pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(daciafan @ 8 Feb 2007, 11:11) stai linistit, pe mine nu ma deranjeaza pentru ca avem pareri diferite nu insemna ca nu putem discuta civilizat Corect, nici nu cred ca a avut cineva alta intentie. Daca ar fi maine alegeri, pe cine ai vota ca presedinte. This post has been edited by tribunul: 8 Feb 2007, 11:28 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
votul este secret
![]() totusi as vota cu un om citit, stilat si fara vicii |
--------------------
/
/
/
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Exista asa ceva ?
Pana la urma ce conteaza mai mult FORMA sau FONDUL ? Pe mine ma intereseaza mai mult sa se faca treaba decat de cine anume. Vedeti voi pe vreunul din clasa politica interesat de cetateanul de rand in afara de cei care-s atacati acum de toata clasa politica ? Cum am putea fi impotriva lui Basescu acum cand tocmai PSD-ul pe care l-am votat sa iasa de la guvernare incearca sa-l dea la o parte ? Batalia a fost castigata atunci la alegeri dar nu si razboiul. Eu personal as vrea referendum ca sigur iese Base din nou si atunci sa vezi sinucideri politice... Toate belelile de acum sunt din cauza ca Moliceanu n-a avut puterea sa isi dea demisia atunci. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Toti sunt o apa si un pamant, insa va zic: razbunarea istoriei asupra celor care uita este repetarea ei (a istoriei). Hitler a venit pe cale democratica la putere. Dupa aia insa...
Basescu, acest luptator al luminii, acest sustinator al reformelor justitiei (apropo, crede cineva ca-mi poate zice CE s-a reformat in justitie? Ma refer dintre cei care au contact intrinsec cu justitia, nu cei manipulati de vorbe mestesugite spuse pe la televizor sau prin ziare), acest sustinator al dreptatii, acest inger ingenuu are in posesie o casa luata ilegal (aia din Mihaileanu), lucru recunoscut chiar intr-un interviu acordat in EZ. Mai are o problema cu un dosar cu flota unde este inculpat (nu martor sau altceva, inculpat, faptuitor) - desi din informatiile mele se pare ca vina lui nu a fost asa de mare cum se lasa de inteles in presa, dar a fost cu siguranta. Mai are niste probleme cu biletele transmise la unii ministrii, mai are niste probleme cu presiuni facute de fosti consilieri, cu actiuni prin anumite combinate de aluminiu, care se luptau pentru respectivul combinat in numele statului (ups, ce conflict de interese), mai are si oarece protejat mare castigator de licitatii de drumuri prin bucuresti si a toate parcarile in acelasi oras etc. Asa ca nu e rufa cea alba, imaculata. Legat de politica energetica, da, europa vrea sa o schimbe si sa treaca intensiv pe energie atomica (conform declaratiilor lui madam Merkel), e in stadiu avansat centrala de fuziune din Franta, toata europa lucreaza puternic pentru instalatii de termocentrale pe carbune, ca sa se elimine dependenta de gaz. Dar asta se va vedea peste 4-10 ani. Eu platesc gazul astazi, nu peste 10 ani. Si am impresia ca il platesc dublu, fata de bulgari de exemplu, care-s tot in UE. De ce? Din cauza politcii externe extraordinare dusa de nea Basescu, care da niste declaratii naucitoare referitoare la rusi, pe care eu sincer nu am inteles la ce au servit (in afara de a dubla pretul la gaze). Si mai recent nenea ambasadorul din Italia tocmai ne-a bagat, la imboldul cotrocenilor, intr-un scandal diplomatic cu Italia. Legat de a 2 "rapire" din Irak, e suficient sa citit EZ. Care e ziarul ce a inceput campania (el i-a "descoperit" acolo). Si care dupa 3 zile, cand toata lumea era pe prima pagina cu ce au declarat cetatenii veniti din Irak, EZ nu mai avea nici un articol. Nimic. Ca sa vezi, deci subiectul descoperit de ei nu mai prezenta nici un interes. Nu zic sa achiesati la ce zic eu pe aici, dar poate o sa va aduceti aminte peste 10 ani de ce am spus si bine ar fi daca veti zice : "uite ce dobitoc a fost ala, se insela de tot". Nasol va fi daca veti zice: "ba, ce dreptate avea papagalul ala, ce teapa ne-am luat". Parerea mea este ca, din pacate, va fi partea cu nasolul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(daciafan @ 8 Feb 2007, 11:46) Da-mi un exeplu de un asemene om CINSTIT din PSD, PNL, PC ... si poate-l votez si eu. Nu vezi ce "cuvant extrem de urat" este Razgandeanu, tocmai pe ministrul de externe s-a gasit sa-l ia la p.... Era printre singurii oamani din PNL care-mi placea, si pe care l-as vota. Suma viicilor e constanta. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(tribunul @ 8 Feb 2007, 12:24) da-mi voie sa-l mentionez si pe dl. Theodor Paleologu (ambasadorul nostru in Danemarca) vehiculat zilele astea in presa ca succesor lul Razvan Ungureanu care este un excelent exemplu de cultura si decenta, o alegere excelenta in orice functie publica si cred ca un excelent ministru de externe.Sa speram ca si PNL-ul va fi de aceeasi parere pentru ca alternativele sunt de toata jena. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(klaus @ 8 Feb 2007, 12:21) Basescu, acest luptator al luminii, acest sustinator al reformelor justitiei (apropo, crede cineva ca-mi poate zice CE s-a reformat in justitie? Ma refer dintre cei care au contact intrinsec cu justitia, nu cei manipulati de vorbe mestesugite spuse pe la televizor sau prin ziare), acest sustinator al dreptatii, acest inger ingenuu are in posesie o casa luata ilegal (aia din Mihaileanu), lucru recunoscut chiar intr-un interviu acordat in EZ. Mai are o problema cu un dosar cu flota unde este inculpat (nu martor sau altceva, inculpat, faptuitor) - desi din informatiile mele se pare ca vina lui nu a fost asa de mare cum se lasa de inteles in presa, dar a fost cu siguranta. Mai are niste probleme cu biletele transmise la unii ministrii, mai are niste probleme cu presiuni facute de fosti consilieri, cu actiuni prin anumite combinate de aluminiu, care se luptau pentru respectivul combinat in numele statului (ups, ce conflict de interese), mai are si oarece protejat mare castigator de licitatii de drumuri prin bucuresti si a toate parcarile in acelasi oras etc. Klaus, ma scuzi, dar te contrazici ![]() Tu spui ca sa nu ne lasam manipulati de televizor, dar toate argumentele sint cele furnizate de TV. Eu am cunostinte de reforma in justitie, live, de la cei direct implicati, si pot sa afirm ca s-au schimbat multe, si in bine ![]() Ce mai enumeri tu acolo, sint doar ce a tot intoxicat o anumita parte a presei, care stim bine cum isi face treaba, si nimic din ce e dovedit. De asta eu am mari semne de intrebare. Sint foarte curios care sint cele 30 de capete de acuzare pe care le flutura PSD-ul, si cit de probationabile sint ele. Pentru ca daca ar fi sa ne luam dupa vorbe pe VCT ar trebui sa-l executam in piata publica numai pentru declaratiile rudotelice pe care le da. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
tribunul |
![]()
|
Am si eu o intrebare pt. cei care lucreaza in justitie sau au cunostinte pe acolo.
Pe durata concediului de crestere al copilului, cel de 2 ani, cei (cele) din justitie sant platiti cu 85% din salariu, sau 6 mil. ca restul? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Daca Basescu ar fi un personaj atat de negativ, de ce Antena 1 da numai stiri penibile despre el...gen "Basescu a fost un elev mediocru". Asa si...ce-i cu asta ?
![]() Bine, ca aia e cea mai idioata televiziune si cand il mai vad si pe ssss ala de Cristoiu mi se face scarba. Astia, orice stire arata, Basescu e de vina. |
--------------------
-
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
A fost Iorgovan la B1Tv saptamana trecuta parca, la 6vine presa, si a enumerat cateva capete de "acuzare" pt suspendare.. A prins cineva emisiunea ca sa ne informeze si pe noi?
Si o mica adaugare,pt. cei care vor sa citeasca scrisoarea intelectualilor: http://www.realitatea.net/41169_Scrisoarea...electuali-.html This post has been edited by eXtenSion: 8 Feb 2007, 15:05 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
tribunul |
![]()
|
Niste manelisti care se plictiseau, platiti de Base.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mai intra prin librarii
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Deci intelectualii cu Base si restu' cu cine ? Ca tot nu inteleg. Ceilalti pe cine vor ? Pe Felix, pe Geoana sau pe Vadim ?
Sau poate pe Gigi, ca si-asa creste zilnic in sondaje. |
--------------------
-
-
-
|
|
paulp |
![]()
|
pe bunicuta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 8 Feb 2007, 15:03) A fost Iorgovan la B1Tv saptamana trecuta parca, la 6vine presa, si a enumerat cateva capete de "acuzare" pt suspendare.. A prins cineva emisiunea ca sa ne informeze si pe noi? Si o mica adaugare,pt. cei care vor sa citeasca scrisoarea intelectualilor: http://www.realitatea.net/41169_Scrisoarea...electuali-.html eu l-am vazut pe realitatea, omul s-a facut de ras, era clar ca nu a avut argumente, se tot balbaia acolo ca vezi doamne trebuie dat jos ca a facut comisia aia ce a condamnat comunismul. Cand l-a intrebat moderatorul: dom'le aveti un cap de acuzare care sa incalce grav constitutia iorgovan (retineti parintele constitutiei) a inceput sa o dea in diverse , cum ca ei nu isi spun planul de bataie ca sa nu il afle basescu si sa isi faca o contraaparare. ![]() Drept consecinta ala a primit vre-o 8000 de bile negre si vre-o 1500 de bile albe.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
jiji nu gigi
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
andu911 |
![]()
|
N-au niciun motiv intemeiat. Le strica asta combinatiile si nu stiu cum sa scape de el. Nu zic ca Basescu nu are combinatiile lui, dar doar el sa aiba. Nu ca la PSD, tot partidu facea combinatii. Toti erau milionari de $.
Nu era membru PSD fara cel putin o vila. This post has been edited by andu911: 8 Feb 2007, 17:13 |
--------------------
-
-
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu cred ca astia de la pd nu au avut destul timp... din pacate, sunt convins ca o sa se intample la fel si cu pedistii..
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
andu911 |
![]()
|
Nu mai au cand si de unde. Mai sunt 2 ani pana la alegeri si nici nu prea mai e mare lucru de luat. Plus ca PSD e cu ochii pe ei ca pe butelie. Si in afara de asta, nu sunt singuri la guvernare, cum era PSD.
Asa e bine, cu PNL si PD la conducere, sa se toarne unii pe altii. Nu ca inainte...doar nu-l vedeati pe Mitrea venind la TV sa il toarne pe Nastase. Ce dracu, erau ca fratii la guvernare, acum se mai toarna ei, cand a venit vorba de anchete. This post has been edited by andu911: 8 Feb 2007, 17:22 |
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
mikip |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 15 July 06 From: Timisoara ![]() |
Basescu pare ca si-a facut pe vapor si primii 7 ani pe care cei mai multi i-am facut pe acasa pe langa mama.Dar cand ma gandesc ce ar lasa in urma printr-o plecare urgenta, gen suspendare+referendum, imediat devin PRO.Ma uit la trupa de la PSD(PCR), cu lunga experienta la rontait ciolanul patriei, cum saliveaza la vederea blidului cu ciolan(cu maduva).
|
--------------------
OPEL
KADETT
1.2S/1983
- TM09BRD
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
In constitutie scrie ca presedintele se adreseaza parlamentului prin mesaje...ceea ce a si solicitat....raspunsul taberei adverse: domne are drepul dar sa ne spuna si la ce se refera mesajul,sa stim si noi
![]() Apropo de constitutie mesajul birourilor celor doua camere fata de presedinte e in afara ei,nicaieri(constitutie,regulament camere nu sunt abilitati sa faca asta ....ci numai dupa ce declaratia e adoptata in plen ca d-aia e parlament. Ce idioti...institutia cu credibilitatea cea mai mica din romania in lupta cu cel ce are o credibilitate apreciabila. psd nici acum nu a fost in stare sa prezinte incalcarile grave ale constitutiei facute de base desi anuntase ca documentul va fi finalizat lunea trecuta. Nu mai zic ca merg impotriva logicii..adica normal e sa dau o declaratie in care sa arat toate greselile comise de presedinte privind constitutia si apoi pe baza acestei fundamentari sa cer suspendarea...ei au facut pe dos ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
paulp |
![]()
|
Bai fratilor, le-a tras-o piticania de Boc de-i ustura funduleturile pe toti mamelucii. Deja au dat-o la intors, ca daca Base isi cere scuze ca i-a facut hoti, ca nu e frumos sa-i spui in fata hotului asta, nu mai merg mai departe cu suspendarea. Dar bocanila i-a executat instant cu armele lu tatuca Iorgovan, ca parca vad ca-l da Ilici afara pentru timpenia asta. Parintele Contitutiei a scris cu minuta proprie ca daca presedintele NU este este suspendat ca urmare a referendumului, parlamentu trebuie dizolvat. Moaaaama ce mecle au facut atit pesedeii cit si liberalii ca li s-a stricat jucarica
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
FireChief |
![]()
|
E normal sa fie asa ...parlamentul reprezinta poporul...daca parlamentul are alta opinie decit populatia nu mai reprezinta pe nimeni...deci trebuie schimbat! Logic,nu?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
cind vad ca aproape toata clasa politica s-a aliat impotriva lui base si cind stiu din cine e formata aceasta clasa nu pot fi decit pro. il prefer pe fostul capitan de nava decit pe fiul de general geoana, paranoicii vadim sau becali, demagogul voiculescu sau pe nepotiii/nepoatele de securisti si nomenclaturisti din mai toate partidele.
eram sustinator liberal, insa comportamentul lui tariceanu din ultima vreme dezamageste continuu. se descotoroseste de toti oamenii capabili din jurul sau si va ramine numai cu lepre ca orban si norica. daca era baiat destept si il asculta pe base faceau alegeri anticipate din 2005, aveau rezultat foarte bun, aveau parlament mai sigur si nu ajungeam la balacarelile de acum. acum sa traga ponoasele. Base cred ca va cadea in picioare, desi atacurile la adresa sa vin toate pozitiile si de pe aproape toate canalele acest fapt e mai mult decit dubios si cred ca oricine are ochi de vazut si urechi sa auda isi va da seama unde sunt minciunile. nu cred ca Base e curat ca lacrima (nimeni nu e), insa in situatia actuala e varianta cea mai buna. asta e parerea mea. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
am votat contra. desi, la alegeri, l-am votat
![]() substitui la parerea ca toti sunt niste smecheri, iar basescu nu face exceptie. nu inteleg, insa, de ce romanii considera intotdeauna ca "altul mai bun ca asta nu-i.." ba sunt, dragii mei, numa sa deschideti ochii. de-aia e democratie, ca sa fie alternanta la putere. corect, nici psd, nici pd, nici pnl, nici pc, nici udmr, etc. da, ia uitati-va, ca mai sunt si altii. mai mici, dar or sa creasca daca le dam voie. trebuie sa mergem la vot si sa gasim altii. sa schimbam porcaria. ca, daca stam si ne tot lamentam.. asa ramanem. (adica prosti ![]() vi se pare ca base e bun? ia uitati-va cum isi incalca atributiile cu nerusinare. la politica externa (atributie prezidentiala- de altfel) e varza. nu ne mai baga nimeni in seama prin europa in mod serios. de ce naiba sa fim pusi intotdeauna sa alegem "raul cel mai mic"? putem gasi si ceva mai bunicel, nu? sau, s-au tampit toti romanii? si nu, NU am nevoie de presedinti autoritari. am avut unul inainte de `89 si ne-a ajuns! totul trebuie sa se faca prin intitutiile DEMOCRATICE. stiu ca suna usor pamfletist, stiu ca va fi al dracu de greu sa civilizezi institutiile din romania, dar daca facem rabat la calitate, vom manca numai rahat si noi si copii nostrii de-aci incolo. va dura, dar se poate! nu ramaneti in deznadejde ca "altii nu sunt". nu sunt pe dracu. da-i cauta cineva? in concluzie, presedintre, prim-min., deputat, senator, sau ce draq or fi, sa respecte legile (fara absolut nici o exceptie) daca nu, sa plece naibii ca n-au ce cauta acolo. indiferent cat de simpatici, sau de bine arata la tv. clar? |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
care sunt aia mici? pin-ul cumva? care e portavocea rusilor in romania?
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(apostol_emil @ 7 Feb 2007, 17:52) Domnul presedinte Basescu este presedintele potrivit pt aceste vremuri.Deranjeaza pentru ca nu se complace sa mediteze la cotroceni,ci ,pentru ca ii pasa de aceasta tara,face tot ce poate pentru modernizarea ei si a institutiilor ! Îhî, și toate demersurile lui sunt făcute strict, da' strict în cadru constituțional, nu? QUOTE(Dorubarg @ 7 Feb 2007, 20:06) de dragul acuratetii , dl.Plesu nu a semnat apelul ... inca ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:05 |