pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai e relativ simplu... Nu mai conteaza daca-i important sau nu, ca oricum are imunitate, asa ca ar fi doar pierdere de timp orice demers.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(vijelie @ 9 Mar 2010, 19:09) Ba da, sunt foarte atent la campania de discreditare a Elenei Udrea. Cati dintre oameni insa stiu cum s-a finalizat "revolta" dnei Andronescu (ministru PSD) impotriva fabricii de diplome numita pompos "Unive. Spiru Haret"? Aia care a umplut tara de diplome de juristi gen Gabriel Oprea. Cum e mai nasol: cu tupeu cat decolteul sau cu un sistem plin de bugetari cu diploma cumparata de la tov Bordea? Cati dintre oameni stiu ca o astfel de diploma da dreptul, in sistemul bugetar, la majorari importante de salariu & sporuri? Replica asta cu "campania de discreditare" e banc sau tu chiar crezi asta?? Madam "blonda de la Cotroceni" n-are nevoie de nimeni s-o discrediteze, s-a discreditat singura prin toate prostiile pe care le-a debitat. Si acum sa fim seriosi, cat crezi ca ar rezista in politica daca n-ar mai fi basescu? BTW, vezi ca si madam "decolteu" tot la un SRL de diplome a ajuns avocat asa ca... @kato: Si basescu se lauda ca e presedintele a 99% manelisti! ![]() This post has been edited by Garett: 9 Mar 2010, 23:22 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Mar 2010, 20:59) Pai e relativ simplu... Nu mai conteaza daca-i important sau nu, ca oricum are imunitate, asa ca ar fi doar pierdere de timp orice demers. Și pentru că oricum ar începe iar o campanie emoțională de genul "ăia 322" (sau câți or fi fost) și s-ar scoate. Că deh, se pare că zicala "bătaia e ruptă din rai" e încă valabilă pentru muuuultă lume! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
colegu garett, ai vreun studiu care sa confirme sau sa infirme afirmatia? in conditiile in care peste tot auzi manele, in conditiile in care oameni asa zisi telectuali vorbesc ca niste birjari, ti se pare hazardata afirmatia? dupa parerea ta, care este procentul celor care asculta manele? ( nu uita sa pui acolo si pe cei care nu au incotro, ca marlanii au obiceiul sa asculte foarte tare pe guta, sa se bucure toti vecinii).
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca nu a zis ca 99% sunt gaozari, sa vezi ce eforturi facea @kato sa-l scuze
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(vijelie @ 10 Mar 2010, 10:05) nu colegu, ca io stateam cumintel in procentul ala mititel ![]() si colegu garett, lasa usor treaba cu idolu ca sincer incepe sa ma deranjeze. nu toate lumea este ca tine sa faca temenele la tot ce are o anume eticheta (de pnl-ist, de democrat, de telectual, etc) si sa devina orb la derapajele si prostiile facute. This post has been edited by kato: 10 Mar 2010, 09:12 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
vijelie |
![]()
|
Ce e asa rau sa ai un idol, fie el si Basescu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
kato |
![]()
|
ar trebui un topic separat in care sa ne contram (discutam) pe chestia asta
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
soldoveanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 January 08 From: nt ![]() |
QUOTE(aphophis @ 8 Mar 2010, 22:43) pai e o intrebare.Cum de te deranjeaza base si tot ce face el si nu te deranjeaza antonescu, care e la fel ca marinarul, la o calitate mult mai proasta? ![]() ![]() Raspund io: Zeus ieste presedintili romanicii! Cand celalalt va ajunge in aceasta postura voi fi deranjat. This post has been edited by soldoveanul: 10 Mar 2010, 09:46 |
--------------------
skoda, dacia
noua fabia combi, logan mcv
- nt-_yxv, sv-..-ram
2008, 2007
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(kato @ 10 Mar 2010, 09:11) nu colegu, ca io stateam cumintel in procentul ala mititel ![]() si colegu garett, lasa usor treaba cu idolu ca sincer incepe sa ma deranjeze. nu toate lumea este ca tine sa faca temenele la tot ce are o anume eticheta (de pnl-ist, de democrat, de telectual, etc) si sa devina orb la derapajele si prostiile facute. "Colegu" Kato eu personal consider ca toti politicienii sunt idioti, doar ca unii, pe la pnl si altii, nu multi, de la psd sunt ceva mai putin idioti decat omologii lor portocalii. Cat despre idoli apararea orbeasca si gasirea de scuze pentru orice tamppenie duce la concluzia asta. |
--------------------
No
Reno
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(soldoveanul @ 10 Mar 2010, 10:45) Raspund io: Zeus ieste presedintili romanicii! Cand celalalt va ajunge in aceasta postura voi fi deranjat. ![]() ![]() @garett(daca te deranjeaza adresarea colegu, spune) apararea orbeasca a lui base? ia mai cauta chiar aici pe forum si dupa aia mai vorbim daca doresti. nu exista ca unii sunt mai putin tampiti decat ceilalti, toti sunt o apa si un pamant. p.s. sa admitem ca ai dreptate, si pnl-istii sunt mai destepti, cu ce ma incalzeste treaba asta cand constatam ca baietii sunt numai pentru ei si de ceilalti ii doare fix la basca? This post has been edited by kato: 10 Mar 2010, 10:05 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
ok dragos, hai sa vorbim. se batea cu pumnul in piept ca vrea bun simt! sa vazut cat bun simt are. spunea de base ca e tradator, ca face orice ca sa fie la putere. el ce a facut? jos catarama, jos orban. mai departe, spunea ceva de dictatura a lui base! el ce face? blocheazaq democratia in partid (partidul liberal, nu orice partid) ca sa se mentina la putere si sa elimine mai usor pe cei care ar atenta la functii si nu ar fi agreati de el. cu ce este mai bun?
p.s. am vazut ca iar incepe sa chiuleasca din parlament. o chestie ce denota extrem de multa responsabilitate si seriozitate. l.e. explica si tu treaba cu guvernul din umbra ![]() ![]() This post has been edited by kato: 10 Mar 2010, 10:19 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
În afară de chiul (unde nu mă pronunț pentru că n-am studiat problema), scuze, nu prea stă nimic în picioare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
pai de ce nu sta in picioare?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai a vazut omul ca nesimtirea si tradarea te face presedinte. Tu l-ai votat pe base ca era deja tradator si nesimtit si nu pe Antonescu care a devenit dupa alegeri.
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Decat unul cu bun-simt mai degraba unul nesimtit, dar pe care il cunosti?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 10 Mar 2010, 11:32) Cine-i ala cu bun simt? ![]() Sunt curios de ceva, cati de aici urmaresc pe Gadea, Badea and co...si ce parere aveti? This post has been edited by OAP: 10 Mar 2010, 11:14 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 10 Mar 2010, 11:50) -nesimtirea -sa vazut si este aia pentru care te-ai declarat tu dezamagit. pupaturile in fund la adresa lui iliescu. a lins acolo unde a scuipat si invers(geoana, catarama). a avut nesimtirea sa sustina ca il va sustine pe geoana si peste 5 ani de zile ( de parca pnl-ul in rastimpul asta nu era in stare sa furnizeze un candidat). a aparut pe toate panourule psd alaturi de geoana(doctrina, ideologie ciuciu). a instaurat un sistem care sa-l sustina in fruntea partidului si care sa-i permita sa elimine pe oricine nu ar fi de acord cu el - tradare- catarama, orban, votul pe liste ( o tradare a spiritului liberal) -avid de putere ( citeste mai sus) |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Daca ar fi sa raspund titlului topicului, as fi contra lu' Ahab. Daca...as vedea pe unu' mai de doamne-ajuta sa se agite sa-i ia locul.
La alegeri am incercat cu Crin. Daca omu n-a trecut in turul 2, nu inseamna ca aveam obligatia sa votez cu un tantalau, nu? Daca ar fi sa am de ales intre Geoana si Basescu din nou, tot cu Basescu as vota. In aproape orice alta combinatie as fi anti. Deocamdata, - 'Mihaela Dragostea Mea' continua cu flama mov - succesorul deschizatorului prematur de sampanie da cu laseru'n PSD: Cristian Diaconescu, (foto)model de integritate si-a bagat picioru'n crezu' lui, Sarbu i-a tras-o si a plecat dupa 'munca', etc. Am auzit ca si Iliescu pleaca la independenti ![]() - nea Crin care fuse, fuse si se duse (naibii) - cel mai fraudat dintre pamanteni, Vadim, il da afara pe iubiltul sau Bolcas ca "s-a dat cu Basescu" Toti se chinuie de mult sa-l dea jos pe Polifem si atat. Nimeni nu vine cu unul care sa reprezinte ceva suficient de puternic ca sa-l inlocuiasca. Daca desteptii desteptilor din PSD au putut sa-l trimita la 'lupta' pe singurul gladiator lesinat care putea sa piarda, aia e si bravo lor. Am mai spus-o: cred ca si Hrebenciuc era in stare sa castige alegerile alea... Asa ca...nu pot fi contra lui, fiindca n-am cu cine sa-l inlocuiesc. Poate cu Remus Cernea... L-as vota pe Putin, dar trebuie sa-i dea Base cetatenia romana. Si nu va mai luati de Udrea, ca uite ce-a patit primarul Craiovei, daaaaaa? ![]() PS. Macar a inceput o mica vanzoleala cu DNA-ul asta, ca pe vremuri era liniste si pace, aveam coruptie dar nu existau corupti, la dolce vita... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(kato @ 10 Mar 2010, 10:00) nu exista ca unii sunt mai putin tampiti decat ceilalti, toti sunt o apa si un pamant. p.s. sa admitem ca ai dreptate, si pnl-istii sunt mai destepti, cu ce ma incalzeste treaba asta cand constatam ca baietii sunt numai pentru ei si de ceilalti ii doare fix la basca? 1. True! 2. Si portocalii sunt fix la fel, diferenta e ca unii sunt la putere ceilalti si-ar dori-o ![]() Ca idee, ravagii mai mari si politizare mai aberanta in toate institutiile de stat ca acum n-a facut nici macar psd-ul! |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DannyY @ 10 Mar 2010, 11:25) Si nu va mai luati de Udrea, ca uite ce-a patit primarul Craiovei, daaaaaa? ![]() ok, n-am zis nimic ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Garett @ 10 Mar 2010, 11:36) 1. True! 2. Si portocalii sunt fix la fel, diferenta e ca unii sunt la putere ceilalti si-ar dori-o ![]() Ca idee, ravagii mai mari si politizare mai aberanta in toate institutiile de stat ca acum n-a facut nici macar psd-ul! no shit. Dar atunci cabd pnl-ul si psd-u isi imparteau romania, prin prefecturi, primarii, guvern, administratii centrale si locale, cum era? Nu ca ii plang eu pe pedelei, insa sa nu aiba peneleii nesimtirea sa se planga de asta, cand ei au facut la fel. Inlocuind pedeleii cu penelei si psd-ei. Sau oricine statea intr-un post de care psd-eii si peneleii aveau nevoie This post has been edited by aphophis: 10 Mar 2010, 12:31 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:21 |