Counter Strike, Cine joaca?
![]() ![]() ![]() |
Counter Strike, Cine joaca?
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Deci ramane pt azi? la 22:00 ?? pe serverul lui ci_co?
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt prezent unde ziceti voi, numai sa anuntati
![]() Si ma devreme de 22 se poate, sa ne facem incalzirea ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
care e adresa de server ?
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Joaca cineva acum?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
volint |
![]()
|
I'm in...
LE: I'm out... ping de 200 ??? cred ca numai polonezi intra... "Remove from favorites.." Spor!!.. This post has been edited by volint: 12 May 2007, 21:12 |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
eu aveam ping 90, dar unii aveau 500, in conditiile astea nu ma pot juca linistit sorry...
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
volint |
![]()
|
Ma intorc la Day Of Defeat...
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
St |
![]()
|
Mai e careva?
![]() HAi pastrama facem un cs? Joaca cineva acum? Pana al 15 cand incepe F1. This post has been edited by St: 13 May 2007, 12:46 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(dantes @ 12 May 2007, 12:41) Va recomand sa nu faceti aceeasi prostie pe care am facut-o eu, si anume sa incerc sa joc pe aceste servere. In urma unor discutii cu randomm, se pare ca au fost niste copii care isi aratau muschii si nu este un lucru definitoriu ptr. serverele propuse de el... Problema, care se va rezolva totusi in curand, e ca serverul foloseste niste sound-uri modificate, care astepti la download, insa randomm a promis ca va rezolva printr-o sectiune de download. Astfel ca problema initiala a disparut. Ne vedem pe la joaca... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
joc si eu unde se joaca?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Pagina serverelor este gata. Arata ciudat, dar isi face treaba. In sectiunea download se gaseste arhiva cu sunete si un tutorial cum sa le adaugati. O rugaminte pentru cei care vor intra pe servere: Pt a evita ce s-a intamplat cu dantes, va rog, daca luati ban pe nedrept, sa imi dati un PM si sa imi explicati situatia. Cel mai bine este daca in PM-ul respectiv imi spuneti cand s-a intamplat faza si numele cu care erati pe server. Trebuie sa fac curat in admini si neavand timp sa stau pe server sau hlsw sa-i urmaresc, ma pot baza numai pe report-urile pe care le primesc despre acestia.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca intru si eu diseara. E cu steam da?
|
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
dantes |
![]()
|
Si eu diseara..ori pe arena ori pe explore...SINGURA diferenta intre ele e ca arena e FARA FF iar explore CU FF..fiecare cum ii place... la ping stau bine amandoua...
Vreau sa ma relaxez un pic azi... STEAM powered... astept sa apara Civ4 ceva cu sword, care va fi distribuit prin steam, si chiar mai ieftin cu destul decat la magazin... This post has been edited by dantes: 15 May 2007, 14:07 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
FF-ul nu e pus degeaba, este bagat si ATAC-ul. De cand le-am activat am mai triat din buti, ca erau prea enervanti... plecam pe push si se apucau butii sa traga in mine sa ma incetineasca, de parca luau premiu daca ajungeau primii. De cand e ATAC-ul se trage cu mai multa grija, nu se mai arunca grenade de aiurea si cel mai important.... nu se mai trezeste nimeni sa faca TA din senin. Un aspect care multa lume il considera enervant la Linkexplore este PTB-ul care face team balance automat... dar ala influienteaza numai jucatorii foarte buni sau foarte slabi. Daca vreti mai multe detalii spuneti, ca va explic ce si cum e cu ATAC-ul si cu PTB-ul, ca sa nu fiti dezorientati pe server. Daca stabiliti o ora la care sa intram mai multi ca recomand calduros sa folosim serverul 2 (cs1.linkexplore.ro), acolo nu sunt sunete si jucatorii de pe el au un nivel mai ridicat de joc.
LE: Ca sa nu intelegeti gresit, BUT nu e echivalent cu BOT. BUT defineste un jucator foarte slab, incepator sau plictisit. This post has been edited by randomm: 15 May 2007, 15:50 |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
dantes |
![]()
|
Personal imi place FF-ul tocmai din motivele expuse de tine...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
St |
![]()
|
Ok, deci la 21:30-22 pe cs1.linkexplore.ro.
Primiti si buti? ![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
joc si eu diseara dar dupa 10....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
St |
![]()
|
Nu e.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
randomm |
![]()
|
Eu pe la 22:00 o sa ies de la munca si ma duc pana la un prieten sa iau noul mouse al sotiei, deci o sa profit de ocazie sa intru si eu sa il "testez". Sa va rugati sa nu vrea sotia sa il testeze personal, ca ea de obicei cand pune mana pe mouse nou rupe in doua. Eu o sa fiu [BMF].randomm si ce o sa vedeti pe server cu [BMF] is de la mine din clan si va spun de pe acum ca nici unul nu foloseste coade (acuzatii o sa apara mai mult ca sigur
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:50 |