logan prestige vs, octavia tour, symbol, aveo, astra classic
![]() ![]() ![]() |
logan prestige vs, octavia tour, symbol, aveo, astra classic
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
e nu sunt.. am citit pe diverse forumuri , proprietari cu passat b6, golf V, citroen c4 cu armata de greieri in dotare..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Nu-mi spuneti voi ca la alta masina (straina) apar greierii astia la numai 4500 km, ca nu va cred ! Si sa fim intelesi, 4500 km de mers cu un LGN numai pe drumuri bune, europene si autostrada.
Nu-i vorba numai de greieri. Conteaza pozitia in scaun, pozitia volanului, a schimbatorului, etc. This post has been edited by mao: 9 Feb 2007, 17:52 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ba chiar in mai putini km
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Deci, sa reiau ... Dupa ce am facut 4500 km cu un LGN pe autostrada + drumuri europene (cred eu bune) au aparut greieri !!! Asta am vrut sa spun !!! Asa o fi si la o masina straina ? Am mers cu SH-uri nemtesti care aveau greieri, dar mai aveau si 180k km in bord.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
fratilor eu pot sa spun cu mana pe inima ca nu am greieri in logan la 40 000, nush poate-s eu surd, dar nimeni pe cine am plimbat nu a auzit greieri la mine
|
--------------------
.
.
.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ma intreb oare cati dintre cei care au postat aici au condus macar masinile pe care le critica.nu vorbesc de cunoastere a mecanicii , tehnicii etc.
la vorba sunt tare buni oamenii ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Opel astra nou din septembrie...6500km la bord...deci...zdrangane si in aia tot felul de plastice!iarna cand e f frig in zona ceasurilor zbarnaie ceva ca toti dracii...asa ca da, si in masinile mai rasarite intra greierii....
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
I bought a Logan in Venezuela. Here is Renault Logan instead of Dacia. I bought the Full Equipped Version (I think dinamique in Europe) and my comments are very very negative about that car. The engine (a 1.6 mpi) is really noisy after 3500 rpm. and you can hear it no matter that you have the windows closed. Cabin is not free of noise. I have 5 months with the car and strange noises appear in the cabin. Some from the driver's seat. Some from the window of the pilot without any explanation.
Additionally, there are problems with the direction when the car is stopped or at low rpm (steering wheel is "shaking"). I have notified Renault Venezuela about this problem and they had no answer or solution to it. I am trying to sale the car and (of course) alert other buyers not to buy this low class car. THIS IS NOT A RENAULT. I had a Renault 19 for 6 years without any problem. Renault Logan is a poor quality car. It looks like a second hand car. Parerea unui cumparator de Logan. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Chestia asta cu "I had a Renault 19 for 6 years without any problem" e de-a dreptul amuzantă, nu doar că e subiectivă, dar realitatea face ca mașinile "fără nici o problemă" să fie o excepție, nu o regulă!
M-am urcat într-un VW Passat, modelul ăsta nou, la doar 5.000Km rulați de nouă avea zgomot de pahar de plastic la denivelări.., proprietarul mă întreba pe mine ce are... ![]() Păi dacă la mașinile germane atât de lăudate și căutate pe la noi, care costă de 3 ori mai mult decât Loganu' poate să i se defecteze suspensia după 5.000Km atunci ce pretenții poți avea de la un Logan? Ar trebui să-i cadă ușile doar când îi arăți telecomanda... Și acum la subiect..., nu aș cumpăra Symbol sau Aveo nici să mă tai..., ambele sunt înghesuite, făcute ieftin dar vândute mai scump (măcar Loganu' arată/este ieftin și e vândut ca mașină ieftină) nu mai spun de recordul de siguranță al lui Aveo... Dintre Octavia Tour și Astra Classic aș alege Octavia. În altă ordine de idei, eu nu mi-aș cumpăra mașina pe baza unui sondaj făcut pe un forum, oricare ar fi el, ci printr-o comparație făcută atât pe hârtie (caracteristici, dotări) cât și prin văzut/pipăit/testat în mod direct a respectivelor mașini, de asemenea, aș studia forumurile respectivelor mașini pentru a căuta problemele fiecăreia și le-aș pune în balanță. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
2dor |
![]()
|
E subiectiva dar ma distrat ca am gasit aceste randuri pe un forum intamplator, eu cautam altceva legat de uleiuri de motor. Iar o masina eu personal as cumpara-o in primul rand in functie de cum ma simt in ea eu si dupa aia in functie de alte lucruri.
This post has been edited by 2dor: 14 Feb 2007, 11:33 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
Clar!!!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 14 Feb 2007, 12:17) Și acum la subiect..., nu aș cumpăra Symbol sau Aveo nici să mă tai..., ambele sunt înghesuite, făcute ieftin dar vândute mai scump (măcar Loganu' arată/este ieftin și e vândut ca mașină ieftină) nu mai spun de recordul de siguranță al lui de ce ti se pare ieftin loganul la 9100 euro ( 1.6 ambition). Diferentele nu mi se par chiar mari intre modele. Symbolul stiu ca eu l-am luat cu 10000 iar aveo tot pe acolo se invarte. Intr-adevar daca loganul era 5000 euro nu stateam pe ganduri in a-l alege |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
În ăsta care rulează în fiecare zi...
QUOTE(catalin80 @ 14 Feb 2007, 12:02) de ce ti se pare ieftin loganul la 9100 euro ( 1.6 ambition). Diferentele nu mi se par chiar mari intre modele. La dotări similare Loganu' e mai ieftin decât Symbolu'. Diferențele nu sunt mari, tocmai din această cauză nu aș cumpăra Symbolu', e cam aceaiași Mărie cu altă pălărie dar mai scumpă și de marcă... ![]() Cel puțin în Logan imaginea de ieftin e prezentă la tot pasul, în Symbol, nu doar că cumperi aceiași calitate (slabă), dar o cumperi cu o imagine de mașină bună, cu un habitaclu mai scund și mai îngust, spațiul pasagerilor de pe banchetă e meschin dacă șoferul nu e vreun pitic... Eu cel puțin când mă urc în Symbol am impresia că habitaclul vine peste mine..., e claustrofobică mașina aia... E o chestie de gust 100% personal, dar mie Symbolu' mi se pare cea mai urâtă mașină actuală pe care o poți cumpăra. Loganu' e urât cu draci mai din toate unghiurile și tăiat cu toporu', dar cel puțin e mai ieftin și spațios. De ce să dau niște bani mai mulți pentru aceiași calitate dar pe un spațiu mai mic și pe o mașină mai urâtă? Doar că are rombu' lipit pe tablă? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
2dor |
![]()
|
Filmul "The Good Logan, the Bad Passat and the Ugly Civic"
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cauza asta ti-ai luat logan si nu passat nu?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 14 Feb 2007, 12:17) M-am urcat într-un VW Passat, modelul ăsta nou, la doar 5.000Km rulați de nouă avea zgomot de pahar de plastic la denivelări.., proprietarul mă întreba pe mine ce are... si nu i-ai zis sa ia paharul ala de plastic de pe bord? ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
radeti degeaba, pasatu are suspensie tare, adica reglata mai spor, sta bine pe viraje da zdruncina tare la denivelari , asta inseamna socuri mari in elementele de plastic din masina si de aici scartaituri, nu mai aberati degeaba doar findca aia e masina visurilor voastre
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
catalin80 |
![]()
|
QUOTE(paul_s @ 14 Feb 2007, 23:24) radeti degeaba, pasatu are suspensie tare, adica reglata mai spor, sta bine pe viraje da zdruncina tare la denivelari , asta inseamna socuri mari in elementele de plastic din masina si de aici scartaituri, nu mai aberati degeaba doar findca aia e masina visurilor voastre gresesti , masina visurilor mele ( de exemplu) este un BMW seria 3 ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
adryan8 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 31 August 06 ![]() |
QUOTE(DFA @ 14 Feb 2007, 13:24) La dotări similare Loganu' e mai ieftin decât Symbolu'. Diferențele nu sunt mari, tocmai din această cauză nu aș cumpăra Symbolu'. e cam aceaiași Mărie cu altă pălărie dar mai scumpă și de marcă... ![]() Cel puțin în Logan imaginea de ieftin e prezentă la tot pasul, în Symbol, nu doar că cumperi aceiași calitate (slabă), dar o cumperi cu o imagine de mașină bună, cu un habitaclu mai scund și mai îngust, spațiul pasagerilor de pe banchetă e meschin dacă șoferul nu e vreun pitic... Loganu' e urât cu draci mai din toate unghiurile și tăiat cu toporu', dar cel puțin e mai ieftin și spațios. De ce să dau niște bani mai mulți pentru aceiași calitate dar pe un spațiu mai mic și pe o mașină mai urâtă? Doar că are rombu' lipit pe tablă? Sunt de acord cu DFA. In plus, service-ul la Renault este binisor mai scump. Avantajul este ca ai Renault si un design ceva mai modern. Dar platesti pentru asta! |
--------------------
Logan
1.6
90 hp
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Design modern poate, dar NU la Symbol. Mie personal mi se pare foarte urata. Nu stiu daca cea mai urata, dar oricum printre cele mai urate masini de pe piata. De fapt tot topicul asta mi se pare seminutil . Cine are 15 mii de euro de dat pe masina cum a fost initiatorul threadului, din range-ul asta de masini nu poate sa aleaga decat octavia sau astra. Sau altele tot de pe la suma asta. In final a ales Octavia. Bravo lui. Dar asta nu schimba cu nimic situatia. Cred ca deja si-a facut cont pe forumul Skoda si dezbate problemele acolo. Masina e o pacoste in general, asta e
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Un alt concurent destul de bun pentru Prestige este Megane 2 1.4 100 CP Pack Authentique. 11.548 DDP.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Masina sub 30.000 euro nu exista fara greieri. Fiindca greierii astia au o logica
![]() La masinile scumpe se fac niste teste. Se zdrangane masina din toate incheieturile si cu un aparat depisteaza toti greierii. Dupa care respectivele componente din interior care provoaca greierii, se trimit inapoi la producator pentru a fi schimbate cu altele de calitate, silentioase. Chestia asta nu exista la Renault, VW, Peugeot...etc. Astia cum primesc bordu, asa il monteaza. Nu il mai cauta de greieri. In schimb BMW, Mercedes... Spre ex, in mercedesul lui taica'miu, care are de 10 ori mai mult echipament decat Laguna mea, pot sa merg si pe drum forestier ca tot nu se aude nimic inauntru. Si totusi Laguna e destul de silentioasa comparativ cu alte Renaulturi...sau alte masini... |
--------------------
-
-
-
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
tocmai ce am avut ocazia sa circul cu un opel astra classic, vreau sa spun ca nu imi place deloc, logan-ul mi se pare mai acceptabil, octavia insa
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
2dor |
![]()
|
Si eu am mers cu un Mercedes S430 si nu mi-a placut ca nu se aude nimic in el, e prea liniste si prea silentios, prefer Solenza mea de o mie de ori. Hai ca deja o dati in aberatii. Am mers cu mai multe Astra G si in nici una nu se aude nimic si e o diferenta enorma fata de orice masina romaneasca. E adevarat ca la majoritatea masinilor apar greieri ca de avem drumuri "excelente". Am mers ieri cu o Nubira si nu mai spun ca pana si aia e mai comoda decat Logan-ul.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
2dor, de gustibus, eu as prefera un prestige unei astra classic, nu vad problema aici, mie nu imi place astra classic-ul, nu imi place bordul, nu imi place cum lucreaza masina, culoarea afisajului mi se pare chiar obositoare, etc, daca tu prerei invers, e opinia ta, eu nu am de gand sa ti-o contest sau altceva, deci nu mi-o contesta nici tu mie, oricum nu ai cum sa mi-o schimbi, apropo, chiar omul cu masina constata diverse lucruri, mai ales raportat la octavia, eu nu am facut decat comparatia cu logan-ul, atat.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
2dor |
![]()
|
Problema este ca suntem subiectivi toti, fiecare preferam ceva ce este lucrul perfect pentru noi.
This post has been edited by 2dor: 1 Mar 2007, 11:09 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
eurro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:44 |