Cadillac Escalade
![]() ![]() ![]() |
Cadillac Escalade
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
dupa publicitate
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Este ora 20 si nici o dovada... Probabil e ocupat sa faca alti 8999 de euro ....
Idem ca mai sus... Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 16 Dec 2006, 09:42) Desi eu n am jignit pe nimeni..jignirile la adresa mea curg valuri....sunt trist ca vad la unii asemenea complexuri de inferioritate...nu am fost dintotdeauna cadillac owner..dar de fiecare data cand am avut o mashina am fost foarte mandru de ea...asha cum trebuie sa fie fiecare... am cadillac escalade..e o mashina super misto...nu mi am cumparat o ca sa agatz femei sau sa ma dau mare...pur si simplu imi place mashina...simplu fapt ca am postat aici este de a impartasi cu voi impresii despre mashina mea...sunt sigur ca inadancul sufletului vostru va doriti o mashina ca a mea.... consumul in orash intre piata victoriei si unirii este de 33-34 litrii/100km, consumul extraurban este undeva la 17-18, cele mai confortabile scaune de jeep ever... astept doar intrebari si schimb impresii pertinente Uite care-i treaba, si acum fara nici un fel de caterinca: Nu te jigneste nimeni pentru ca ti-ai cumparat (poate) o masina care costa cam cat salariul pe 10 ani al celor mai multi dintre noi. Sunt destul de multi pe aici care au masini scumpe (poate nu chiar de lux) dar care nici macar in profil nu le au trecute (din modestie) desi poate prin posturi discuta uneori despre ele. Insa lumea taxeaza instinctiv defecte (prostia, laudarosenia, etc) care datorita stilului postarii par a caracteriza un user. Luand strict postul citat mai sus, iata ce impresie si-ar face un cititor despre autorul lui (nu conteaza daca in realitate e sau nu asa) "mashina", "agatz" - pusti terbilist, repezit, nerespectuos... "complexuri" - facut scoala ca gasca prin loboda, sanse minime sa aiba ceva studii superioare "litrii" (la suta) - agramat, complet incult Basca formularile in fraza care denota sincope serioase in procesul gandirii. Este evident sper ca nu vreau sa jignesc pe nimeni, expun doar un gen de "analiza literara" care sa justifice anumite raspunsuri ale colegilor forumisti. Incearca si tu sa scrii corect (nu numai gramatical) si iti vei castiga respectul nostru indiferent de ce masina ti-ai cumpara. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(claus @ 18 Dec 2006, 19:27) Dupa limbajul folosit acolo e un pusti care fumeaza pe ascuns sa nu-l vada mamica...dar totusi un pusti fericcit ca a reusit sa ne faca sa aberam 5 pagini aiurea..chiar nu aveti altceva mai bun de facut decat sa-l bagati in seama? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@Ake au fost 2 categorii de oameni care au postat:
-prima categorie(in care intrii si tu)care i-au atras atentia ca se lauda aiurea, ca aici e forum Dacia,ca forumul de Caddy e in alta parte etc. care au perfecta dreptate -si a 2 categorie care au inceput cu stereotipuri si frustari de genul:"Oricum masina e a lu' tactu,si la randul tau tactu a furat toti banii ca nu ai cum sa castigi 5.000-10.000 de euro legal in Romania"Ba uite ca tata castiga cu mult peste 10.000 de euro pe luna legal in Romania,si sunt zeci de mii de romani ca el.In loc sa te intereseze mai mult cum sa faci tu bani,ii intereseaza mai mult cum fac altii bani.Pacat pentru ca Daciaclub este unul din cele mai frumoase forumuri auto din Romania,dar din 2004 de cand a aparut Loganul a luat-o pe o panta descendenta. Oare de ce? ![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
![]() ..aaaa Zavoiane sa-l stapanesti sanatos !! Dar tine minete ..."si marmota invela ciocolata asa" ![]() Primul tau topic prima ta buba, se vorbea ca ai fost dat afara de pe alte forumuri este adevrat ?? de ce nu pui niste poze cu masina sa nu mai zic cu talonul ![]() Eu iti urez drum bun ! incearca sa te duci la Marea Tamaduitoare Cadilacta sa-ti lumineze mintea ca ti-a fugit ! Sanatate si sa ne mai auzim ! Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Mai postati fratilor ca eu sincer ma distrez de minune... pacat de baiatul ala care a deschis topicul... da n-are nici carnet... garantat.... ca la modul cum scrie nu trecea proba scrisa la examen ca nu ajunsese la litera "X"... ce looser... sa vii pe forum sa te lauzi cu escalade... si in ce mod... "revin cu detalii" ... numa ca de fiecare data revenirea s-a lasat fara detalii... ba mai degraba, de parca stia ca toti vor sari cu critici sau comentarii care mai de care mai acide, posteaza replici de te doare mintea...
![]() ![]() ![]() ce inseamna sa fii complexat... iarta-l Doamne!!! |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
INCHIDETI IN cenzurat TOPICUL CA INEBUNESC DE CATA PROSTIE VAD .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Eu acum am vazut post-ul lui claus.Frate pe cuvant omul asta are probleme psihice grave.Daca pana acum optam sa punem capat mascarurilor deja incep sa imi fac griji.Cine e omul asta?Ce vrea?
Am o intrebare directa pentru zavoianu.Pot sa stiu de ce te-ai bagat pe 1000000 de forumuri sa te lauzi cu masina ta(ca Dumnezeu mai stie daca ai sau nu masina)?Vrei recunostina?Pentru ce?Ca ai Cadillac(cica)?Nu stiu daca ai auzit de Onoriu?!E un SUPER SUPER SUPER baiat cu un lamborghini cu kit hamman si cel mai smecher subaru din Romania plus alte minunatii ale soselelor dar nu am vazut atata modestie,bun simt si respect la omul asta de cand mama m-a facut! Tu ce vrei?Ce vrei?Ca am dat in boala copiilor!!!Ce vrei? ![]() Eu as vrea sa pun pariu cu tine nu ca ai Cadillac sau nu.Ca nu ai cum sa ai permis!!!Cu o asa gandire nu ai cum sa iei testul psihologic nici macar cu bani. Eu zic sa incepem sa dam si pe celelalte forumuri "zavoianu alert!!!".Daca a mai ramas un forum pe care nu esti logat! INCHIDETI IN "CENZURA" LUI BIG2003 TOPICUL O DATA!!!!! |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
O boala..un fel de autism combinat cu mitomanie si grandomanie halucinogena
![]() ![]() Tare aia cu "zavoianu alert" ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Pana la urma a fost careva???
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
zahei |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 September 03 ![]() |
hai ca i-ai facut si p-astia cu nervii tovarase zavoianu. eram sigur ca pe daciaclub.ro o sa ai de departe cel mai mare succes. pe 4tuning.ro ai incercat?
![]() |
--------------------
Peugeot
407
2006
- ---
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
am trecut pe acolo, am bagat botul masinii inauntru, nu am vazut pe nimeni si am plecat ca ma grabeam. Era 18:25 asa ca se poate sa fi fost.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(My Berlina @ 19 Dec 2006, 06:12) QUOTE(argon @ 19 Dec 2006, 08:46) Nu argoane, nu e o boala, e un termen prescurtat, vine de la "din penis benzina", sau, pe scurt si "elegant", penzina, ca sa nu spuna la fiecare 50 km prin Bucale "p**a benzina". Pai la aia 6200 cc trebuie sa care dupa el o cisterna. De penzina! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dupa toate mistourile pe care le-ati facut la adresa lui, d-l zavoianu s-a hotarat sa isi vanda escalade-ul. Deci:
Mi am cumparat noul Escalade de la zavoianu.... motor 6200 cmc, negru,piele alba, trapa,soundsistem Bose 700W, dvd, clima "bizonica"... ce rost are sa scriu doua zile..are toate optiunile posibile pe o mashina..chiar si reglare electrica la pedalier Revin cu impresii in vreo 2-3 zile Ca si bonus d-l zavoianu mi-a oferit un avion care sa ma alimenteze din mers . Deocamdata sunt multumit. Acum pregatesc un filmulet gen: Dar vai a cui este masina asta? A mea ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 19 Dec 2006, 10:30 |
--------------------
|
argon |
![]()
|
Cat ai dat pe el?
Am vazut unul la Sibiu, din 2005 cu dotari asemanatoare cu zavoianu, aceasi motorizare cu 55 000 euroi si nu-l ia nici dracu..asta fara gluma, acum sa fim seriosi, am vazut Tuareguri mult mai scumpe, deci nu vad alegerea de a se lauda cu Cadillacul...plus ca masina e varza la revanzare, noua e 80 000 euroi, si daca o vinzi dupa un an, nu iei nici 50 000 pe ea...concluzia, cine-i prost sa-si ia o astfel de "mashina"(sa nu-i zic beshina) cu asa o depreciere imensa? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
Sincer sa fiu mi l-a donat
![]() |
--------------------
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Argon, vorba alora de la Top Gear, se depreciaza mai repede decat accelereaza !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
"Sunt scumpe masina asta" ... nu e asa zavoianu ?
Si ce daca ai masina de fite ? Trebuie sa vii aici sa ne spui ? Intra pe forumul BMW si spune-le asta , si o sa iti dea un raspuns de genul : "si ce daca ba , eu am seria 7 care e cu 30000 euro mai scumpa ca a ta" . Dar tu nu , intrii pe daciaclub ca sa zici ce saraci suntem noi . Mai bine cu o dacie REALA decat cu o masina ca a ta IMAGINARA !!! OK ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Tare aia cu
QUOTE Caddy ruleaza... QUOTE ...peste pietoni ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Tin sa multumesc domnului cu nume de foca pt faptu ca ne-a tinut jumatate de ora cu sufletu la gura, mai ceva ca la telenovele, despre caddyyuu dumnealui. Domne pan la urma are sau n-are ? Maine abea astept sa intru sa vad deznodamantul..
Pan la urma ala cu capu' mare era " supadre" ? ![]() scuze de offtopic. PS: voi ati vazut ce masini mai are domnu foca ? "caddy escalade - new one lexul LS460 M6 Hamman cabrio " |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
da da da...la scara 1/18
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
Doresc sa fac precizarea ca aseara 18.12.2006 ora 18:00 nu a fost nimeni prezent in parcarea de la CARO...si sunt convins ca nu au fost atat de multeCadillac`uri ca sa nu l gasiti pe al meu....dovada ca multi latra putini musca...maine dimineata plec in concediu..asa ca nu mi ramane decat sa va urez sarbatori fericite si tuturor posesorilor de dacie le urez sa aspire la un Clio sau Megane( am un amic care vinde mashinile astea si cred ca i ar prinde sa faca ceva vanzari)..postez alaturi copie dupa cartea de identitate a masinii mele cu precizarea ca pariul este inca valabil si oricine are "oua" si 300 de euro poate sa vina sa vada mashina si sa verifice seriile...poze am sa pun numai dupa ce o sa fac primii 600 de euro sa mi cumpar si eu un aparat foto decent
![]() Attached thumbnail(s) MARCEL2006_12_19.jpg ( Size: 69.38k ) Number of downloads: 307 |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
zahei |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 September 03 ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Dec 2006, 12:27) masina e varza la revanzare, noua e 80 000 euroi, si daca o vinzi dupa un an, nu iei nici 50 000 pe ea...concluzia, cine-i prost sa-si ia o astfel de "mashina"(sa nu-i zic beshina) cu asa o depreciere imensa? hai sa-ti spun cine: cine isi permite ![]() iti garantez ca un posesor de trabant isi inchipuie acelasi lucru despre un cumparator de Logan: ca e prost ca da atatia bani pe o masina la care pierde 1000 de euro la revanzare ![]() This post has been edited by zahei: 19 Dec 2006, 12:00 |
--------------------
Peugeot
407
2006
- ---
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Lasa domnule CI !
Posteaza talonul si undeva pe el sa apara si numele dumintale , fara adresa , p-aia poti sa o stergi ! Si daca faci asta , pe mine m-ai convins ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:43 |