Calculator bord Supernova
![]() ![]() ![]() |
Calculator bord Supernova
DAVIDK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie personal imi surade jucarica dar nu stiu cum as putea rezolva meciul cu "contabilu sef" al familiei ca sa o pot si achizitiona. mai ales ca as vrea sa-mi pun si geamuri electrice.(off-topic : Oare s-or putea monta numai la usa soferului? mai scot juma din banii de computer) Problema cu scrumiera cred ca pot s-o rezolv. O sa incerc sa suspend pe undeva o scrumiera de solenza ca oricum ma enerveaza in pozitia actuala ca mai scap scrum in fanta de la CD player.
1.Ce inseamna varianta compacta? 2.Consumul instantaneu nu e de fapt tot un consum pe ultimii X metri ? ca sunt 1, 2, 100 sau 1000 ce importanta are ca procedeu de calcul? (ma scuzati daca spun prostii) |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
pe solenza diesel poate fi pus computerul asta?
|
--------------------
opel
astra
2006 classic
|
|
accidutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
cum rezolvi treaba cu restul tarii, cu Cluj-Napoca in speta?
|
-------------------- the most important muscle is the mind. and the most devastating weapon is the will
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Hai ca si eu is din CJ si sunt interesat de jucarie.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ake, exista o varianta compacta ce a putut fi vazuta joia trecuta, ce se monteaza peste un aerator, sau sub el (la DSN), in stanga sau dreapta volanului. Poti sa-i schimbi chiar tu locul, deoarece se fixeaza printr-o lamela ce intra intr-o fanta a aeratorului. Chestia cu consumul instantaneu e ca tine, se calculeaza pe x metri sau in x secunde (depinde ce referinta iei).
Pentru Cluj, mai greu... deocamdata; poate o sa gasesc ceva distribuitori si pe-acolo. Pentru Diesel: deocamdata nu; Pentru Berlina injectie, Nova GTI si Cielo am inceput studiile de implementare; daca e cineva dispus sa colaboram pentru aceste masini, fac un discount. |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
YSP_BV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 July 04 ![]() |
David, hai baga o poza cu varianta compacta, ca m-ai dat gata. Sunt electronist si stiu ce inseamna ca munca ce faci tu acolo. Oricum, felicitari
|
-------------------- |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pune o poza cu o solenza sa ne facem o impresie.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca s-ar putea monta in CJ as fi interesat si eu!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Tudor B |
![]()
|
DAVIDK, fa o deplasare in CJ ca ai comenzi, pe cand niste foto cu o slz ca ard de nerabdare
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
accidutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 28 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
davidk, hai omule, ca nu-i clujul in capatul lumii.... laugh.gif
|
-------------------- the most important muscle is the mind. and the most devastating weapon is the will
|
|
DAVIDK |
![]()
|
Poze... noaptea este de VIS!!
Attached thumbnail(s) P9100006.JPG ( Size: 92.3k ) Number of downloads: 1453 |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
Tudor B |
![]()
|
Unde il montezi pe slz? Ar fi un loc ideal: in stanga butonului de avarie este o adancitura in bord (probabil pentru pachetul de tigari) numai ca marginile adanciturii sunt rotunjite.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
DAVIDK |
![]()
|
Cam greu cu atasamentele...
Ma duc la Adauga un atasament Ma duc la Browse Aleg jpg-ul Dau Trimite... Si daca mai vreau inca un atasament??? Attached thumbnail(s) P9070005lr.jpg ( Size: 11.29k ) Number of downloads: 1548 |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
daca mai vrei un atasament, dai din nou click pe adauga atasament. poti pune pana la 5 pe un mesaj :wink:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Adytz@$$$ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 13 February 04 From: focsani ![]() |
Calculatorul asta merge facut si cu iluminare albastra?
|
-------------------- Supernova mea e tunata.................
......................Am tras cu tunul in ea!!! :) :D :) :D :) :D :) :D :) |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ei, aia e ca l-am intrebat si eu pe David. Eu vroiam portocaliu, dar se pare ca display-ul daca il vrei alta culoare este foarte foarte scum si creste proportional si pretul aparatului in sine.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
David vreau si eu un comp din asta.Pretul mi se pare rezonabil pt tot ce face.Este super marfa. Cum facem ca eu sunt din CTA si tare as vrea sa imi montez asa ceva.Ai cumva pe cineva pe aici?
Daca nu....eu ar trebui sa ajung in Buc saptamana asta.Nu stiu sigur daca o sa pot, dar incerc.Cum fac sa sau de tine? Pretul pt comp de SLZ a ramas tot la 3.900.000 fara TVA? |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
DAVIDK |
![]()
|
Apropo de culoarea LCD-ului:
In variantele de serie de calc. bord, nu am alte culori de LCD decat verde-galben; Dar puteti incerca si voi sa "tunati" aparatu' asta, ca d-aia e tuning. Daca o optiune e disponibila la varianta de serie, atunci nu se mai poate face tuning... |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
Tudor B |
![]()
|
DAVIDK, hai ca suntem 3 in Cluj care vrem jucaria, fa o deplasare si ti-ai dat 3 gedgeturi, iti pun la dispozitie un apartament ca sa te cazezi 2 nopti moka, macar da-ne un raspuns daca esti dispus sa vi sau nu.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Am o curiozitate: Dispozitivul asta e totusi OK cu politia? Ma gandesc ca s-ar putea lua si de faptul ca reprezinta o sursa de lumina alta decat cele din fabrica. Voi ce credeti? Cu garantzia masinii cum ramane, se pierde? A! inca ceva, astia de la asigurari or zice ceva?
DavidK unde un Buc stai/vinzi? |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
||||||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
:shock: :shock: :shock: politia se ia doar de luminile exterioare, si inauntru doar daca ai discoteca poate s-or lua de tine
DA
Poti sa-i intrebi! :twisted: :twisted: |
||||||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||||||
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Teoretic nu, dar bag mana-n foc ca s-or gasi unii mai idioti care sa spuna ca e detector de radar si sa te frece la ridiche pana ii convingi ca nu. P.S. :idea: La urma urmei, nici nu cred ca e greu de aranjat in asa fel incat sa preia semnal de la un detector ascuns undeva . |
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|||
coca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 10 August 04 ![]() |
DAVIDK, te rog ataseaza o poza cu aparatul montat pe o slz,please :cry:
|
-------------------- |
|
DAVIDK |
![]()
|
Pentru Cluj: Chiar nu e nici un electronist pe-acolo, ca sa trimit prin posta??? Nu e greu de montat, dar cine monteaza trebuie sa stie ceva ceva despre fludor si electroni...
|
--------------------
Renault
Symbol
|
|
Tudor B |
![]()
|
Din pacate eu nu cunosc nici un electronist (eventual trimite-mi un mp cu ce trebuie facut pentru montarea gadgetului sa intreb pe cineva daca poate face asa ceva) poate stiu baietii pe cineva. N-ai un weekend liber sa dai o fuga pana la CJ?
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau poate un week-en liber pentru op fuga pana la bucuresti?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Tudor B |
![]()
|
Daca mi-ar trebui numai mie as astepta pentru montare pana cand mi se iveste un drum la Bucuresti, dar suntem 3 interesati din CJ, iar daca david vrea sa faca o vanzare rapida il asteptam la noi in oras.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
@DAVIDK care ar fi diferenta de pret pt. un display portocaliu?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
topicul acesta cred ca ar fi mai bine sa fie mutat pe bursa ...........deja...bafta
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 15:21 |