pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
mariusdanielchelariu |
![]()
|
||
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|||
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 30 Apr 2007, 15:45) Frate,mai lasa-ne.Ai spus cu gura ta ca nu te intereseaza decat mediul tau de afaceri.Iti doresc succes in afaceri.Sper ca nu e vorba de "afaceri" din bani publici. Sa recunosti public ca nu te doare decat de tine deja e suficient.Nu e nevoie sa ii mai si jignesti pe aia de care "ti se rupe".Hai la revedere!Traiasca materialismul si durerea-n cot de altii!!Vezi sa nu ti se puna in gat!! This post has been edited by a4tech01: 30 Apr 2007, 18:02 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
mariusdanielchelariu |
![]()
|
![]() Membru cu idei... Group: Members Posts: 259 Joined: 1 February 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 30 Apr 2007, 18:59) Frate,mai lasa-ne.Ai spus cu gura ta ca nu te intereseaza decat mediul tau de afaceri.Iti doresc succes in afaceri.Sper ca nu e vorba de "afaceri" din bani publici. Sa recunosti public ca nu te doare decat de tine deja e suficient.Nu e nevoie sa ii mai si jignesti pe aia de care "ti se rupe".Hai la revedere!Traiasca materialismul si durerea-n cot de altii!!Vezi sa nu ti se puna in gat!! Jos palaria.Cam direct,da' merge. Apropos de dezinteres, mai sunt unii care nu merg la vot, ca nu ii intereseaza, zic ei, dar la tras la raspundere sunt primii:ala nu e bun ,ala nu a facut, ala nu a dres,etc. Cea mai buna arma este votul.Altfel,te certi cu morile de vant. Cu stima, D. |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima , ex Papuc
1995-CL, 2002-Clima, Full :D
- IS98ACB Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nu prea am citit multe comentarii impotriva lui Basescu azi.
Cred ca s-au dus la mici si bere cu PSD. ![]() Sa ne povestiti cum a fost intalnirea cu Marele Partid. Cum a decurs acest minunat eveniment pregatit de Vanghelie. Primele impresii, cum vi s-au parut micii...etc Cred ca cuiva nu i-au priit micii lu' Vanghelie, ca a venit acasa si s-a pus pe dat reputatii negative. ![]() This post has been edited by andu911: 30 Apr 2007, 19:34 |
--------------------
-
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
QUOTE(axy89 @ 30 Apr 2007, 09:50) Da BAC ai dreptate cu aschia,dar mai aminteste-ti ca un stalp de cafenea spunea ca: cum,eu fica de presedinte,chiar nepregatita,cum sa merg notar intr-un sat din moldova.Cine mai semneaza condica prin localurile de aici in locul meu? Perfect de acord. Unii sunt insa mai precoce. QUOTE(sandman_ @ 30 Apr 2007, 10:22) Mda. Cati ani are vlastarul? Tu, la varsta lui, ai fi fost in stare sa dai declaratii diplomatice in presa? Daca eram un fiul unui ilustru activist sigur eram si eu pe la tv. Prin anii 80' numai laudand marele conducator, intr-o emisune de proslavire as fi avut o astfel de sansa. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(OAP @ 30 Apr 2007, 21:37) PS: Rog modratorii sa avertizeze pe cel care ne face popor de prosti ![]() Deci nu pot sa ma abtin... ![]() Aia-i constatate, cu tristete o spun. Si n-are nici o legatura cu subiectul de fata. Vezi numai alegerile de pana acum si lasa "simtamintele" de fata mare... Dreptul la opinie e garantat in Constitutie, stii? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Poporu nu e prost, poporul e prostit.
This post has been edited by andu911: 30 Apr 2007, 21:05 |
--------------------
-
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(andu911 @ 30 Apr 2007, 21:50) Poporu nu e prost, poporul e prostit. Ma rog, se poate spune si asa; doar ca de cele mai multe ori pune botu'. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
andu911 |
![]()
|
Da-le mici cu bere ca sa voteze intr-un fel. Ca tot nu-mi iese din cap, cum vine PSD in anul 2007 si isi face campanie...cu mici si cu bere...penibil.
Si vezi ca se aduna niste batrani care o pensie de tot rahatu. Ca pentru ei inseamna ceva 2 mici si-o bere. Si probabil acolo le zice un imbecil ca Geoana, ca Basescu e de vina, desi ala care le da lor pensii de tot rahatu mai degraba ar fi Tariceanu, desi poate nici ala n-are o vina prea mare... Trebuie sa fii inconstient sa mai votezi un partid care speculeaza saracia unor oameni. Si ca sa va mai zic o chestie...nu ma laud sau ceva de genu asta, dar eu la fiecare batran amarat pe care il vad pe strada, ii las cate 20.000. Si eu nu sunt PSD si nici campanie nu-mi fac si nici nu am banii lor. Asa ca sa ma scuteasca PSD cu micii si cu berea lor, ca eu nu dau 2 bani pe niciun membru din acel partid. This post has been edited by andu911: 30 Apr 2007, 21:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
voi astia sustinatori ai lui base, va credeti foarte atoatestiutori...
veniti cu figuri de genul poporul e prostit, e nu stiu cum... stati un pic...pe loc repaus, treziti-va din pupincurisme si mai respirati ii dati inainte cu faptul ca nu avem argumente care sa justifice pozitia noastra antibase pai nici n-am nevoie de argumente, pur si simplu nu-mi place omul trebuie neaparat sa-l venerez pe basescu sa trec drept cetatean inteligent? |
--------------------
/
/
/
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@daciafan: uite, argumentul asta (ca nu-ti place omul) il inteleg. Fara gluma.
Nu inteleg de unde pina unde pupincurisme, dar ma rog, e optiunea ta sa nu citesti - de exemplu citeva postari mai sus in care eu am mi-am explicat punctul de vedere. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Am avut rabdare si v-am urmarit toate afirmatiile si pro si contra Basescu de pe acest topic si de pe altele inrudite. Si unii si ceilalti au dreptate, daca se au in vedere numai puncte de vedere locale. Daca incercam sa privim spre viitor si incercam sa avem un punct de vedere global, lucrurile se schimba fundamental.
In 2004 am votat Basescu si alianta DA, chiar daca teatrul de 2 lei pentru schimbarea candidatului DA mi-a facut greata. Si i-am votat intrucat doream o schimbare. Economic vorbind, lucrurile incepusera sa se aseze - si asta nu o spun eu ci realitatea... In acest sens, sunt foarte multe persoane care "fac naveta" intre lucrul din tara si cel din strainatate + colegi straini care revin prin tara la diferite intervale de timp si-mi spun ceva de genul: "voi nu va dati seama (fiind in miezul problemei), dar Romania evolueaza intr-un ritm foarte rapid, si se fac mult mai multe lucruri bune decat proaste". Si asta se intampla din 2000 incoace. De atunci insa.... Lucrurile au evoluat, din punct de vedere politic, din ce in ce mai rau. Eu sunt hotarat sa ma prezint la vot si sa votez pentru demiterea lui Basescu. Si orice opinie trebuie argumentata: - nu vreau republica prezidentiala: mi-au ajuns cei 23 de ani petrecuti in "epoca de aur", sub un conducator paranoic. Si, din pacate, Basescu vrea sa oficializeze acest lucru, chiar daca nu prin vorbe, prin faptele sale. Si pentru asta continui cu argumentatia. - nu doresc un presedinte cu dispret fata de lege. Asta a facut-o de la inceput, cand l-a insarcinat cu formarea guvernului pe "Motocicleanu"... Normal trebuia sa numeasca pe Geoana, si abia dupa aia, daca nu reusea sa formeze o coalitie, sa ajunga la Tariceanu. Cel putin asta inseamna jocul democratic. Nici bine nu s-a realizat guvernul, din nou, nea Base' isi arata muschii: vrea alegeri anticipate. Tot asa, ca sa ne arate cat de mult ii place lui legea, se suie baut la volan. Nu mai insist pe aceasta tema, concluzia este clara - este luptatorul neinfricat impotriva coruptiei: ma faceti sa ![]() - nu vreau un presedinte de tipul presedintelui belarus Lukasenko - pentru ca asta este Basescu. Cautati cu Google si veti vedea ca exista foarte multe asemanari. Iar un vot impotriva demiterii lui Base' il va incuraja in comportamentul si actiunile viitoare. Admiratia sa pentru Bush este tot un argument in acest sens. -nu vreau un presedinte "spurcat la gura", baiat de cartier. -nu vreau un presedinte care arunca pastile atunci cand i se clatina scaunul, gen vot uninominal Nu mai insist, astea ar fi argumentele mele pentru votul pe care-l voi da. Insa, mai grav, imi este groaza de atitudinea voastra: doriti dizolvarea parlamentului. Nu spun ca este bun, ca nu e. Nu spun ca mi-as dori sa fie alegeri anticipate si as vrea vot uninominal pentru ele. Insa momentul pe care l-ati ales pentru punerea acestei probleme ma face sa mi se faca "pielea gaina". Pentru un singur om vreti dizolvarea parlamentului? Ganditi-va bine la ce v-a adus adulatia pro Basescu. Si o sa ma intrebati pe cine as vedea pentru presedentie. Pe oricine, chiar si pe Basescu, dar ales in conditiile in care este mai intai demis. Cum vad eu rezolvarea problemelor: 1) Demiterea lui Basescu. 2) Strangerea de semnaturi pentru amendarea legii electorale cu introducerea votului uninominal. 3) Alegeri. |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
gonty, iti racesti gura de pomana. Inca nu au trecut cei 20 ani de prostie pe care-i prognoza brucan, mai sunt doar vreo trei si scapam
![]() Romanii nu au stiut niciodata sa se autoguverneze decent, sa isi aleaga conducatori capabili. De ce a fost nevoie sa ni se aduca rege la 1866? De inteligenti ce eram? Romanii au in permanenta nevoie de idoli care sa-i prosteasca frumos. basescu isi stie foarte bine lectia din punctul asta de vedere. In loc sa il penalizam pe fiecare cand vine momentul ne lasam prostiti constant. Respect fata de lege? Glumesti, nu-i asa? ![]() Traiasca idolii la care ne inchinam fara pic de creier! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gonty @ 1 May 2007, 07:56) In 2004 am votat Basescu si alianta DA, chiar daca teatrul de 2 lei pentru schimbarea candidatului DA mi-a facut greata. Si i-am votat intrucat doream o schimbare. Economic vorbind, lucrurile incepusera sa se aseze - si asta nu o spun eu ci realitatea... In acest sens, sunt foarte multe persoane care "fac naveta" intre lucrul din tara si cel din strainatate + colegi straini care revin prin tara la diferite intervale de timp si-mi spun ceva de genul: "voi nu va dati seama (fiind in miezul problemei), dar Romania evolueaza intr-un ritm foarte rapid, si se fac mult mai multe lucruri bune decat proaste". Si asta se intampla din 2000 incoace. in afara de concluzia finala cu care sunt de acord, nu crezi ca te contrazici un pic !? ![]() daca in romania lucrurile se asezasera, evolua intr-un ritm rapid in directia buna....de ce dreaq' voiai schimbare?! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
De ce? Foarte simplu, lucrurile merg bine din p.d.v. economic si nu din p.d.v. politic. Si asta trebuie sa retina oricine ne guverneaza. Ca nu s-a "maritat" cu functia vremelnica pe care o are. Si, in secret
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gonty @ 1 May 2007, 09:33) pai atunci dorinta ti-a fost indeplinita ![]() pe langa iliescu, nastase, hrebe', geona, patriciu, seche', au aparut si baselu si tariceanu, noi firme politice! ar trebuie sa fi multumit de evolutia politica! ![]() This post has been edited by anpop: 1 May 2007, 08:42 |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
gonty |
![]()
|
Dar sa fiu al draculu', nu vad unul dintre ei jucand baschet la Dinamo
![]() |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
anpop |
![]()
|
neah', numai la steaua lui Jiji', in spatele caruia stie toata lumea cine e....si care e cel mai infocat sustinator al lui Base'.....asta pana-i zice hrebe' sa schimbe macazu'
![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si cand ma gandesc ca pe 19 mai o sa le stea la unii micii in gat...asta asa ca o "constatate" vorba unui antepostator care considera ca e perfect normal ca cineva sa afirme ca suntem un popor de prosti. Poate ar fi bine sa vorbim fiecare in numele lui.
Base peste 63%...asta asa ca sa nu uitam... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
a4tech01 |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 1 May 2007, 12:46) Si cand ma gandesc ca pe 19 mai o sa le stea la unii micii in gat...asta asa ca o "constatate" vorba unui antepostator care considera ca e perfect normal ca cineva sa afirme ca suntem un popor de prosti. Poate ar fi bine sa vorbim fiecare in numele lui. Base peste 63%...asta asa ca sa nu uitam... vai,vom muri de ciuda,noi care suntem contra-basescu,ca nu va fi suspendat ![]() |
--------------------
nu am
**
**
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(a4tech01 @ 30 Apr 2007, 16:59) Frate,mai lasa-ne.Ai spus cu gura ta ca nu te intereseaza decat mediul tau de afaceri.Iti doresc succes in afaceri.Sper ca nu e vorba de "afaceri" din bani publici. Sa recunosti public ca nu te doare decat de tine deja e suficient.Nu e nevoie sa ii mai si jignesti pe aia de care "ti se rupe".Hai la revedere!Traiasca materialismul si durerea-n cot de altii!!Vezi sa nu ti se puna in gat!! Ia explica-ne tu cum lupti tu pentru binele celorlalti lasand la o parte binele tau propriu. Sunt fantastic de curios ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
a4tech01 |
![]()
|
Dar ce,am afirmat eu asa ceva?? |
--------------------
nu am
**
**
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Primit pe mail:
QUOTE Raspunsul din România al unui om bine informat, referitor la mesajul : Basescu demis de corupti. Problema mie mi se pare mult mai grava , cu implicatii profunde si cu bataie lunga de tot pentru viitorul Romaniei. Vreau sa spun dela inceput ca Basescu, pe care il cunosc personal, nu trebue idealizat. este si el un produs al sistemului " ticalosit " pe care il condamna, este un tip de "mitica" smecher si uns cu toate alifiile, probabil colaborator si el al securitatii, chair daca dosarul nu se gaseste ( nu era posibil inainte de 1989 ca cineva, oricit de capabil ar fi fost, sa ajunga sef de agentie NAVROM la Anvers, fara sa fi fost omul securitatii , cu acte sau nu ). Este insa foarte inteligent, stie sa manipuleze multimile amorfe needucate politic din Romania si mai ales a avut taria sa inteleaga ca viitorul Romaniei nu poate fi garantat decit de America ( prin intermediul NATO si direct ) si de apartenenta la Uniunea Europeana. Pentru asta, trebuia sa dovedeasca reformarea justitiei si ruptura de comunism . Si de aicea i se trage., fiindca a indraznit sa se gindeasca mai sus de propriile interese, sa se gindeasca si la interesul tarii. In primul rind, Basescu nu a fost demis numai de corupti, desi parlamentul este o adunatura de derbedei politici, consecinta a votului pe liste si a supravietuirii structurilor comuniste timp de peste 15 ani Ostilitatea fata de el este evident condusa de oamenii directi ai Moscovei: - PSD-ul lui Iliescu, cel care a fost si ramine agent fost sovietic si acum rus - Liberalii lui Dinu Patriciu, magnatul petrolului romanesc, ale carui rafinarii nu pot functiona fara petrol rusesc si care este virful de lance al patrunderii capitalului rusesc in petrolul romanesc, lucru esential pentru Rusi, acum cind Romania este membra a EU - Vechea securitate, al carei exponent este Dan Voiculescu ( il cunosc bine si pe acesta ), general sub acoperirie inainte de 1989 si cel prin firma caruia ( CRESCENT ) se operau ianinte de 1989 toate operatiile in valuta ale Securitatii. Au alergat imediat sub stindardul anti - Basescu: - UDMR, caruia ii convine orice instabilitate in Romania, desi participa la guvernare de 10 ani, pentru a-si promova ideile de autonomie teritoriala in Secuime - Partidul Romania Mare al lui Vadim, adunatura de securisti si oportunisti, care mai are sustinatori printre nostalgicii comunisti, iubitori prin formatie ai Rusiei, si care va dispare cind si acestia vor dispare fizic, morti de batrinete. copii lor sint mai elevati decit nebunia lui Vadim, sint astazi liberali sau PSD-isti Ce i-a deranjat pe Rusi: 1. Declaratiile clare pro americane si anti rusesti ale lui Basescu, de doi ani incoace . L-a repezit pe ministrul de externe rus , care " regreta " ca Romania nu s-a consultat cu Rusia in problema bazei americane din Dobrogea, spunind: Nici Rusia nu s-a consultat cu noi cind ne-a amenintat si ne-a cotropit continuu, ultima oara pentru 50 de ani. Apoi, a declarat ca nu va accepta ca Marea Neagra sa redevina un lac rusesc. Si multe altele, inclusiv atitudinea in problema Basarabiei si Transnistriei, care nu puteau fi trecute cu vederea la Moscova 2..Amenintarea cu puscaria pe motive de coruptie sau altele, a protejatilor directi : Iliescu, Nastase, Voiculescu 3. Posibila reactivare a dosarului privatizarii ROMPETROL ( Dinu Patriciu ) si al vinzarii energiei la pret de nimic catre ALPROM Slatina ( implicat Codrut Seres, fostul ministru al econiomiei, omul lui Dan Voiculescu. ALPROM fiind proprietate ruseasca directa ) care ar stinjeni interesele economice expansioniste rusesti 4. Condamnarea drept "criminal si nelegitim " a regimului comunist ( Raportul Tismaneanu, cu toate greselile lui inacceptabile pentru orice om informat si clar filo-semit ), acum cind Putin declara ca destramarea Uniunii Sovietice a fost cea mai mare greseala a sfirsitului secolului 20. Situatia, din pacate le este favorabila Rusilor. Nu stiu cine din exterior il poate sprijini acum pe Basescu, in lupta sa inegala pe care o duce de fapt cu Rusia, prin exponentii ei din Romania. 1. In Franta sint alegeri peste doua zile 2. In Anglia, Tony Blair va parasi conducerea guvernului peste doua luni 3. In America, pozitia lui Bush este din ce in ce mai subreda. 4. In Germania, Dna Merkel este departe de a fi o "iron lady" si este preocupata in a-i alinta pe Rusi pentru a nu-i sista alimentarea cu gaze naturale. Rusia, care acum negociaza infiintarea unui fel de OPEC pentru gaze, este intr-o pozitie foarte, foarte puternica. Nu cred ca trebuie iesit in strada. Asta ar da un semnal foarte prost privind implementarea reala a democratiei de tip occidental in Romania. Si asa, cred ca Germania, Olanda si Tarile Nordice care au ezitat pina in ultimul moment asupra admiterii Romaniei in UE, jubileaza si pregatesc masuri : prima va fi de ordin juridic, cu urmari incalculabil de grele. Hotaririle instantelor judiciare romanesti nu vor avea putere in Uniunea Europeana. Stiti ce inseamna asta, in special in ceea ce priveste litigiile cu companiile straine care opereaza in Romania ? Pentru cel mai mic " afront" adus unei companii straine sau unui cetatean strain, orice instanta judiciara straina poate ordona blocarea fondurilor Romaniei din bancile straine, fara a tine cont de nici o hotarire a justitiei Romanesti. Au fost oare capabili derbedeii din Parlamentul Romaniei sa cintaresca astfel de consecinte ale deciziei lor ? Romania a fost data inapoi cu cel putin cinci ani si nu trebuie sa agravam situatia. Ce trebuie facut? Sa se participe masiv la vot in ziua referendumului si sa se voteze pentru Basescu. Trebuie dusa o campanie asidua printre rude, prieteni, cunoscuti, oameni de pe strada, in acest sens. Interesele Romaniei, cer ca situatia sa fie rezolvata calm, la vot si nu in strada. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
basescu against russia
![]() ![]() ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(paulp @ 1 May 2007, 15:21) Primit pe mail: ... ![]() Mai d'astea Paul? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
a4tech01 |
![]()
|
Nu-i adevarat.Omul s-a exprimat gen "mie mi se rupe de pensionari ca traiesc prost,daca nu voteaza cu cine trebuie ca sa-mi mearga mie bine in afaceri".(aproximativ asta s-a inteles).
E o diferenta.Nu e vorba sa fac eu ceva ptr pensionari,ca n-am cum,n-ar nici nu spun pe forum ca mie imi este indiferent cum o duc ei si ca-s prosti ca nu stiu sa voteze.Priceput?? |
--------------------
nu am
**
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:49 |