pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
|
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|||
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
Base e greu de citit asa ca e greu de prevazut ce se va intimpla maine. poate sa iasa cu atacuri (intemeiate, de altfel) sau cu o incercare de a face pace. sincer prefer prima varianta pt. ca m-am saturat de parlamentul asta de oligofreni.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
mihail75 |
![]()
|
aa, si inca un lucru, ca tot se vorbeste. ar trebui facut un chestionar legat de tema citi au curaj sa iasa in strada sa protesteze in caz ca Base e suspendat iar reforma e blocata (vezi cazul Macovei)? mai aveti coloana sau v-ati inmuiat?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
De ce sa n-am curaj ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu ar fi existat aceasta problema daca actuala Constitutie nu ar fi fost elaborata de "marii experti in drept constitutional" ca Antonie Iorgovan & Co.
Din pdv al institutiei prezidentiale Romania nu e nici cal, nici magar: presedintele nu are atributiuni executive, dar e ales prin vot direct si universal. Daca presedintele ar fi avut doar functii de reprezentare a statului si ar fi fost ales de catre Parlament (ca in Germania, Austria etc. ) nu s-ar mai fi produs conflicte ca cele despre care discutam... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si daca Ilici nu s-ar fi dovedit doar un perpetuator al oligarhiei cripto-comuniste, poate ne-am fi permis o Republica Prezidentiala, cum e in State, unde presedintele conduce guvernul si-si asuma raspunderea pentru prostiile acestuia
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mihail75 |
![]()
|
aud tot felul de "analisti" ce baga idei precum Romania-republica parlamentara!!! domnilor, sa fim seriosi, la noi niciodata nu va merge asa ceva. nu ca as iubi eu ideea de a avea un president cu puteri mai mari (dar sa fie bine stabilite de constitutie) insa boborul nostru nu are doza de civism necesara pentru a sustine coerent un sistem bazat pe parlament. a se vedea si prestatiile ordinarilor de la casa boborului.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
eu ies in strada si daca il vor suspenda pe base si daca nu renunta la taxa de inmatriculare auto impusa de ''alesii'' nostri.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Oare este si reciproca?
Ies si "ei" in strada cand ai tu probleme? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Pai cu organizare 0 iesim in strada cam sacadat, nu credeti?
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
mihail75 |
![]()
|
propun un nou chestionar (insa nu stiu sa il fac) in problema votului uninominal. sa auzim vocea boborului posesor de daciute.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Il sustin pe presedintele Basescu iar motivele mele sunt aceleasi cu ale semnatarilor apelului adresat clasei politice de catre un grup de intelectuali in frunte cu Gabriel Liiceanu. Aici puteti citi, si eventual semna, acest apel:
http://www.petitiononline.com/gds/petition.html |
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(mihail75 @ 14 Feb 2007, 23:08) propun un nou chestionar (insa nu stiu sa il fac) in problema votului uninominal. sa auzim vocea boborului posesor de daciute. Eu sunt pentru votul uninominal. Dar e bine de auzit care sunt partile negative ale votului uninominal, daca sunt. E posibil sa ajunga Minune sau alt manelist in Parlament? Sau Hagi. Au romanii intelepciunea necesara? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Mai ales ca auzeam aseara ca ar fi vreo 5 forme de uninominal; probabil fiecare cu bune si rele.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
era un forum in care nu prea se discuta politica ( sau cel putin nu am vazut eu acest lucru) . Daca tot suntem la capitolul pro sau contra Basescu, eu unul sunt pro "base" pentru ca din cate observ nu pre avem alternative. Hai sa ne gandim care ar fi alternativele : Geoana, Vadim , Beeecali. Pai din astea trei rauri posibile as alege tot "raul cel mai putin rau".
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
creste base intr-o zi ca altul in trei
![]() no comment |
--------------------
/
/
/
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
S-a mai gasit un "biletel" semnat Basescu, prin care erau umplute buzunarele unui "baiat istet" de data asta prieten cu Baselu cu nici mai mult, nici mai putin decat 110 miliarde lei.
Nimica toata, oare cum nu facem si noi afaceri cu SNCFR-u??? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
m-am aprins. sa dea dracu' daca se mai aprind multi de nu vor aparea amenintari la parlament ca-n ungaria.
cat de nesimtit si ignorant poti fi a.i. sa ceri demisia unnui presedinte care a fost ales de popor....si cine, geoana? vadim? voiculescu? si tariceanu.... de ce vor asta...pt ca basescu sta cu tzeapa la fundul lor gata sa-i ridice in ea, ca asta...cat de incult, plin de vicii si popular cum e....chiar isi face treaba. prefer un presedinte care bea sampanie din sticla (si eu fac la fel) si care e uman...decat un diplomat gentilom care in viata privata e la fel...prefer pe cineva cu cartile pe fata decat un mincinos....pan' la urma tot cu hartie igienica se sterg toti. "domnul" prim ministru tariceanu este de acord cu taxa de prima inmatriculare si o sustine....ptiu! fir-ar al dracu de nomenclaturist....pai normal ca e de acord...doar detine principala firma importatoare de citroene din romania....si C3 se vinde ca painea calda...masini frantuzesti, sa-i dea d-zeu lu' tariceanu sa conduca numai un c3 toata viata....si mai e si tiriac...mare importator de straineze...credeti ca asta nu are coada bagata peste tot? si mai sunt astia de la dacia... pai normal nu? noi sa nu dam 3000 de euro pe-un golf 4 tinut ca o vaza de portelan de-un neamt...tre' sa dam 8000 pe-un logan...sa aiba francezii de la renault ce manca. base a zis de la inceput ca taxa de prima inmatriculare este un rahat, sper sa vina UE-istii sa le dea peste unghiute insclavitorilor din opozitie si nu numai...cel putin la faza cu taxa de prima inmatriculare...ca ai nostrii sunt indoctrinati de presa politicizata...si aia care pot face ceva...sunt dati cu capu' de pereti...cum a fi macovei... ce-au fratilor cu macovei? isi face prea bine treaba gagica...d-aia.. e la mintea cocosului, tipa are grija ca aia care fura din ciolanu' national sa ajunga dupa gratii...si nah PSD-istii, PC-istii, PRM-istii si mai rau...PNL-istii vor s-o infunde. sper sa se tina tare, ca daca pana si ministrul justitiei e lucrat de corupti...ne-am dus dracu. il aud pe mandruta la antena1 dupa ce prezinta stirea ca base vrea referendum pt vot unominal o baga p-aia "speram ca domnul presedinte sa nu dea cu pietre inca" de ce organul mamei tale mandruta sa nu dea? ce? nu mai ajunge voiculescu la ciolan si ramai fara salar? unde e obiectivitatea jurnalismului d-lor redactori de la antena 1...se gaseste madruta sa comenteze si privitorul din ciorogarla o ia de buna...ca asa a auzit el la stiri....sper ca mentalitatea romanului in general sa se fi schimbat de pe vremea lu' mamaie ilia. iliescu....alt nesimtit, nu stiu de ce dracu mai comenteaza el actiunile lui basescu. tataieee...lasa comentariile! ca stim cu totii ce-ai facut...mergi la shopping de haine negre si sicriu....ca ti-a trecut vremea...si odata cu vremea ta si vremea mineriadelor si casapirii tinerilor...mi-ai furat mie si generatiei mele viitorul...lasa-i macar pe copiii nostri sa duca un trai decent. as vrea sa dau odata ochii cu ilici singur...sa-i zic ce-am pe suflet. am dat nas in nas cu el cand era la promenada in herastrau...n-am apucat decat sa zic "criminalule!" ca m-am si trezit c-o mana de gorila in gat. noroc cu prietena ca m-a calmat...pe bune de nu eram in stare sa incasez o bataie ca sa-i spun lu' ilici ofu'. asa ca...pana una alta....il sustin pe basescu, pe macovei si votul unominal. am fumat 5 tigari cat am scris postul asta. cum dracu sa nu te enervezi cand vezi ca esti luat de fraier nu ca individ....ci ca natiune intreaga. This post has been edited by ..IcemaN..: 16 Feb 2007, 10:37 |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(..IcemaN.. @ 16 Feb 2007, 10:29) prefer pe cineva cu cartile pe fata decat un mincinos.... Da. asa, marinaru e numai cu cartile pe fata. Dovada ce a facut la primarie. A... a..a..Ce a facut? Pai... nimic.QUOTE(..IcemaN.. @ 16 Feb 2007, 10:29) base a zis de la inceput ca taxa de prima inmatriculare este un rahat, Spre deosebire de noi, astia mai plebei, base are posibilitati constitutionale de refuza o lege la promulgare. Din cate tin minte nu a intors de la promulgare legea de modificare a codului fiscal, cu mentiunea ca taxa aia e un rahat si sa o scoata parlamentarii din lege. Eu, daca am convingerea, ma pot exprima asupra rahatului din legea aia, insa base, daca are convingerea, poate sa actioneze legal impotriva rahatului din lege. Eu pot sa vorbesc, el poate sa actioneze. Daca insa se limiteaza doar la a vorbi, de fapt asta e o demagogie ieftina. QUOTE(..IcemaN.. @ 16 Feb 2007, 10:29) iliescu....alt nesimtit, nu stiu de ce dracu mai comenteaza el actiunile lui basescu. pentru ca d-aia au murit niste tineri in revolutie, ca sa avem noi libertate acuma. E dreptul lui. Ca e imoral sa comenteze e altceva. Si base are o problema "imorala" cu casa din Mihaileanu, dar asta nu-l impiedica sa o pastreze. Legat de madam macovei si reformele din justitie, as observa totusi ca nea Haissam a driblat justitia pe mandatul ei, ca domnii camatari tocmai ies de la puscarie tot pe mandatul domniei sale, ca dintre dosarele de "mare" coruptie nu s-a finalizat nici unul, ca romania mai pierde pe la Curtea drepturilor omului din cauza unor hotarari judecatoresti ilegale si nici un judecator dintre cei care le-au dat nu a zburat din sistem etc. Ce sa mai, reforma cat casa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(ssilvviu @ 16 Feb 2007, 09:19) S-a mai gasit un "biletel" semnat Basescu, prin care erau umplute buzunarele unui "baiat istet" de data asta prieten cu Baselu cu nici mai mult, nici mai putin decat 110 miliarde lei. Nimica toata, oare cum nu facem si noi afaceri cu SNCFR-u??? basescu nu are nici o treaba acolo. Spune ceva de genul " a se lua masurile legale " (sau ma rog zice sa se faca totul in concordanta cu legea) |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(klaus @ 16 Feb 2007, 11:00) Legat de madam macovei si reformele din justitie, as observa totusi ca nea Haissam a driblat justitia pe mandatul ei, ca domnii camatari tocmai ies de la puscarie tot pe mandatul domniei sale, ca dintre dosarele de "mare" coruptie nu s-a finalizat nici unul, ca romania mai pierde pe la Curtea drepturilor omului din cauza unor hotarari judecatoresti ilegale si nici un judecator dintre cei care le-au dat nu a zburat din sistem etc. Ce sa mai, reforma cat casa. cred ca ai vrut sa te referi la CSM aici, nu-i asa? si stim cu totii care e pozitia MM fata de CSM. Fii corect ! |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Psst Klaus treaba cu justitia care zici tu ca incearca sa o corecteze "madam macovei" e ca nu vrea sa aiba nici o "ingerinta" din partea ministerului.
Cand cineva incearca sa se ia de judecatori tipa toti ca ei sunt independenti. La CSM ai vazut cam ce fosile sunt . Cand se incearca schimbarea lor ( numiti de psd pe ( parca) 8 ani ) iar se tipa . Si atunci o acuza pe Macovei ca nu face nimic. Imbecilul ala de la prm filmat ca a votat de 2 ori in senat a inceput sa tipe la ziaristi ca a fost filmat ilegal , culmea impertinentei. Si tot Base e de vina dupa parerea unora. Pur si simplu imi e scarba. |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Chiar ma intrebam cine e de vina ca nu se face reforma. Acum am aflat, CSM.
Eu citind documentul care trebuia sa arate marile modificari din justitie ( http://www.just.ro//files/Motiune%20punct%...2013%20febr.doc ) am observat o lipsa de argumente, totul reducandu-se la: "comisia europeana a constata imbunatatirea". Argumentatia obiectiva ar fi trebuit sa fie mult mai clara: atatea cazuri, in medie pe an, de abuzuri in 2000 - 2004, care au scazut la o medie de x cazuti in 2004-2006, atatea cazuri de hotarari contestate la Curtea drepturilor ommului in perioada 2000-2004, dupa 2004 y cazuri etc. Adica argumentatia chiar si in domeniul justitiei trebuie sa se bazeze pe fapte, nu pe vorbe (ca vorbe sunt cele ale comisiei europene. Am observat de asemenea ca marile modificari au fost in domeniul ... igienizarii (reparatii, vopseli etc) sau informatizare. Cine vorbeste de reforma in justitie, vorbeste din carti si din ziare, nu din starea de fapt din teren. Am un caz in familie de retrocedare de terenuri undeva in jud. ialomita de 12 (doisprezece) ani prin procese, si inca nu s-au terminat. Si stiti cand s-au miscat cel mai dinamic si mai legal? Pe vremea lui Constantinescu? Pe vreme alui Basescu? Nu. Pe vremea lui Iliescu. Nu zic ca a fost justitia mai fecioara pe vremea lui ilici, dar asta a fost situatia la mine. Si poate expertii aia judiciari de pe langa ministerul justitiei or sa fie vreodata abilitati pe baza competentei. Oricum, treaba nu s-a schimbat in ultimii 2 ani. Da' e reforma... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Sunt de acord cu ce zice Body.
Razboiul asta trebuia inceput de mai demult si trebuie dus pana la capat. Ori laie ori balaie. Basescu face ce trebuie indiferent de unde vine si ce-a facut in trecut. Important acum este ce face si ce-a facut de cand e presedinte si n-a fost complice clasei politice corupte ci a vociferat de fiecare data cand a fost cazul. De aici toata problema din 2004 incoace. Abia acum iese la suprafata si abia acum se incearca o rezolvare a ei. Daca nu stim sa profitam de situatia asta n-o sa mai scapam probabil inca vreo doua generatii de politicieni de problema asta. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
De acord ...trebuie dus pina la capat ,pina cind persoana cu cele mai multe voturi obtinute din partea poporului poate sa si conduca tara asta,pina cind parlamentul va deveni unicameral,pina cind parlamentarii vor raspunde individual in fata cetateanilor
Cind un lucru este alb,se vede clar ca e alb, il vad eu si majoritatea cunoscutilor mei ca e alb ....si vad ca presa zice...e negru...frate e alb ....presa zice...e negru ... atunci eu cred ca astia ma cred timpit! "domnule ministru dobre,rog analizati si rezolvare legala"...deci analizati adica verificati daca este real ce se cere daca are dreptul daca..daca..rezolvati legal adica daca solicitarea e corecta rezolvarea legala e ca acea firma sa-si ia banii pentru lucrarile executate ,daca solicitarea nu este corecta rezolvarea legala este refuzul de plata deci pentru prietenii care imi spun ca albul e negru nu uitati REZOLVARE LEGALA IMI E SCIRBA DE PRESA ROMINA!( O parte a ei ) This post has been edited by apostol_emil: 16 Feb 2007, 19:05 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am o rugaminte:lasati-o mai moale cu alesul poporului si cu legitimitatea ce deriva din aceasta.
|
--------------------
/
/
/
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(..IcemaN.. @ 16 Feb 2007, 11:29) ce-au fratilor cu macovei? isi face prea bine treaba gagica...d-aia.. e la mintea cocosului, tipa are grija ca aia care fura din ciolanu' national sa ajunga dupa gratii...si nah PSD-istii, PC-istii, PRM-istii si mai rau...PNL-istii vor s-o infunde. sper sa se tina tare, ca daca pana si ministrul justitiei e lucrat de corupti...ne-am dus dracu. adauga si doi secretari de stat din PD. deci se poate, fara sa fie subiectivi.... cei care o dati cu PSD, aveti parinti prin partid si o duceti mai rau? daca da, va inteleg, bun venit in clubul romanilor care vor si altceva, nu iliescu, nastase, vadim sau becali.... presa este de toata scarba, mercenarii sunt parfum pe langa astia... presa = sclavi (o buuuuuuna parte din ea, ca sa nu sariti in cap) This post has been edited by Marius97fer: 16 Feb 2007, 23:58 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daciafan @ 16 Feb 2007, 22:54) nu pot sa-ti indeplinesc rugamintea pentru ca base e persoana cu legitimitatea cea mai mare din Romania...pe numarate! Si oricum asta e parerea mea si nu mi-o schimb la rugaminti ... This post has been edited by apostol_emil: 17 Feb 2007, 00:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 16 Feb 2007, 13:59) basescu nu are nici o treaba acolo. Mai ce-l mai sustine si-l ridica in slavi lumea pe mafiotul sef al statului ![]() Ce tare e in gura marinaru si ce usor prosteste el pe unii prin distragerea atentiei la suprafata,pe cand la interior conduce fara probleme mafia.Ce au furat aia din psd,dar ce fura marinaru si oamenii lui.Pacat ca in tara asta niciodata nu va fi nimeni care sa tina cu poporul.Toti vor cauta ciolanul si sa faca ei burta mare.Suntem o tara de corupti si de hoti,incepand cu primul om din stat si terminand cu ultimul.Ce bun ar fi Cuza sau mai bine Tepes cu ale lui tepe... ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 04:08 |