logan prestige vs, octavia tour, symbol, aveo, astra classic
![]() ![]() ![]() |
logan prestige vs, octavia tour, symbol, aveo, astra classic
gogota_69 |
![]()
|
||
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(csocso @ 28 Jan 2007, 13:55) Tabla in afara de Skoda la nici una dintre masini nu este grozava iar vreau sa spun ca nu numai Loganul dupa trecerea timpului are diverse probleme ci toate tipurile sus mentionate, depinde de norocul fiecaruia. O.K. ar trebui sa-ti spun ca daca nu stii atunci sa TACI, dar nu-mi permit sa zic asa ceva. Opelul meu e din '99 (adica are aproape 8 ani). A fost (e) masina de firma, mearsa numai la noi in patrie. A fost impachetata si in fata, si in spate, si in lateral si pe deasupra si pe dedesubt. Are sudura la greu pe ea. Cu toate astea, te invit sa cauti 1 punct de rugina, si daca-l gasesti atunci sa-ti permiti sa vorbesti mai departe cum vrei ! P.S. nu sunt maniac OPEL. Daca n-ar fi fost conjunctura favorabila probabil ca nu l-as fi avut. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(gogota_69 @ 29 Jan 2007, 02:02) I-au marit pretul-mai vopsea un spoiler -mai baga 500 de euro la pret si asa s-a ajuns de la 5000 la 11000 sau cat o fi. Eu chiar stau sa ma intreb cand vad tampenii de genu asta cum dracu de pot iesi. M=am gandit la 4 variante posibile: - Rea...dar rea vointa cand vine vorba de logan - Prostie - Prostie - Prostie Baaii omule...i-a mai lasa fitilele astea. Cine dracu te-a prostit ca Dacia o sa iti vanda Logan FULL (care acuma si mai FULL (sa zicem) decat cel mai FULL pana sa apara Prestiju) la pretul de 5000E? Ha? Cine? Pe bune, UNII ori va plictisiti si nu aveti altceva decat sa aruncati cu c a c a t in Dacia, ori aveti propleme graveeee de judecata....da' grave.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' driverx eu inteleg ca atunci cand iei o masina, sau de fapt orice lucru il consideri cel mai bun ca e al tau, dar de aici pana sa spui ca Dacia e mai buna decat Opel si Skoda e o cale lunga. Deja se da in aberatii. Opel e pe cale de disparitie, ambianta interioara mai buna la Prestige fata de Octavia, astea nu se pun nu? Hai ca sa nu mai fi suparat o sa spun "Dacia este cea mai tare masina produsa vreodata". Imi cer scuze ca am spus ceva la adresa producatorului national de automobile. Ca semn de bunavointa iti promit ca nu o sa imi mai iau niciodata Dacia ca sa nu o jignesc cu prezenta mea in aceasta capodopera auto. Cu ingaduinta ta o sa raman momentan cu Solenza mea umila. Iti multumesc sincer pentru ca mi-ai deschis ochii.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Driverx nu a spus personal ca Dacia e mai buna decat Skoda si Opel dar cum comentariul sau a fost la adresa celor care injura Dacia atunci si eu am comentat la adresa celor care sustin Dacia cam prea mult, de fapt mult prea mult.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca si driverx este omul care lauda Logan-ul&Dacia la cate probleme a avut cu ea ...
This post has been edited by IRONICK: 29 Jan 2007, 12:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
2dor
Sa ma gandesc ca si tu ai probleme? Eu injur Dacia, dar acolo unde trebuie injurata, nu arunc asa cu c a c a t in ea doar asa ca doar ce e masina germana e buna sau alte tampenii care le mai vad la unii pe aici. Si daca ai casca ochii in prima pagina a topicului, ai vedea cam cum am clasat eu intr-un top masinile discutate in acest topic. Problema e alta. Eu atac o tampenie a UNUI uzer, si se gaseste ALT USER sa raspunda 5 randuri cu tampenii....din propriile lui vise, ca nici macar un post dea meu nu ar indica macar de deeeeeparte ceea ce a zis 2dor. QUOTE Domnu' driverx ... de aici pana sa spui ca Dacia e mai buna decat Opel si Skoda e o cale lunga... Well, dar eu ce pot sa mai fac sau sa mai zic acum la reactiile de acest gen de la tot felul de useri. Accept ca trebuie sa apara si asa ceva, ca fiecare face cum poate.....cat poate. @lucian-vlaicu Sa iti aduci popcornu, ca cine stie ce mai apare si dupa acest post. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt pregatit deja....stau aici si dau refresh din minut in minut , am cafeaua tigarile si un sanwich langa mine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
ce s-au incins spiritele
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca cei 13000 EUR sunt bani gramada, mai bine mai strange de vreo 2-3000 EUR si ia o masina mai serioasa gen Skoda Octavia 2, Opel Astra, Renault Megane, Ford Focus.
Daca e vorba de un credit mai bine isi ia Prestige si ii raman si de benzina vreun an de zile, rata mai mica, etc. Pana la urma el e singurul care stie cat il tine buzunaru'. Si eu as vrea un Audi A4 dar nu m-as baga la rate de 400EUR pe luna pt asta. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 29 Jan 2007, 11:37) Problema e alta. Eu atac o tampenie a UNUI uzer, si se gaseste ALT USER sa raspunda 5 randuri cu tampenii....din propriile lui vise, ca nici macar un post dea meu nu ar indica macar de deeeeeparte ceea ce a zis 2dor. Problema este ca acei useri nu citesc tot topicul(ca de....se uzeaza neuronii) si fac afirmatii numai in urma citirii acelor posturi adica se lanseaza in afirmatii si dupa aceea intreaba...Da despre ce este vorba aici????? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Eu propun sa revenim on-topic, fiindca ma intereseaza destul de mult aceasta "dilema" in care se afla initiatorul topicului. Am vazut pana acum destule topicuri la subiect, dar totusi cred ca lista de optiuni este prea restrictiva. La 13000EUR intra imediat in discutie si hatchback-urile ClioIII, Corsa si Seat Ibiza (probabil si altele). Acum am inteles ca omul nu doreste hatchback, dar cred ca ar trebui sa se mai gandeasca si cred ca si topicul ar deveni mai interesant.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 29 Jan 2007, 13:11) Daca cei 13000 EUR sunt bani gramada, mai bine mai strange de vreo 2-3000 EUR si ia o masina mai serioasa gen Skoda Octavia 2, Opel Astra, Renault Megane, Ford Focus. Daca e vorba de un credit mai bine isi ia Prestige si ii raman si de benzina vreun an de zile, rata mai mica, etc. Pana la urma el e singurul care stie cat il tine buzunaru'. Si eu as vrea un Audi A4 dar nu m-as baga la rate de 400EUR pe luna pt asta. Ca sa bagi Opelul Astra in aceasi barca cu Octavia 2, Megane 2 sau Ford este deja prea mult, hai mai fratilor chiar nu va dati seama ce ziceti.Apoi chestia aia cu puncte de rugina pe tabla pe cine naiba intereseaza daca motorul Opelului este praf fata de orice alt producator serios de masini!! Hai Loganu ca e romanesc lasati Opelul polonez ca saracu este orice altceva decat nemtesc nu!! ![]() ![]() ![]() Decat sa dai pe un Opel forjat adus din nu stiu de unde 8000-9000 de euro mai bine Loganu frate caci motorul de Renault e de departe mai bun ca cel de laOpel.Ce naiba au facut Opelisti astia in lumea automobilistica de toti sunt in bot dupa ei?? ce motoare sunt cele mai fiabile si performante in F1??Nu am auzit Opel nici macar la concursuri pt pitici! ![]() Eu imi iau Logan pt ca nu am mai multi bani sa iau un Renault Megane 2,Octavia 2 sau un Seta Leon( masini intr-adevar serioase!) This post has been edited by csocso: 29 Jan 2007, 21:09 |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
catalin80, care-i treaba ? Ii aratasi prietenului dumitale discutia asta ?
Ce parere are ? csocso, deci ... cum e cu F1 ? Care-i relevanta ? Ar trebui sa ma uit la F1 acum ca sa-mi iau o masina ? Audi R10 a castigat LeMans cu un motor TDI. Si ce-i cu asta ? Sau mai bine sa ma uit la WRC si am sa vad Renault ... cand ? Opelul, spre stiinta ta, face niste motoare foarte bune pe benzina, cu consum foarte mic. Iar noua generatie, twinport, nu stiu cum reuseste, dar se incalzeste foarte repede. Te rog, nu te lansa in comparatii de genul "motorul X este mai bun decat motorul Y", caci fiecare are avantaje si dezavantaje. Iar in postul lui, dizzy poate se referea la Astra H, adica ultimul. Asta tot in Polonia e facut ? Te intreb, nu stiu ! Daca as fi in locul celui in cauza, m-as fi uitat la voturi si gata ... restul discutiilor sunt de prisos, caci multe din posturi sunt date "la cald", cu pasiune. Eu, de exemplu, ma gandesc sa schimb masina. Voi dispune de un anumit buget X pentru acest lucru. Cu cat stau mai mult pe net, si ma documentez, apoi mai intreb samsari si alte persoane, imi dau seama ca nu imi mai place nici o masina. Vreau doar una care sa consume putin, sa aiba reviziile "ieftine", sa-mi ofere ceva confort la condus si sa mai am si ceva portbagaj. In ideea unui diesel, o Octavia, pentru mine, este cea mai indicata, de aceea am votat asa, chiar daca omul vrea benzina. Poate si Opel, insa n-am incredere in dieselurile lor. Si inca o data, csocso, nu stiu daca ar trebui sa-ti iei masina doar pentru motorul pe care-l are. La ora actuala motoare proaste nu se mai fac, asta-i sigur. Sa aiba un pic de feeling masina si ceva confort la interior. Eu stau ca pe bancuta in autobuz in Logan, dar uite ce motor misto are ... Am facut cateva drumuri intre Galati si Craiova cu un Logan, si poate are un oaresice confort la picioare datorita pozitiei mai inalte a scaunului, dar tot m-au durut ceafa si umerii ca la masina din semnatura. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
Chiar la Astra asta actuala m-am referit, cu fata de sapun.
Mie chiar imi place ca masina, are un prieten, o benzinara de 1,6l si imi spune ca merge f bine si nu a avut probleme. Orice motor din generatia actuala merge fara grije 200 000 km cel putin ,asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Stii cum e csocso, fiecare om cu parerea lui, de exemplu eu nici nu m-as uita la Leonul actual, mi se pare urat si cu o forma ce sacrifica functionalitatea. Nu se vede nimic in spate, nimic in lateral, beah! Renault Megane l-as lasa si pe asta deoparte daca ar fi banii mei. Ar mai ramane Skoda, dar daca ar fi banii mei, as lua o Toyota. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ok,
pana la urma s-a ales Octavia Tour Sport 1.6 dotari standard: jante, aer , oglinzi electrice si incalzite, volan si schimbator piele, geamuri el fata, comp de bord, manere usi cromate, abs, airbaguri frontale si altele. S-au mai adaugat :cotiera, discuri frana spate, alarma, pachet drumuri grele, faruri ceata... si culoarea metalizata ( argintiu) Cost total putin peste 15000 euro. Stiu ca s-a plecat de la 13000, dar a mai gasit resurse si a ales ce a crezut ca e cel mai potrivit pentru el . De livrat i s-a spus ca in maxim 2 luni o sa o aiba. |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cea mai buna alegere !
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
excelenta alegerea! Bravo lui, s-o stapaneasca sanatos, fara evenimente!
In opinia mea peste 15.000 E e foarte mult pentru o masina (eu unul n-as da mai mult de 10.000E ca sa cumpar o masina pentru ca in banii astia consider ca ai destule elemente de siguranta si confort ca sa ajungi din A in ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
2dor |
![]()
|
Felicitari viitorului posesor de Skoda pentru alegere!!!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
Bravo, felicitari pt alegere si km multi fara incidente. Scump halatu', da' merita.
|
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Deja la banii aia e clar ca Loganul nici nu mai intra in discutie.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Daca tot e un topic despre alegerea unei masini pana in 14-15 mii de euro, ce parere aveti despre Ford Focus motor 1,4 80hp si Mitsubishi Lancer motor 1,6 98hp. Sunt binevenite impresii si pareri despre cele doua masini.
![]() This post has been edited by gattoman: 30 Jan 2007, 20:31 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
Bine ca respectivul a ales SKODA, ma ofticam daca alegea Opel!
![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Felicitari pt. alegere, bafta cu masinuta. Acum, se poate inchide? Vad ca au intrat deja Focus si Mitsu pe teava, oare ce se mai pregateste?
![]() A, si totusi sa nu uit: parerea mea sincera e ca noul Focus de 1.4 benzina e extrem de submotorizat. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 30 Jan 2007, 11:06) eu nici nu m-as uita la Leonul actual, mi se pare urat si cu o forma ce sacrifica functionalitatea. Nu se vede nimic in spate, nimic in lateral, beah! Trecand peste partea legata de uratenie - ca pana la urma frumusetea e in ochii privitorului - tot stau si ma intreb cum de-am mers 5000km pana acum cu Leon-ul. Aaaa, am mers inainte ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Pana la urma skoda era cea mai sanatoasa masina dintre toate astea.
In legatura cu focus vs lancer, probabil ca as alege fordul pt punctajul de la euroncap chiar daca are motorul mai slab. Prefer siguranta inaintea puterii. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
Hmmmm, lancer vs focus... grea decizie. Stai sa mananc un Chocotoff. Aleg oricand un Lancer ! Pana una-alta, e buna si trotineta mea.
S-o luam normal: Focus e un model prea comun, insa cu raport pret/calitate/dotari f bun. Lancer- pe de alta parte- iti ofera SPORTIVITATE. Iar cand e vorba de sportivitate, nu te uiti neaparat la stelele ncap, pt ca la viteza cu care rulezi ti se iarta totul pana la impact. |
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:28 |