pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si mie...sunt satul de comunism si de comunisti!...si de oameni cu gindire si sechele si principii comuniste....despre asta e vorba....avem o tara ,ce facem cu ea?
acesti 322 de magnifici ne-au adus la marginea prapastiei...repet vine raportul de tare in iunie sa vedem cum explica domnul tariceanu inlocuirea a 3 ministri apreciati la ue macovei ,blaga ,flutur...cind probabil se va activa clauza pe jai si nici cu agricultura nu suntem departe... apropo remes....de mare exceptie,cred ca asa aratau anchetatorii chiaburilor,si a intelectualilor ,in anii 50....penibila atitudine,vosganian imi explica ca o masina noua polueaza mai mult .....tare guvernul asta sustinut de odioasa coalitie psd pnl udmr pc romania mare ....tare mitingul urias de la craiova al psd....urias ![]() ![]() sa nu uitam tara e condusa de vacaroiu.... This post has been edited by FireChief: 27 Apr 2007, 20:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La primul miting pro- basescu au fost mai putini decat la Craiova.
FireChief am si eu o intrebare (ca tot ne-ai omorat cu intrebarile ![]() Daca Traian Basescu e campionul dreptatii de ce nu a prezentat biletelul de la Tariceanu atunci cand l-a primit si a fost nevoie de 1 an si de Elena Udrea pentru a-l face public? |
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu l-a prezentat dar s-a edificat cu cine are de-a face,a inceput criticarea lui tariceanu,a lui patriciu,a oligarhilor,a lui voiculescu care este in relatii de afaceri cu patriciu....
de ce nu l-a prezentat atunci,habar n-am,probabil l-a considerat nerelevant atit timp cit nu i-a dat curs....dar apoi tariceanu a chemat-o pe macovei sa vorbeasca cu patriciu,apoi tariceanu a fost la parchet insotit si de alti pnlisti pentru a-l sustine pe patriciu asa cum psd il sustinea pe bivolarul...apoi tariceanu l-a sunat pe procurorul general pe acelasi subiect....patriciu de frica ratarii aderarii la ue toti au pus batista pe tambal...inclusiv psd pc romania mare....dupa ce s-a infaptuit acest deziderat au erupt toate aceste lucruri ascunse.... vad ca imi puneti intrebari ca lui brucan! ![]() hai ca plec la intilnirea reno...pina cind ma intorc base sa ajunga la 63% This post has been edited by FireChief: 27 Apr 2007, 20:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
dcn |
![]()
|
![]() posesor de ingeras Group: Members Posts: 132 Joined: 28 February 07 ![]() |
am votat pro basescu. si la referendum o sa votez contra suspendarii. chiar daca unii zic ca nu face mare lucru in plus fata de ceilalti politicieni, macar este mai popular, si-i place sa stea prin multime. il vezi la schi, la dans cum face un om obisnuit. si in plus votez contra suspendarii si pentru ca nu vreau sa vina vre-un PSD-ist sau mai rau un conservator sa zica una si alta ca vrea sa fie el presedinte. sau cine stie poate iese becali sau vadim. atunci chiar o sa fie de rau. daca o sa ramana basescu presedinte poate, poate o sa ne fie si noua mai bine ca popor. deci: basescu - presedinte in continuare.
|
--------------------
dacia
Sandero
2014 Laureate
- AG ** *** "Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked."
|
|
FireChief |
![]()
|
pentru base 300 de voturi
![]() impotriva 125 ![]() haide base haide base haideee! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paulp @ 27 Apr 2007, 20:40) Daca vrei sa-ti spun eu unde e flota, ca fost marinar, e acolo unde ii e locul, pe mare sau la fier vechi ![]() Macar, daca tot ii dati cu flota aveti idee despre ce vorbiti? yap, cam am idee...o mare parte din fosta flota e pe mare....asa cum spui tu....dar ca fost marinar, ai uitat sa spui sub ce steag!!! ![]() trecand peste toate astea, sustinerea pe care a avut-o mazare din partea lui base e doar ca sunt amandoi pasionati de navigatie?! sau sunt alte interese?! si aici pot extinde cand vorbesc, de toti fratii mazare nu numai de radu!!!!!? LE: pt necunoscatori: mazare=PSD! This post has been edited by anpop: 28 Apr 2007, 07:34 |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
firechief,
unde e revolutia probasesciana, une sunt mitingurile mamut pentru sustinerea lui...unde e el...basescu? |
--------------------
/
/
/
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
FireChief, tu chiar te bazezi pe "sondajul" de pe forum?? e nul. Stii cum se realizeaza un sondaj adevarat?
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
QUOTE(os @ 27 Apr 2007, 14:36) @a4tech01: daca esti tu insuti pensionar, sau daca ai persoane apropiate in aceasta situatie, iti inteleg furia. Cu toate astea, o sa-ti spun din cauza cui sunt pensionarii in situatia (de acord, foarte grava) in care sunt. Vinovatul numarul 1 este regimul comunist, care a instituit un regim de pensii defectuos economiceste. Ca sa punem si un nume (din cele actuale azi) Vacaroiu - fost director in comitetul de stat pentru planificare. Mergi si voteaza-l! Nu conteaza ca votezi impotriva propriilor interese, valul de pe ochi e mai dens. Asa-i? Vinovatul nr. 2 este regimul de imediat dupa Revolutie, care a produs pensionari pe banda rulanta, sporind presiunea asupra sistemului de pensii. Ca sa le punem nume: Iliescu, Vacaroiu, Nastase, Roman - mergi si voteaza-i! Vinovatul nr. 3 - guvernele de dupa Revolutie, in vremea carora inflatia a ajuns la cotele la care a ajuns. Sa fie limpede: (si asta ti-o spune cineva care a fost consilier la realizarea unui software de salarizare) NICIODATA asa-zisele "compensari" si "indexari" nu au compensat inföatia. Venitul real al pensionarilor A FOST IN CONTINUA SCADERE, desi pensiile cresteau aparent. Ca sa le punem nume: Vacaroiu (ciudat cum revine mereu), Roman, guvernul Conventiei. Voteaza-i! NEVINOVATI sunt Presedintii (cu exceptia primelor mandate ale lui Iliescu). Dar asta nu ne impresioneaza, asa-i? Hai la Vot cu 3 trabdafiri! Gindeste, stimabile - gindeste! ------ adaugare: ... sau mai pune mina pe-o carte - si ca sa nu ma exprim ambiguu, precizez: NU ca sa faci cornete. Lasand la o parte jignirile de 2 lei(ca doar esti moderator si deci iti permiti orice) ,cu "mai pune mana pe o carte",etc,tin sa-ti aduc aminte ca eu nu votez nici pe BASESCU,nici pe Vacaroiu,nici pe NIMENI!AI INTELES? Si apropo de guvernul Conventiei ,oare Basescu ce rol a avut pe acolo???A??? Si mai pune dumneata mana pe o carte,care te exprimi cu "pensionarii curului". Nu sunt pensionar(ba dimpotriva,nu am nici 30 de ani),si nici nu am persoane apropiate cu pensii mici(parintii mei de exemplu au pensii extrem de bune chiar),asa ca n-am absolut nici un interes dar nu pot sa nu reactionez cand niste amarati cu 4 milioane pe luna sunt facuti "pensionarii curului" ptr ca nu voteaza pe Basescu,"taticul poporului roman",salvatorul. Parca nu am stabilit ca nu poate Basescu sa mareasca pensiile?Ca nu are cum sa influenteze el nivelul de trai al pensionarilor? Si guvernul de acum ce face??Crezi tu ca le e mai bine pensionarilor decat in 2004??De ce ies in continuare in strada?De bine ce le e cu tariceanu si Basescu?Iti spun eu ce fac astia:lucreaza in interesul lor-de ex "Taxiceanu" cu taxa lui auto si asta-i doar cel mai evident exemplu de furt pe fata. Eu nu-l sustin pe Basescu din urmatoarele motive: 1)trecut "dubios" in perioada comunismului 2)a fost ministru,primar ,etc si n-a facut nici "2 paie cruce" acolo,ba chiar a pagubit statul(flota). 3)l-a adus pe tariceanu premier si aici nu mai e nevoie sa mai comentez nimic Nu stiu de unde vezi tu atatea diferente intre Basescu,Vacaroiu,etc.Te imbeti cu apa chioara."Valul de pe ohci" nu exista decat la tine. Pentru mine sunt toti la fel.Ai inteles?Ca sa nu ma mai acuzi ca votez "3 trandafiri",etc.A,pardon,nu chiar la fel:toti sunt hoti,dar Basescu are si un tupeu care pe mine ma lasa fara cuvinte. Deci voi vota impotriva lui Basescu la referendum!Jos impostorul! Iar dumneata,daca ai gandi ceva mai mult,ti-ai da seama ca nu e neaparat necesar ca cineva care nu-l sustine pe Basescu ii vrea neaparat pe PSD,PNL,PRM,etc.Mai e un caz,care ti-a scapat,anume sa nu sustii pe NIMENi,absolut NIMENI.Clasa politica din Romania este un imens TOMBERON!Hai ca mi s-a facut greata! This post has been edited by a4tech01: 28 Apr 2007, 12:51 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
De ce nu candidezi ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Domnule,
te felicit. Esti un exponent al confuziei si lipsei de pragmatism din Romania. Dumneata esti cel care nu poate (vrea?) sa abordeze lucrurile - dupa cum am mai spus - pragmatic. Ca sa fie limpede: eu nu-l sustin pe Basescu fara limite. Dar in situatia de fata dreptatea e de partea lui. Am mai asta deja, dar mai fac o incercare (vai, stiu - lipsita de perpetive) : eu ti-am explicat de unde se trage criza pensiilor, iar paulp ti-a explicat ce a vrut sa spuna. Dumneata in afara de citeva cuvinte-cheie ("trecut dubios", "flota") n-ai adus nici un argument concre - i afara de faptul ca l-a adus pe Tariceanu, la care cred ca ai dreptate. Imi retrag afirmatia in legatura cu cartile. Imi dau seama ca te-ai suprasolicita, avind in vedere ca nu reusesti sa citesti citeva paragrafe ale unei postari - daramite continut mai masiv. Si daca socoti ca am afirmat ceea ce am afirmat din postura de moderator, te inseli: am facut afirmatiile din postura de om normal, care vede ca vorbeste la pereti. Cind ai sa socoti ca ai argumente mai solide decit ceea ce citesti in propaganda putem purta o discutie. Pina atunci te rog sa pui postarile mele pe "ignore". Multumesc. ------- edit: si un raspuns pentru andu911: pentru ca e mai usor sa stai pe margine si sa te jelui, de aia. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
a4tech01 |
![]()
|
![]() Multumesc,domnule os.Jigneste in continuare!!Se pare ca te-a deranjat foarte tare faptul ca l-am "atacat" pe Basescu in postul respectiv,si am spus ca voi vota pentru demiterea lui,astfel incat te-ai simtit jignit personal si ai intrat in polemica cu mine,desi nu am nimic cu tine... Ce pragmatism,domnule?Sa sustin niste hoti care "striga hotii" insemna pragmatism?? Auzi "pragmatism" ![]() ![]() Sa stii ca eu te apreciam pentru postarile "tehnice" de pe site.Insa cand am vazut poza cu basescu la avatar...in fine,nu mai comentez nimic. Faptul ca a colaborat cu securitatea si ca este invinuit intr-un dosar penal pentru pagube de sute de milioane de euro,nu inseamna nimic? Ma rogi sa-ti pun postarile pe ignore?N-am chef!Pune-le tu pe ale mele daca te deranjeaza !Eu vreau sa vad cat le poate mintea sustinatorilor lui Basescu si ce argumente au.Pana acum n-am auzit nimic. In legatura cu afirmatia cu "cartile",iti raspund doar atat: ![]() ![]() Imi pun o intrebare:oare de ce toti sustinatorii lui Basescu nu sunt in stare sa poarte o discutie normala fara sa jigneasca ?Ma refer la jignirea partenerului de discutie. "Nu jigniti persoanele,combateti ideile".Cica asta scrie in regulament.Daca nici moderatorii nu-l respecta ce mai vreti? Insa cand te deranjeaza opinia cuiva si n-ai argumente s-o combati, ce poti sa faci,decat sa jignesti?jalnic... Imi permit sa inchei :"ma doare in sireturile de la bascheti" daca presedintele va fi demis sau nu,si in definitiv,de politica ![]() This post has been edited by a4tech01: 28 Apr 2007, 14:18 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Votez NU demiterii lui Basescu pentru ca e singurul politician care a facuit ceva in ultimii 15 ani si am incredere inca in el. Ok, putem gasi defecte la fiecare om si nu il vad ca fiind perfect insa consider ca nu are contra-candidat - cel putin deocamdata |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
a4tech01 |
![]()
|
QUOTE(Johnny_Bravo @ 28 Apr 2007, 14:58) Votez NU demiterii lui Basescu pentru ca e singurul politician care a facuit ceva in ultimii 15 ani si am incredere inca in el. Ok, putem gasi defecte la fiecare om si nu il vad ca fiind perfect insa consider ca nu are contra-candidat - cel putin deocamdata Si ai putea sa si enumeri ce a facut Basescu,daca nu e prea greu?? 10 exemple consider ca ar ajunge... |
--------------------
nu am
**
**
|
|
a4tech01 |
![]()
|
De ce nu candidez la presedentie?
![]() Pai n-am tupeu suficient sa mint pe toata lumea,sa fur si sa strig "hotii". ![]() In plus,n-am nevoie de imunitate,deoarece n-am nici un dosar penal. ![]() Nu reprezint nici un grup de interese. ![]() Nu-mi place sa fac scandaluri si sa bag cutite in spate partenerilor ![]() Mai vrei?? ![]() This post has been edited by a4tech01: 28 Apr 2007, 14:24 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 28 Apr 2007, 14:19) Si ai putea sa si enumeri ce a facut Basescu,daca nu e prea greu?? 10 exemple consider ca ar ajunge... Nu am citit tot topicul insa vad ca te-ai cam luat in gura cu toti p'acilea, probabil ai si primit ceva de la moderatori ![]() Hai sa punem problema atlfel - ofera-mi tu un politician al momentului care sa fie un contracandidat serios pentru Basescu si o sa iti dau cele 10 motive care mi le ceri! ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
Ciumpalac |
![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
C'mon people..vad ca v-ati "aprins" cam tare.. cand va intelege romanul ca e vorba de combatut idei, nu persoane, convingerile personale nu trebuiesc persiflate si nici atacurile la persoana permise..
Vad ca va place sa vorbiti vorbe, dar in virtutea dreptului la opinie.. ![]() This post has been edited by Ciumpalac: 28 Apr 2007, 15:15 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
QUOTE(skyspot @ 28 Apr 2007, 11:37) FireChief, tu chiar te bazezi pe "sondajul" de pe forum?? e nul. Stii cum se realizeaza un sondaj adevarat? DA! Partidul X comanda un sondaj la INSOMAR, da banu', si aia vin cu rezultatul real, dupa care acelasi partid X da publicitatii scorurile care ii convin. Asa a facut si psd, si pd si pnl si altii... Pun pariu ca daca ar comanda partidul ala PIN sau PUK cum i-o mai zice, asta daca ar avea vreodata bani sa plateasca sondajul, o sa iasa si ei cu 10-12%, cand, de fapt, ei au 0.10-0.12%. CAPISCI? Musatescu scria in "titanic vals" : ...fiecare voteaza cu cine vrea si din urna iese cine trebuie!... Asta de pe daciaclub.ro mi se pare un sondaj mai credibil! Parerea mea, hâc! |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Ninos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 September 06 ![]() |
L-am votat pt functia de presedinte si o sa-l sustin in continuare tot pe Basescu.
Pe mine nu m-a dejamagit iar situatia in care se afla se datoreaza faptului ca , in loc sa fie un presedinte "cuminte", usor manevrabil de miliardarii de carton prefera sa spuna lucrurilor pe nume. Ca nu a facut prea multe este de inteles tinind cont de faptul ca este singur impotriva unui parlament incapabil si corupt . Acest parlament reprezinta interesele miliardarilor si nu ale poporului care i-a ales si care le plateste salariile si tot felul de avantaje. Salarii si avantaje care, cu nesimtire si l-au votat . As vrea ca in Rominia sa se adopte votul uninominal. Cred ca in felul acesta mai putin hoti si retardati mintal o sa intre in componenta parlamentului. Interesul partidelor politice este de a pune pe liste o gramada de incapabili fara constiinta pt ca pot fi usor manevrati de liderii lor. Numai bine! |
--------------------
Skoda/Seat
Skoda Octavia Break 4X4/Ibiza
/2007
- B09 XXX/ B59 YYY
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
daca sta si in realitate asa cum sta in sondajul nostru cred ca basescu e indreptatit sa fie in continuare presedinte
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 28 Apr 2007, 16:20) De ce nu candidez la presedentie? ![]() Pai n-am tupeu suficient sa mint pe toata lumea,sa fur si sa strig "hotii". ![]() In plus,n-am nevoie de imunitate,deoarece n-am nici un dosar penal. ![]() Nu reprezint nici un grup de interese. ![]() Nu-mi place sa fac scandaluri si sa bag cutite in spate partenerilor ![]() Mai vrei?? ![]() Sincer.. ne lesi? Am impresia ca faci parte din categoria "mai perfect ca perfectu"(nu nu.. nu votka perfect).. Ar fi bine sa candidezi tu insuti ca sa poti sa te votezi fara "greturi" ![]() PS Chestia cu "mai pune mana pe carte" poate era un sfat.. nu inteleg de ce o consideri o jignire.. aaaaaaaa cartile iti dau o senzatie proasta.. inteleg.. numa bine ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
Indiferent ca suntem pro sau contra cuiva pe topicul asta eu sunt de parere ca macar fiecare dintre noi este sincer in ceea ce afirma.Problema se complica atunci cand e vorba de politicieni care fara nici o exceptie ne vor spune ca tot ceea ce fac fac pentru poporul pe care il reprezinta.Vedem cum vin unii si privind direct in camera ne spun ca ceva e alb cand uneori e deajuns doar bunul simt pentru a vedea ca e negru. Vedem cum se platesc sume halucinante pentru experti in comunicare care sa ni se "comunice" adevarul.Nu asta fac toti politicienii? nu ne spun adevarul de fiecare data?Aceste adevaruri ajung apoi la cei carora le sunt adresate si unii dintre ei si le asuma mai mult sau mai putin patimas intr-o mai mica sau mai mare cunostinta de cauza.Marea problema este ca in numele aceluiasi adevar actiunile acestor politicieni pe care ii giram sunt de la variate la contrare, de aceea va propun urmatorul exercitiu sau cum vreti voi sa-l numiti:
Apelul urmator se poate considera ca o scrisoare deschisa adresata lui Robert Turcescu ca exemplu de obiectivitate din pct meu de vedere si as dori sa nu divagam pe acest subiect. Daca aveti indoieli propuneti un alt jurnalist care sa fie unanim acceptat. Asistam de cateva luni la o adevarata lupta cu implicatii majore in societatea romaneasca. De cateva luni, principalii lideri politici duc o lupta crancena de convingere asupra demersului lor ce a culminat cu suspendarea presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu. Vedem de cateva luni discutii nesfarsite despre justetea demersunui (atentie nu despre LEGALITATEA lui) cu toate acestea efectul nu este nici pe departe clarificator cu atat mai mult cu cat fiecare parte reclama adevarul de partea sa. Pornind de la acest lucru va rog Domnule Robert Turcescu , in calitate de jurnalist sa faceti un pas in plus in aflarea adevarului printr-o altfel de emisiune in care acesti principali lideri politici sa raspunda la un set de intrebari asistati de un poligraf (detector de minciuni). Consider edificator acest test , iar daca cei in cauza au in spatele demersului lor adevarul, acest "experiment" nu ar trebui sa-i deranjeze.Setul de intrebari ar trebui sa fie edificator in aflarea adevarului din spatele acestei crize. Propun sa raspunda intrebarilor: Traian Basescu, Calin Popencu Tariceanu, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, Corneliu Vadim Tudor, Marko Bela... si lista e deschisa. Dragi forumisti , de ce sa ne certam intre noi, nestiind de fapt ce urmaresc liderii politici pe care ii aparam? Haideti sa sustim acest tip de demers ca fiind singurul prin care putem afla cu adevarat ce este in spatele actiunii lor si pe al cui adevar il reprezinta, dincolo de birouri de presa, purtatori de cuvant sau experti in comunicare. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Vor trece cu brio orice test poligraf. Cand minti destul de mult si destul de bine, ajungi sa crezi pana si tu ca spui adevarul
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
a4tech01 |
![]() ![]()
|
QUOTE(Johnny_Bravo @ 28 Apr 2007, 15:34) Nu am citit tot topicul insa vad ca te-ai cam luat in gura cu toti p'acilea, probabil ai si primit ceva de la moderatori ![]() Hai sa punem problema atlfel - ofera-mi tu un politician al momentului care sa fie un contracandidat serios pentru Basescu si o sa iti dau cele 10 motive care mi le ceri! ![]() Ma faci sa zambesc!In realitate nu exista cele 10 motive!!De ce pui atatea conditii ca sa le dai? Nu m-am "luat in gura " cu nimeni,l-am jignit doar pe Basescu si unii s-au simtit ofensati si jigniti personal!Problema lor! @jaf: chiar nu era nevoie de interventia ta...e complet inutila,ca sa NU zic penibila! Si apropo de "pensionarii curului"(vorba unui mare clasic),voi credeti ca daca ar fi ramas comunismul(a nu se intelege ca sustin comunismul) ei ar fi dus-o mai rau??eu n-as crede...cel putin cred ca ar fi avut bani sa-si plateasca intretinerea si sa mai si ramana cu ceva...asta apropo de "explicatiile" date de os cu sistemul de pensii,etc.Inainte de '89 un student se putea intretine singur din bursa,ba chiar ii mai si ramanea ceva.Dar astazi??Nu-i ajunge decat sa plateasca "caminul".Asta daca vrei sa fim "pragmatici". This post has been edited by a4tech01: 29 Apr 2007, 17:19 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Daca ar fi ramas comunismul eu in mod cert as fi dus-o mai rau. Pensionarii ma intereseaza doar in masura in care ei au o mare pondere in alegerea parlamentarilor ce imi vor administra mediul de afaceri in care activez.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
a4tech01 din cate ai scris cu manuta ta de faptul ca ai tai au o pensie buna ma face sa ma gandesc de ce esti impotriva lui Basescu, spui tu ca nu esti de partea nimanui dar cum copii cam impartasesc opiniile parintilor cred ca sunt mai multe la mijloc. Ai mei de exemplu au o pensie cat de cat si injura comunistii cu orice ocazie. Tu in schimb esti impotriva lui Basescu dar nu sunt convins ca esti si impotriva celorlalti. Sper sa ma insel.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Ba sunt si impotriva celorlalti.Si nu stiu daca neaparat o sa votez impotriva lui Basescu la referendum,ma mai gandesc(ce n-am dreptul sa ma razgandesc,el cum a zis ca-si da demisia si nu si-a dat-o).
In orice caz sunt impotriva parlamentului si as vota oricand ptr vot uninominal. Eu n-am zis ca Basescu n-ar avea intentii bune.Insa ceea ce a facut pana acum,pe mine cel putin nu ma satisface.Nu prea e bun de presedinte.Eu l-as vedea mai bine in rol de prim-ministru, |
--------------------
nu am
**
**
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Am auzit o chestie care m-a lasat masca.
Cica vor astia sa stranga bani ptr campania lui Basescu.Trimiteti un SMS si dai 5 euro ptr Basescu. Grotesc,nu alta,daca s-a ajuns la asa ceva. Ganditi-va cati amarati sunt care au nevoie de bani.De ex cei care au de facut operatii prin strainatate de zeci de mii de euro.Ptr aia de ce nu se fac donatii din astea,prin SMS?? Sa-i dam bani lui Basescu...care a avut grija sa-si "aranjeze" o casa de la stat pe nimica... Strigator la cer!! |
--------------------
nu am
**
**
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 29 Apr 2007, 19:28) Trimiteti un SMS si dai 5 euro ptr Basescu. Care-i numaru' sa dau si eu 10 coco? QUOTE(a4tech01 @ 29 Apr 2007, 19:28) Ganditi-va cati amarati sunt care au nevoie de bani.De ex cei care au de facut operatii prin strainatate de zeci de mii de euro. Spune-i lu' Tariceanu asta. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:11 |