pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
stii de ce nu trebuie sa se bage statul? pentru ca statul a aratat intotdeauna ca e cel mai prost administrator
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
QUOTE(aphophis @ 21 Dec 2009, 01:39) voi aveti impresia ca daca iesea pesedeul, peneleul, udmr-ul, png-ul, nu incepeau aia sa-si recompenseze clientela politica si finantatorii? ![]() Ba da, dar pedelistii se bat cu caramida (pardon, cu bordura) in piept ca sunt curati ca lacrima si drepti ca lumanarea. Ceilalti sunt cu hotiile.... |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE stii de ce nu trebuie sa se bage statul? pentru ca statul a aratat intotdeauna ca e cel mai prost administrator Asta a fost doar o scuza, din '90 incoace ca sa se fure tot! This post has been edited by Garett: 21 Dec 2009, 20:32 |
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Garett ca este cel putin suspecta atentia acordata brusc de Basescu proiectului Rosia Montana sunt de acord cu tine. Dar, doar cu aceasta afirmatie. Nu era un proiect semi-mort. Faptul ca pseudo-ecologistii in ultimul timp nu au mai urlat in gura mare in ultimul timp nu inseamna ca proiectul era "terminat". Cianurile folosite pot fi neutralizate dupa finalizarea exploatarii. Statul nu-si permite sa exploateze acele zacaminte de aur pentru simplul fapt ca nu are banii necesari, iar in alta ordine de idei nu-i treaba statului sa se implici in activitati economice, si nu in ultimul rand daca ar exploata statul acele zacaminte atunci da chiar mi-ar frica ca masurile de ecologizare ar ramane doar pe hartie.
ISPA impreuna cu restul progarmelor de preaderare (PHARE si SAPARD) au fost gestionate de autoritatile centrale si tocmai fiindca rezultatele nu au fost cele scontate, si, pentru ca practica administrarii fondurilor europene de catre autoritatile centrale nu este agreata de Bruxelles, odata cu trecerea la fondurile structurale autoritatile centrale au cam fost eliminate din gestionarea acestor fonduri. REGIO este Programul Operational Regional (aici gasesti informatii complete si detaliate www.fonduri-structurale.ro) si este gestionat de catre Agentiile de Dezvoltare Regionala (ADR Nord-Vest, ADR Vest, ADR Centru, ADR Nord-Est, ADR Sud Muntenia, ADR Sud-Vest Oltenia, etc, nu-mi le amintesc acum pe toate, parca sunt vreo 7). P.S. Tanti Udrea ataca neobosit... A mai produsa o gaura serioasa bugetului. Idioata (care cica-i avocata...) a folosit marca "Land of choice" fara sa o inregistreze. S-a gasit unul istet care a inregistrat marca si acum cere ministerului drepturi de autor... ![]() This post has been edited by radian: 21 Dec 2009, 09:51 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(radian @ 21 Dec 2009, 09:47) [...]Statul nu-si permite sa exploateze acele zacaminte de aur pentru simplul fapt ca nu are banii necesari, iar in alta ordine de idei nu-i treaba statului sa se implici in activitati economice[...] Radian, intreb: aurul mai este avutie nationala? Ca daca da, e cam cotoioasa treaba, va cumpara aur deja scumpit. Daca nu, asta e, problema economica. |
--------------------
Opel
Corsa
- xx
2001 Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nenorocitii isi bat joc si de sedinta solemna pt comemorarea a 20 de ani de la revolutie. Bravo Romania, tot cu ei inainte! Nici acum nu s-au putut abtine de la ironii -gen emil bo..bu- samd. Jigodii ordinare.
LE: e in direct la tvr1. This post has been edited by eXtenSion: 21 Dec 2009, 17:51 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Serpico |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Ati vazut momentul juramantului pentru noul mandat de presedinte al lui Basescu?
Si filmul asta este trucat. Uitati-va la mana dreapta a lui Basescu (mana tinuta pe Biblie sau Constitutie - nu stiu sigur pe ce tine mana). Lungimea mainii este nefiresc de mare. Video 1 Video 2 (de la min 7:30) Basescu_juramant.jpg ( Size: 65.93k ) Number of downloads: 230 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar aici si capul lui basescu e cam lung si si sticla. O fi devenit mai inteligent!
![]() This post has been edited by eXtenSion: 21 Dec 2009, 18:13 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(diaconuliviu @ 21 Dec 2009, 10:33) Radian, intreb: aurul mai este avutie nationala? Ca daca da, e cam cotoioasa treaba, va cumpara aur deja scumpit. Daca nu, asta e, problema economica. Reformuleaza te rog, nu am inteles de fapt ce vrei sa ma intrebi. Bijuteriile din aur ale sotiei mele, evident ca nu sunt avutie nationala, resursele minerale, da sunt, dar, indiferent de cat de cotoioasa ar fi treaba nimeni nu obliga statul roman sa cumpere aurul care va fi exploatat la Rosia Montana. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Naspa penele lu' Badea ...
Rusine Dinu Patriciu ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Spunea că defilează cu ele în curu gol prin piață.
Mare fâs. |
--------------------
Dacia
MCV
- BC
.
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(radian @ 21 Dec 2009, 21:42) True, dar mi se pare aiurea sa-l cumpere cand l-ar putea avea pe tot, almost free! Eu as proceda asa, daca as fi "statul": as lua cei 1.2 mld cat spuneai ca va fi investitia de la Rosia Montana din rezerva BNR, unde oricum stau degeaba doar ca sa se joace isarescu de-a specula cu ei, si i-as investi acolo. Dupa care eu, statul, as detine toate cele 3-400 de tone de acolo, nu firimiturile aruncate de RMGC! Ce-i drept, pentru asta ar trebui sa avem oameni capabili la conducere nu doar disperati dupa comisioane! BTW, mie la pretul actual al aurului imi ies 11.6 mld pentru 300t nu 4-5 mld. |
--------------------
No
Reno
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Da in Covasna,Harghita,Bistrita-Nasaud etc.,ce are!?...
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-31-PGD
Scala Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Garett |
![]()
|
Pai ce, acolo este aur?
![]() Eu ma refeream statul insusi sa investeasca sa scoata aurul ala de acolo, fara cianuri, daca se poate, daca nu, macar sa ia tot aurul nu firimituri. In HR, CV sau BN cel mult sa investeasca in cartofi sau mere, in ce altceva? This post has been edited by Garett: 22 Dec 2009, 07:19 |
--------------------
No
Reno
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 21 Dec 2009, 10:05) de ce nu se baga statul sa exploateze direct zacamantul si sa pastreze tot profitul, auzi, cine-i statu asta de le face pe toate? defineste, si apoi o sa veZi ca "statul" e o notiune abstaracta si nu societate pe actiuni ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Garett |
![]()
|
Mda, uita-te la chinezi sa vezi ce "abstract" e statul!
Si culmea, le merge al naibii de bine! |
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca era asa usor de scos, il scotea statul pe tot inca de pe vremea cind "statul sint eu, iar eu sint statul".
La vremea asta, prin minereu aurifer se intelege o tona de pamint prin care s-au ratacit 2-3 grame de aur. Deduceti costurile de extractie! Aurul si argintul care se mai scoate la noi provine din minereurile de cupru si plumb (si alea foarte sarace), ca produs secundar. Cei care au avut tangenta cu combinatele de la Copsa Mica, Zlatna si Baia Mare stiu despre ce e vorba. De aia vor astia sa folosessca cianurile la extractie, alt procedeu ar fi totalmente nerentabil. Grosul aurului din apuseni l-au scos romanii, ce-a mai ramas, austriecii, iar rusii au mai lins ce-a mai fost pe fundul tigaii. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu vrei tu sa mergi la chinezi sa o duci bine??
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Curios, in tarile democratice si superdezvoltate, toata infrastructura (inclusiv autostrazile alea la care salivam p-acilea) a fost construita tot de catre stat.
This post has been edited by vijelie: 22 Dec 2009, 09:24 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 22 Dec 2009, 09:19) Nu vrei tu sa mergi la chinezi sa o duci bine?? ![]() Ce-ar fi sa folosesti termeni ceva mai civilizati? Eu nu te-am atacat,nici nu m-am luat de ideile tale. Nu-mi amintesc sa fi pascut diverse animale impreuna sau alte chestii care sa-ti fi dat dreptul sa ne tragem de sireturi! ![]() This post has been edited by Garett: 22 Dec 2009, 09:30 |
--------------------
No
Reno
|
|
OAP |
![]()
|
Si care ar fii termenii aia necivilizati care i-am folosit?? eu doar imi aminteam de vremurile comuniste si mi se pare aiurea sa vad sustinatori nostalgici. De asta prefer sa ii trimit in china
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
Daca nu poti sa faci diferenta intre implicarea statului in economie si comunism chiar ca trebuie s-o lasam balta!
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt curios cati din astia care arunca cu rahat in notiunea de "stat" isi permit sa traiasca fara implicarea acestuia in vietile lor: de la nastere pana la moarte, inclusiv scolarizare. Se pot afla preturile practicate in domeniul privat (maternitati, gradinite, scoli, licee, universitati, spitale, cimitire etc) si se compara cu impozitele platite catre stat.
Se baga cineva sa demonstreze ca el e suficient de bogat si ca nu are nevoie de stat? This post has been edited by vijelie: 22 Dec 2009, 10:00 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
Se baga cineva totusi sa explice ce-i statul?
![]() 22 Dec 2009, 11:17: QUOTE(vijelie @ 22 Dec 2009, 11:00) Statul e ala caruia ii dau 'jde milioane la asigurari de sanatate si apoi imi cumpar singur medicamentele cand am nevoie si manualele scolare si asa mai departe????? atunci merita rahat direct intre ochi This post has been edited by OAP: 22 Dec 2009, 10:17 |
--------------------
.
.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa ma bag si eu ? Statu ROMAN e urmatorul:
- e ala caruia ii platim ROvigneta si ramanem inzapeziti cand ninge, - Statu e ala caruia ii platesc acciza in benzina si el imi da gropi in asfalt, - statul e ala caruia ii platesc tva si el il face pierdut (furat), - statu e ala caruia ii platesc impozit pe profit/venit si el imi spune ca e criza si ca nu platesc suficient si imi pune impozit "forfeCar" si astfel face 150.000 de "firmulite" prin care supravietuiau 1-2 persoane / firma, sa dispara. - Statu e ala care sustine investitorii straini (hypermaketurile) inchizand "buticurile" de cartier autohtone prin diverse mijloace de la demolare pana la controale la sange aplicand amenzi de valori ametitoare. - Statu e ala caruia ii platesc contributia de somaj dar cand vreau sa iau somaj imi spune ca nu pot decat daca motivul pentru care sunt dat afara este acela de "reducere de personal". - Statu e ala care achizitioneaza produse care la colt de strada costa 2 lei cu 200 euro..., - Statu e ala care in timp de criza in loc sa sustina societatile le executa silit si le scoate bunurile la vanzare... - Statu e ala care pune poprire pe conturile unei persoane fizice pentru ca a uitat sa plateasca mirabolanta suma de 12 lei impozit pe nu stiu ce teren, - Statu e ala care scoate din buzunarul meu 1,2 MILIARDE EURO/luna pentru a tine in spate 1,2 MILIOANE DE BUGETARI lenesi care trateaza contribuabilu cu dos-ul, in loc de 800.000 de bugetari care SA MUNCEASCA si sa fie amabili.... mai spuneti si voi ca eu m-am enervat..... Ahhhh am uitat.... Definitia statului de mai sus se aplica strict STATULUI ROMAN.... poate se aplica si altor state dar pe alea nu le cunosc atat de bine.... Si DA am votat cu Geoana dar vroiam sa iasa Baselu.... Vreau scandal.... NU cu voi ci asa in general .... ![]() Edit Later: Si iata definita statului conform wikipedia " Statul este organizația care deține monopolul asupra unor servicii pe un teritoriu delimitat de frontiere. Statul este titular al suveranității și personifică din punct de vedere juridic națiunea. Din punct de vedere social, statul nu trebuie confundat cu societatea, el fiind o instituție separată care poate să reflecte mai mult sau mai puțin interesele societații. O teorie pe deplin satisfăcătoare despre stat nu există nici în acest moment, dezbateri despre natura, formele, funcțiile statului existând și astăzi în cercurile specialiștilor din variatele domenii (politologie, drept, sociologie, filozofie) care cercetează și analizează viața socială. " Iata si o definitie interesanta din DEX (in dex apar ceva mai multe dar asta mi sa parut interesanta): " Organizația politică a clasei economicește dominante în societate, care are drept scop apărarea ordinii economice și politice existente și reprimarea împotriva claselor opuse;" This post has been edited by nairam: 22 Dec 2009, 11:11 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
OAP |
![]()
|
Da mai da unii viseaza sa traiasca-n China...cica-i bine pe acolo...sau in Cuba sau in North Coreea
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Alea toate din pomelnic le-a facut Boc? Doar atata a putut?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am spus ca le-a facut Boc ... ci STATUL roman... Nu uitati ca multe din chestiile astea au fost facute de PEDELE cand era impreuna cu PESEDE-ul la guvernare... Iar altele au fost facute de PENELE cand era tariceanu prim ministru. Dar TOTI au facut acelasi lucru au furat cat de mult sa putut ... Si inca mai este o gramada de furat ....
This post has been edited by nairam: 22 Dec 2009, 11:19 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
vijelie |
![]()
|
Io zic ca statul e ceva de care e al naibii de scump de scapat.
Da' cica merita. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 13:04 |