pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
sandman_ |
![]()
|
||
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
deci la intrebarea mea referitoare la procentele pnl raspunsul ar fi.....
sau ca sa fiu mai clar ....cite procente avea pnl cind l-a luat tariceanu si cit are acum???!! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu stiu cate procente avea ca nu m-a interesat (nici acum nu ma intereseaza de altfel), dar din cate imi amintesc raportul in alianta era invers fata de cel care e acum. Deci PD-ul si-a facut treaba. Eu am vrut sa iti spun ca nu are legatura scaderea numai cu Tariceanu ci si, mai ales, cu PD-ul. Asa cum a distrus PNTCD asa a distrus si PNL.
|
--------------------
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 3 Apr 2007, 21:07) era vorba despre momentul actual si de greselile intamplate in ultima perioada. Daca vrei discutam si despre Rafo, despre faptul ca Basescu a vandut flota, despre privatizarea Petrom si Romtelecom.... |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pntcd-ul a fost distrus de gerontocrati...si ca sa vezi cine distruge pnl pune in oglinda ministRii PNL proaspat numiti cu fostii ministrii pe care i-a inlocuit(de la pd) si zi-mi si mie concluziile tale...
sa-mi spui de ce daca fondatorii aliantei ....basescu-stolojan au stabilit unirea celor doua partide ...patriceanu n-a vrut....isi pierdea scaunul cind aveau peste 50% din optiunile de vot au hotarit sa faca alegeri anticipate....tariceanu s-a razgindit....isi pierdea scaunul... cind au pierdut majoritatea parlamentara daca faceau alegeri aveau peste 40%...tariceanu n-a vrut...isi pierdea scaunul.... decit sa renunte la scaun tariceanu s-a aliat cu psd-ul jalnic...a calcat in picioare totul pentru a-si pastra scaunul... Cine a distrus PNL-UL???!!!!!!!! This post has been edited by FireChief: 3 Apr 2007, 21:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
Ti-am raspuns de vreo 3 ori la intrebare: PD-ul si-l uitasem pe Traian Basescu.
Crede-ma nici astia, nici aia de la PD nu-mi spuneau nimic, poate in afara lui Radu Berceanu de care mai auzisem. PS Daca ma mai contrazici nu-l mai votez pe Rares-Andrei ![]() This post has been edited by ady77: 3 Apr 2007, 21:38 |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
discutia cu tine e futila
![]() ignori realitatea |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
atunci ai vazut sondajul in desfasurare bila alba bila neagra
http://www.realitatea.net/vremopiniata.html |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
da
![]() |
--------------------
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
e un guvern "jos palaria"...
dom'le, eu simt ca guvernul asta va duce reformele (stagnate dupa aderare, conform surselor externe) pe culmi neintalnite inca.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eu zic ca problema e cam asa: 1. foarte putini din actuala politica urmaresc si interesul cetateanului, sau, sa fiu mai clar, sa o duca mai bine... 2. tariceanu a dat dovada de multa miselie aliindu-se cu psd-ul (mai nou). 2.a. diferenta dintre alianta DA si alianta cu psd e ca in prima stiam ce au de de gand, cam ce coc, ce ii duce mintea, in schimb in cazul celei de-a doua, suntem privati de amanunte, ca dehhh, ce mai conteaza alegatorii... 2.b. eu nu pot sa am incredere cand un om spune ca vrea binele tarii, injura initial psd dupa care face alianta ca asta e conjunctura, deja asta miroase urat (pentru cei care mai gandesc, pentru ceilalti mari aparatori ########) 3. inca mai traim intr-o tara in care privim o scena, unde se joaca roluri, iar noi platim bilete mult prea scumpe... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Io nu inteleg de ce va agitati asa...iese cine iese(putin ma intereseaza) si oricum tara asta se afunda in rahat...incet dar sigur.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
daca in 90 se agitau asa cum trebuiau unii, acum am fi avut un nivel de trai mult mai bun, ne-am fi cumparat dacii, dupa ce in prealabil, uzina ar fi fost modernizata, comparabile cu skodele... am fi avut strazi bune... (nu am fi avut taxa de inmatriculare...) ar fi fost alte lucruri.... dar pentru ca cei care s-au agitat atunci, s-au agitat pentru ei, acum ei conduc s600 si au 'nspe vile pe unde vor muschii lor, iar noi platim o viata pentru un apartament, si lista poate continua....
vezi tu, daca nu ne agitam, ei ne conduc, si ne fura viitorul.... daca iliescu facea ceva pentru cetateni, din 90 pana acum, puteam sa avem o agricultura functionala, o economie sanatoasa, locuri de munca stabile si multe altele.... dar, probabil dupa cum observi, asta nu se prea intampla.... si ne doare.... daca nu ne agitam, nu votam, nu ne expunem punctul de vedere.... concluzii la aprecierea fiecaruia... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
madamares |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 26 April 06 ![]() |
contra.
m-a amuzat telenovela lacrimogena cu Stolojan. e prea cabotin. gafe nepermise. nu spun ca am avea pe cine sa punem in loc, dar nici pro nu pot fi |
--------------------
logan
1.5dci
2007
- B...
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(ady77 @ 3 Apr 2007, 20:34) Ti-am raspuns de vreo 3 ori la intrebare: PD-ul si-l uitasem pe Traian Basescu. Crede-ma nici astia, nici aia de la PD nu-mi spuneau nimic, poate in afara lui Radu Berceanu de care mai auzisem. PS Daca ma mai contrazici nu-l mai votez pe Rares-Andrei ![]() De Berceanu am auzit si eu; de la un profesor, in anul 2 de facultate, care ii fusese si lui profesor si care zicea ca a dat examenele de Analiza de cate 3 ori pana a reusit sa ia 5... Numai bun de ministrul industriilor/transporturilor |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Io auzisem doar de tatal sau, facea aeromodele in Rm.Vilcea.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
andu911 |
![]()
|
Lasati-l pe Berceanu, ziceti-mi si mie de Tudor Chiuariu asta. Care-i treaba cu el ?
Ma ce-au facut astia ? Ce-i bataia asta de joc...Chiuariu, David... Cred ca s-au intalnit la spritz Fenechiu cu Patriciu, cand au facut componenta noului cabinet.... Mai degraba s-au sprituit vreo 2-3 zile...si cand li s-a terminat bautura, s-au gandit sa faca Guvern. Imi imaginez o discutie intre Fenechiu si Patriciu...."Ba Dinule pe cine punem la justitie ?". Si probabil Chiuariu asta era si el prin zona, ducea sifoanele sau ceva de genu si l-au numit pe el. Si dupa aia a venit si David de la Interne si i-a dus cu masina, ca ei erau prea beti si i-au dat si lui un minister, sa se bucure de Paste. A'propos, l-am vazut ieri la TV pe Voiculescu. Ce soma el presedintele. Si ameninta ca o sa fie scandalul secolului. Nu stiam ca Felix Motanu da ora exacta in Romania... This post has been edited by andu911: 4 Apr 2007, 13:33 |
--------------------
-
-
-
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
David e ginerele lui Vlasov (stiti voi, gagicile alea cu buzele care le acopera fata), sef la camera de comert Iasi si cu Porsche parcat in fata casei, deci e tot pe filiera Fenechiu/Iasi. Asta e guven Patriciu/Fenechiu, de fapt, ca liberalii din guvern au fost angajati la unul din cei doi.
This post has been edited by thecagero: 4 Apr 2007, 13:40 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
andu911 |
![]()
|
Hai sa nu fim subiectivi sa vorbim ca are Porsche, ca si Videanu...
Eu numai cand i-am vazut.... Cum naiba sa compari pe Blaga cu David sau pe Macovei cu Chiuariu. ![]() This post has been edited by andu911: 4 Apr 2007, 13:45 |
--------------------
-
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
mai, mai...am impresia ca voi vreti anticipate
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
sandman_ |
![]()
|
Andu: Poate Chiuariu e pe din-afara, insa Blaga e la fel de aerian...
Ar fi tb sa-si dea demisia la faza cu Omar... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
FireChief |
![]()
|
daca blaga e aerian ....mata esti la minus infinit...
patriciu-tariceanu=mafia pesede+penele=love in sfirsit patriciu,voiculescu,copos,nastase,dan ioan popescu,seres....si altii care i-am uitat pe moment...o sa aiba parte de procese corecte odata cu eliminarea monicai macovei.... URAAAAAAAA!!!!! sa nu uit...daca azi suntem in uniune se datoreaza ,pe linga efortul comun al celorlalti,lui blaga si macovei...aveam o mare problema pe JAI.... deci comparatia blaga -fenechiu,pardon david e penala.... This post has been edited by FireChief: 4 Apr 2007, 16:40 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(daciafan @ 4 Apr 2007, 14:52) Eu NU vreau ANTICIPATE. Fiindca anticipatele sunt "o laie", ca sa citez pe cineva de pe forum. ![]() Niciun partid nu sare de 25 %. Deci iar se creaza o stare asemanatoare. O solutie ar fi schimbarea Constitutiei....dar deja am pretentii prea mari.... Cu fosilele alea din Parlament, numai asta n-o sa se intample. Ce dracu, ei au votat cu 300 voturi pentru si 20 impotriva. Oare de ce ? Pai daca nu votau Guvernul acesta, se trezeau cu anticipatele pe cap. Asta ar fi insemnat ca PSD sa nu mai aiba 40 si ceva % in Parlament... Ar fi aparut si PNG, deja probleme mari... Sigur ca multi dintre ei ramaneau pe bara.... Asa ca au votat "raul" mai putin rau, cum zicea si Geoana. Decat sa ramana fara salariul ala de 1000 si ceva de euro, sau cat naiba au.... Asta mai dureaza pana la toamna, cand Geoana sigur o sa zboare de la sefia PSD. This post has been edited by andu911: 4 Apr 2007, 20:07 |
--------------------
-
-
-
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(FireChief @ 4 Apr 2007, 16:31) [...]patriciu,voiculescu,copos,nastase,dan ioan popescu,seres....si altii care i-am uitat pe moment...o sa aiba parte de procese corecte odata cu eliminarea monicai macovei.... URAAAAAAAA!!!!! [...] Chiar? Si ii baga la bulau inapoi pe "Camataru"?care, sa ne fie iertat, au iesit basmale curate pe mandatul monicutei. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
daciafan |
![]()
|
ce parere au sustinatorii presedintelui de schizo imbecilo discursul de ieri
personal am vazut un base care semana cu un rozator in labirint |
--------------------
/
/
/
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daciafan cu parere de rau, tind sa cred ca tu intelegi un eveniment la fel de bine ca si catelul meu.
Din tot discursul ala, asta e concluzia ta? Acum inteleg de ce PSD-ul a avut mereu majoritate in provincie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
daciafan |
![]()
|
|
--------------------
/
/
/
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:51 |