Calculator bord Supernova
![]() ![]() ![]() |
Calculator bord Supernova
metrix4you |
![]()
|
||
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|||
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
Sal!
Am citit tot "topicul" sper ca zic corect si observ ca nu mai apare nimik despre jucaria aia interesanta sunt curios sa vad ce pret mai are ce functii mai are si dizain. Astept raspuns sunt interesat sa achizitionez o jucarie dasta. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
uNicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 24 December 06 From: Roman ![]() |
Ma tem ca nu mai e de actualitate!
![]() Si eu am asteptat noutati ...dar... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
22CMM |
![]() ![]()
|
Nici un semn de viata, o mai stii cineva ceva despre jucaria aia. Cati si-au montat jucarie din aia stie cineva e cu adevarat buna e fiabila sau a disparut dupa piata din motive mai mult sau mai putin subiective. Astept un raspuns.
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate, cum le-am zis si celor care mi-au dat mp-uri, nu mai e de actualitate, pentru ca e foarte multa munca la frezarea carcasei si la montajul in carcasa, iar eu nu mai am timp sa ma ocup. Totusi, mai am piese si cablaje, dar nu mai execut carcasele.
This post has been edited by DAVIDK: 28 Sep 2007, 11:41 |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
22CMM |
![]()
|
LA CE PRET SUNT ATUNCI FARA CARCASA?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
ionijhonnie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 314 Joined: 8 July 07 From: Ploiesti - Bucuresti ![]() |
ma intereseaza ; va rog dati un pret sau modalitati de contact
|
--------------------
Actual: Dacia
SuperNova, 2001
îmbunătățită Rapsodie-Confort-Clima, 1.4mpi
- Albastru KatYfea X Ex: R16-1964, R16-1967, D1300-1975, LoganMCV-2007
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca s-au adunat ceva doritori.
Sa fac un update: Calculator SN/SLZ, cu instructiuni de montaj COMPLETE 400ron Calculator fara carcasa, cu instructiuni de montaj complete ... 320ron pentru provincie, trimitere prin posta/curier plata ramburs (se adauga costul transportului, max. 15-20lei pt. cele mai indepartate zone. Cine doreste, il rog sa imi trimta un MP cu comanda ferma. This post has been edited by DAVIDK: 7 Nov 2007, 14:37 |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
blackbox |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 5 May 07 ![]() |
**** text sters de moderator + warn ****
This post has been edited by Liviu: 7 Nov 2007, 22:19 |
--------------------
LIGHEAN
CU VASLE
2009 Limited edition
- B.99.LIG
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da blackbox, da' DavidK vinde ceva ce face el, nu vinde borduri cumparate la 25% din pretul real ca-s din furaciuni, montate conform unor tutoriale pe care le gasesti gratuit pe forumuri cu oameni filandropi si care vor sa intr-ajutoreze, cum ar fi Daciaclub.ro.
As vrea sa vad cu cat s-ar vinde bordurile alea fabuloase de logan daca s-ar cumpara din magazin, nu de la patura din targ... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
blackbox |
![]()
|
eu nu vorbeam de preturi reale ,profit sau alte prostii eu am dat o idee cum ar fii mai bine pentru sofer si plus de alta acel calculator home made este odios si nu prezinta date reale ci doar o medie.........acum eu nu inteleg de s-au suparat moderatorii acestui forum sau poate chiar ei vor sa scoata profit.Ideea e ca pe slz acel bord pica perfect fara modificari (dublu adezive,super glu ,etc)
|
--------------------
LIGHEAN
CU VASLE
2009 Limited edition
- B.99.LIG
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mestere, daca tu mai compari pretul din raft al unui casetofon de masina cu pretul unei FURACIUNI din targ, poate ai treaba si noi te retinem...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
blackbox |
![]()
|
putin ma intereseaza ce credeti voi si plus de alta am renuntat la tigaie (sn,slz,logan) mi-am luat "masina" nu lighean ....bafta la scartait si la scos apa
|
--------------------
LIGHEAN
CU VASLE
2009 Limited edition
- B.99.LIG
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu ai cumva drum prin Italia si noi te retinem ? Ca tot ti-ai luat masina, nu lighean. Tocmai bine sa ii faci rodajul.
This post has been edited by IRONICK: 8 Nov 2007, 11:37 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
Blackbox, o decizie inteleapta. Dar nu trebuie sa te lasi, neaparat sa-ti pui pe "masina" o cutie de DSN. Neaparat!
Asta pe langa reconditionarea de planetare pe care vrei sa o faci la "masina"... Ca doara esti "cunoscator" si altii pe aici nu stie ce vorbeste. Ce ti-i si cu astia urcati in copac de se cred privighetoare... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă se continuă cu offtopicul, îmi va sare țandăra mai rău ca lui Liviu.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
blackbox |
![]()
|
***5 zile pauză***
This post has been edited by DragosP: 8 Nov 2007, 14:16 |
--------------------
LIGHEAN
CU VASLE
2009 Limited edition
- B.99.LIG
|
|
ciprianeagu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 March 07 ![]() |
sper sa nu primesc ban...am prieten la Takosan (cei care fac borduri de Logan), deci nu-s furaciuni din masini si vandute in targ...borduri noi fara adaos comercial....daca va intereseaza...ciprianeagu@yahoo.com
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
Alexandru2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 15 July 08 ![]() |
daca mai e valabil anuntul cu calculatorul de bord,m-ar interesa si p mine
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Confort
- BZ 04 NYU
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
ma intereseaza si pe mine sa vad o poza cu acel calculator cu tot cu carcasa montat, si apoi vreau sa stiu de unde pot si eu achizitiona asa ceva.
|
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
DAVIDK |
![]()
|
CIne doreste, sa imi dea un MP (mesaj personal) cu o adresa de mail si ii dau mai multe detalii. Desi nu mai prezinta interes pentru mine, totusi mai pot construi asa ceva pentru cine isi doreste in termen de cca 10 zile de la data comenzii. Pretul este de 350lei fara montaj (cine vrea si-l poate monta singur pentru ca dau si schema de montaj); acesta consta in a lega 5 fire in paralel peste cateva circuite ce ies din UCE. Chiar nu e un efort intelectual prea mare, dar nu am timp sa stau afara sa fac eu asta, iar 2 poze gasiti in paginile anterioare ale topicului (pag. 6 si 7 parca).
Desigur, ramane ca alternativa tentanta bordul de logan. This post has been edited by DAVIDK: 20 Feb 2009, 16:39 |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
e prea scump mai bine un bord de logan.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Cu tot respectul,Djasu.......ai cam dat cu bata in balta.
Daca faci tu o oferta mai buna.......sunt sigur ca nu o sa duci lipsa de clienti. Eu astept cu interes maxim. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Mi se pare utila aceasta imbunatatire.Dar privind pozele din paginile anterioare as avea o alta idee de amplasare.Cred ca s-ar integra mai bine cu bordul si ar fi mult mai usor de urmarit afisajul daca montajul ar fi asezat intr-o carcasa de plastic sau fibra amplasata pe bord,aproape de parbriz.S-ar vedea in genul ceasului de la Daewoo sau alte masini straine.
In caz ca solutia e viabila,ca masura antiefractie m-am gandit la o mufa un acea zona care se poate decupla si astfel sa se poata lua aparatul. O alta varianta ar fi sa ramana in carcasa prezentata in paginile anterioare si asezat intr-un suport in genul celui pentru GPS. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
liwiu_evo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 13 June 09 ![]() |
merge si pe alte tipuri de motoare? alte masini?(totin 4 cilindri)
|
--------------------
Opel
Vectra
1993
- foliate
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Am achizitionat acum ceva timp un calculator de bord si am preferat sa montez separat display-ul intr-un loc convenabil iar restul montajului intr-un loc mai ferit,dar totusi accesibil.Asta a presupus ceva munca deoarece am confectionat o carcasa pentru display si am fixat-o pe bord,+tragerea firelor prin spatele bordului pana la calculator.A trebuit sa desfac putin bordul pentru a-l deplasa spre spate ca sa pot introduce firele..L-am montat de curand si nu ma pot pronunta inca referitor la exactitatea datelor.Poze:
P.S. Foarte de treaba colegul DavidK,mi-a trimis si documentatia necesara,asistenta prin telefon la montaj,promptitudine,aparatul lucrat curat,cu simt de raspundere. This post has been edited by BoR: 25 Oct 2009, 18:08 Attached thumbnail(s) calculator_bord_001.jpg ( Size: 891.01k ) Number of downloads: 1658 calculator_bord_003.jpg ( Size: 856.98k ) Number of downloads: 1709 calculator_bord_004.jpg ( Size: 969.92k ) Number of downloads: 1647 calculator_bord_008.jpg ( Size: 852k ) Number of downloads: 1695 calculator_bord_007.jpg ( Size: 925.31k ) Number of downloads: 1710 calculator_bord_002.jpg ( Size: 870.42k ) Number of downloads: 441 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
crezi ca merita montaju asta? la bani ma refer cat si de design ... eu zic ca mai bine ai mota un tablou de logan si terminai treaba in fine o sugesti mai bine incercai sa pui dispayu' in locul ceasului de la bor care si asa e de kk , poate merge scris in softu de la cb si un ceas si asta era ,
off topic , eu ma gandeam sa pun dispayu de la cd de bord de logan in locul ceasului bineinbtles cu ajustarile de vigoare si sa las bordu de dsn cu cesurile de bord si luminile modificate ce ziceti e o idee buna?ma gandesc cum o arata . placa de la tablou de logan ii gasesc eu pe acolo un loc ce ziceti ? |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
te complici si va complicati mai bine faceti acest montaj eletronic de la acesta pagina
http://www.clubopel.com/link.php?url=http:...krau.de/bc.html si nu veti mai avea probleme softul e inclus pe pagina in afara de opel fiindca pentru opel e dedicat se poate folosi la orice masina care furnizeaza semnalul pentru consum. Si ca montaj se poate monta in partea dreapta a volanului pe prina gaura de aer. Afisorul grafic il gasiti la 150 de lei , cipul atmega 128 pe la 45 de lei is maruntisuri care va duc la 250 de lei maxim. Si cu asa ceva puteti spune ca aveti computer de bord cu mai multe date furnizate inclusiv radio daca se introduce semnal digital pentru a afisa posturile radio . |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
e intresant montaju ... dar totudi merge pe dsn? as face unu dar ma gandesc ca e cam scump, totusi s egaseste pe vreo masina ?
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
BoR |
![]()
|
QUOTE(DJMaxx @ 25 Oct 2009, 20:23) crezi ca merita montaju asta? la bani ma refer cat si de design ... eu zic ca mai bine ai mota un tablou de logan si terminai treaba in fine o sugesti mai bine incercai sa pui dispayu' in locul ceasului de la bor care si asa e de kk , poate merge scris in softu de la cb si un ceas si asta era , off topic , eu ma gandeam sa pun dispayu de la cd de bord de logan in locul ceasului bineinbtles cu ajustarile de vigoare si sa las bordu de dsn cu cesurile de bord si luminile modificate ce ziceti e o idee buna?ma gandesc cum o arata . placa de la tablou de logan ii gasesc eu pe acolo un loc ce ziceti ? M-am gandit si eu la alternativa cu tabloul de bord de Logan dar am preferat sa-l pastrez pe cel original.Cat despre display,daca te pricepi sa-l conectezi e ok.Eu n-am vrut sa-mi prind urechile.Fiecare face cum crede de cuviinta.Succes. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:42 |