Stalpi negri <intre geamurile laterale>
![]() ![]() ![]() |
Stalpi negri <intre geamurile laterale>
crististreulea |
![]()
|
||
![]() o dudă, dar ce dudă... Group: Members Posts: 134 Joined: 29 January 07 From: Ghiroda/Timis ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic 3 2013 Bose,
1.5dCi 110cp Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan.
|
|||
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
si nu-i asa ca atunci cand mergi cu 240km/h iti falfaie stalpii de prestige?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
k.totusi din filmuletul tau n-am vazut cat din autocolant este dupa usa (usa fata)sau e la limita adica la fata nu vine indoit dupa usa?.sper ca ai inteles ce am zis
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(fl7 @ 9 Dec 2007, 10:27) cine a pus filia aia e basca. cum frate sa faci asa ceva. mai bine nu mai pui. e tiganie....sunt numai bule acolo. trebuia sa ude si el cu o solutie speciala sau cu o solutie pe care putea sa o faca acasa, adica apa cu sampon, casa poata misca autocolantul mai usor. oricum....e treaba lui. mi-am pus si eu folie pe stalpi, dar am procedat altfel. Am pus o bucata mare de autocolant pe tot stalpul si apoi am decupat pe orizontala exact cum am vrut si a iesit super. Nu are nici un pic de bule. ![]() Attached thumbnail(s) aVJoU7i_e2ee90c8c7e0a7c90eafd8d981732ff6.jpg ( Size: 314.53k ) Number of downloads: 2088 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
ionutz72 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 19 October 07 From: Brasov ![]() |
Patratelele alea, cate am vazut eu,se profileaza perfect pe coltul usii,inainte de a le lipi.Deci e numai pt ghidaj cand le lipesti.Le potrivesti alea in coltul usii(fara sa le lipesti) si restul lipesti dupa cum te ghideaza si vin la fix.Alt rol nu le vad..
Ca si tehnica de lipit: am deslipit hartia protectoare cam 10 cm in partea de jos si am indoit-o dedesupt.Am fixat patratelul ala pe coltul usii,am lipit cu un deget numai, partea de jos(pt a mai putea rectifica ulterior) dupa ce am potrivit-o,si am tras de hartia de dedesupt in sus,totodata si lipind folia.Astfel nu iese nici o bula de aer.Buza pe margine ce se indoaie dedesupt,cam 1-1,5 cm rezulta.Na ca am facut si un tutorial ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 10 Dec 2007, 18:45) mi-am pus si eu folie pe stalpi, dar am procedat altfel. Am pus o bucata mare de autocolant pe tot stalpul si apoi am decupat pe orizontala exact cum am vrut si a iesit super. Nu are nici un pic de bule. ![]() Mai bine spune tu ce fel de autocolant ai pus...luat din magazin nu? De decupat cum ai decupat dupa ce l-ai lipit? |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cata bataie de cap degeaba cu tampeniile alea de prestij. Eu mi-am luat autocolant negru mat, mi-am facut sablon in hartie si mi-am taiat cum am vrut astfel incat sa se elimine partea aia dintre usi, mai ales ca conserva mea e gri si s-ar fi vazut tare. Fara vopseala si alte prostii mai complicate dar cu rezultate inferioare....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
QUOTE(valeriu ciprian @ 10 Dec 2007, 20:53) Mai bine spune tu ce fel de autocolant ai pus...luat din magazin nu? De decupat cum ai decupat dupa ce l-ai lipit? autocolantul e de la o firma care se ocupa cu colantari. ce-i drept am avut de unde alege ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 11 Dec 2007, 11:25) am apasat foarte incet ca sa nu zgarii vopseauasi cam atat. Eu sunt dispus sa tin la la un pariu ca vopseaua e zgariata daca ai dat cu cutterul pe ea |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
pana sa fac rost de autocolante de prestige mi-am facut si eu stalpii cu autocolant negru mat din comert, decupat direct pe masina cu rigla si cutterul.
am facut rost de autocolante originale si cand le-am pus nu era vopseaua zgariata. |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Eu am pus autocolant negru mat,luat de la o firma de reclame, si cu timpul a crapat
![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pe o bere, ca daca nu am luat beri de la pariurile de pe forum, macar sa dau
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Sustin cea ce spune Klaus,lacul care este aplicat pe vopsea se zgaraie si daca dai cu o carpa aspra, de cuter nici nu mai zic,chiar daca se taie autocolantul la suprafata,oricum se rezolva cu polish.
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Intrebare ...
Unde in Arad, pot gasi autocolant din acesta? Nu neaparat de Prestige, doar ceva care sa fie ieftin si sa fie mat. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
La toate librariile gasesti 100%
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cum sa gasesc la librarie?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bz_26_zzz |
![]()
|
la magazinele alea unde au coli pentru imprimanta, pixuri, creioane, caiete, ghiozdane, gume de sters, etc......ce tine de birotica
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
bz_26_zzz |
![]()
|
la asta ma gandeam acum....de cand nu am mai intrat intr-o librarie nici nu mai stiu ce a aia
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Pai intrai pentru CARTI si din intamplare vedeai si produsele de papetarie...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da ce legatura are birotica papetarie cu libraria? Din unele motive mai intru prin librarii dar... pe acolo sunt tot carti , astea is la magazinele de birotica papetarie nicidecum la librarie.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
CAnnabYS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 May 05 ![]() |
Imi incerc norocul pe aici ca tot caut si nu gasesc: autocolant antistatic (pe romaneste, cu bule, gen prestige) dar la metru. Are cineva idee pe unde se poate gasi?
Multumesc anticipat |
--------------------
Dacia
Logan
MCV
- B 09 WBP
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
O sa cauti de o sa te plictisesti si pina la urma , tot pe cel de prestige o sa-l pui.(se monteaza f usor)
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cannabys eu am luat pt solenza unchiului meu la metru, atucolant negru mat. intr-adevar nu este texturat (adica nu are bule, are suprafata plata) dar am dat 23 roni pe o bucat de 1.35m X 1m. se lipeste super usor, doar cu montajul trebuie sa ai grija, daca nu esti sigur ca le ai cu taiatul formelor perfect trebuie sa iti faci un sablon. daca te intereseaza ce am luat eu sa sti ca gasesti mai la toate firmele care fac colantari auto sau care comercializeaza folii adezive cutter plotter. vezi sa iei de exterior (cod 651)!
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
rayn3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 3 May 07 ![]() |
Pentru cine este din TM, pe strada Olimpiadei, de la Punctele Cardinale pe Popa Sapca prima la stanga(este Olimpiadei) la Nr 5 este o firma la un parter de bloc(n-are firma in strada, dar sunati la interfon la nr 2), gasiti Folie neagra autoadeziva de exterior, mata sau lucioasa. Am fost eu azi si mi-am luat o coala mata de 1x0.5m si m-a costat doar 5RON. Sambata imi fac timp sa le montez. CIne are bunavointa sa imi trimita un sablon pentur stalpi sa nu mai stau sa imi construiesc eu unul, i-as multumi foarte mult, sau cum as putea face rost de unul??? Tipa de unde am cumparat autocolantul, mi-a recomandat sa pulverizez niste apa inainte sa incep sa lipesc, astfel incat sa mai pot trage de folie, fiindca se lipeste foarte bine. Asadar astept un eventual sablon.....Merci
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 MPI
|
|
dan.gutu |
![]()
|
Aceasta folie cat ar fi de buna,in 6 luni tot se crapa.Si eu am avut pus autocolant si tot la cele de Prestige am ajuns.
|
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
rayn3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 3 May 07 ![]() |
Pai eu zic ca este buna folia, practic aceeasi folie se pune pe semafoarele cu LED-uri, se fac masti din ele, masca pieton stand, masca pieton mergand si masca sageata, iar aceste masti se aplica pe dispersorul modulului optic cu LED-uri de pe semafoarele de pe strazi si crede-ma ca rezista bine, s-au facut chiar si probe in laborator, fiind supusa la niste probe foarte dure, iar rezultattul a fost pozitiv, asa ca....think
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 MPI
|
|
CAnnabYS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 May 05 ![]() |
Totul tine de cum montezi autocolantul. Daca il pui pe vreme calduroasa, iar la colturi il si tensionezi, cand va da frigul peste el se va contracta si se va rupe. Oricum, din prima nu-ti iese niciodata perfect, dar perseverezi.
Si am revenit la cautat autocolant texturat ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
MCV
- B 09 WBP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 09:30 |