pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Stavreschi @ 5 Apr 2007, 12:40) Eu nu neg că în ceea ce spune, nu are dreptate în mare parte, dar obstinația lui în a distruge mișcarea liberală din România cu orice preț, m Citesc si ma crucesc, miscarea liberala, ce miscare liberala ati vazut voi in Romania, ori sunteti creduli ori va uitati numai la antena 1, miscarea liberala in romania este Patriciu fratilor, el dicteaza tot guvernul, Tariceanul este "catelusul" care executa ordinele. Voi ati auitat ca Tariceanu a fost pe statele de plata a lui Patriciu? Liberalii aveau un ministru bun, si ce i-au facut? cine l-a dat afara? Basescu? Incet incet o sa se face curatenie in minunata noastra clasa politica formata in marea ei majoritate din SECURISTI & COMUNISTI. Deja Felix da cu subsemnatul, si cred ca o sa-l urmeze o mare parte din actualul Guvern. Trebuie sa vina si alegerile alea odata, oricat le-ar intarzia unii, tot o sa vina, sa vedeti atunci surprize, 75% din acualii parlamentari o sa-si caute serviciu in alta parte. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
In cea mai tare carte despre economie, Samuelson spunea ca daca invet un papagal sa spuna cerere si oferta, nu inseamna ca l-ai invatat economie. La fel si in situatia de fata: toata lumea crede ca daca striga sus si tare (sau chiar organizeaza) alegeri anticipate, se rezolva toate problemele din Romania.
![]() ![]() ![]() QUOTE(FireChief @ 6 Apr 2007, 04:10) cred ca gresesti teribil...acum base e izolat de clasa politica....dar nu e izolat de popor.... desi psd,pnl,prm,pc fug de alegeri la un moment dat ele tot vor veni....si se va vota cu patima necesara platii tuturor datoriilor...amanarea alegerilor europene a fost jenanta...era un test al adevarului si au fugit de el.... base va invinge pentru ca a invins intotdeauna ,daca ati uitat.....si daca va mai aduceti aminte cum a invins mereu???? avind poporul alaturi....de fiecare data... va veni o zi cind clasa politica va deconta.... ![]() ![]() ![]() Nu te-a contactat Bas-escu pana acum, sa te integreze in echipa lui pentru alegeri. Taaaare bun pari pentru sarcina respectiva... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
alegerile nu rezolva mare lucru...de ce? pentru ca base ramane...
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pana acum au mai fost doi si degeaba, chiar s-a trait mai rau.
Tu chiar crezi ca daca vine Geoana sau oricare altu, se schimba viata ta sau a mea ? Asta vrem noi sa credem, ca vine un fat frumos pe un cal alb si se aseaza pe tron la cotroceni si de acolo o sa faca treaba buna, iar noi, dupa un an dupa ce l-am votat, o sa avem numai porsche. Sa va spun de ce o sa il votez pe Basescu ? Din doua motive pt care l-as vota si pe Jiji, numai ca Jiji e prea turbat. Si anume.... Voiculescu. Asta e una dintre marile jigodii ale comunismului, pe care eu n-o suport. Al doilea motiv ar fi Parlamentul, care, e plin de paraziti fosti comunisti si trebuie schimbat. Presedintele care reuseste sa scape de aceste 2 elemente, va fi cel mai tare presedinte, dupa parerea mea. Numai ca nu mi-l imaginez pe Geoana facand asa ceva, ce dracu...sa fim seriosi... |
--------------------
-
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(sandman_ @ 5 Apr 2007, 14:59) da, andu911, doar ca acele tari nu sunt republici parlamentare. Aceasta este mica diferenta intre ele si Romania. Ai idee ce atributii si puteri ar trebui sa aiba presedintele in Romania? Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuult mai putine decat isi asuma marinarul... Basescu se comporta ca un dictator: 1. Nastase n-a creat instabilitate politica semanand zânzanie intre institutiile statului, intre partidele aliantei la care face el referire cu atata ardoare cand are chef (cand nu, alianta e de kko), si chiar intre ministere; 2. De fiecare data cand spune/face prostii si ia cate o palma de la opozitie sau de la CPT, face ce a facut orice dictator de la 1800 incoace: se intoarce la popor prin referedumuri si vrajeli demne de romane renascentiste: "eu sunt alesul vostru", "eu sunt presedintele tuturor romanilor", etc... LE: ady77, tare aia cu uitatul ![]() 1. ce alianta conducea nastase? ![]() 2. Chestia asta cu dictatoriatul e noua vrajeala pnl-isto-pesedista. Numai prin faptul ca se pune problema suspendarii si demiterii lui , anuleaza aceasta aberatie. Plus faptul ca inca avem parlament (ca institutie ,nu ca oameni) sau guvern arata ca nu poate fi vorba de asa ceva. Cat despre atitudinea lui base imi place, ca nu vrea sa devina ca si constantinescu.. invins de sistem, nu lasa hiena sa-l manance fara sa puna mana pe arma. E dreptul lui sa se foloseasca de orice prerogative legale pentru a da peste nas acestei pesedeilor mai ales. Zicea aici cineva ca base scufunda pnl-ul. Dragii mei, cum draq scufunda base pnl-ul, cand singur pnl-ul va avea soarta pntcd-ului, prin decizia de a se alia cu psdeii? adica tu ca partid care la alegeri ai castigat alegerile scuipand pesedeul si felul lor corupt de a fi, vii peste cativa ani sa dai mana cu ei si sa pupi acolo unde ai scuipat. ca sa nu zic de guvenul de marionete patriciene din guvern sau de apropiatii lui fenechiu (cei din iasi stiu ce om e asta) din acelasi guvern Pacat de pnl, la un moment dat va fi scufundat atat de greselile liderilor cat si de pesedeul "prieten", cand vor considera pesedeii ca e momentul oportun |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 3 Apr 2007, 14:24) problema ce ca nu ne-am dus niciodata. In afara de '92 (cand nu stiam ce alegem) nu am avut niciodata o prezenta serioasa la urne. Intotdeauna aproz 50-55%. Ar fi multi oameni valorosi in echipa (Cioroianu, Melescanu, David, Motreanu, Norica Nicolai, etc...) si nu conteaza asa de mult ministrii. Conteaza mai mult cabinetul fiecarui ministru, din care fac parte multi dintre oamenii valorosi la care se face referire mai sus. Atata timp cat se tin de treaba, totul va fi bine. Iar daca nu se tin de treaba, nu vor avea sprijinul parlamentului. Eu cred ca lucrurile se leaga si va iesi ceva bun din asta. Oricum, anticipatele sunt o prostie debitata doar de Traian Basescu si Emil "Poc". gluma secolului. unde ai vazut tu un parlament in care pesedeii au ceva de spus in care sa dea jos un ministru doar pentru ca nu se tine de treaba?Si care treaba? in folosul cetateanului sau in folosul grupurilor de interese?ca daca e a doua, ai si tu dreptate, daca nu face drepti in fata lor, normal ca il dau cu un sut in fund afara din guvern This post has been edited by aphophis: 8 Apr 2007, 08:51 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
imi place ca esti foarte coerent in gandire si exprimare, motiv pentru care ai nevoie de 2 posturi in care sa exprimi aceeasi idee
![]() QUOTE(andu911 @ 8 Apr 2007, 04:38) ... Sa va spun de ce o sa il votez pe Basescu ? Din doua motive pt care l-as vota si pe Jiji, numai ca Jiji e prea turbat. Si anume.... Voiculescu. Asta e una dintre marile jigodii ale comunismului, pe care eu n-o suport. Al doilea motiv ar fi Parlamentul, care, e plin de paraziti fosti comunisti si trebuie schimbat. ... Daca vrei sa schimbi Parlamentul, nu trebuie sa-l votezi pe Basescu, ci doar sa votezi alt parlament. N-are treaba una cu alta, asa cum ai fost tu obisnuit pana acum, si ai votat o ompleta de idei politice, partide, persoane din partide, doctrine si propuneri de reforme. Parlametul e una, presedintele e alta si fiecare ar trebui sa-si vada de treaba lui, sa fie alese (alesi) independent, asa cum se va face din 2008 incolo. Eu prefer sa am in parlament comunisti putin capabili decat non-comunisti complet incapabili si usor manipulabili de catre comunistii care nu mai sunt in parlament... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai si crezi ca daca maine se fac alegeri, as putea sa schimb ceva ? Da, nu o sa mai aiba PSD 40 % in Parlament, cat are acum. Dar asta nu inseamna ca scade numarul comunistilor. Comunisti sunt si la PNL, PD, PC, etc... In toate partidele sunt. Asa ca orice forumula ar iesi, nu cred ca numarul comunistilor scade.
|
--------------------
-
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE Parlametul e una, presedintele e alta si fiecare ar trebui sa-si vada de treaba lui, sa fie alese (alesi) independent, asa cum se va face din 2008 incolo. si tu zici ca parlamentul isi vede de treaba? ![]() This post has been edited by aphophis: 8 Apr 2007, 18:39 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
sandman_ |
![]()
|
Acum vrei sa ajungem la o discutie inteligenta de genul "Basescu a inceput primul"???
Da-mi exemple de imixtiuni ale Parlamentului in activitatea Institutiei Prezidentiale inainte de 01.01.07. QUOTE(andu911 @ 8 Apr 2007, 13:10) Pai si crezi ca daca maine se fac alegeri, as putea sa schimb ceva ? Da, nu o sa mai aiba PSD 40 % in Parlament, cat are acum. Dar asta nu inseamna ca scade numarul comunistilor. Comunisti sunt si la PNL, PD, PC, etc... In toate partidele sunt. Asa ca orice forumula ar iesi, nu cred ca numarul comunistilor scade. Bravos. Prima chestie realista spusa de tine pe acest topic... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
andu911 |
![]()
|
crede-ma ca sunt la fel de realist si cand spun ca nu l-as suspenda pe Basescu pentru a fi Vacaroiu interimar, dupa care eventual Geoana. Oricum astia nu o sa il suspende. Fiindca n-au de ce.
S-ar ajunge la alegeri si daca nu ar iesi Basescu, ar iesi Becali. Geoana in niciun caz. E departe rau in sondaje. Asa ca sunt nevoiti sa il accepte pe Basescu, pana vor avea un om. Numai asta nu vrea Voiculescu....sa-l suspende pe Basescu si sa ajunga Becali presedinte ![]() This post has been edited by andu911: 8 Apr 2007, 19:06 |
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc pentru aprecieri domnul sandman....pentru linistea dumneavoastra desi preferati in parlament comunisti mai mult sau mai putin capabili....va spun ca nu sunt inscris in nici un partid,nu am participat niciodata la nicio campanie electorala.....si daca am spus ceva a fost pentru ca acesta a fost punctul meu de vedere ,si pentru ca despre asta discutam...
"apreciez" ....aprecierile dumneavoastra la adresa colegilor care au o alta pozitie decit a dumneavoastra...gen coerenta in gindire,chestii realiste sau altele.... consider ca ar fi prietenesc si colegial sa ne referim strict la subiect si nu la calitatea persoanelor care gindesc altfel... asa cred eu ca e corect... Paste fericit! This post has been edited by FireChief: 8 Apr 2007, 20:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 8 Apr 2007, 18:55) Acum vrei sa ajungem la o discutie inteligenta de genul "Basescu a inceput primul"??? Da-mi exemple de imixtiuni ale Parlamentului in activitatea Institutiei Prezidentiale inainte de 01.01.07. Bravos. Prima chestie realista spusa de tine pe acest topic... ![]() am pomenit eu de asa ceva? ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
basescu a declarat public, ca se gandeste sa-si dea demisia...
numai ca in secunda 2 il si baga astia la inchisoare eu unul m-as duce sa-i duc niste biscuiti (asta asa ca sa vadeti ca imi iubesc si dusmanul) |
--------------------
/
/
/
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ei pe naiba demisie. Se vrea in centrul atentiei si iese si omu cu o declaratie soc. Cine crede una ca asta?
Apropo de biscuiti... Vezi ca ii place sa manance mult din aia cu KKo. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu se gandeste. Ci isi va da demisia, dar numai daca ii pune dracu pe astia sa il suspende. BIG difference. E un fel de santaj. Dar totusi e o mare diferenta....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Lasa-l ca ii place;circ a vrut,circ are.Unii s-au saturat.
Stiti vorba aia, politica de la noi e un spectacol de circ,iar noi platim bilete mult prea scumpe...Dar probabil ne place(multora). La urma urmei,treaba merge inainte.Si ce a facut Basescu?L-a pus pe Tariceanu prim-ministru ptr ca sa aiba cu cine se lupta.Foarte mare realizare!Foarte tare! Altceva ce a mai facut?In fond ce face un presedinte?Ce realizeaza Basescu in particular?In afara de scandaluri si "fabricari" de dosare politice si intalniri cu nu stiu care omolog?!? Chiar are importanta ca un partid sau altul este prezent/nu este prezent la guvernare?Toti sunt o apa si un pamant,nu fac absolut nimic decat isi urmaresc propriile interese/afaceri(vezi taxa de inmatriculare).Si mai sunt si platiti din greu pentru asta. De aia eu cred ca topicul asta,de exemplu,n-are nici un rost. La urma urmei care e problema daca il suspenda parlamentul?Sa-si dea demisia!Cred ca ar fi cea mai buna decizie pe care ar putea s-o ia vreodata!Sa mearga sanatos si sa ne lase in pace,ca exista anumite limite in orice,iar in cazul de fata,acele limite au fost de mult depasite!! This post has been edited by a4tech01: 13 Apr 2007, 21:37 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
cand unii gandesc asa, nu are rost sa te intrebi, sau sa te miri ca tara se duce la vale...
lasa-ti copii, ca o sa aveti timp sa il plangeti pe basescu, cand va veni jiji la presedintie. sa vedeti atunci circ, nu acum... in fine... ma surprind unii oameni, acei cetateni care musca din momeala unor parti ale mass mediei...mmmm.... sa zicem cam asa.... se pune problema intervenirii lui basescu in unele probleme, denumita imixtiune, sau cam asa ceva... bineinteles, ce zic astia, huuuooo basescu, huoooo , ce se baga el acolo, huuuooo, nu e de competenta lui... bun, o inghit pe asta... dar sa zicem si cam asa, tot ei incep sa zica ca base nu a facut nimic, ca de cand e el nu se vede nici o schimbare, si tot asa, cu criticile... in fine... partea mai proasta e ca, din ce in ce mai multi romani iau teapa asta, pacat... pacat de sansa noastra... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Unii se imbata cu apa chioara...
Cu Basescu,fara Basescu,tot la vale ne ducem. Ai putea sa detaliezi despre ce "sansa" vorbesti?Cine are "sanse" in afara de grupurile lor de interese? Pe bune acum,ce a facut Basescu?Voi nu vedeti ca pe el il doare in bascheti de altceva in afara de popularitatea lui artificiala?Si-ar da demisia doar ca sa pozeze in victima si sa-l mai aleaga prostii inca o data.Ca doar daca se schimba puterea e vai de el... Ia gandeste-te mai bine.Nu cumva el ne da noua teapa?Mie nu-mi mai inspira deloc incredere,numai cand il aud imi creeaza un fel de repulsie... Si care-i diferenta dintre el si Becali?Amandoi sunt niste scandalagii prin definitie, scandaluri facute ca sa le creasca popularitatea...Macar Becali mai si ajuta lumea,ca o face tot pentru imagine,asta e alta treaba,dar basescu ce face? N-ati vazut, de Pasti,la Sibiu "mai lasati-ma in pace,ca sunt in vacanta...". Da-o dreaq frate...Esti presedinte,da' te doare undeva de popor.Mai,dar macar de fata...Nici Iliescu sau Constantinescu nu facea asa... This post has been edited by a4tech01: 14 Apr 2007, 12:37 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Jiji presedinte
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
a4tech01 |
![]()
|
La Steaua,nu? |
--------------------
nu am
**
**
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
..poti sa spui ca Romania e o
![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 14 Apr 2007, 13:17) Unii se imbata cu apa chioara... Cu Basescu,fara Basescu,tot la vale ne ducem. Ai putea sa detaliezi despre ce "sansa" vorbesti?Cine are "sanse" in afara de grupurile lor de interese? Pe bune acum,ce a facut Basescu?Voi nu vedeti ca pe el il doare in bascheti de altceva in afara de popularitatea lui artificiala?Si-ar da demisia doar ca sa pozeze in victima si sa-l mai aleaga prostii inca o data.Ca doar daca se schimba puterea e vai de el... Ia gandeste-te mai bine.Nu cumva el ne da noua teapa?Mie nu-mi mai inspira deloc incredere,numai cand il aud imi creeaza un fel de repulsie... Si care-i diferenta dintre el si Becali?Amandoi sunt niste scandalagii prin definitie, scandaluri facute ca sa le creasca popularitatea...Macar Becali mai si ajuta lumea,ca o face tot pentru imagine,asta e alta treaba,dar basescu ce face? N-ati vazut, de Pasti,la Sibiu "mai lasati-ma in pace,ca sunt in vacanta...". Da-o dreaq frate...Esti presedinte,da' te doare undeva de popor.Mai,dar macar de fata...Nici Iliescu sau Constantinescu nu facea asa... nu sunt medium ca sa stiu ce va fi in viitor, dar spun doar atat, va fi greu fara basescu sus... va fi ca pe vremea psd-ului, se fura in nestire, dar nu era nimeni care sa comenteze, dehh, la cotroceni se vroia normalitate... vezi tu, de aia, matusa de 93 de ani a lu nastase, care a murit intr-o garsoniera, ia lasat acestuia 1mil de parai mostenire, vezi tu, pe noi ne doare ca base vrea liniste de pasti, ca e si el om, dar nu vedem altceva, nu vedem cum altii fura... si am mai zis, mai uitati-va si la alte programe... mai bine pe desene animate sau discovery decat pe antene, sau alte posturi.... eu nu pot sa am incredere in oameni care semneaza stergerea unor datorii de miliarde de lei, pentru niste societati devalizate de clientela politica, mi-e sila... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Lasa-i pe Nastase si PSD...ca asa si Basescu are un dosar pe nume "flota",pe care bineinteles "baietii rai" il vor scoate rapid de la tescherea cand nu va mai fi presedinte.
Si apropo de Nastase care a furat,nu uita ca prim-ministru este domnul Patriceanu cu celebrele biletele si cu anturajul sau din care face parte domnul Dinu Paturiciu!!Care a introdus si tine cu dintii de celebra taxa pentru a-si facilita afacerile,desi UE ne da in cap cu ea!!Asta nu e furt din buzunarele romanilor? Nu Basescu cand l-a instalat pe Tariceanu premier?Pai nu a facut o greseala?Pana la urma "solutia" a fost imorala tare. This post has been edited by a4tech01: 14 Apr 2007, 19:50 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
nu se poate fara politica macar aici ? pro sau contra basescu ce conteaza, ca tot la fel va fi. toata ziua la tv vezi politica, la radio politica ... propun topicul spre inchidere ca sa mai respiram si noi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Fii serios. romanu care nu se pricepe la politica si la fotbal (moaaama ce goanga a tras Steaua, urmeaza Rapidu pe aceeasi linie) nu e roman
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
FireChief |
![]()
|
QUOTE(a4tech01 @ 14 Apr 2007, 20:24) Lasa-i pe Nastase si PSD...ca asa si Basescu are un dosar pe nume "flota",pe care bineinteles "baietii rai" il vor scoate rapid de la tescherea cand nu va mai fi presedinte. daca era cu ceva vinovat il minca pesedeul de la primarie ca sa nu mai vorbim in campania pentru prezidentiale... asa ca ...stai calm,nici nu stiu de ce te agiti ...ca oricum topicul asta dupa cum ai spus nu are sens ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Dar eu n-am zis ca ar fi vinovat,ci doar invinuit penal.Insa toti cei care "l-au deranjat" s-au "pricopsit" rand pe rand cu dosare penale?Sa fie simpla coincidenta?
This post has been edited by a4tech01: 15 Apr 2007, 13:04 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:34 |