pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
corectie! nu ue ne-a atentionat, ci d-na vicepres.al bundestag-ului german, care se pare ca a facut o mare gafa, pt.ca asa ceva nu se face la nivel european. da, ma rog, asta-i problema ei.
insa, revenind la oile noastre, eu tot nu inteleg de ce presedintia se ocupa de bilete si trimiteri de genul asta. cand, de fapt, are cu totul altceva de facut- conform constitutiei. si, daca e s-o vorbim pe aia dreapta, in nici un caz nu se face o trimitere in acest fel. adica SCRISA DE MANA SI SEMNATA DE PRESEDINTE PERSONAL?! ![]() pai unde naiba ati mai vazut voi asa ceva? orice trimitere se face in nume institutional, nu personal. adica de la INSTITUTIE la INSTITUTIE, nu de la dl.x la dl.y, avand o formulare standard, tiparita. deci, redirectionarea unei petitii gresit indreptate, se face in mod automat, impersonal si standardizat. in nici un caz, asa cum s-a procedat! ![]() de-aia chestiile astea mira pe toata lumea. pt.ca nu respecta regulile unui stat de drept si arunca o suspiciune (chiar si nefondata) asupra presedintelui, prim.ministrului, etc. eu i-as sfatui sa se abtina de la astfel de practici care nu respecta regulile jocului. nu de alta, dar romania se face de ras. |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(C.C. @ 19 Feb 2007, 14:00) corectie! nu ue ne-a atentionat, ci d-na vicepres.al bundestag-ului german, care se pare ca a facut o mare gafa, pt.ca asa ceva nu se face la nivel european. da, ma rog, asta-i problema ei. Confunzi. Franco Frattini, vicepresedintele comisiei europene, a facut o gafa, cand si-a exprimat parerea fata de M. Macovei si a spus ca o apreciaza. Iar Susanne Kastner, vicepresedintele parlamentului german, a spus ca motiunea anti-Macovei, ar putea duce la activarea clauzei de salvgardare. Off: Vezi daca iei stirile numai de pe Antena1... ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
C.C. |
![]()
|
stai linistit, nu era de la antena
![]() pai si unde-i confuzia? d-na respectiva a spus o prostie, pt.ca o clauza de salvgardare se poate activa pe DOMENII, nu persoane. a, ca pe macovei o apreciaza fratinni, foarte bine. asta nu inseamna ca nu poate fi schimbata. sau, iara incepem cu ideile alea ca "alta mai buna nu este.." ? hai sa vedem ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 19 Feb 2007, 14:14) ... Franco Frattini, vicepresedintele comisiei europene, a facut o gafa, cand si-a exprimat parerea fata de M. Macovei si a spus ca o apreciaza. Iar Susanne Kastner, vicepresedintele parlamentului german, a spus ca motiunea anti-Macovei, ar putea duce la activarea clauzei de salvgardare. ... Se pare ca va trebui sa ne obisnuim cu ideea ca, de la 1 ian 2007 cel putin, suntem doar o filiala locala a marilor partide si grupari politice europene. This post has been edited by vijelie: 19 Feb 2007, 14:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
O fi bine, o fi rau?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Eu sunt de urmatoarea conceptie.
Pana in 2007 am facut numai cum au vrut toti baietii astia de-al de Voiculescu si Geoana. Tara a fost condusa dupa cum vroia PSD, PNL, PD, PC...etc. De 17 ani e numai cum vor ei. Si ? Ce-au facut ? Un mare rahat. Au furat pana nu mai aveau ce. Nu ne place cum ne conduc PD, PSD, PNL, PC. Salariile sunt mici, sosele n-avem, etc. Vrem si noi sa fim ca Germania. Dar atunci de ce suntem impotriva ? Presedintele Parlamentului German ne sfatuieste sa o lasam in pace pe Macovei, fiindca face treaba buna. Dar noi NU. Noi stim mai bine. Noua ne place sa ne chinuim. Noi nu vrem sa ne dea sfaturi Germania si UE, noi vrem sa facem dupa cum i se taie lui Voiculescu, lui Vadim si lui Geoana. Ca Voiculescu si Vadim si Geoana ne vor duce pe drumul cel bun. Ma baieti, voi nu v-ati plictisit de pacalicii astia ? Nu v-au ajuns 17 ani ? Cat va mai trebuie sa va convingeti ca doi fosti securisti si un baiat de general comunist nu vor sa faca ceva bun in tara asta ? This post has been edited by andu911: 19 Feb 2007, 16:23 |
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
Pacalici...pai nu prea au fost pacalici deloc, mai mult noi am fost pacalici.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
@andu911 Basescule, tu esti? Parca ai fi avocatul lui Basescu. Care e diferenta intre Vadim, Voiculescu si Basescu? Ca si despre Basescu sunt niste zvonuri ca nu prea putea ocupa functia pe care a avut-o la Anvers daca nu ar fi colaborat cu securitatea. Si cum am mai spus Basescu dupa revolutie a facut parte din aproape toate guvernele (pana in 2000). Nu poate unul ca Basescu sa vina in fata Parlamentului sa spuna de demnitari care ocupa case de la RAPPS dupa terminarea mandatului, cand el a facut acelasi lucru cand a devenit primar. A ramas in casa oferita pe timpul mandatului de ministru al transporturilor.
@ Paulp nu stiu ce problema ai avut si te-a ajutat presedintele dar nu cred ca era o problema de natura comerciala. Ce naiba nu mai stie nimeni sa citeasca printre randuri? La majoritatea dintre noi cand seful spune sa rezolvi problema cuiva care a venit la el, intelegem cum trebuie rezolvata problema, nu trebuie sa ne deseneze. Si am si eu 2 intrebari pt. d-l apostol_emil: Cum de stia Basescu a cui telefoane sunt ascultate? Si nu constituie infractiune faptul ca i-a prevenit pe ministri ca vorbesc cu persoane ale caror telefoane sunt ascultate? This post has been edited by ady77: 19 Feb 2007, 16:37 |
--------------------
|
andu911 |
![]()
|
Nici n-am pomenit de Basescu.
![]() Referitor la Basescu, momentan, sunt PRO fiindca n-am alta alternativa. This post has been edited by andu911: 19 Feb 2007, 16:41 |
--------------------
-
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
Ady77, fa o comparatie, cate tunuri s-au dat pe vremea psd-ului, gen FNI, Bancorex, Safi ...si cate in ultimii 2 ani.
Tu esti din Bacau, ai tot dreptul sa-ti para rau ca a pierdut PSD-ul alegerile. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Safi daca nu ma insel e/era a lui Catarama care e din PNL.
De la FNI si Bancorex au papat toti (de toate culorile politice) pentru ca nu i-am vazut nici pe cei de la PSD acuzand nici pe cei de la PD+PNL. @tribunul Daca ar fi castigat Sechelariu localele as fi avut motive sa regret PSD-ul, dar deja castigase Stavarache si nu cred ca PSD*-ul ar mai fi dat bani unui primar PC (actualmente PNL). This post has been edited by ady77: 19 Feb 2007, 19:32 |
--------------------
|
C.C. |
![]()
|
andu911, ai dreptate ca astia sunt niste fosti comunisti. DAR, care e solutia? circul ieftin? sa le dam in cap pe strada, sau ce? nu crezi ca ar trebui pusi la punct prin justitie- daca, intr-adevar, asa cum se banuieste, au furat tot ce-au prins. deci, NUMAI prin justitie sau institutiile abilitate. nu? ca de-aia vrem sa avem un stat de drept.
in schimb, a iesi la tv cu tot felul de declaratii despre cat de hoti, mafioti, ticalosi sunt astia, dar sa nu vi cu nici o dovada, ei bine, asta nu poate sa-l faca pe base altceva decat un soi de papagal. mai, l-as crede cu cea mai mare placere (ca doar l-am votat, ce naiba), dar prea seamana a papagal, la fel ca cei pe care-i critica, de altfel. si, nu stiu, dar eu tot vad aici ca lumea sustine sus si tare ca n-are alternative la vot. si toti asteapta sa intre in politica nu-stiu-ce somitati (vezi plesu) ca sa aiba de unde alege. uite, cu riscul de a fi considerat partinic (desi chiar nu ma intereseaza si tipul asta mi s-a parut un soi de papa-lapte in ultimii ani) va dau eu un exemplu, daca chiar n-aveti ce vota. de ex.. petre roman. mi se pare un tip mai prezentabil decat altii si, lucru mai important, mai ECHILIBRAT. adica, exact ce n-avem in momentul asta. sunt convins ca, daca va uitati bine, mai gasiti si altii care ar putea fi presedinti si care par mai decenti in lume. si repet, e doar un ex. chiar NU ma intereseaza cine ajunge presedinte, atata timp cat e echilibrat, are o imagine sobra, nu-i place circul si face ce zice constitutia sa faca, nu ce are el chef. |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(C.C. @ 19 Feb 2007, 17:38) va dau eu un exemplu, daca chiar n-aveti ce vota. de ex.. petre roman. mi se pare un tip mai prezentabil decat altii si, lucru mai important, mai ECHILIBRAT. adica, exact ce n-avem in momentul asta. sunt convins ca, daca va uitati bine, mai gasiti si altii care ar putea fi presedinti si care par mai decenti in lume. si repet, e doar un ex. chiar NU ma intereseaza cine ajunge presedinte, atata timp cat e echilibrat, are o imagine sobra, nu-i place circul si face ce zice constitutia sa faca, nu ce are el chef. ![]() Domnu, tocmai si-a luat lumea-n cap cu o parasuta de 25 de ani ![]() Mai usurel cu echilibratu de Roman, ca tocmai se echilibreaza cu rapandula pe plaja din Ibiza ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
PARLAMENTUL ROMANIEI institutia cu credibilitatea cea mai mica in opinia publica solicita suspendarea ministrului cu popularitatea cea mai mare in ochii opiniei publice si in Europa...
...parlamentul romaniei unde niste infractori in devenire deocamdata cercetati pt diverse fapte voteaza...o ...ce altceva decit demiterea ministrului justitiei.... ...parlamentul romaniei institutia unde se fura la vot si dupa cum spun unii a fost o gluma sau se mai intimpla... ...parlamentul romaniei institutia care doreste demiterea sefului statului ...desi e clar ca sustinerea de care se bucura acesta e majora lucru recunoscut chiar de initiatori.. ...parlamentul romaniei unde alesii chiulesc pe rupte si unde cei prezenti mai dorm uneori sau citesc ziarul sau se joaca pe laptop ....parlamentul romaniei ,institutia unde saptamina de lucru incepe luni la prinz si se termina joi la prinz ....parlamentul romaniei institutia care a ciuntit grav legea agentiei nationale de integritate... etc...etc...etc... Aceasta institutie va reprezinta pe dvs??????? pe mine nu!... o sa se ajunga ca-n ungaria cind parlamentul a fost luat cu asalt... imi e rusine ca am trimis si eu pe unii in parlament... This post has been edited by apostol_emil: 19 Feb 2007, 17:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() serios? a fugit cu una? habar n-aveam. inseamna c-a dat si asta cu bata in balta. si mie mi se parea ok. ce fraier. incer, l-a fi votat la urmatoarele. da, ispita e ispita ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pe ce planeta traiesti, a fost stirea zilei toata saptamina trecuta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
C.C. |
![]()
|
prefer sa traiesc pe o planeta mai normala
![]() ma uit si eu la stiri, dar mai selectiv. chiar nu ma mai uit la toate barfele, la toate rahaturile. auzisem de roman ca s-ar fi despartit sau asa ceva, dar chiar nu m-au interesat amanuntele. de fapt, cand incep sa vorbeasca "unii" sau altii schimb imediat programul. pur si simplu nu-i mai bag in seama. si stii ce bine ma simt ca nu ma mai intoxic cu toate inutilitatile? mai bine ma uit la un film bun ![]() cred ca asta ar trebui sa si faca oamenii. si sa nu-i mai voteze. doar asa pot sa dispara. apostol-emil, cat despre cat de mult ne reprezinta astia din parlament, imi pare rau s-o spun, dar au fost votati de oameni. asta-i poporul. si va rog sa ma iertati, dar e un fel de "stupid people". ca altfel nu-mi explic. uite, eu cand ma duc la bunica-mea evit sa vorbesc depre politica. ca ea, atata stie, iliescu in sus- iliescu in jos. daca ala ar mai candida azi, l-ar vota fara sa clipeasca. nici nu stiu, mi-e si frica sa o intreb pe cine va vota in continuare. si, ce sa-i zic? du-te mai femeie ca te-ai dilit la 74 de ani (va aigur ca nu-i cazul)? nu pot, pt.ca eu, din principiu, respect parerea tuturor. pot sa vin doar cu argumente. dar, daca oamenii asa vor sa gandeasca si nu le pasa de nimic, ce sa le faci? asta-i democratia. voteaza toata lumea. iar apoi, vrand-nevrand, trebuie sa respectam ce iese. nu? |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(apostol_emil @ 19 Feb 2007, 17:42) PARLAMENTUL ROMANIEI institutia cu credibilitatea cea mai mica in opinia publica solicita suspendarea ministrului cu popularitatea cea mai mare in ochii opiniei publice si in Europa......parlamentul romaniei unde niste infractori in devenire deocamdata cercetati pt diverse fapte voteaza...o ...ce altceva decit demiterea ministrului justitiei.... ...parlamentul romaniei institutia unde se fura la vot si dupa cum spun unii a fost o gluma sau se mai intimpla... ...parlamentul romaniei institutia care doreste demiterea sefului statului ...desi e clar ca sustinerea de care se bucura acesta e majora lucru recunoscut chiar de initiatori.. ...parlamentul romaniei unde alesii chiulesc pe rupte si unde cei prezenti mai dorm uneori sau citesc ziarul sau se joaca pe laptop ....parlamentul romaniei ,institutia unde saptamina de lucru incepe luni la prinz si se termina joi la prinz ....parlamentul romaniei institutia care a ciuntit grav legea agentiei nationale de integritate... etc...etc...etc... Aceasta institutie va reprezinta pe dvs??????? pe mine nu!... o sa se ajunga ca-n ungaria cind parlamentul a fost luat cu asalt... imi e rusine ca am trimis si eu pe unii in parlament... atit timp cit aceasta institutie merge impotriva vointei populare nu stiu pe cine mai reprezinta... atita timp cit aceasta institutie isi bate joc de acest popor...si ii pune in pericol viitorul ...vezi legea ani sau demiterea ministrului macovei,sau a presedintelui basescu (toate impotriva majoritatii populare)...avem o problema This post has been edited by apostol_emil: 19 Feb 2007, 18:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C.C. |
![]()
|
nu-i chiar asa. despre legea ani nu cunosc amanunte, dar cu demiterea lui base sunt de acord, pt.motivele pe care le-am tot spus. imi pare rau- e parerea mea, iar eu nu merg pe comparatii de genul "a gresit mai putin decat ceilalti". a gresit? punct. nu-mi plac jumatatile de masura. putem gasi altii mai buni.
cat despre macovei, probabil ca ai dreptate. desi, sincer, mie nu mi s-a parut a fi un ministru atat de bun precum vrea sa para. dar aia vor s-o dea jos, pt.rafuiala cu base. intelegi? insa, repet, de vreme ce astia au fost alesi, ce vrei sa facem? o noua revolutie, o lovitura de stat, sau ce? ca eu, sunt absolut convins ca circul asta nu ne aduce nimic bun. poporul poate spune ceva doar la alegeri, prin vot. iar eu, cu lovituri de stat si alte rahaturi de-astea, nu sunt de acord, sub nici o forma. |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
FireChief |
![]()
|
Nici eu..am spus doar...avem o problema...o mare problema!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
C.C. |
![]()
|
ai dreptate! iar rezolvarea problemei e tot la noi. mergem la vot si punem altii mai responsabili. sper ca, macar membrii acestui forum sa mearga la vot cand va veni vremea si sa incerce sa schimbe situatia.
ca altfel, cu mentalitati de genul "nu votez ca s-asa n-are rost" sau "altii mai buni nu sunt", o sa ramanem mult si bine cu aceiasi tampiti si n-o sa mai scapam de ei. sal |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(apostol_emil @ 11 Feb 2007, 09:52) Si apropo de autoritarismul presedintelui sa-mi spuna cineva in ce consta el ,in afara de dezbatere publica si pozitii publice vis a vis de diverse teme...un exemplu va rog care sa justifice comparatiile cu ceausescu ,lukasenko,etc... Sa fim seriosi! au trecut 8 zile si n-am primit niciun exemplu QUOTE(apostol_emil @ 19 Feb 2007, 17:42) PARLAMENTUL ROMANIEI institutia cu credibilitatea cea mai mica in opinia publica solicita suspendarea ministrului cu popularitatea cea mai mare in ochii opiniei publice si in Europa... ...parlamentul romaniei unde niste infractori in devenire deocamdata cercetati pt diverse fapte voteaza...o ...ce altceva decit demiterea ministrului justitiei.... ...parlamentul romaniei institutia unde se fura la vot si dupa cum spun unii a fost o gluma sau se mai intimpla... ...parlamentul romaniei institutia care doreste demiterea sefului statului ...desi e clar ca sustinerea de care se bucura acesta e majora lucru recunoscut chiar de initiatori.. ...parlamentul romaniei unde alesii chiulesc pe rupte si unde cei prezenti mai dorm uneori sau citesc ziarul sau se joaca pe laptop ....parlamentul romaniei ,institutia unde saptamina de lucru incepe luni la prinz si se termina joi la prinz ....parlamentul romaniei institutia care a ciuntit grav legea agentiei nationale de integritate... etc...etc...etc... Aceasta institutie va reprezinta pe dvs??????? pe mine nu!... o sa se ajunga ca-n ungaria cind parlamentul a fost luat cu asalt... imi e rusine ca am trimis si eu pe unii in parlament... parlament versus basescu, parlament versus macovei...astept sa fiu contrazis ca opiniile mele despre parlament sunt false,neadevarate,mincinoase.... asta apropo de ce se scrie si se vorbeste prin presa ... This post has been edited by apostol_emil: 19 Feb 2007, 21:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
eu m-am saturat de macovei care ca si cealalta femeie de la mediu nu vrea sa plece, cata nerusinare
|
--------------------
/
/
/
|
|
andu911 |
![]()
|
De ce sa plece ? Ca vrea Voiculescu ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
sa plece pentru ca n-a bagat pe nimeni la puscarie dintre cei mari ex. nastase, basescu, mitrea etc
|
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
astept in continuare exemple de autoritarism si demontarea bucata cu bucata a afirmatiilor mele din postul anterior legate de parlament...multumesc
This post has been edited by apostol_emil: 19 Feb 2007, 22:20 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daciafan |
![]()
|
stii si tu foarte bine ca nu prea sunt argumente pentru a demonta ceea ce ai afirmat in legatura cu parlamentul
exemplele de autoritarism raman subiect de discutie |
--------------------
/
/
/
|
|
andu911 |
![]()
|
Daca UE zice ca Macovei a ajutat foarte mult la aderarea Romaniei, inseamna ca stiu aia ceva. Nu sunt chiar asa cretini cum ii credem noi. Si singurul lucru care imi vine in minte, e ca asta e motivul pentru care Voiculescu & co. nu o mai suporta.
Al dracu Voiculescu, l-a apucat grija pentru Romania. Cat a fost Nastase premier, n-a zis nimic. |
--------------------
-
-
-
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 19 Feb 2007, 23:07) pai daca i-ar baga ea la puscarie iti dai seama ca s-ar chema imediat "razbunare politica" indiferent de care dintre cei 3 ar fi vorba... off topic. ma bucur de acest nou scandal aparut in presa in legatura cu mai marii armatei care si-au luat bine-mersi la juma de pret case in bucuresti. sper din toata inima sa fie cativa si din sfera PD, sa vad ca sunt obiectivi, ca pe vremea lu' bombo era asa o mare lupta impotriva coruptiei incat imi venea sa plang cand dadeau actualitatile... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 18:03 |