DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cadillac Escalade

ovidiusoft
post 18 Dec 2006, 11:41
Post #91

Membru de sub patura

Group: Members
From: Bucuresti

Nu pot sa ajung la 18:00, dupa munca trebuie sa ajung la antrenament. DAR, nu dau inapoi, am incredere in forumistii care o sa se duca acolo, daca ei decid sa plateasca platesc si eu. Poze required.

BTW, eu am dat termen 24 de ore, care au cam expirat ieri. Dar las de la mine, voi considera ca n-ai intrat pe forum in week-end.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 18 Dec 2006, 11:41
Post #92

步步

Group: Moderatori

Zavoianu, recunoaste ca te cheama de fapt Codin Maticiuc. Ca doar nu oi fi Ion Maticiuc in persoana, ca pari mai juvenil.
Hai recunoaste.
Si vezi ca pentru un om de afaceri, care are treburi sa faca bani de salupe din astea de te lauzi matale, folosesti cam mult formate tip IRC si stai cam mult pe internet.
Si unde mai pui ca ai internet doar la munca, nu si acasa. Pai la banii si valoarea mata...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
vijelie
post 18 Dec 2006, 11:43
Post #93

membru violet

Au! "POPONET", asa zice presa...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
zahei
post 18 Dec 2006, 13:26
Post #94

klaus, toti stim sa folosim google. asta nu inseamna ca daca ai gasit pe google un posesor de escalade, ala e smile.gif
eu imi mentin pariul cu cei trei mici + mujtarul aferent. merg pana in panzele albe.

--------------------
Peugeot 407 2006 - ---
+
Uncle-Sam
post 18 Dec 2006, 13:38
Post #95

MEMBRU DE PARTID

haideti baieti, nu v-ati dat seama ca e caterinca? sau poate o fi tanase daniel (cum spuneam in celalalt topic)

--------------------
DACIA 1100 1971 / DAEWOO TICO 1999 - B ** ***
Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
+
klaus
post 18 Dec 2006, 13:39
Post #96

步步

Pss... pe google nu scrie ca are escalade...
Intrebarea mea are alta tinta...

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
summa
post 18 Dec 2006, 13:43
Post #97

Membru autentic

QUOTE(alinakes @ 18 Dec 2006, 12:25)
Daca asta e numarul adevarat pe care il ai la masina , poate ne explici si noua cum vine chestia asta din poza !
*

Off-Topic:ce e panarama aia de site?din 4 masini verificate,nu exista nici una in baza de date,sau nu au asigurare....

--------------------
VW Polo 2003
+
St
post 18 Dec 2006, 13:52
Post #98

Membru

QUOTE(klaus @ 18 Dec 2006, 10:41)
Si vezi ca pentru un om de afaceri, care are treburi sa faca bani de salupe din astea de te lauzi matale, folosesti cam mult formate tip IRC si stai cam mult pe internet.
Si unde mai pui ca ai internet doar la munca, nu si acasa. Pai la banii si valoarea mata...
*

Pai cred ca stiu din ce a facut banii de si-a luat ditamai masina.
Faci bani pe IRC..
Asa se explica si faptul c anu are net acasa, la cat sta cu ochii in fata monitorului, daca mai intr ap enet si acasa...nu mai are cine sa conduca Cadillac-ul

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
andu911
post 18 Dec 2006, 14:07
Post #99

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Am si eu o rugaminte la moderatorii din aceasta sectiune.Nu credeti ca ar fi cazul sa inchideti acest topic ? Chiar trebuie incalcat regulamentul pentru a inchide un topic ?
Asta e un topic gen...manele si Becali la Tv....adica cine n-ar trebui sa apara pe posturi, ca sa nu se extinda incultura, tocmai aia apar zilnic.

Si nu face altceva, decat demonstreaza cat de primitiv si complexat este poporul roman, iar banii reprezinta singurul lucru inteles in viata.
Foarte scazut nivelul, chiar daca e real ce scriu ei aici, sau nu....denota un nivel de civilizatie foarte scazut. De modestie nici nu mai vorbesc....cred ca termenul in sine, e necunoscut.

Sper sa nu-l ia nimeni ca un atac la persoana, este doar parerea mea proprie si personala despre motivul topicului. Si parerea de rau, ca in anul 2006, niste oameni care se considera mari afaceristi posesori de masini de lux, nu prea au calitati. Si nu e vorba neaparat despre cei de pe forum, e vorba de multi romani bogati, in general, care n-au nici o legatura cu modul de comportament si bunele maniere ale mileniului 3.

Mai pe romaneste topicul suna asa " Fraierilor, ia uitati ce mi-am luat eu, eu nu-s sarac ca voi"...si totusi, are 4 pagini...mai in gluma, mai in serios...

This post has been edited by andu911: 18 Dec 2006, 14:24

--------------------
- - -
+
vasile82
post 18 Dec 2006, 14:29
Post #100

Membru autentic

From: Ploiesti, Bucuresti

Salut,

Oare cu ce benzina merge? O pune benzina de escalade sau tot cu benzina de logan merge (ca doar are trei)?

--------------------
Ex Logan, Renault Fluence 1.6
+
2dor
post 18 Dec 2006, 14:49
Post #101

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Domnu cu Escalade se lauda ca are o super masina scumpa. Cand s-a discutat strangerea unor bani pentru ajutorul unor amarati nu a sarit nimeni. Totul s-a terminat cum a inceput. De ce nu s-a laudat domnul cu Escalade ca poate sa participe la ideea colegului de forum. De ce este rusine sa ajuti pe cineva in Romania.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
zavoianu
post 18 Dec 2006, 14:53
Post #102

Membru incepator

QUOTE(andu911 @ 18 Dec 2006, 15:07)
Am si eu o rugaminte la moderatorii din aceasta sectiune.Nu credeti ca ar fi cazul sa inchideti acest topic ? Chiar trebuie incalcat regulamentul pentru a inchide un topic ?
Asta e un topic gen...manele si Becali la Tv....adica cine n-ar trebui sa apara pe posturi, ca sa nu se extinda incultura, tocmai aia apar zilnic.

Si nu face altceva, decat demonstreaza cat de primitiv si complexat este poporul roman, iar banii reprezinta singurul lucru inteles in viata.
Foarte scazut nivelul, chiar daca e real ce scriu ei aici, sau nu....denota un nivel de civilizatie foarte scazut. De modestie nici nu mai vorbesc....cred ca termenul in sine, e necunoscut.

Sper sa nu-l ia nimeni ca un atac la persoana, este doar parerea mea proprie si personala despre motivul topicului. Si parerea de rau, ca in anul 2006, niste oameni care se considera mari afaceristi posesori de masini de lux, nu prea au calitati. Si nu e vorba neaparat despre cei de pe forum, e vorba de multi romani bogati, in general, care n-au nici o legatura cu modul de comportament si bunele maniere ale mileniului 3.

Mai pe romaneste topicul suna asa " Fraierilor, ia uitati ce mi-am luat eu, eu nu-s sarac ca voi"...si totusi, are 4 pagini...mai in gluma, mai in serios...
*

inca odata se pare ca ptr voi faptul ca unii sunt mai bine situati material este o jignire..ptr voi simplu fapt ca Nu am logan este o jignire...nu pot sa spun ca am o mashina mai buna ptr ca este o JIGNIRE...orice ash spune din acest moment se considera JIGNIRE..voi tot ceea ce spuneti este un fapt normal si banal...mi se pare patetic cum administratorii nu fac nimic

--------------------
Cadillac Escalade 2006 - B-69-JEG
+
ovidiusoft
post 18 Dec 2006, 14:54
Post #103

Membru de sub patura

2tor, ti-a iesit porumbelul pe gura! Am postat si pe topic-ul cu ajutorarea cuiva, dar sincer recunosc ca nu m-am gandit sa dau asa mult.

Acum modific pariul: cine dintre mine (noi) si nenea cu cacadilacu pierde doneaza cei 300 euro.

E corect asa?

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Alydor
post 18 Dec 2006, 15:01
Post #104

Pressar

NU faptul ca altii sunt mai bine situati material e o jignire.. ci faptul ca unii se considera mai "jmekeri" ca au masini mai bengoase....
Sincer si daca as avea o situatie materiala mult mai buna tot logan as alege... Pentru mine masina nu e un lux ci o necesitate, sa ma duca din punctul A in punctul B cu un cost redus de combustibil. Te ajuta ca ai 6200 de cm2??? Ma indoiesc. Te ajuta ca ai enspe mii de dvduri si boxe in masina? Nu cred.

In primul invata sa vorbesti corect romaneste... Degeaba ai bani daca nu ai cultura si esti analafabet sau nu esti suficient de capabil de a intelege anumite lucruri pe care un om la o anumita varsta ar trebui sa le inteleaga , te comporti ca un tanc de 5 ani! Uite ce mi-a luat mamica !! Na sac sac ca tu nu ai ... Grow UP!!! parerea mea

Suma respectelor, Alydor.

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
klaus
post 18 Dec 2006, 15:02
Post #105

步步

mai Zavoiane, esti au ba Codin Maticiuc? Ca de zici ca esti patronu la intreprinderea matale, numai ala poti fi. Sau tac'su, da' ma indoiesc.

--------------------
+
zavoianu
post 18 Dec 2006, 15:13
Post #106

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 18 Dec 2006, 16:02)
mai Zavoiane, esti au ba Codin Maticiuc? Ca de zici ca esti patronu la intreprinderea matale, numai ala poti fi. Sau tac'su, da' ma indoiesc.
*

ai si tu un fix...NU nu sunt...

--------------------
+
klaus
post 18 Dec 2006, 15:15
Post #107

步步

Uf, mi-ai luat o piatra de pe inima....
Trebe sa recunosc, multi bogatasi in firma aia... Si cam multi patroni...
Maticiuc stie ca are asa concurenta?

--------------------
+
2dor
post 18 Dec 2006, 15:18
Post #108

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Klaus tu ai recunoaste ca ti se spune POPONET?

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
gibonu
post 18 Dec 2006, 15:25
Post #109

Membru autentic

Dl Zavoianu, zi-ne si noua cum e sa te dai cu cadilacu', ca parca d-aia ai deschis topicul asta, din cate imi amintesc eu.
Sau l-ai deschis numai ca sa faci pariuri si sa castigi bani pe carca noastra?
Eu astept cu interes impresii.

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
Kunt
post 18 Dec 2006, 15:30
Post #110

Membru lenes

QUOTE(zavoianu @ 18 Dec 2006, 14:53)
..ptr voi simplu fapt ca Nu am logan este o jignire...

Fir-ar sa fie de treaba ! Pai nu zisasi mai devreme ca ai 3 loganuri ?!

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
yonutz84
post 18 Dec 2006, 15:46
Post #111

never stop thinking...

From: Iasi

QUOTE(Kunt @ 18 Dec 2006, 15:30)
Fir-ar sa fie de treaba ! Pai nu zisasi mai devreme ca ai 3 loganuri ?!
*

O fi uitat omu!! e minunat de atata tehnologie!

--------------------
Opel Astra 1.6 twinport 2006 - IS-07-XXX
+
sorin_f39
post 18 Dec 2006, 15:51
Post #112

Ferrari fan

From: Galați

Omule, incearca si tu pe www.cadillacforum.com ori www.cadillacforums.com sau cauta si tu pe Google ceva de genul "Cadillac owners" si baga-te acolo.

Daca ai intr-adevar Cadillac, sa-l stapanesti sanatos. Mai mult, o sa inchizi gura multora de aici.
Daca minti, pe langa faptul ca o sa fii injurat la greu, sa-ti ceri scuze si sa te retragi definitiv de pe forum -ul asta.

Oricum, si intr-un caz si in altul, dupa atitudinea de superioritate pe care ai adoptat-o aici, nu o sa ai "viata" usoara aici pe forum.

--------------------
Renault Megane 2.2 Bicorp Dynamique 1.6 16V (2007) - GL
I'm the freedom man / That's how lucky I am.
+
yonutz84
post 18 Dec 2006, 16:04
Post #113

never stop thinking...

QUOTE(f39sor @ 18 Dec 2006, 15:51)
Omule, incearca si tu pe www.cadillacforum.com ori www.cadillacforums.com sau cauta si tu pe Google ceva de genul "Cadillac owners" si baga-te acolo.

Daca ai intr-adevar Cadillac, sa-l stapanesti sanatos. Mai mult, o sa inchizi gura multora de aici.
Daca minti, pe langa faptul ca o sa fii injurat la greu, sa-ti ceri scuze si sa te retragi definitiv de pe forum -ul asta.

Oricum, si intr-un caz si in altul, dupa atitudinea de superioritate pe care ai adoptat-o aici, nu o sa ai "viata" usoara aici pe forum.
*

Dupa limbajul asta de IRC presupun ca nici multa engleza nu stie! Ce sa caute el pe alte forumuri, vine vacanta de iarna si copiii(acu de cand s au interzis petardele) se lauda pe forumuri cu masini imaginare!!

--------------------
+
zavoianu
post 18 Dec 2006, 16:13
Post #114

Membru incepator

deci nu vine nimeni la ora 18:00?

--------------------
+
zahei
post 18 Dec 2006, 16:25
Post #115

QUOTE(Alydor @ 18 Dec 2006, 17:01)
NU faptul ca altii sunt mai bine situati material e o jignire.. ci faptul ca unii se considera mai "jmekeri" ca au masini mai bengoase....
Sincer si daca as avea o situatie materiala mult mai buna tot logan as alege... Pentru mine masina nu e un lux ci o necesitate, sa ma duca din punctul A in punctul B cu un cost redus de combustibil. Te ajuta ca ai 6200 de cm2??? Ma indoiesc. Te ajuta ca ai enspe mii de dvduri si boxe in masina? Nu cred.
*

cu alte cuvinte sa inteleg ca daca nu aleg Logan sunt "jmeker"? de ce alegi Logan atunci, daca masina reprezinta o simpla necesitate din punctul A in punctul B? Un Oltcit e la fel de bun. Un tico consuma mai putin. una e simtul practic si alta e treaba aia cu strugurii acri. iar daca ai avea bani si nu ti-ai lua o masina mai buna, inseamna ca ori a) esti extraordinar de zgarcit ori cool.gif nu pot sa spun ca iau ban si inca ma distrez de minune aici. replica ta de mai sus nu contine nimic rezonabil. pare doar o suma de frustrari. din punctul meu de vedere, oricine e liber sa-si ia o masina cat mai scumpa si mai frumoasa, atata timp cat nu si-o ia pe banii mei. nu-l consider tampit doar pentru ca si-a luat o masina care prin prisma mea de om sarac e extraordinar de costisitoare in exploatare. nu stiu ce-ai face tu, dar eu daca as avea 5-10.000 de euro de cheltuiala pe luna m-as putea obisnui sa conduc o masina care consuma 40%. nu mi-as lua Logan doar ca sa nu ma faca tampit toti vecinii ca tine. parerea mea.

--------------------
Peugeot 407 2006 - ---
+
lucian_v
post 18 Dec 2006, 16:28
Post #116

Membru autentic

Eu cred ca deja s-a ocupat mult prea mult spatiu pe server cu acest topic...
Ai cadillac? bravo, felicitari?
Ai alta masina? bravo, felicitari?

--------------------
--- --- --- - ---
+
Alydor
post 18 Dec 2006, 17:03
Post #117

Pressar

am mai auzit asta ca toti cei care detin logan sunt frustrati. In primul rand e o chestie de bun simt sa nu conduci o masina care consuma cat 4 loganuri la un loc. Dar trebuie sa faca bani si cei care vand combustibil nu? Nu am zis ca daca nu ai logan esti "jmeker" Am zis doar ca ai inceput doua topicuri pentru a te lauda cu ce masina ai tu... nu cred ca era cazul . Te asteptai sa picam pe spate ca ai nush-ce masina? Ai gresit forumul. Vad ca contiui sa te lauzi in continuare... Castigi 5-10.000 de euro pe luna? =)) mai vrei sa te si cred ca ii faci si din munca cinstita? nu te obosi sa raspunzi ....

Suma respectelor(pentru cine merita), Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
B 45 GAO
post 18 Dec 2006, 17:31
Post #118

Membru autentic

Nici eu nu sunt foarte de acord cu acest topic si am mai spus asta ,dar acum chiar m-a atras in jocul asta de 2 lei bucata.Sa mearga cineva acolo sa vada daca are omu masina si gata.
Unde este hotelul asta?Zavoianu tu sa fi acolo.Ca o sa ramai surprins cata lume o sa vina!

--------------------
DACIA Logan 1,4/ SEAT Leon 1,6 16V/ TOYOTA Aygo 68CP - B 45 GAO
Te tin franele sa ne tragem?
+
yonutz84
post 18 Dec 2006, 17:32
Post #119

never stop thinking...

Si totusi se duce cineva la ora 18 la intalnire?

--------------------
+
andu911
post 18 Dec 2006, 17:56
Post #120

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(zavoianu @ 18 Dec 2006, 14:53)
inca odata se pare ca ptr voi faptul ca unii sunt mai bine situati material este o jignire..ptr voi simplu fapt ca Nu am logan este o jignire...nu pot sa spun ca am o mashina mai buna ptr ca este o JIGNIRE...orice ash spune din acest moment se considera JIGNIRE..voi tot ceea ce spuneti este un fapt normal si banal...mi se pare patetic cum administratorii nu fac nimic
*

Prietene, in 90 tata si-a luat mercedes nou, pe strada se uita lumea la el ca la ozn. Si de-atunci numai de-astea are, pe care le conduc si eu, cand vreau. Eu iti arat si acte, dar nu asta e ideea. Te-ai trezit si tu in 2006 ca ti-ai luat o masina mai interesanta.
Eu te cred ca esti mandru de ea, tocmai de-aia lasa-i si pe altii sa se mandreasca cu Loganu si vezi-ti de treaba ta.
Calmeaza-te ca ti-am inteles problema.

Adica si cu administratorii ce mai ai ? Vrei sa-ti puna si Sticky(Lipicios) la topic.

This post has been edited by andu911: 18 Dec 2006, 17:59

--------------------
- - -
+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 19:30
Forum Renault