Sa oferim bucurie craciunului!
![]() ![]() ![]() |
Sa oferim bucurie craciunului!
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
Sunt de acord.
P.S. Lucrez in domeniul protectiei sociale (ca admin de retea) |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de acord sa donez o suma de bani pentru o familie (de preferat de tineri) dar gasiti voi familia, persoana de incredere care sa stranga banii si comunicati pe forum contul in care putem face depuneri
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
Si eu sunt de acord cu initiativa. Asadar, moderatorii / proprietarii ar putea sa deschida un cont, iar banii stransi din acel cont sa-i dea, sub ce forma vor ei (banii direct, produse specifice perioadei, plata vreunei facturi) cui considera ei necesar.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Subscriu.
Deci, cine deschide contul? |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Asteptam raspunsul!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai cine altcineva decat unul dintre oficialii forumului, numai sa-si arate interesu'.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Buna idee ! Contul va rugam
![]() |
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt de acord....mai ales ptr batrani. Ca tinerii daca au 2 maini si 2 picioare si un cap pe umeri ar fi trebuit sa se descurce ...Dar nu asta conteaza, mai ales in perioada asta.
Propun un azil de batrani? Eu as da bani...INSA de banii aia as cumpara alimente&stuff....ca macar sa avem garantia unei mese bune si traiul asigurat pe cateva zile/saptamani....Ca asa banii se fac praf una doua, pot fi furati si etc.... Dar sa nu mergem prea departe cu ideile pana cand nu vedem cati saritori sunt p'aici. Daca e ceva eu ma ofer sa car cu masina, in caz ca este nevoie!Sau si altecva daca ciripiti la timp si se poate! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Pedro |
![]()
|
Daca mergem la un azil ceva ar fi ca si cum le-am da alora din personal d-acolo. Ma gandeam ca ar putea fi mai multi saritori , sa fi strans o suma maricica sa ajunga lejer si si, si la niste batrani si la 2 tineri cu un copil sau mai multi care nu au ce sa puna pe masa la copii aia. Si pe urma lexy, lasa judecatile cu 2 maini si doua picioare acu in ajun, macar sa se stranga
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt de accoord. batranei sau tineri
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu: batranei si tineri
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ma...intentia e laudabila, dar cam greu realizabila, si mi se pare mie ca unii va uitati prea mult la telenovele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Imi rup de la gura doua beri si ma bag si eu.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Duceti-va la o farmacie oarecare si acolo veti gasi intr-o ora cel putin 3 persoane (batrani, femei cu copii mici) care renunta la a cumpara medicamente fiindca le lipsesc 10-20 mii lei. Cateodata banii astia fac mai mult decat un cozonac. Si, va rog, bunatatea merge mana in mana cu discretia...
This post has been edited by vijelie: 13 Dec 2006, 14:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.188 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
2dor |
![]()
|
Concluzia e ca se poate inchide topicul. Oamenii nu se pot ajuta intre ei. Mai dai incolo de mosi si tineri amarati. Hai sa ne gandim ce ne luam NOUA de Craciun.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
Ai dreptate 2dor, auzi: ''Si, va rog, bunatatea merge mana in mana cu discretia...'',..., nu cred ca era vorba de asa ceva, oricum mare dreptate ai !!!!!
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
de acord cu initiativa lui Pedro... mai greu cu contu`
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Pedro |
![]()
|
Daca va scotociti cu totii aveti cel putin un cont, nu-i asta o problema .
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu. O idee buna.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ma bag si io...
Da daca nu se gaseste careva sa ia initiativa...o sa facem noi un maaaaare kk. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.790 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
poate deschidem/se deschide un cont juridic al www.daciaclub.ro
![]() se poate dpdv legal, tehnic si bineinteles daca se "doreste" L.E PastramaStelistu-asa s-a spus si cand ne cccaaaaiam cu intalnirea pt fotbal(a durat 3 luni dar tot ne-am intalnit sa ne rupem picioarele-AMW stie mai bine ![]() This post has been edited by wolfin: 13 Dec 2006, 16:09 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Va dau ibanul de la cardu meu.Poate am si eu de cheltuiala....
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
i'm in.
|
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
O sa zica lumea ca sunt zgarcit, carcotas, nu am suflet si asa mai departe dar imi pare rau ca trebuie sa o spun:
Se gandeste cineva ca sunt oameni care au invatat carte, studii superioare si ma refer aici la cei care isi cunosc bine meseria pe care o practica si acestor persoane abia le ajung banii din salariu sa traiasca de pe o luna pe alta. Se gandeste cineva la aceasta categorie care desi se situeaza la o inalta pregatire profesionala, au o viata mai mult decat decenta, merita respectul intregii societati dar din pacate duc o viata modesta. Pe ei cine ii ajuta? Nu au cerut niciodata ajutorul nimanui tot din demnitate si privesc cum valorile unei societati normale sunt rasturnate pur si simplu. Si apropo o vorba din batrani spune ca daca vrei sa ajuti pe cineva sa ii dai undita in mana nu pestele deja prins. LATER EDIT: Va rog sa ne spuna cineva cat reprezinta cotizatia fiecaruia pentru a face un gest frumos si sa aiba si altii sarbatori fericite. Eu unul propun 10 RON de fiecare daca suntem multi va conta suma totala. This post has been edited by ionutctn: 13 Dec 2006, 17:27 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
cam greu sa dai undita cand nu ai decat pestele.
nu conteaza cui i se dau acesti bani sau ce se va cumpara de ei; important e ca cel care primeste sa aiba nevoie de asta. |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
2dor |
![]()
|
Cand s-a spus ajutor pentru batrani si tineri nu s-a specificat ca sunt cu studii, fara, veterani de razboi, partizani, generali sau muncitori. Era vorba de un ajutor pentru niste oameni sarmani. Dupa cum a spus si ovidiums banii nu sunt pentru Becali ci pentru NISTE AMARATI.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:55 |