pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
daciafan |
![]()
|
||
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
/
/
/
|
|||
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
am vazut componenta noului guvern. asa subtire? mie in locul lui Tariceanu mi-ar fi rusine sa ies in fata cu asa ceva. cine e chiuariu? cine e adomnitei? din toti oamenii de valoare din justitie si educatie, unii foarte capabili, pe astia i-au gasit?!? mai mult decit jenant. pai cum sa vina p.lica asta de 30 de ani sa dicteze in educatie noi masuri de reforma? ce experienta manageriala sau ce competente are in domeniu? da-o in masa de treaba, Base are dreptate de da mereu cu barda in ei.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai daca o propusese pe Norica Nicolai pe la 3-4 ministere....iti dai seama ce echipa are...
Eu cand o vad pe femeia aia, parca vad o simpla angajata la telefoane sau la primarie. Singurul care imi place e Antonescu. |
--------------------
-
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
daciafan |
![]()
|
|
--------------------
/
/
/
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 2 Apr 2007, 22:27) Ce pericol nene?Cand ne-am dus,nu tot "urmari grave" au fost? Nu vezi la ce guvern au ajuns astia??Ce se poate mai rau de atat?Sa iasa Becali?Si ce poa' sa faca Becali mai rau decat astia?? |
--------------------
nu am
**
**
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
problema ce ca nu ne-am dus niciodata. In afara de '92 (cand nu stiam ce alegem) nu am avut niciodata o prezenta serioasa la urne. Intotdeauna aproz 50-55%.
Ar fi multi oameni valorosi in echipa (Cioroianu, Melescanu, David, Motreanu, Norica Nicolai, etc...) si nu conteaza asa de mult ministrii. Conteaza mai mult cabinetul fiecarui ministru, din care fac parte multi dintre oamenii valorosi la care se face referire mai sus. Atata timp cat se tin de treaba, totul va fi bine. Iar daca nu se tin de treaba, nu vor avea sprijinul parlamentului. Eu cred ca lucrurile se leaga si va iesi ceva bun din asta. Oricum, anticipatele sunt o prostie debitata doar de Traian Basescu si Emil "Poc". |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
frantic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 June 05 From: Campia Turzii ![]() |
Sigur ca o sa iasa ceva bun din asta, insa nicidecum pt. tara, ci pt. PSD. Asta e tristul adevar.
|
--------------------
Alfa Romeo
156
In curand
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
sandman_ tu ai idee ce scrii ?
Pai sa vezi tu ce cretin la Justitie. Desi intotdeauna am fost impotriva PSD, de data asta asta mai bine ar fi pus un ministru de la ei. Decat cretinu ala care a ajuns ministrul Justitiei.... A scos-o pe Monica Macovei ca sa puna un idiot. Mai bine il punea pe Ponta de la PSD. Ai enumerat cativa oameni mai sus....aia e echipa valoroasa ? Cu Melescanu, David, Norica ? Sunt si unele persoane ok, cum ar fi Cioroianu sau Orban....dar nu Norica Nicolai. Mai avem putin si il punem si pe Becali presedinte, ca si-asa sta bine in sondaje si-am terminat si cu politica in Romania. Edit Si-asa Vanghelie e presedinte PSD Bucuresti, Becali mai are putin si iese presedintele Romanilor....de ce ma mai mir aiurea cum au ajuns niste cretini in functia de ministru. This post has been edited by andu911: 3 Apr 2007, 15:21 |
--------------------
-
-
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nea jiji sta bine? sta excelent... e pe locu 2 conform ultimelor sondaje...
in de hal am ajuns...iar PSD.... mai vor sa fure... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Degeaba va certati voi aici! Oricum iese Jiji presedinte! Hac!
![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
Sa vedeti voi cine a ajuns Ministrul Justitiei, inca nu-l cunoaste lumea si de-aia nu comenteaza nimeni. L-am vazut intr-o emisiune acum vreo luna de zile si saracu e sub orice critica, n-are nicio legatura cu scaunul de ministru.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 Apr 2007, 16:16) sandman_ tu ai idee ce scrii ? Mai avem putin si il punem si pe Becali presedinte, ca si-asa sta bine in sondaje si-am terminat si cu politica in Romania. Si sa il vezi pe Becali la o intalnire cu Bush si Blair: "Ba hahalelelor" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
andu911 |
![]()
|
Au mai avut romanii o licarire in somn prin 2000 de era sa iasa Vadim. In al doilea tur, toti romanii la vot, cu mic cu mare, sa puna stampila pe Iliescu, ca nu cumva sa iasa Vadim.
|
--------------------
-
-
-
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Vin alegerile si avem ceva candidati, pe cine sa aleg:
- Nastase, nu (coruptie, chestii) - Vadim, nu (medicamente, extremist) - Basescu, nu (circar, flota) - Becali, nu (alt circar) dar Becali ar merita incercat, oricum e mai haios decat Basescu. Voi pe cine ati alege? |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
banuiesc ca ai votat cu vadim in 2000
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Daca Romania ar functiona asa cum e declarata, atunci puterea presedintelui ar fi marunta si nu ar mai trebui sa ne facem griji in legatura cu alegerile prezidentiale. Din pacate, pana acum au fost alese locomotive care si-au impus punctul de vedere si in parlament. Se pare ca acum avem o licarire si nu mai dicteaza presedintele cine face parte din guvern, ci parlamentul, lucrul de departe mai bun (foarte departe de ideal, de asemenea).
andu, eu ii cunosc pe toti dintre cei pe care i-am enumerat acolo si stiu cat de capabili sunt. Nu stiu de ce am impresia ca tu n-ai habar despre nici unul dintre ei, dar simpatizezi foarte mult cu un marinar si a sa echipa... Asa cum am spus, ministrul poate sa fie de nota 10, dar daca echipa sa e pe din-afara, se alege praful. In schimb, daca echipa e buna, ministrul poate sa fie si mediocru. Ai idee cine face parte din echipele de la fiecare minister? (nu e nevoie sa raspunzi, pentru ca se cunoaste deja raspunsul) |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
andu911 |
![]()
|
N-ai cum sa imi cunosti raspunsul.
Melescanu, Orban si Norica au fost oameni de baza la Rompetrol. Au fost pusi administratori, sau ceva de genu asta, de catre Patriciu. De-aia au ajuns ministri. Bancurile cu echipele si cu ministrii poate prind seara la Obositor la Antena 1. Eu nu le gust. De-aia marele ministru Varujan, cel scuipat de UE si pus de Tariceanu sa gestioneze banii tarii, a anulat o datorie de 8,3 miliarde euro. http://www.gardianul.ro/2007/03/24/actuali...uro-s92076.html Iti mai zic ? Taxa de prima inmatriculare....Taxa de care Tariceanu tine cu dintii si incearca s-o mentina cat mai mult, pentru a-si facilita vanzarile la Citroen, ca doar el este importatorul. Pana la urma UE ne va pune sa platim despagubiri, dar cine le va plati ? Tariceanu ? Nu. Statul roman, adica noi. Astia sunt liberalii pe care ii ridici tu in slavi. This post has been edited by andu911: 3 Apr 2007, 17:38 |
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare ....
![]() de ce moderatorii de pe aici sunt pro psd??!... ![]() ![]() astept provincia... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(andu911 @ 3 Apr 2007, 16:46) Au mai avut romanii o licarire in somn prin 2000 de era sa iasa Vadim. In al doilea tur, toti romanii la vot, cu mic cu mare, sa puna stampila pe Iliescu, ca nu cumva sa iasa Vadim. Da tu crezi ca Iliescu degeaba a facut scolile alea de manipulare si etc. etc. pe la Moscova.Sa fii tu sanatos cati psd-isti l-au votat pe Vadim in primul tur ca sa ajunga in al 2-lea tur ca apoi sa se intoarca la Iliescu impreuna cu majoritatea electoratului. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
sandman_ |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 3 Apr 2007, 16:29) N-ai cum sa imi cunosti raspunsul. ... ba se pare ca il stiu: nu-i cunosti pe nici unul dintre ei,dupa cum reiese din postul tau. Iar orice incercare de a discuta cu tine e futila... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cu dex-ul in brate...
, futil adj. (Livr.) Lipsit de valoare, de importanță, de interes; inutil, lipsit de seriozitate, neserios, frivol. – Din fr., it. futile, lat. futilis. Sursa: DEX '98 | This post has been edited by FireChief: 3 Apr 2007, 20:10 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
eu cred ca in conditiile actuale base va pleca in vacanta cu super udrea...
![]() This post has been edited by daciafan: 3 Apr 2007, 20:10 |
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
....irefutabil
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 3 Apr 2007, 19:59) ba se pare ca il stiu: nu-i cunosti pe nici unul dintre ei,dupa cum reiese din postul tau. Iar orice incercare de a discuta cu tine e futila... Eu vorbesc de lucruri concrete, prejudiciile pe care le-a creat PNL statului roman. Probabil ca esti membru PNL si iti aperi partidul. Asta e problema ta si incearca sa iti aduci aminte ca esti pe un forum, unde discuta toata lumea. Iar eu nu sunt nici membru PD sau al altui partid ca sa intram in polemica. Diferenta dintre posturile noastre e ca eu critic PNL, iar tu ma critici pe mine. This post has been edited by andu911: 3 Apr 2007, 20:15 |
--------------------
-
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
eu zic sa lasati polemica si sa criticati politicienii...
fiecare partid are oameni competenti si membrii mai putin competenti dar in romania nu cred ca acest criteriu (al competentei este definitoriu) vezi cazul lui Base This post has been edited by daciafan: 3 Apr 2007, 20:20 |
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
PNL...un fost partid...
ce echipa guvernamentala avem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 3 Apr 2007, 20:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 3 Apr 2007, 20:38) Da tu crezi ca Iliescu degeaba a facut scolile alea de manipulare si etc. etc. pe la Moscova.Sa fii tu sanatos cati psd-isti l-au votat pe Vadim in primul tur ca sa ajunga in al 2-lea tur ca apoi sa se intoarca la Iliescu impreuna cu majoritatea electoratului. Si iegzact acelasi lucru vrea sa il faca acum Basescu, doar au aceeasi scoala. Dar ca sa fie mai sigur l-a bagat si pe Gigi Becali si pe Vadim, astfel incat oricare din ei ajunge in turul doi cu basescu, el sa fie ales. Legat de contrele dintre sandman_ si andu911, mi se pare normal ca oamenii sa aiba opinii diferite ca doar suntem in democratie, si sa simpatizeze partide diferite ca daca am avea toti aceiasi simpatie ne-am intoarce inainte de '89 cu partidul unic. |
--------------------
|
daciafan |
![]()
|
offtopic
firechief ar trebui sa te hotarasti...esti preot sau pompier? sau ingropi pnl si acoperi cu multa spuma problemele din pd? |
--------------------
/
/
/
|
|
FireChief |
![]()
|
eu am un vot si il voi folosi....
aia de sus e o predictie ![]() base 52,84% ....buuuun! isi mai aduce aminte cineva cite procente avea PNL cind l-a luat stolojan....si l-a cit l-a lasat stolojan... unde il va lasa patriceanu.... ![]() This post has been edited by FireChief: 3 Apr 2007, 20:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:32 |