani de atunci ![]() frumoase vremuri ![]() This post has been edited by FireChief: 18 Sep 2007, 20:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:45 |