DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 53 54 55 56 57 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

sandman_
post 27 Apr 2007, 14:08
Post #1621

software engineer

Group: Members
From: Viena, Austria

QUOTE(andu911 @ 27 Apr 2007, 12:32)

sunt curios cand au fost ultima data Tom Gallagher si Gerard Delaloye in Romania (daca o fi fost vreodata...).

TMihai: iti admir convingerea si premonitiile (ma refer la acel "Da" sec), dar da-mi voie sa ma indoiesc...

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
os
post 27 Apr 2007, 14:09
Post #1622

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Am spus "cu exceptia primelor mandate ale lui Iliescu" - e vorba de imediat dupa Revolutie plus cel de dupa. mai departe nu.

Acum ca stim despre ce vorbim, sa-ti explic de ce: pentru ca in timpul acestor prime mandate rolul presedintelui nu era bine definit. Iliescu avea influenta majora asupra executacilior din (finante) si din Parlament (sa ne amintim de "masina de votat"). Spre exemplu valul de pensionari de dupa Revolutie.

Pe masura ce rolurile s-au cristalizat, influenta presedintelui a devenit mai incerta, culminind cu situatia actuala.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
CGB
post 27 Apr 2007, 14:11
Post #1623

CGB

From: behind

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
TMihai
post 27 Apr 2007, 14:23
Post #1624

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(sandman_ @ 27 Apr 2007, 14:08)
sunt curios cand au fost ultima data Tom Gallagher si Gerard Delaloye in Romania (daca o fi fost vreodata...).

Din cate stiu eu, articolele scrise de Gallagher cel putin, fac parte din categoria Opinii. Trebuiesc tratate ca atare iar din punctul meu de vedere mananca mai putin rahat de cat unii dintre marii nostri analisti autohtoni. Apoi daca tu din Austria poti lua pulsul evenimentelor de aici, sunt sigur ca si ei sunt capabili. Plus ca cei care ne monitorizeaza si ne dau suturi in cur, nu stau in Romania si nu dau prea des pe aici. Sincer nici nu-i condamn.

TMihai: iti admir convingerea si premonitiile (ma refer la acel "Da" sec), dar da-mi voie sa ma indoiesc...

E dreptul tau. Varsta inca imi permite sa fiu naiv.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
andu911
post 27 Apr 2007, 14:29
Post #1625

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Ati auzit vreodata un ziar care sa spuna ca Iliescu a facut ceva bun pentru Romania ?
Ati auzit vreodata un om politic strain, care sa spuna ca Iliescu a facut ceva bun pentru Romania ?
Despre Basescu ati auzit.

Eu oricum m-am plictisit sa mai incerc sa schimb opinii. Nu pentru ca a mea ar fi aia buna. Dar macar e logica.

Au facut motiune Anti-Macovei. Ce-aveau cu femeia aia ? Ce rau a facut Macovei ? Toti comisarii europeni au laudat-o si au spus ca ea a ajutat la intrarea Romaniei in UE.
Dar nu, ei au vrut sa scape de ea.
Dupa care au fost amenintati de UE cu activarea clauzei de salvgardare. Au renuntat la motiune. Dar au schimbat tot Guvernul.

Si-a ramas unul singur...Basescu. L-au suspendat si pe-asta.

Ei au o problema cu oricine e impotriva coruptiei. Nu numai cu Basescu.

Motive...Motive exista pentru a demite pe oricine. Pe Tariceanu de ce nu l-au demis cand a sters datorii de 8 miliarde de euro ? Ala chiar a facut rau tarii.

Stiti ce motive au avut in motiunea anti-Macovei ? Ca inca functioneaza greu justitia. Pai ma idiotilor de parlamentari, care vreti sa pareti idioti si sa tampiti populatia, femeia aia a reformat justita ca sa nu mai fie asa multi corupti in tara asta. Nu ca sa nu mai fie cozi la tribunal. Numai ca Macovei vroia sa ii loveasca si pe parlamentari.

Iar acum, la Justitie il avem pe Chiuariu, care nici nu stie pe ce lume traieste si a trimis in Parlament legea ANI, care n-are nicio legatura cu adevarata lege ANI, facuta de Macovei. Ce a facut Chiuariu e o abureala totala.

Si-acum apare Voiculescu comunistu, pe Antena 1,2,3,4,5,6... si zice "Noi vrem sa votam legea ANI". Pai normal ca vrea s-o voteze acum, dupa ce e o varza.

Am zis si repet, cine nu vede lucrurile astea, nu vrea sa le vada.

This post has been edited by andu911: 27 Apr 2007, 14:33

--------------------
- - -
+
paulp
post 27 Apr 2007, 14:32
Post #1626

Bagator de seama!

From: Iasi

QUOTE(a4tech01 @ 27 Apr 2007, 13:02)
Pensionarii mor de foame,n-au bani de medicamente si tu faci misto de ei.
In opinia ta probabil ar trebui sa-i intrebe la intrarea in sectia de vot:"votezi cu basescu?" iar daca nu sa nu le dea voie sa voteze,ca sunt prosti.Sincer o prostie mai mare chiar nu am vazut.Se vede ca ai fost/esti membru PD.
Cand au facut pensionarii miting ,au iesit in strada,porcul de Basescu de ce nu s-a dus sa opreasca circulatia ca sa ii asculte?????A?Ca nu e treaba lui?Dar care *cenzurat* e treaba lui?sa isi bata joc de noi??sa iasa in multime numai atunci cand il sustine multimea?
Hai ca m-ai facut sa merg la vot si sa dau un NU hotarat pentru Basescu!Daca asa gandesc cei care il sustin ,citez "pensionaru' curului",votez CONTRA Basescu!

Auzi frate!Nu mai sunt oameni in tara asta buni de presedinte decat un prostanac,un cioban si un marinar ipocrit si nesimtit!Vai de capul nostru daca am ajuns sa depindem de LICHELELE astea!Huooooooo Basescu!Cei care au muncit o viata sunt prosti si sunt,citez "ai curului",ca nu sustin o panarama de politruc manipulator de 2 bani!
*

Bai nene, cum zice aia de la Divertis, eu scriu una si tu intelegi alta. Am zis de pensionaru ALA, daca nu te-ai uitat la emisiune, taci, ca vorbesti pe linga. Ala o tinea sus si tare ca de asta e Basescu vinovat ca nu le-a marit pensiile. ATIT. Nu-l interesa de Constitutie, de lege, de nimic. Sa-i mareasca lui pensia si sa vina Tiriac presedinte.
Si ai mei sint pensionari si o duc greu, dar nu il injura pe Basescu. Il injura pe Iliescu ca a dat voie sa fure pe rupte din tara asta cind inca putea sa struneasca un prim ministru, il injura pe Tariceanu, injura parlamentarii, si stii de ce, pentru ca au si altceva decit graunte in cap, si stiu ca nu presedintele face legi in tara asta, ca nu mai sintem pe timpul lu Ceasca ca ce zice presedintele sa se faca a doua zi.
Asta nu pricep multi, ca s-a dus comunismu, si nu mai e nici un Tatuca sa le dea la toti un loc de munca si o casa.

Mergeti la vot si votati ce vreti, ma duc sa-mi fac actele de Canada.

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
2dor
post 27 Apr 2007, 14:41
Post #1627

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Ca bine ai spus Paul. Din pacate oricat ar fi de grea viata in afara tarii cateodata asa mi se face scarba de tara asta care e frumoasa si toti isi bat joc de ea.

Pana la urma cred ca e adevarat ce se spune: SUNTEM BLESTEMATI CA L-AM OMORAT PE CEAUSESCU! Si trist e ca l-au omorat ai lui adica Iliescu si sleahta de comunisti. Cu toate astea poporul sufera.

This post has been edited by 2dor: 27 Apr 2007, 14:46

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
andu911
post 27 Apr 2007, 14:47
Post #1628

Membru autentic

Pai si ce ? L-am omorat eu sau tu ? Voiculescu din ce bani isi mai facea Antene, daca nu murea Ceausescu...
Nu esti deloc recunoscator.

Nu-l mai vedeai tu pe Cristoiu facand analize seara de seara. Sau pe mustaciosu ala care despica firu'n patru.

This post has been edited by andu911: 27 Apr 2007, 14:49

--------------------
- - -
+
mariuscond
post 27 Apr 2007, 14:54
Post #1629

Membru incomod

QUOTE(sandman_ @ 27 Apr 2007, 14:04)
A, deci daca n-ar fi vrut, n-ar fi folosit acest subiect extrem de nevralgicin scopuri populiste,nu?
*

Pai si ar trebui sa taca? Tocmai asta vor cei 322. Dom'le daca cei 322 ar fi facut treaba (si sa fim seriosi... ca nu i-a incurcat nimeni) nici nu m-as fi uitat la Basescu, dar atit timp cit parlamentarii se ascund dupa partide, sint votati pe liste si pe deasupra viata mea nu se transforma in bine datorita lor, nu pot sa-i incurajez prin votul meu. Ca sa fie si mai clar: nu il voi vota pe Basescu pentru ca il vreau pe el, ci pentru ca nu-i mai vreau pe ceilalti (parlamentarii). E trist ce spun, dar asta e realitatea. Sint convins ca un Presedinte poate fi schimbat/invins mult mai usor de catre electorat, decit o adunatura de mojici care sint votati pe liste si fac tot ce le zice sefu' de partid. Pe Base daca nu-l mai vreau nu-l mai votez, dar pe Cozminca nu-l mai vreau si atunci ce fac, nu-l mai votez nici pe Ponta de ex. (ca asa-i "pe liste"). Sistemul mi se pare idiot si singurul care striga ca sistemul nu e bun e Basescu. PSD si mai nou cu PNL (ceilalti nici nu conteaza ca valoare politica) au facut acest sistem, l-au intretinut (aici sint partasi si marineii presedintelui) si de aia legea e lege numai pentru unii, se interpreteaza pina si constitutia si ce vor ei... Faptul ca Parlamentul sare la beregata presedintelui "e bine" ca altfel "si-o ia in cap", dar pe parlamentari cind ii acuza cineva, ce fac ne sfideaza ca de fapt acolo nu are nimeni raspundere, "toti o dau dupa cireș". Si cind Base striga ca nu functioneaza institutiile, nepoata lu' Norica (filmata de toate televiziunile) vota in Parlament, iar nea Nicu Vacaroiu, Melescanu, etc. i-au tinut partea si nu s-a intimplat nimic, ba mai mult tanti Norica mai vine si pe la televiziuni sa ne explice democratia - uite asta zic eu ca e sfidare.

--------------------
dacia Logan dizăl - B52
+
os
post 27 Apr 2007, 14:58
Post #1630

@mariuscond: care e treaba cu nepoata lu' Norica ?? (eu se pare ca am deschis TV mai tirziu). Mai spune-ne o data.

--------------------
. . .
+
mariuscond
post 27 Apr 2007, 15:12
Post #1631

Membru incomod

QUOTE(os @ 27 Apr 2007, 14:58)
@mariuscond: care e treaba cu nepoata lu' Norica ?? (eu se pare ca am deschis TV mai tirziu). Mai spune-ne o data.
*

Pai nepoata-sa nu e "parlamentara" da' o adusese Norica in Parlament si vota in locul nu stiu cui. Televiziunile "ca hienele" au pus camerele pe ea si au prins-o... Oare ce ar fi patit daca un muritor de rind facea treaba asta? Deci nesimtirea e maxima. Aaa si nepoata-sa s-a ascuns in biroul nu stiu cui, iar televiziunile au stat la usa ca sa-i ia un interviu cind iese din birou si ... surpriza... nepoata se "evaporase" pe unul din geamurile biroului respectiv, apoi pe o terasa si dusa a fost... Asta se intimpla prin "Parlament".
Ce ma bucura "pierzind timpul" pe aici e ca vad ca va pasa de ce se intimpla in politica, asta dincolo de convingerile politice ale fiecaruia. Si sint sigur ca veti veni la referendum unde daca esti cu Base, tre' sa "zici" [NU]. wacko.gif

--------------------
dacia Logan dizăl - B52
+
os
post 27 Apr 2007, 15:20
Post #1632

HAAA????? Ce televiziune, domle...

Si Madam asta MAI E IN PARLAMENT? Si nepoata-sa asta, NU E-N PUSCARIE????

Asta im iaminteste de un PDSR-ist pe vremuri, care povestea cu incintare cum furau colegii lui de partid (o fi furat si el, nu stiu) din vestitele ajutoare venite - atentie! __la un orfelinat__. Repet: povestea CU INCINTARE.

--------------------
. . .
+
mariuscond
post 27 Apr 2007, 15:23
Post #1633

Membru incomod

Madam e in Parlament (e "tare" prin PNL) si vroia sa fie ministrul justitiei!!! asta de cind i-au fugarit pe PD-isti. Nepoata-sa e bine merci... n'avea tu nici o grija...

--------------------
dacia Logan dizăl - B52
+
andu911
post 27 Apr 2007, 15:27
Post #1634

Membru autentic

Eu vad acest referendum mai mult ca un test asupra poporului. Din diverse motive...unii au habar, unii nu, unii au interese, altii nu, unii vor gresi si vor vota NU in loc de DA, sau invers....

Ceva de genul....cat de influentabil este poporul si cat de usor cade in capcana ?

--------------------
- - -
+
os
post 27 Apr 2007, 15:27
Post #1635

Uite - SI de aia trebuiesc scuipati in ochi. Ar merita la propriu, dar din pacate nu putem decit la figurat - prin vot.

--------------------
. . .
+
mariuscond
post 27 Apr 2007, 15:28
Post #1636

Membru incomod

Iete asta e tanti Norica. Na! s-o stie toata lumea...[attachmentid=52074]

--------------------
dacia Logan dizăl - B52
+
geo76com
post 27 Apr 2007, 15:46
Post #1637

Membru incepator

Super stire pe Hotnews

"BEM la circ
Circul de Stat - sediul Biroului Electoral Bucuresti pentru referendum

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM), infiintat pentru referendumul privind demiterea presedintelui Basescu va avea sediul la Circul de Stat.[SIZE=7] Prefectul Capitalei, Mioara Mantale, a explicat pentru NewsIn ca aceasta este solutia pe care a gasit-o primaria si ca in acest sediu vor fi stranse toate buletinele de vot din cele cele 1.200 de sectii de votare din Bucuresti....."

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
FireChief
post 27 Apr 2007, 15:52
Post #1638

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

“Romania: moartea reformei” este titlul articolului publicat de reputatul istoric britanic Tom Gallagher in publicatia online Open Democracy. Gallagher, autor al mai multor lucrari despre Romania postcomunista, face o radiografie incisiva a situatiei de la Bucuresti.

Tom Gallagher, seful catedrei pentru Conflicte Etnice si Pace a Universitatii Bradford din Marea Britanie, afirma in materialul sau ca “razbunarea cartelurilor sprijinite de partidele de la Bucuresti evidentiaza esecul politicii Uniunii Europene” si ca actuala criza politica din Romania ar putea destabiliza Uniunea insasi.

Gallagher reproseaza Guvernului de la Bucuresti ca “a luat o pauza de la reforma”. Un alt repros este adus de Gallagher chiar oficialilor europeni, care ar fi trebuit sa vada semnele de avertisment privind deteriorarea stuatiei din Romania inca de la ceremoniile de Anul Nou dedicate aderarii la Uniunea Europeana. Istoricul britanic il critica aspru pe compatriotul sau din Parlamentul European, Graham Watson, care nu numai ca a sprijinit intrarea conservatorilor lui Dan Voiculescu in grupul parlamentar liberal, in ciuda acuzatiilor de coruptie care planau asupra unora dintre ei, dar a si afirmat ca suspendarea lui Basescu este justificata.

Gallagher, care mai acuza Bruxelles-ul ca s-a lasat manipulat cu naivitate de politicienii de la Bucuresti, se intreaba daca UE “se va trezi si va recunoaste ca eforturile de exportare a valorilor si metodelor de guvernare europene au dat gres in Romania”. O entitate postmoderna naiva precum Uniunea Europeana, afirma Gallagher, nu poate face fata cartelurilor lipsite de scrupule de la Bucuresti: “Fara un efort de reevaluare rapid si profund, aceste forte pradatoare - cu numai un presedinte izolat care sa li se opuna - pot ameninta chiar stabilitatea Uniunii”.

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
adip
post 27 Apr 2007, 15:52
Post #1639

Banned

From: Melbourne, Victoria

In orice caz, indiferent daca sunteti pro sau anti basescu, mergeti la vot.
Cine nu voteaza -> ciocu' mic dup-aia. Eu voi merge. Si voi vota pentru suspendarea lui basescu smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
paulp
post 27 Apr 2007, 15:54
Post #1640

Bagator de seama!

E optiunea fiecaruia sa voteze NU sau da, important e sa aratam ca ne pasa, si nu pot sa isi bata joc de o tara intreaga wink.gif

This post has been edited by paulp: 27 Apr 2007, 15:54

--------------------
+
vijelie
post 27 Apr 2007, 15:55
Post #1641

membru violet

Ai dracu' strainii astia... Cand ei isi inaltau palate, noi ne bateam cu turcii. Acum, cand ei ne baga in seama si turcii s-au facut baieti salon, noi, din obisnuinta, ne batem unii cu altii.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Ciumpalac
post 27 Apr 2007, 18:09
Post #1642

membru in devenire

"tara care este" plina de ana-listi..
O singura observatie, ar fi fost mai corect sa existe la statistica si a 4 a varianta..a celor care nu vor sa voteze nici pro nici contra, nu in sensul ca ar fi nehotarati , ci in ideea ca sunt hotarati sa nu voteze in nici un fel, votul nefiind relevant pt. ei - asa ca pt. mine de exemplu. gun3.gif

--------------------
Dacia Logan 1,6 Laureat
+
andu911
post 27 Apr 2007, 18:28
Post #1643

Membru autentic

*

Mai bine ca nu a fost de curand, sau niciodata, ca risca sa fie si el un fel de Cristoiu.

--------------------
- - -
+
FireChief
post 27 Apr 2007, 18:44
Post #1644

Traian Basescu este, intr-un anumit fel, un star, prin atitudinea sa, iubit de oameni si urit de politicieni, comenteaza The Economist, in editia electronica de joi, facind comentarii pe tema clasei politice din Romania.

Traian Basescu este intr-un anumit fel un star. El a identificat guvernarea deficitara si coruptia drept cele mai importante obstacole in calea aderarii tarii sale la UE si plin de energie a dat un impuls procesului de reforma a justitiei si serviciilor publice, scrie The Economist.

Strainilor le-a placut stilul fostului capitan de Marina: un amestec de umor rautacios si discurs direct. Romanii l-au placut de asemenea, desi popularitatea lui Basescu a scazut la 41 la suta de la 49 de procente in luna martie si 57 la suta in noiembrie 2006, precizeaza publicatia citata.

Insa majoritatea politicienilor romani il detesta pe Traian Basescu, apreciind ca acesta este un personaj conflictual, prefacut si - poate cel mai important - amenintator, adauga cotidianul.

Basescu a ales prost luptele in care s-a implicat. S-a certat cu Guvernul, refuzind cu indirjire sa accepte nomanalizarea lui Adrian Cioroianu in functia de ministru de Externe.

Parlamentarii au votat cu majoritate covirsitoare - 322 la 108 - pentru suspendarea sa, dar, in loc sa caute un compromis, Basescu tinde sa adopte un ton categoric. “Nu voi negocia”, a spus el, inaintea votului de saptamina trecuta. “Nu sunt interesat de confortul meu politic. Si nici nu voi inceta sa vorbesc”, a spus el.

Dar, indiferent de lipsurile lui Traian Basescu, adversarii sai par o varianta mai rea. Presedintele interimar este Nicolae Vacaroiu, care a asigurat conducerea Senatului. El s-a aflat in fruntea guvernului autoritar si ex-comunist care a condus prost tara in perioada 1992-1996.

Noul guvern minoritar, format de liberali si etnicii maghiari, este plin de tineri salahori din cadrul partidelor, dar intruchipeaza tot ceea ce a tras Romania inapoi, comenteaza The Economist.

Cei din afara sunt ingrijorati de situatia din cel de-al doilea stat ca marime din noile tari membre UE, conchide The Economist, care arata ca statutul de membru UE determina cresterea economica, dar capitalul politic se prabuseste rapid

This post has been edited by FireChief: 27 Apr 2007, 18:44

--------------------
+
CGB
post 27 Apr 2007, 18:55
Post #1645

CGB

mai sefule....tie ti-a promis baselu frun post pe la cotroceni. ca prea-l susti cu atata naduf.
ia zi tu cinstit. te face sef peste pompierii de la cotroceni? smile.gif

io ma raliez ideii lu' @ciumpalac. bagati nene si a 4 varianta. ca sa votam si noi, astia cu capu' pa umeri blush.gif

--------------------
FireChief
post 27 Apr 2007, 19:08
Post #1646

si ieri si azi am pus extrase si articole din presa internationala si reactii externe...am vrut sa arat celor care spuneau ca basescu e izolat pe scena europeana ....ca adevarul este altul,tonurile presei internationale sunt de apreciere,uneori chiar laudative la adresa lui basescu si critice sau extrem de critice la adresa constestatarilor lui....acei oameni care au aruncat romania in criza desi stiau clar ca presedintele basescu este apreciat si sustinut de o majoritate confortabila a electoratului roman....
sustinerea mea se bazeaza pe principiile mele de viata...corectitudine,cinste,respect,curaj,onestitate...un singur om se lupta cu un sistem.....dar acel om are in spate poporul roman...
cristib,e greu de inteles ca in viata unii oameni mai fac ceva si din convingere si nu numai din interes....eu in viata am obtinut totul prin munca mea si atit...parintii mei sunt simpli muncitori asa ca inchipuie-ti ca ...totul a fost doar munca....nu am treaba si nu voi avea treaba cu politica,dar asta nu ma impiedica sa imi spun parerea,convingerile,credintele....
traian basescu este un om normal,cu bune si rele,dar eu il percep ca un om bun,ca un om care vrea ceva pentru aceasta tara...il percep ca pe un om cu respect fata de oameni...
de aceea il sustin si il voi sustine....pentru ca omul asta e ultima stavila impotriva confiscarii romaniei de psdisti oligarhi extremisti nationalisti hoti si mafioti...

This post has been edited by FireChief: 27 Apr 2007, 19:09

--------------------
+
CGB
post 27 Apr 2007, 19:22
Post #1647

CGB

sa mor de nu esti mai bun ca traian boc...adica emil boc.
poate te remarca marinelu' smile.gif

--------------------
je_design
post 27 Apr 2007, 19:32
Post #1648

Membru autentic

FireChief, vad ca esti atotstiutor... te rog io mult de tot , zi-mi si mie unde e flota???? flota ROMANIEI...

--------------------
Logan Laureat plus 2006
+
paulp
post 27 Apr 2007, 19:40
Post #1649

Bagator de seama!

Skyspot, citi ani ai?
Si inca mai crezi povesti cu zine si feti frumosi?

Daca vrei sa-ti spun eu unde e flota, ca fost marinar, e acolo unde ii e locul, pe mare sau la fier vechi wink.gif
Macar, daca tot ii dati cu flota aveti idee despre ce vorbiti?
Ati auzi de Navrom, Romline, ANDJ, Dunarea maritima si altele...
Stiti macar ce inseamna?
Macar ati vazut de aproape un vapor de minim 25000 TDW?
Scuze multor marinari de aici, dar cind nu stii despre ce vorbesti ajungi sa crezi ca vapoarele sint un fel de yachturi pe care le vezi in portul turistic din Constanta, sau vaporasul de pe Herastrau.

Cei care tot il considerati raul absolut pe Basescu, spuneti-mi si mie in cine credeti cu adevarat, cine credeti ca e cel mai bun acum sa conduca tara asta de rahat?

--------------------
+
FireChief
post 27 Apr 2007, 19:46
Post #1650

dupa cum probabil stii ,basescu si-a dat demisia pentru a se pune la dispozitia organelor de ancheta,cind era ministru.......daca base avea o vina cit de mica fii convins ca era mincat de prietenii tai psd-isti care au inchis gura presei,care au transformat aceasta tara intr-un rai al coruptilor...asa cum prietenii tai acum incearca sa-i dea in cap ,incalcand orice reguli,daca basescu era vinovat,era mincat in campania pentru primarie cind l-a batut mar pe prostanacul de geoana sau in campania pentru presedentie cind l-a batut mar pe tata coruptilor,nepotul matusii tamara ,nastase...
si cum probabil vor minti din nou prietenii tai,asa cum o fac de regula,iti dau o veste proasta....nu va mai crede o mare parte a acestei tari,le-ati demonstrat cu virf si indesat de ce sunteti in stare...
un actual dusman al lui basescu,care il ataca violent a raspuns foarte clar,am fost avocat in dosar si basescu e nevinovat...o spune repet un dusman al lui...(pavelescu)
asa ca psdistilor dragi.....jos labele de pe tara asta!!!!

This post has been edited by FireChief: 27 Apr 2007, 19:48

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 01:17
Forum Renault