Calculator bord Supernova
![]() ![]() ![]() |
Calculator bord Supernova
DJMaxx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
e clar nu poti adapta tabloul de logan pe dsn
![]() Eu nu ma mai complic sa fac la alti si nici pe bani fiindca imi ia timp si nu mai am rabdare. Pare tiganie sa gauresti tablul sa dai jos ceasul si ce sa montezi un lcd ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Cred ca DjMaXX se referea la ceasul care indica ora.Si mie imi place tabloul cu acele indicatoare clasice.Un motiv pentru care nu am vrut tablou de Logan-temperatura apa+nivel benzina pe display.Nu contest insa ca cele de logan poate sunt mai precise.
This post has been edited by BoR: 25 Oct 2009, 21:37 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
ok ok dar eu am zis sa pun dispayu in locul ceasului de la bordul dsn ... nici nu cred ca merge sa pui dispalyu in dordu dsn ... eu m-am mai gandit sa il pun intrun bor d de nova ca acolo e loc destul , si sa iau plansa de tablou de logan pusa in locu celorlalte in fine mai multe chesti ... dar in fine eu am zis ca pot ajuta pe alti cu partea electrica
mdea am zis in post ceasului nu ceasurilor ma gandeam ca intelege omu' ... This post has been edited by DJMaxx: 25 Oct 2009, 21:35 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@BoR, multumesc pentru aprecieri, si ma bucur ca functioneaza "calculatorul tunat de statistica".
In legatura cu ceasurile de Logan, e cineva care a pus asa ceva pe DSN? poate vedem si o poza? |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Are deja montat ceasuri de Logan pe DSN @djasu82 si @DJmaxx.Iar daca cauti pe forum ai sa gasesti si poze cu ceasurile de Logan montate pe DSN.Bafta!
27 Oct 2009, 23:25: P.S. Uite aici linku il care s-au discutat multe lucruri de ceasurile de Logan: Bord Logan pe DSN 27 Oct 2009, 23:26: P.S. 2 Acolo sunt puse si niste poze(pe prima pagina le gasesti) This post has been edited by sergiu-iulian: 27 Oct 2009, 22:26 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Si mai au si alti pe dsn ... am vazut destule super nove cu tablou de logan , ar fi misto un tablou de clio ... Eu cel putin il am nou nout dara fara sa-mi afiseze si consumul instantaneu ci consum mediu. Ce-mi place sunt ceasurile mai ales cum le-am facut firele albastre si acele rosii iar lcd e alb.
Stiu eu de ce multi renunta sa-si monteze tablou de logan ![]() Am explicat destul , maskatu ma bate la cap sa-i fac eu nu ma mai bag ca nu am timp plus e de munca . Eu am mers 4 luni cu tabloul montat provizoriu din lipsa de timp. Multii vor in 2 ore sa fie si ambalat si functional . Am spus cum se poate adapta foarte usor ce se poate modifica cum se poate actiona meniul dintr-un singur buton... poate ca em expus mult prea mult . Mufele pentru tabloul de logan le cumparati de la doctorasul eu in schimb le-am lipit pe veci iar cuplajele la cele ale masini le-am facut din textolit si aia in repezeala cu cuterul si pistolul de lipit ![]() Dintre toate partea naspa a fost modificarea suportului care comanda farurile adaptarea tabloului la masca dsn-ului fiindca am incercat mai multe materiale si anume tabla zincata am dat gresi cu ea loa mult la prelucrare dupa aceea fibra de sticla si aia trebuia prelucrata mult si in final un tablou de super nova cumparat si la care s-a executat geamul si s-a preloat masca din fata. Acea masca a fost prinsa cu silicon negru de geamul tabloului de logan si cu asta basta ... A mai fost de munca la tabloul de logan si anume s-a dat jos ledurile portocali de peste tot si s-a montat leduri in numar de6 pentru ambele cadrane alte 6 leduri pentru lcd si inca 6 leduri de culoare rosie pentru ace. Tabloul a fost prins cu 4 bucati de tabla la cele la care era prins vechiul tablou... aici cam greu de bagam mana surubelnita cu cap cruce ... O sa intrebe multi de ce am modificat mai bine spus taiat din suportul care tine mecanismul care comanda farurile , una la mana trebuia tabloul sa fie cat mai central pozitionat si a doua chestie s-a intarit in asa fel atunci sunt actionate farurile plasticul nu se mai deformeaza implicit mecanismul si ele sunt ridicate in mod egal si mult mai mult in asa fel la faza lunga distanta e de 110 m poate si mai mult. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DJMaxx |
![]()
|
mai dreptate ai si u ... mi-a zis si mie cineva sai fac tot tablou de bor cu totu dar iam zis ca nu ma bag decat la electronica si conectica .. rstu se ocupa ei ... trebuie sa intelegeti ca e foarte mult de munca de fapt de rabdare ca e migaleala mare la masca aia , in fine cre ca pana la craciun termin ski eu masca aia ... cat despre suportu reglajului fabrului nu te-ai gandit sa tai o ureche din bordu de logan? si iti intra perfect ... mai ramane o gaura in urechea din dreapta de care poti prinde oo tabla ceva ... asa am facuteu si nu am belele ..cu putina vointa se pot face toate treaba e sa te pricepi cat de cat si sa aoi scule ... in rest spor la treaba
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:45 |