Facute si nefacute
![]() ![]() ![]() |
Facute si nefacute
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pt. masina ta, dupa atatea probleme, exista o singura rezolvare.....: V I N D E - O !
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Moment, eu nu vind masini bulite ca sa ma blesteme noii proprietari! Mai intai o pun la punct si o dau in buna ordine, nu crezi ca-i normal asa ? :roll:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Mai ales ca citeste multa lume forumul
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
MoneyTalks |
![]()
|
Marty >> Tu suspectezi peria, avintul tau la spalat sau proasta calitate a vopselii?
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
Marty |
![]()
|
Proasta calitate a vopselei. Capota, fiind revopsita, n-are nici o urma.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca e o consolare, da' asa face cam toate:
http://forum.reno.ro/viewtopic.php?t=127 |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Marty |
![]()
|
Am uitat sa adaug ceva: Am observat pe bara din spate, pe portiunea nevopsita, cum a inceput sa se umfle stratul ce acopera plasticul ala, un fel de lac. Cred ca a venit momentul sa le reamintesc celor de la IPSO de existenta mea, cred ca ma uitasera.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Marius >> Problema cu exfolierea vopselei am avut si eu la Cielo. S-a dus vopseaua de pe minerul de la usa (miner de plastic), in urma spalarii energice la o spalatorie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Marty |
![]()
|
Aia cu minerele de la Cielo era deja o banalitate!
Revenind la vopseaua folosita la Renault/Dacia, mi s-a spus ca vopseaua din fabrica este "industriala" si d-aia mai apar probleme. Vopseaua care o folosesc la service, chiar daca e a aceluiasi producator, este un pic diferita si oarecum after-market. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Marty, evident ca nu bulita. Dar la ritmul in care iti apar problemele.....
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty mai da si tu pe la biserica, mai dai un acatist, mai sfintesti talonul, cheile, mai vorbeste-i frumos, aia, aia.....
Nasol moment. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Marty,
nu are nimik am io un prieten la Volvo care tio-a poate polisha cu o crema 3M de iti faci freza in ea |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
omman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 January 04 From: Bacau ![]() |
Marty, imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva. Eu am dus-o pe a mea numai la aceeasi spalatorie, au dat-o cu peria si am cam sarit prima data cu gura la ei, dar nu s-a intamplat nimic rau cu vopseaua. Dupa 4 spalari e OK.
Eu cred ca a fost prost vopsita in fabrica (ai dat exemplu cu capota revopsita in atelier). Era ori luni ori vineri cand au vopsit-o. Sau era vopseaua proasta, plauzibil si asta. Solutia: ori Protectia Consumatorului, ori dusa la poarta fabricii si chemat monsher directorul sa o vada (si data de cap). Tu ai spalat-o doar, e omeneste de inteles. Doar nu te-ai dat de-a rostogolul pe derdelus cu ea pe post de saniuta!? Pe ei pe mama lor! ![]() Apropo de situatie, de spalatoria PETROM (aia cu perii automate sau cum s-or chema) ce ziceti, merge spalata si ceruita? A mai incercat cineva? |
--------------------
Nissan
Almera
2006 Drum bun!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Apropo de situatie, de spalatoria PETROM (aia cu perii automate sau cum s-or chema) ce ziceti, merge spalata si ceruita? Teoretic trebuie sa mearga si sa fie OK. Prin vest exista mai mult spalatorii automate. Iar lumea isi spala acolo masinile, fara nici o problema. |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu imi spal troaca la Agip la perii automate (mi place ca o ceruieste si se vede diferenta mai ales pe ploaie) si pana in prezent (aproape 2 ani) nu a sarit deloc vopseaua .
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ceva e in neregula cu vopseaua Cameleon. Se plangea mai multa lume ca se exfoliaza etc, etc, etc. Matuitul se poate rezolva cu polish, dar exfoliatul mai greu. La spalatorie mi-au spus baietii ca exista doua tipuri de polish. Unul de ochii lumii (sa luceasca o perioada) si unul de durata (mai si protejeaza). Ala de ochii lumii e doar o solutie care se aplica intr-un singur strat dupa care se lustruieste. Ala de durata se da in doua straturi cu doua soltii. Una topeste stratul de lac si il unformizeaza si una ii da luciu si protectie. Polish-urile aste sunt si ele de doua feluri: unul mai abraziv pt vopsele nemetalizate si unul mai fin pt vopsele metalizate.
Bafta. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
Stratul de lac e f. subtire, asa ca mai subtire cu diluatul lui.
Cameleonul e o culoare interesanta dar se pare ca deosebit de proasta. La mai multe masini am vazut bari exfoliate si chiar Dacia a scos culoarea asta din fabricatie. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Cameleonul e o culoare interesanta dar se pare ca deosebit de proasta. La mai multe masini am vazut bari exfoliate si chiar Dacia a scos culoarea asta din fabricatie.
Tu vorbesti serios cu scosul din fabricatie? Ca pe ofertele dealerilor am vazut si optiunea pentru Cameleon. Chestia aia de care vorbeam nu dilueaza stratul de lac ci il uniformizeaza. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
Pai...tatal lui Dany (coleg cu noi de forum) a achizitionat de curind o SLZ. Se pare ca a fost informat de la dealer (banuiesc Meridian) cum ca respectiva culoare (Cameleon) va fi scoasa din fbricatie de la 1 Feb sau 1 Martie (nu mai retin exact).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Eu imi spal troaca la Agip la perii automate (mi place ca o ceruieste si se vede diferenta mai ales pe ploaie) si pana in prezent (aproape 2 ani) nu a sarit deloc vopseaua . Programul complet (cel mai scump) include prespalare manuala cu jet, spalare propriu-zisa automata (samponare, spalare caroserie si roti, etc.), spalare sasiu (toata burta masinii, necesara la iesirea din iarna), ceruire si uscare cu jet de aer cald; o mai alint si eu din cind in cind cu fineturi de-astea, peste ceara apa se scurge mai repede si jegul nu e atit de aderent ca la o spalare normala ... nasol e ca nu au si curatare interior. |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Marty |
![]()
|
Au aspiratoare afara, cine te impiedica sa le folosesti ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
roadx |
![]()
|
![]() dado Group: Members Posts: 50 Joined: 19 February 04 From: Sibiu ![]() |
QUOTE Era ori luni ori vineri cand au vopsit-o. Sau era vopseaua proasta ...sau poate ca era vopseaua fabricata luni, ori vineri... :shock: Eu mi-am zis ca n-o sa las baietii cu manualu' sa mi-o spele...Ashtia, una-doua ti-o ating, de-ti vine sa-i rupi, nu alta... ![]() ![]() Parca sa zic totusi, ca la automate, ai fi mai ferit, desi cand ma gandesc ce s-ar intampl daca unul din senzorii de proximitate n-ar functiona corect, mi re zbarleshte si paru'n nas... :shock: |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
2004 O facui si p'asta!
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Au aspiratoare afara, cine te impiedica sa le folosesti ? Siiiigur ca da! dai 20.000-30.000ROL pentru 5-10 minute de aspirator ... am incercat, crede-ma (la Agip Vacarescu) si a fost kk: nu aveau presiune, furtune crapate, timp insuficient (si nu m-am mocait!) , nu mergea cit de cit bine decit un furtun (eram cu pretina, a prestat si ea putina munca patriotica ...), a doua oara nu mai vreau ... |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE Pun mina pe-o caldare, infig voiniceste niste sampon de par in ea si...da-i bataie. Oare nu de la samponul de par ti se trage? S-ar putea ca asta sa fi reactionat cu lacul. Dar daca zici ca (,) capota revopsita nu are nimic... |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
Marty |
![]()
|
aless, toate masinile care le-am avut le-am spalat EXCLUSIV cu sampon de par. Stralucirea care o da samponul de par e unica, samponul de masina nu da asa ceva!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Referitor la spalatul masinii eu numai manual o spal. Am o spalatorie aproape de mine, ii cunosc bine pe baieti si fac treaba buna, nimic de zis. Nu mi-au atins-o si nici nu au facut ceva rau. Singura faza naspa e ca toata vaselina de pe balamalele usilor se duce la spalatul cu jetul. Eu ma gandesc ca sunt sanse mai mari sa ti se zgarie (matuiasca) la spalarea automata cand vin periile alea care se rotesc cu viteza pe masina. In plus nu prea m-ar incanta ideea sa-mi zboare oglinzile sau antena de pe ea, ca doar e Dacie.
Cand o spal eu o spal cu sapun lichid industrial (ala la bidoane de 5 litri). Nu-i da stralucirea samponului dar degreseaza mai bine caroseria, mai ales cand vine vorba de bucati de carne aruncata pe masini de vecini care vor sa hraneasca cainii. (Acum l-am prins pe ala care arunca, m-am dus la usa lui, i-am zis ca l-am prins asupra faptului si omul s-a simtit si nu a mai aruncat. Sa vad cat tine minunea. Daca nu si el are doua Dacii, deci ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
eu o am spalat masina de 3 ori in 4 luni si de 2 ori cu detergent de vase diluat in mai multa apa. efectul e super (fairy miroase si frumos)
![]() ![]() |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE Acum l-am prins pe ala care arunca, m-am dus la usa lui, i-am zis ca l-am prins asupra faptului si omul s-a simtit si nu a mai aruncat. Sa vad cat tine minunea. Daca nu si el are doua Dacii, deci ![]() Daca trebuie sa ii aplici chestia cu carne, foloseste in loc de carne lichid de frina. Il poti arunca pe capota (acoperis). Efectul este... GARANTAT ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
marty, am fost ieri la charlie si m-am enervat cumplit; in primul rand erau numai baieti noi, si vreau sa zic ca am stat cu gura pe ei de mi s-a acrit; nasol, nasol, m-au dezamgit total; si a facut int+ext 200k !!!
a propos de spalatul burtii masinii.. ma gandeam ca ar trebui spalata si acolo, dar cine iti face chestia asta? la agip e sigur? |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:07 |