pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
mihail75 |
![]()
|
||
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|||
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
mai, io vad ce declara si ce face. incerc sa fiu obiectiv si, am spus, io l-am votat pe nea asta.
da, uite si tu. pe unde merge, da comenzi la toata lumea, la justitie, la guvern, la servicii secrete, la constructori de poduri, la presa, etc. imi pare rau, da astea nu-s din auzite, asta declara omul si asta face. iar exact ce trebuie sa faca- adica o politica externa buna- nu face. nu zic cu rautate, da prea se crede mama omida. si asta nu-i bine deloc. eu sunt de principiul ca fiecare trebuie sa-si faca BINE treaba pt.care e platit. iar asta nu si-o face bine. plus ca se tine si de mici gainarii de genul biletelul, condusul baut, etc. acuma, poate ca o sa ziceti ca nu conteaza astea, da imaginea asta pe "putin chefliu" da prost tare in lume. intelegi? ca sa nu mai vb. ca mie, ca cetatean de rand imi cam sare mustaru vazand ca pe altii ii doare-n aia de lege, iar pe mine ma amendeaza astia si cand ma uit urat la ei. da, ma rog, este dl.presedinte. rahat! indiferent cine-ar fi, daca nu respecta legea, n-are ce cauta acolo! am mai spus-o. sa nu intelegeti ca asta ii absolva pe ceilalti magari de vina. nu! tariceanu&co este un gunoi la fel de mare. insa eu ziceam ca, daca ceilalti (psd) au vazut ca oamenii nu-s prosti si te dau jos daca esti ticalos, ar putea sa vada si astia treaba asta, rezultatul fiind, pana la urma, (peste ani) o clasa politica mai responsabila. nu? daca insa trecem cu vederea greselile unora sau altora, doar pt.ca nu-s la fel de mari ca ale celorlalti, ei bine, o sa ramanem in acest rahat mult si bine. si-atunci, inseamna ca am merita-o! |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
QUOTE(klaus @ 7 Feb 2007, 11:31) fara suparare dar ce trebuia sa faca? sa-i pupe-n f... pardon, dos, precum Ilici? prefer sa platesc in mod direct sau indirect de doua ori mai mult ca altii pe gaz dar sa stiu ca nu mai aud de Ilici sau epigonii lui! @diaconuliviu iti respect pozitia "anti" dar nu sunt 100% de acord cu motivele tale; chiar si daca Base se lauda cu asa ceva, nici el si nici nimeni altcineva nu-i perfect; in acest context, e putin fortat ca orice cuvant rostit sau nu, orice lucru facut sau nu sa fie intors (uneori pe nedrept) numai impotriva presedintelui si astfel gata, sunt destule motive sa fie dat jos; dau exemplu biletul de la Tarticeanu: deci principalul vinovat e scos Basesu pentru c-a primit biletul si nu Tarticeanu ca i-a trimis biletul; pe mine logica asta ma da gata! pana una alta prezidentul e ales de populatie si nu numit de politicieni; iar cand ai o clasa politica de calitatea celei romanesti, slava Domnului ca (inca) populatia decide cine sa fie presedinte; asa ca, indiferent cum este privita populatia romaneasca ca nivel de inteligenta in general si politica in particular, la un eventual referendum oricum majoritatea ei va decide indiferent de pozitia parlamentarilor. P.S. si apropo de moralitatea si "grija" fata de populatie a parlamentarilor: daca acestia il suspenda pe presedinte (posibil) dar referendumul il confirma in continuare in functie (si mai posibil), n-ar fi normal ca parlamentarii sa-si ia boarfele si sa lase pe altii? |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(C.C. @ 10 Feb 2007, 19:26) mai, io vad ce declara si ce face. incerc sa fiu obiectiv si, am spus, io l-am votat pe nea asta. da, uite si tu. pe unde merge, da comenzi la toata lumea, la justitie, la guvern, la servicii secrete, la constructori de poduri, la presa, etc. imi pare rau, da astea nu-s din auzite, asta declara omul si asta face. iar exact ce trebuie sa faca- adica o politica externa buna- nu face. nu zic cu rautate, da prea se crede mama omida. si asta nu-i bine deloc. eu sunt de principiul ca fiecare trebuie sa-si faca BINE treaba pt.care e platit. iar asta nu si-o face bine. plus ca se tine si de mici gainarii de genul biletelul, condusul baut, etc. acuma, poate ca o sa ziceti ca nu conteaza astea, da imaginea asta pe "putin chefliu" da prost tare in lume. intelegi? ca sa nu mai vb. ca mie, ca cetatean de rand imi cam sare mustaru vazand ca pe altii ii doare-n aia de lege, iar pe mine ma amendeaza astia si cand ma uit urat la ei. da, ma rog, este dl.presedinte. rahat! indiferent cine-ar fi, daca nu respecta legea, n-are ce cauta acolo! am mai spus-o. sa nu intelegeti ca asta ii absolva pe ceilalti magari de vina. nu! tariceanu&co este un gunoi la fel de mare. insa eu ziceam ca, daca ceilalti (psd) au vazut ca oamenii nu-s prosti si te dau jos daca esti ticalos, ar putea sa vada si astia treaba asta, rezultatul fiind, pana la urma, (peste ani) o clasa politica mai responsabila. nu? daca insa trecem cu vederea greselile unora sau altora, doar pt.ca nu-s la fel de mari ca ale celorlalti, ei bine, o sa ramanem in acest rahat mult si bine. si-atunci, inseamna ca am merita-o! problema e de fapt ca avem presedinte pe cineva cu oo, nu mamaliga comunistoida saraca si cinstita. Deocamdata nu cred ca a comandat instutiilor statului ci a exprimat punctul lui de vedere ca presedinte. Si nu cred ca rolul presedintelui e sa taca ca porcu-n papusoi.. Asta nu inseamna ca base nu are si el clientii lui politici, favoruri de intors, insa conflictul lui cu partidele e de bun augur. putea face ca iliescu sa ii pastoreasca pe toti in furturile lor, sa ne faca sa credem ca avem cea mai cinstita guvernare cu putinta etc, insa uite ca a preferat sa se lege la cap sa lupte cu sistemul (mai putin cel din pd .. dar sper sa ii vina si aluia timpul ) ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Foarte bine spus...de acord
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
C.C. |
![]()
|
de fapt, vad ca romanii n-au scapat inca de sindromul 'tatucului'.
![]() ![]() si-atunci n-or mai fie scandaluri politice, o sa traim bine, o sa fie partid unic (pd) si ce bine o sa fie in romania. ![]() cam asta vor romanii. un putin, care sa dea cu pumnul in masa si toate sa se rezolve de frica lui. ca vorba ceea, toti is prosti si nimeni nu poate sa-l inlocuiasca pe 'tatuc' indiferent cine ar fi el. ne meritam soarta, fratilor.. ![]() p.s.: mai ramane sa vina razboinicu luminii la putere, sau ala cu mitraliera. si-tunci vom fi fericiti ![]() ![]() sau mai bine sa vina un rege. da ce rege zic io, mai bine un imparat sa vina! care sa vegheze la toate si care sa imparta dreptatea cu sabia dreptatii, s.a.m.d. ![]() ca asta vor romanii, nu? ce atata constitutie si institutii democratice, domle`? so pe ei ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Autoritarismul e eficient la romani. De cand cu noul cod rutier, a scazut numarul victimelor pe sosea. Parca tu nu stii ca romanii nu inteleg de vorba buna.
De 17 ani romanii au facut ce au vrut. Ti s-a parut eficient modul asta ? Mie nu. Prin definitie, presedinte inseamna persoana care conduce. Tu cum crezi ca se conduce ? Dai ordin subalternului sau il lasi sa faca ce-l taie capu' ? This post has been edited by andu911: 11 Feb 2007, 02:26 |
--------------------
-
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
tu prin cineva cu oo intelegi un despot care controleaza tot, nimeni nu ii misca de frica, pe cand eu inteleg un individ care-si baga nasul peste tot si care ii mai intreaba de binete pe unii. Bine.. basescu nu-si face foarte bine treaba dupa modelul de mai sus, insa ce avem acum e de preferat conducatorilor pesedisti
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C.C. |
![]()
|
andu, asta crezi tu ca romanii or facut ce-or vrut. incepand cu mineriadele, democratia a fost suspendata in romania. ca degeaba exista cu numele, daca nu exista institutii care sa o apere. iar la noi nu exista nici acum, pt.ca nimeni n-are chef sa le dezvolte.
aphopis, ai dreptate cu psd-ul. dar iara alegem dintre doua rele pe cel mai mic? m-am cam saturat numa de rele. cred ca putem gasi prin tara asta si alte alterntive la idiotii de ieri si de azi, nu? de ce trebuie sa-i inghitim asa cum sunt, cu ideea ca 'altii nu avem'? si imi pare rau, dar daca tu crezi ca pe basescu chiar il intereseza cum traieste poporul, cred ca esti putin naiv(sa ma scuzi pt.asta). dar io cred ca-i doar un alt mincinos mai convingator. atat. si tocmai faptul ca-i convingator, il face mai periculos. in ce sens? pt.ca iti da impresia ca el face si drege, dar, de fapt, nu face decat gafe. insa vrea sa-si creeze exact imaginea de corect si competent contra celorlalti care-s hoti si incompetenti. ceea ce nu bate DELOC cu realitatea. adica, nu-i mai breaz decat ceilalti, dar vrea sa para. ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Orice comandant trebuie sa-si iubeasca si sa-si apere oamenii,sa le ceara, sa-i ajute ,sa verifice dar repet...sa-i iubeasca.
Base face acelasi lucru...se bate cu toata lumea pentru ca il doare,pentru ca el a promis ca o sa traim bine si vede ca o parte din aceasta felie in loc sa ajunga la noi ajunge la mafie.Repet ,putea sa stea sa mediteze la cotroceni dar ,el ca presedinte a promis ceva ,si desi nu prea are arme in afara de dezbaterea publica ,se lupta pentru a readuce lucrurile pe calea cinstita Da eu cred ca base iubeste poporul si poporul simte asta. da ,base e comandant This post has been edited by apostol_emil: 11 Feb 2007, 09:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
CC sunt total deacord cu discursul tau privitor la refuzul de a alege intre doua rele doar ca nu i-a venit timpul ...O spui ca si cum am avea alternative iar noi mergem cu marinaru pana-n panzele albe. Voi fi primul care n-o sa-l mai voteze (!!!) pe Baselu in fata unui Plesu sau Patapievici sau Mociornita sau cine stie ce alt om de mare caracter ca din pacate Seniorul s-a dus...
Din pacate discutia este coalizarea PSD PC PRM PNL sa-l de-a jos pe Baselu, intelegi ? nu ce va fi in 2008, 2010 sau mai stiu eu cand. Se pare ca ai cazut si tu in discursul lui Voiculescu , care in timp ce fura fabrici si isi da legi ca sa fure legal il arata cu degetul pe Baselu care s-a urcat la volan dupa ce a baut un pahar/doua de vin. Despre asta e vb ? Adica e ok ca tu sa omori un om sau sa furi jdemii de miliarde dar sa ma arati pe mine cu degetul ca am scuipat pe jos iar asta sa ne faca egali intr-ale potlogariilor..... |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
FireChief |
![]()
|
Si apropo de autoritarismul presedintelui sa-mi spuna cineva in ce consta el ,in afara de dezbatere publica si pozitii publice vis a vis de diverse teme...un exemplu va rog care sa justifice comparatiile cu ceausescu ,lukasenko,etc...
Sa fim seriosi! This post has been edited by apostol_emil: 11 Feb 2007, 09:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(OCEBE @ 10 Feb 2007, 20:25) [...] @diaconuliviu [...] dau exemplu biletul de la Tarticeanu: deci principalul vinovat e scos Basesu pentru c-a primit biletul si nu Tarticeanu ca i-a trimis biletul; pe mine logica asta ma da gata! [...] Nu am afirmat asta ci faptul ca a scoate la iveala un bilet "pac la Rasboiu" cind imi convine si nu atunci cind l-a primit, il face la fel de vinovat. Si am mai spus ca pretextul invocat cu periclitarea intrarii in UE daca scotea atunci biletul e vax, daca Tariceanu a incercat atunci trafic de influenta inseamna ca nu aveam inca ce cauta in UE.. Si nu-s "contra lui Basescu" pur si simplu ci contra nedreptatii. Daca miine se va dovedi ca x politician a gresit, voi fi si contra lui, dar asta nu ma va face sa spun "acum sint pro Basescu pt ca si ala a gresit".O greseala a unuia nu da drept de greseala altuia pe motivul "si alalalt a gresit" |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(apostol_emil @ 11 Feb 2007, 09:25) Orice comandant trebuie sa-si iubeasca si sa-si apere oamenii,sa le ceara, sa-i ajute ,sa verifice dar repet...sa-i iubeasca. Base face acelasi lucru...se bate cu toata lumea pentru ca il doare,pentru ca el a promis ca o sa traim bine si vede ca o parte din aceasta felie in loc sa ajunga la noi ajunge la mafie.Repet ,putea sa stea sa mediteze la cotroceni dar ,el ca presedinte a promis ceva ,si desi nu prea are arme in afara de dezbaterea publica ,se lupta pentru a readuce lucrurile pe calea cinstita Da eu cred ca base iubeste poporul si poporul simte asta. da ,base e comandant Uh, tocmai mi-am sters o lacrima ![]() Prin simplul fapt ca si-a dorit sa conduca un popor dovedeste ca n-are o doaga; un om normal nu cred ca poate sa-si doreasca asa ceva (dar comandantii - sa nu uitam - nu-s oameni normali, ei sunt supraoameni). Iar derapajele ulterioare nu-mi dovedesc dragostea lui, ci mai degraba faptul ca nu-i vorba doar de o doaga - ci de mai multe. Dar, cum ziceam, l-am votat si probabil ca o sa-l mai votez si in 2009; doar l-am votat si pe Iliescu in 2000. |
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
mda ...e un punct de vedere! intimplator eu vorbeam din experienta ...in rest nu am ce sa comentez...cu privire la datul din gura ,supraoameni,lacrimi,pentru ca mi se pare penibil ,si sub nivelul discutiilor de pina aici...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sub nivelul discutiilor de pana aici? Tu nu vezi ce discurs emotionant ai? Curios ca asta nu ti se pare penibil.
|
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
Eu am avut si am un punct de vedere vis vis de subiect ...vad ca tu ai un punct de vedere vis a vis de punctul meu de vedere ...si daca discursul meu "emotionant" e penibil e problema mea nu a ta ...asta daca stii proverbul cu ciinele ,drumul lung si grija altuia....
discutiile mele cu dvs pe marginea ...parerilor mele ,se incheie aici ! Multumesc! This post has been edited by apostol_emil: 12 Feb 2007, 23:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Sunt multi care cred in bunele intentii ale presedintelui, cum cred si eu.. Asa ca las-o mai moale,AIX, pentru ca Emil spune bine ce spune.
"cred ca base iubeste poporul si poporul simte asta" - foarte adevarat! This post has been edited by eXtenSion: 12 Feb 2007, 23:55 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
C.C. |
![]()
|
off topic: vezi daca am cobit contra lui base? mi s-a stricat (pe bune
![]() deocamdata am rezolvat-o, da nu mai zic nimic. ma abtin.. ![]() sper, totusi, sa n-am dreptate si sa aveti voi, sustinatorii lui base. sincer. da ar cam fi nevoie de niste dovezi de "iubire pt.popor" din partea lui. nu doar de gafe si scandaluri. si vrem dovezi ca "aia-s hoti, aia-s incompetenti." etc. ca de vorbe.. i plin podu.. ![]() sal |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
sincer nu mi-as taia o mana pentru dragostea lui Base pentru popor, mai curand interesele sale sunt contrare intereselor majoritatii parlamentarilor de profesie, actuali, care la randul lor nu mai au nimic in comun cu interesul pe care ar fi trebuit sa-l aiba pentru cei pe care ii reprezinta. Concluzia : la asa un Parlament asa Presedinte !
"fenomenul comandantului" o sa dispara automat in momentul in care vom avea parte de un cu totul alt tip de politicieni in Parlament. This post has been edited by Dorubarg: 13 Feb 2007, 11:34 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
mi-a placut chestia cu iubitul popurului. ca e aproape adevarata! numai ca prin dos. (base si-o fi dand seama ca iubeste poporul?)
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
retragerea domnului apostol_emil din topicul acesta o consider o grava pierdere
aceasta este parerea mea vis a vis de parerea dumnealui |
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
parerea mea despre parerea ta e ca te inseli
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai cam asa-i si in politica.
De aia avem numai "baroni" si alte specii de nevertebrate. Dar faptul ca nu se implica ii face la fel vinovati. Nu intru in amanunte ca-mi ridic in cap juma de iuzari. PS. Domnule apostol_emil poate va trece supararea si va mai exprimati opiniile. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(apostol_emil @ 11 Feb 2007, 09:52) Si apropo de autoritarismul presedintelui sa-mi spuna cineva in ce consta el ,in afara de dezbatere publica si pozitii publice vis a vis de diverse teme...un exemplu va rog care sa justifice comparatiile cu ceausescu ,lukasenko,etc...Sa fim seriosi! pai... apropo de cei ce sunt anti ...asteptam niste exemple... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Dorubarg |
![]()
|
o noua victorie a democratiei.Felix, Ilici, WC Tudor si alti distinsi parlamentari de la putere care au sarit inca o data si ne-au scapat de tirania Monicai Macovei care a avut tupeul sa treaca si la fapte intr-ale reformarii in Justitie.
Asteptam parerea de rau a lui Patriceanu care cu lacrimi in ochi va declara ca desi o iubeste ca pe propriul copil nu are ce face si va trebui sa o demita. Razboiul este total, cu acest Parlament insasi notiunea de democratie este in pericol iar cei care inca se mai fandosesc ca ce grobian este Baselu si cum se urca el baut la volan ar face bine sa deschida ochii si sa vada dincolo de campania mediatica masiva derulata de o luna incoace si anume coalizarea tuturor fortelor oligarhice in a obtine din nou controlul parghiilor puterii pe care aproape le-au obtinut cu ajutorul tradatorilor din PNL si de ce nu, cu ajutorul tacit al unora dintre noi care pun botul la toate prostiile aruncate de media de partid. Imi este rusine de ce s-a intamplat astazi in Parlament ce, in opinia mea, echivaleaza cu o noua mineriada dpdv al semnalului dat in exterior. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
FireChief |
![]()
|
uff..imi era frica de faptul ca am ucis
![]() si mie mie rusine dar... daca acum suntem in europa suntem si din cauza monicai macovei...pe jai(justitie afaceri interne ) am fost varza si daca nu era ea nu stiu cum am fi scos-o la capat... imi este rusine...imi este scirba...sunt uimit...dar inca mai sper in mintea acestui popor care la un moment dat va da un verdict ,care va rade multe partide de pe esicherul politic. A inceput ...mineriada securisto comunista...a inceput lupta cu poporul romin ![]() This post has been edited by apostol_emil: 13 Feb 2007, 22:13 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Repede uitati-va la Realitatea. E facut praf Voiculescu!
|
--------------------
facebook
groups
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
eu cred ca e si mana lui tariceanu in privinta demiterii Monicai Macovei... ( a se vedea intalnirea dintre cei doi in cazul patriciu, precum si refuzul acesteia de a interveni)
s-au pus hotii pe treaba din nou... si mai grav mi se pare ca putem folosi in cazu asta expresia : "hotu' striga: -Hotii!!!" |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Bine ar fi sa fie anticipate! De fapt, cred ca orice popor normal ar fi iesit in strada sa ii dea jos deja.. Parerea mea!
|
--------------------
facebook
groups
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 04:06 |