DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

18 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noul Cod Rutier, Avntaje si dezavantajele acetui Cod

wolfin
post 4 Dec 2006, 17:52
Post #61

Haha

Group: Members
From: Bucuresti

azi trec pe mihai B(de fapt acolo stau) -deci sa fiu cu bagare de seama

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 4 Dec 2006, 18:14
Post #62

scursura umana

From: Ct

QUOTE(2dor @ 4 Dec 2006, 13:33)
Cei care depasesc coloana pe linia de tramvai NU TREBUIE LASATI SA INTRE LA LOC. Sa o ia prin dreptul refugiului daca sunt cu ouale mari.

*

Subscriu!

--------------------
Tedei - -
+
Maximus Decimus
post 4 Dec 2006, 18:38
Post #63

Membru

QUOTE(DragosP @ 4 Dec 2006, 13:38)
Am serioase îndoieli că ar fi numai atât.
*

S-ar putea sa ai dreptate si sa se se incetineasca si mai mult pentru ca intervine celebra "lasa-ma si pe mine" samd...

--------------------
Peugeot 407 - B-03-LOG
GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
+
prody
post 4 Dec 2006, 18:49
Post #64

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Atata timp cat carutele continua sa zburde prin oras si pe drumuri europene, nici nu vreau sa aud de noul cod rutier.

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
gallax
post 4 Dec 2006, 18:57
Post #65

Membru incepator

QUOTE(avathan @ 4 Dec 2006, 13:41)
Pe Stefan cel Mare se circula frecvent asa , pentru ca altfel nu se poate , inclusiv cei de la politia rutiera iti fac semn sa mergi pe acolo ... chiar si pe contrasens(pentru ca de cele mai multe ori tramvaiul e blocat in vreo intersectie) pentru a evita sa se mai blocheze si alte intersectii .
Referitor la ultima ta afirmatie ... daca atat poti atat zici.
*

Stiu cel putin doua cazuri de cunostinte care au luat amenda pentru mers pe sina de tramvai (pe partea gresita a scuarului - vezi lizeanu sau intersectia m.bravu&carol, si pe pantelimon cu vatra luminoasa). Si asta se intampla INAINTE de noul cod rutier. Cat timp legea spune ca nu se circula pe sina, faptul ca te impinge militianul o data sa mergi pe ea nu inseamna ca trebuie mers tot timpul. Pe mine m-a pus militianul, in aceeasi zona, sa urc masina pe trotuar (tot M.Bravu). Se blocase unul in fata tramvaiului, si daca o scoteam eu din drum putea asta sa elibereze intersectia. Sa inteleg ca e liber la mers pe trotuar cu masina?

--------------------
Opel Corsa 1.5DTI - :)
+
diaconuliviu
post 5 Dec 2006, 09:49
Post #66

Membru autentic

From: Space, the final frontiere

Daca sint MAX doua benzi pe sens se poate circula si pe sina de tramvai cu obligatia de a o lasa libera la apropierea acestuia. Scrie in noul cod. Daca sint 3 benzi+tramvai, e jale.

--------------------
Opel Corsa 2001 - xx
Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur.
SSP,K!
+
Vlad Georgescu
post 6 Dec 2006, 09:16
Post #67

/----\ <--- Logan

QUOTE(2dor @ 4 Dec 2006, 13:33)
Cei care depasesc coloana pe linia de tramvai NU TREBUIE LASATI SA INTRE LA LOC.
*

De obicei, cei care depasesc coloana pe linia de tramvai sint "rechini ai condusului", care cind se pune verde sau cind aud un claxon au grija sa demareze foarte rapid si sa nu incurce circulatia.

Pe mine cel putin 90% din cei care depasesc coloana pe linia de tramvai nu ma deranjeaza cu nimic.

Ma deranjeaza mult mai tare "adormitii" care cind sint primii demareaza la 15 de secunde dupa ce se pune verde (asta este adevarata nesimtire, in alea 15 de secunde in care ei nu demareaza ar trece 4-5 masini) decit "smecherii" care depasesc coloana, se baga in fata, dar apoi demareaza in tromba si nu imi afecteaza cu nimic timpul de deplasare.

De cite ori am fost in blocaje in intersectii si am putut observa cauza blocajului, am observat ca blocajul nu se intimpla de la "smecheri", ci de la cei care, dupa ce semaforul s-a facut rosu, nu mai au rabdare sa stea si trec totusi, si ii blocheaza pe cei care vin perpendicular. Daca 2-3 din acesti "nerabdatori" ar fi si "smecheri" si ar depasi coloana la semafor, nu ar mai bloca intersectia in momentul in care e verde si se pune rosu.

Noul cod rutier arata ca parlamentarii si politistii nu prea le au cu ideea de "cauza - efect" (intre cele 2 concepte pot sa existe uneori relatii mai ciudate), iar atitudini de genul "smecherii nu trebuie lasati sa reintre in coloana" (impuls pe care l-am simtit uneori si eu desi "smecherii" nu ma afecteaza in mod obiectiv cu nimic) arata cit de greu ne dezbaram de ideea "sa moara si capra vecinului".

Efectele noului cod rutier se simt din plin, printr-o circulatie mai lenta si mai greoaie. Pe unele strazi, foarte putine, se circula intr-adevar mai repede, dar pe majoritatea mi s-a parut ca se circula mai incet.

Dar, nu trebuie sa ne asteptam sa se revolte cineva, pentru ca asa sintem noi, romanii, sintem obisnuiti sa inghitim masuri aberante si sa ne supunem.

La urmatoarea masina pe care o sa mi-o iau, o sa am grija sa am un sistem ICE (in-car entertainment) super-tare, eventual cu DVD, bluetooth pentru masina, sistem de citit e-mail-ul pe voce, ca sa rezist nervos la traficul foarte lent, cadou de la parlamentarii care au conceput "noul cod rutier"!

This post has been edited by Vlad Georgescu: 6 Dec 2006, 09:19

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
Bill
post 6 Dec 2006, 09:36
Post #68

Membru autentic

Nici pe mine nu ma deranjeaza "smecherii". Cu conditia sa fie "smecheri" pana la capat. Adica sa treaca si de refugiul pt. tramvai. Ca altfel, ma blocheaza pe mine sau pe altul din fata mea si in felul asta mai prind un semafor si daca e de 3 minute tinete nene injuraturi. Daca ei ar merge numai pe linia de tramvai asta inseamna ca si-ar mai face o banda numai pt. ei, nu? Si s-ar circula mai fluent, corect?

--------------------
Dacia Logan SL Techroad TCe 90 - B14xxx
+
Lexy
post 6 Dec 2006, 12:25
Post #69

Just ME

Bai da cati frustati p'aici !!!

Voi astia care ii condamnati atata pe nenorocitii care o iau pe linia de tramvai voi n-ati facut-o NICIODATA? Dar CHIAR NICIODATA?

Nu MA intereseaza ca domne era aglomeratie, ca era nu stiu ce chiar NU ATI CIRCULAT NICIODATA pe linia de tramvai?Ma indoiesc...amarnic!

Toata lumea se plange ca vai domne 20 de tampiti pe linia de tramvai inseamna inca 20 care intra in fata mea in coloana!Gresit..ca din aia 20, 15 se duc inainte...Si daca banda 1 de pe multe bulevarde din bucuresti nu ar fi ocupata de masini parcate iarasi s-ar circula mai usor!

Fiecare o ia pe unde poate si incearca sa ajunga si el acasa mai repede...indiferent ca poate e doar smecher sau ca are o urgenta sau pur si simplu n-are chef sa stea dupa prostii care stau la coada 15 minute si cand sunt primii la semafor le ia 1 minut si treizeci si sapte de secunde sa bage in treapta 1 de viteza....

Si daca ati sarit pe "astia care o iau pe linia de tramvai" mai bine sariti de taranii prosti care blocheaza intersectiile de principiul daca eu nu trec sa nu mai treaca nici altul!Ce sa zic daca e blocat pe directia ta de mers de ce sa se duca aia pe directie perpendiculara..Doooooamne fereste...

Toti gresim..ABSOLUT TOTI....si ala care se bate cu pumnul in piept ca el vai nu face, n-a facut niciodata etc ori e un mare ipocrit ori un mare ipocrit...ca sa nu zic altel.

Asadar bucurati-va acuma ca se iau permise, se dau puncte..bucurati-va de capra vecinului dar aveti grija si la a voastra!!!

Trafic usor!

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
Bill
post 6 Dec 2006, 12:40
Post #70

Membru autentic

QUOTE(Lexy @ 6 Dec 2006, 12:25)
Fiecare o ia pe unde poate si incearca sa ajunga si el acasa mai repede...
*

Am inteles ca asa e in India.

Nu cred ca suntem frustrati. Sau cel putin eu. Eu nu ma grabesc cand sunt la volan. Nu sunt profesionist (adica nu traiesc din asta).
De gresit, toti gresim. Chiar ieri am intrat si eu pe linia de tramvai. Cu totul involuntar. Am intrat in intersectie, si efectiv nu mai aveam unde sa intru, nu eram singurul. Daca vedeam nu intram.
Eu de ex. m-am referit la cei ce intra gratuit pe linia de tramvai. Sunt 5 masini in fata si el depaseste si ii taie calea primului, inainte de refugiu de tramvai. Ca el are BMW sau e taximetrist.
Pe taximetristi ii inteleg, si ii las sa treaca. Oamenii din asta traiesc. Duce clientul la gara, sau la aeroport.

--------------------
+
Lexy
post 6 Dec 2006, 12:44
Post #71

Just ME

QUOTE(Bill @ 6 Dec 2006, 12:40)
Chiar ieri am intrat si eu pe linia de tramvai. Cu totul involuntar. Am intrat in intersectie, si efectiv nu mai aveam unde sa intru, nu eram singurul. Daca vedeam nu intram.
*

Exact asta zic...se intampla la multi mai multi oameni normali decat la acesti smecheri. De asta nu trebuie sa aruncam cu pietre.

This post has been edited by Lexy: 6 Dec 2006, 12:45

--------------------
+
2dor
post 6 Dec 2006, 12:45
Post #72

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Dar stai putin de ce sari asa. Daca legea ar da voie sa mergem pe linie am merge toti. Si eu o mai iau pe linie dar DOAR CAND SUNT GROPI PE DRUM SI MA DOARE INIMA PENTRU MASINA SI CAND DEPASESC UN AUTOBUZ SAU UN BERBEC CARE A PARCAT MASINA IN DRUM SI A PUS AVARIILE, DAR ASTA CAND E LIBER PE STRADA. Ca de suntem o tara cu masini stricate pe marginea drumului cu avariile puse. Eu ii pun pe cei care merg pe linie si pe cei care blocheaza intersectiile in aceeasi oala. In ambele cazuri pe respectivii nu ii intereseaza legea sau respectul fata de ceilalti. Ce daca stau la coada si nu merg pe linie sunt fraier? Banuiesc ca cei care merg pe linie asa considera. Repet nu trebuie lasati sa reintre in coloana de pe linie cand ajung la refugiu. Sa fie smecheri pana la capat.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
Lexy
post 6 Dec 2006, 12:49
Post #73

Just ME

Eu ii las. Daca omu' da semnal si mai ales face semn il las frate ca asta inseamna TOLERANTA. Si daca nu-l lasi tu din fata mea nu inseamna ca n-o sa-l las eu. Ca d'aia suntem multi ca unii sa fie rai, unii sa fie intelegatori, altii frustati si altii smecheri.

Vezi si tu o iei pe linia de tramvai..ca's gropi.Nu domne!!! legea e lege respect-o pana la capat daca tot te dai exemplu aici( in ghilimelele de rigoare)

Vezi tu fiecare gresim..dar cand o facem noi e altceva ca deh avem circumstante....cand o face altu e vai si amar.

This post has been edited by Lexy: 6 Dec 2006, 12:50

--------------------
+
Bill
post 6 Dec 2006, 13:00
Post #74

Membru autentic

QUOTE(Lexy @ 6 Dec 2006, 12:49)
il las frate ca asta inseamna TOLERANTA.
*

Da, corect. In Bucuresti nu stiu cat ne va ajuta noua lege. Dar toleranta sigur ne va ajuta sa nu blocam intersectiile, sa mergem mai fluent si sa nu ajungem acasa cu dureri de cap.
Acum nu stiu cati prefera sa stea o zi la constatari accidente usoare decat sa mai prinda un semafor.

--------------------
+
2dor
post 6 Dec 2006, 13:14
Post #75

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Stai putin a ocoli o groapa pe linia de tramvai daca e goala strada nu consider ca e dovada de nesimtire. Doar ca e o incalcare a legii, corect. Dar sa mergi pe linie cand e coloana ca sa ajungi in fata, si in fata sa vrei sa intri la loc ca de e refugiu, da aia e nesimtire. Da stiu ca sunt destui cei care ii lasa sa intre la loc in coloana pe cei ce merg pe linie. Dar mai sunt si unii ca mine car ii tin pe aia acolo cu semnalul pus.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
axabrt
post 6 Dec 2006, 13:47
Post #76

Membru autentic

From: Ploiesti

Citat din legea 49/2006

87. Articolul 78 va avea urmatorul cuprins:
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de care o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv sau permisul i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau ( blink.gif ) cu amenda.

De ce SAU cu amenda. Mergea numai inchisoare. Prietenii stiu de ce !!!!!!!
Daca or sa ia carnetu la bogatani, aia or sa mearga in continuare

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
+
vijelie
post 6 Dec 2006, 13:51
Post #77

membru violet

Amenda penala sau contraventionala? Ca "e" diferite...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
vis-a-vis
post 6 Dec 2006, 13:55
Post #78

DaciaClubber

Daca problema cea mai mare sunt tramvaiele, sa le scoata de tot sau se le mute pe trotuar, asa nu vor mai putea parca nici masinile si se va face loc.
Daca solutia e sa nu mergi pe linia de tramvai, gandeste-te ca asa se circula de la 1 mai pana la pasajul Lujerului si zau daca e vreo sfaraiala.
Problema e in alta parte, nu cei care merg pe linia de tramvai.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
drumaru
post 6 Dec 2006, 14:41
Post #79

Membru

QUOTE(Apolodor @ 4 Dec 2006, 13:49)
klaus , mereu cand trec pe Tudor Vladimirescu injur toti edilii capitalei de la mic la mare. Ma bucur ca nu sunt singuru'  biggrin.gif . Macar la semafor puteau s-o lase mai lata. Exact unde era nevoie mai mare au gatuit-o ei. Ai dreaq cu proiectele lor.
*

QUOTE(Bill @ 4 Dec 2006, 14:28)
Ehe, T. Vladimirescu e un subiect tabu. Sti cam cat e matrul patrat de teren acolo pe unde spui tu? Chiar crezi ca o sa vezi acolo 3 benzi pe sens?
*

Dragii mosului, inainte sa aruncati cu pietre, informati-va: Tudor Vladimirescu este gata doar pe jumatate, respectiv un sens de mers. La sensul celalalt deja a inceput lucrul si va fi gata la anul. Or fi multi idioti in Romania, de acord, dar atunci cind crezi ca toti ceilalti sunt timpiti si numai tu destept, poate ar fi cazul sa te duci sa te cauti...

Citat de pe site-ul PMB:
"Lucrari ce se vor executa in perioada 17.11 - 23.11.2006
(...)
B-dul Tudor Vladimirescu
- Sens de circulatie Calea 13 Septembrie - Calea Rahovei:- sistem rutier finalizat la nivel de binder si redat circulatiei
- Sens de circulatie Calea Rahovei - Calea 13 Septembrie:
- in curs de executie"

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
Bill
post 6 Dec 2006, 14:47
Post #80

Membru autentic

QUOTE(drumaru @ 6 Dec 2006, 14:41)
Or fi multi idioti in Romania, de acord,
*

Te inseli, nu sunt multi idioti in Romania, acestia sunt numai in primarii biggrin.gif

Dar tu chiar citesti site-ul primariei. Si apoi tu chiar crezi ce scrie acolo? radmasa.gif

--------------------
+
drumaru
post 6 Dec 2006, 14:51
Post #81

Membru

QUOTE(Lexy @ 6 Dec 2006, 12:49)
Eu ii las. Daca omu' da semnal si mai ales face semn il las frate ca asta inseamna TOLERANTA. Si daca nu-l lasi tu din fata mea nu inseamna ca n-o sa-l las eu. Ca d'aia suntem multi ca unii sa fie rai, unii sa fie intelegatori, altii frustati si altii smecheri.

Vezi tu fiecare gresim..dar cand o facem noi e altceva ca deh avem circumstante....cand o face altu e vai si amar.
*

Ce pot sa spun:
1. se spune FRUSTRAT, FRUSTRATI... repeta dupa mine: FRUSTRAT
2. toleranta pentru cine? pentru unul care vede coloana OPRITA la semafor, o ia pe linie pina linga refugiu si acolo da semnal si se baga cu 5-10-50 de masini mai in fata. sau care trece de refugiu si ii incomodeaza pe cei care vor la stinga, care, la rindul lor, ajung sa-i incomodeze pe cei care vor sa mearga in fata, si astfel trec patru masini la un semafor ce e pe verde un minut! da' ce pana mea, crezi ca mie mi-ar fi greu sa trag de volan si sa merg pe linie un pic ca sa economisesc timp si benzina? daca n-o fac, stimabile, nu inseamna ca am IQ-ul mai mic decit al smecherilor, inseamna ca respect legea si, mai ales, ii respect pe ceilalti soferi.
3. pentru toti #&*%tii si $%^*&tii de mai sus, care sustin ca mersul pe linia de tramvai fluidizeaza circulatia: la cit mai multe puncte si cit mai multe luni pietoni! daca logica si bunsimtul nu fucntioneaza, asta e, trebuie folosit biciul! e o regula veche de cind lumea si la romanica n-a fost aplicata niciodata cum trebuie. poate a sosit momentul!

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
Bill
post 6 Dec 2006, 14:56
Post #82

Membru autentic

QUOTE(drumaru @ 6 Dec 2006, 14:51)
trebuie folosit biciul! e o regula veche de cind lumea si la romanica n-a fost aplicata niciodata cum trebuie. poate a sosit momentul!
*

Au mai folosit altii si teapa in urma cu cateva sute de ani. Dar se nasc mereu alte generatii.......de "smecheri"

--------------------
+
drumaru
post 6 Dec 2006, 14:57
Post #83

Membru

QUOTE(Bill @ 6 Dec 2006, 14:47)
Te inseli, nu sunt multi idioti in Romania, acestia sunt numai in primarii biggrin.gif

Dar tu chiar citesti site-ul primariei. Si apoi tu chiar crezi ce scrie acolo? radmasa.gif
*

Eu in general nu cred nimic inainte sa trec prin filtrul propriu si, daca ceva nu-mi miroase a bine, ma apuc de cercetat. deformatie profesionala! In cazul asta, insa, ce puii mei nu e de crezut? Ca o sa se mai faca un sens de mers? Se lucreaza deja, se vede, se vede si dupa configuratia traseului si a intersectiilor, a intrarilor in benzinarii etc. Dar normal ca e mai simplu sa adopti o atitudine in care totul iti pute - te scuteste de nuante, adica faci economie de neuroni.

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
vis-a-vis
post 6 Dec 2006, 14:58
Post #84

DaciaClubber

Inseamna ca matale ti-a placut mult pe vremea lu' Ceausescu... ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
drumaru
post 6 Dec 2006, 15:06
Post #85

Membru

Inseamna ca nu faci distinctia intre ordine si dictatura (si aia haotica, by the way).

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
Bill
post 6 Dec 2006, 15:12
Post #86

Membru autentic

QUOTE(drumaru @ 6 Dec 2006, 14:57)
Se lucreaza deja, se vede, se vede si dupa configuratia traseului si a intersectiilor, a intrarilor in benzinarii etc. Dar normal ca e mai simplu sa adopti o atitudine in care totul iti pute - te scuteste de nuante, adica faci economie de neuroni.
*

Portiunea de care vorbesti este de cand ma stiu varza. Am avut serviciul pe acolo 10 ani. Trebuia sa mergi cu vit a II-a. In permanenta era o echipa care indrepta gropile (puneau nisip sub pietre). Si cand eram copil treceam pe acolo. Era linie de tramvai si piatra cubica.
Mie greu sa cred ca se va rezolva curand. Pana nu se va termina cu constructiile de pe partea benzinariilor, nu cred ca va fi bine si frumos pe acolo.

--------------------
+
klaus
post 6 Dec 2006, 15:16
Post #87

步步

Group: Moderatori

Daca s-ar putea, si un link de la pagina cu citatul de pe site-ul primariei, ca eu nu o gasesc. Multumesc

LE: am gasit-o la
http://www1.pmb.ro/pmb/transporturi/strazi...6/s_bei2006.htm

This post has been edited by klaus: 6 Dec 2006, 15:22

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
coco_3033
post 6 Dec 2006, 18:05
Post #88

Membru incepator

Salut,

O idee am si eu daca ar mari timpul la 'verdele' de la semafor credeti ca ar rezolva ceva. biggrin.gif

O seara placuta si numai bine.

--------------------
Dacia 1300 1982
+
vis-a-vis
post 6 Dec 2006, 18:13
Post #89

DaciaClubber

Eu am o vaga impresie ca tot acest balamuc este pricinuit de semaforizare.
Si dau un exemplu: trec aproape zilnic pe podul de la Timpuri Noi.
De obicei este aglomerat si mai putin de 3 semafoare nu prinzi niciodata.
S-a intamplat ca 2 zile semafoarele sa nu functioneze si cu acest prilej
intersectia sa fie foarte libera.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
gallax
post 6 Dec 2006, 21:30
Post #90

Membru incepator

QUOTE(Lexy @ 6 Dec 2006, 12:25)
Bai da cati frustati p'aici !!!

Voi astia care ii condamnati atata pe nenorocitii care o iau pe linia de tramvai voi n-ati facut-o NICIODATA? Dar CHIAR NICIODATA?

Nu MA intereseaza ca domne era aglomeratie, ca era nu stiu ce chiar NU ATI CIRCULAT NICIODATA pe linia de tramvai?Ma indoiesc...amarnic!

Toata lumea se plange ca vai domne 20 de tampiti pe linia de tramvai inseamna inca 20 care intra in fata mea in coloana!Gresit..ca din aia 20, 15 se duc inainte...Si daca banda 1 de pe multe bulevarde din bucuresti nu ar fi ocupata de masini parcate iarasi s-ar circula mai usor!

Fiecare o ia pe unde poate si incearca sa ajunga si el acasa mai repede...indiferent ca poate e doar smecher sau ca are o urgenta sau pur si simplu n-are chef sa stea dupa prostii care stau la coada 15 minute si cand sunt primii la semafor le ia 1 minut si treizeci si sapte de secunde sa bage in treapta 1 de viteza....

Si daca ati sarit pe "astia care o iau pe linia de tramvai" mai bine sariti de taranii prosti care blocheaza intersectiile de principiul daca eu nu trec sa nu mai treaca nici altul!Ce sa zic daca e blocat pe directia ta de mers de ce sa se duca aia pe directie perpendiculara..Doooooamne fereste...

Toti gresim..ABSOLUT TOTI....si ala care se bate cu pumnul in piept ca el vai nu face, n-a facut niciodata etc ori e un mare ipocrit ori un mare ipocrit...ca sa nu zic altel.

Asadar bucurati-va acuma ca se iau permise, se dau puncte..bucurati-va de capra vecinului dar aveti grija si la a voastra!!!

Trafic usor!
*

Inteleg ca idiotul care depaseste coloana de masini nu e chiar un om rau, e un tip caruia ii plang copii acasa de foame, nu ca prostilor care stau un minut la semafor?? Una e sa o faci o data, alta e sa iti faci din asta un mod de viata. Stiu astfel de tampitii care chiar nu folosesc deloc asfaltul... Cat despre mine, crede-ma - mi s-a reprosat ca sunt enervant ca schimb benzile (pe autostrada depaseam pe banda din mijloc si apoi ma incadram la loc pe banda NORMALA de condus) in loc sa stau pe banda de depasire, ca deh, aveam masina mai smechera (nu aia din semnatura).

--------------------
Opel Corsa 1.5DTI - :)
+
18 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st June 2025 - 04:31
Forum Renault