pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
body |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|||
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 6 May 2007, 20:49) mircea pentru a treia oara te intreb care sunt optiunile tale politice ,adica dupa demiterea lui base cum spui tu cine,(adica un nume,) anume sa conduca tara si ce partid sa guverneze.... cer prea mult de la tine???.... Eu asta nu inteleg...de ce NICI UNUL din micutii PSD-isti nu indica un inlocuitor.....UNUL singur... Raspunsul?va este rusine de optiunea voastra... Cit despre furat,....nimeni nu-i va intrece vreodata pe Nastase si sleahta lui...... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE nu mai incercati sa va impuneti ideile tampite pana si pe site-ul asta! Body: de acord, cine are ceva de zis impotriva lui Base are idei tampite, cine face propaganda pro Base e tata lor...cel mai tare...mi se pare corect, asa e in democratie ![]() Daca eu ca anti-Basescu ziceam asa ceva, sa vezi ce warn luam (sau imi dadeam singur) ... Dar tu n-ai avea de ce sa iei nu-i asa?! This post has been edited by argon: 7 May 2007, 07:45 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(body @ 7 May 2007, 08:30) nu mai incercati sa va impuneti ideile tampite pana si pe site-ul asta! La cine te referi? La cei pro sau la cei anti marinel? ![]() Ideile sunt cum sunt, hai să ne păstrăm caracterizările pentru noi, da? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Din Cotidianul de azi...tot articolul cu masonul...
.."-am intilnit niciodata“, ne-a declarat Patriciu. Si Viorel Hrebenciuc, liderul deputatilor PSD, neaga ca l-ar cunoaste personal. „Nu, nu-l cunosc. Iar daca eu nu-l cunosc, el nu exista. Nu e in sfera de influenta a lui Putin, deci nu e un personaj important. Am crezut ca Basescu spune ceva important in interviul ala (din „Romania libera“ - n.r.), dar cind am vazut ca vorbeste de Kondyakov, m-am linistit“. Intrebat daca are cunostinta de persoanele cu care s-ar fi vazut Kondyakov la Bucuresti, Viorel Hrebenciuc ne-a spus: „Intreaba-l pe Gheorghe Florea. El stie mai multe“. Adicatelea a avut motive sa se sperie, nu?... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
motanu' meu sufera in continuare. putin ii pasa de referendum. a suferit saracu toata noaptea. s-a zvarcolit in somn si parca l-am auzit gemand :"asta e vointa poporului....". saracu
![]() p.s si ca sa fiu si ontopic oleaca: sloganu' asta cu "poporu" mie imi suna foarte comunist. deja mi se pare penibila uzitarea obsedanta a acestei expresii. poporu' e mare mai oameni buni. nu e format numa' din aia pro-base sau numa din aia anti-base. si nu mai scrieti cu litere mari, colorate si ingrosate. zgarie pupila. si denota si o oarecare disperare si stare de nervozitate din partea autorului. si nervozitatea excesiva asociata cu stresul duce la boli grave. incepe cu stomacu' prima data si apoi se opreste la cap (si zau ca n-are rost s-o luati razna ptr atata lucru). nu mai incercati sa va convingeti reciproc ca aveti dreptate. n-o sa reusiti. si oricum argumentele voastre pro sau antibase is bazate pe articole de presa si declaratii. si astea in marea lor majoritate is manarite. io am mai zis: daca ati stii adevarul adevarat, i-ati impusca pa toti. se tot intreaba lumea p-aci (mai ales cei probase) cine ar fi mai bun decat baselu la cotroceni. pai de ce tre' sa fie neaparat unu mai bun? toti is la fel de prosti (prosti ptr functia asta, dar destepti in smecherii). pa cine-ar trebui sa votam in locu lu base? raspunsu meu : pa niciunu. nu merita nici unu! io asa o sa fac cel putin. ziceti ca nastase si ceata lui au furat. pai normal c-au furat. toti fura. la furt nu mai au culoare politica. furtu' tot furt e. doar numele hotului se schimba din 4 in 4 ani. sau din 5 in 5. This post has been edited by cristib: 7 May 2007, 07:53 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Almanahe Marean ar fi bun de presedinte. Hai recunoasteti. Presedintele care este.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu am zis IDEI TAMPITE , nu persoane tampite , ceea ce e o diferenta , dar pe care nu vreti sa o intelegeti !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
- PH-72-BVR PH-77-MMR
2007/2008 body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(2dor @ 7 May 2007, 07:54) Lasa-l sa fie acolo la pesedei, o fi bun pt. ei. A fost acum prin Spania, sa faca campanie anti base, si l-au cam luat capsunarii la intrebari, credea ca-i ca la el la partid, unde nu are nimeni voie sa-l intrerupa. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(body @ 7 May 2007, 09:05) Eu am zis IDEI TAMPITE , nu persoane tampite , ceea ce e o diferenta , dar pe care nu vreti sa o intelegeti ! Ai cam ocolit regulamentul, dar tot nu e OK, cine altcineva mai poate avea idei tampite decat un tampit? Ideea e alta, cine e pro base e OK, dar cine nu e, are "idei tampite", sau cum?! |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cand am avertizat ca cineva ne-a facut popor de prosti (ceea ce era clar o ofensa) mi s-a spus ca nu are legatura cu subiectul. In regulament scrie ca se poat combate ideiile si nu persoanele, deci idee tampita nu aduce un afront celui care o elaboreaza ci este pur si simplu combatuta ideea.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 7 May 2007, 09:17) cine altcineva mai poate avea idei tampite decat un tampit? Unu' care face pe tampitu' QUOTE(argon @ 7 May 2007, 09:17) Ideea e alta, cine e pro base e OK, dar cine nu e, are "idei tampite", sau cum?! Exact! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca ti s-au terminat cuvintele si nu-l mai poti combate ii dai pe la spate la reputatie, sa-i arati tu cine esti sa nu se mai puna cu tine alta data.
Daca zic ceva de "Miami" ma bagati la rasism? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(OAP @ 7 May 2007, 10:23) cand am avertizat ca cineva ne-a facut popor de prosti (ceea ce era clar o ofensa) mi s-a spus ca nu are legatura cu subiectul. E o mică nuanță. Eu am spus (citat aproximativ) "în general, poporul e prost". Ceea ce susțin în continuare: prost informat, prost intenționat, prost pur și simplu. De obicei pe la țară se întâmplă asta. Fără referire directă la nici un membru al forumului. Body a făcut referire la ideile tâmpite exprimate în acest topic, ceea ce-i cu totul altceva. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Capcana referendumului Modificarile adusei Legii referendumului si decizia recenta a Curtii Constitutionale intind o capcana pe care, in iuresul comentariilor politice, am putea s-o trecem cu vederea. Iata un exercitiu de logica: In Legea 3/2000, Art. 5. (2) spune: Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale. Noua forma a Art 10 al aceleiasi legi este: Prin derogare de la art.5 alin.(2), demiterea Presedintelui Romaniei este aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate, la nivelul tarii, ale cetatenilor care au participat la referendum. Problema consta in acest “Prin derogare de la art. 5 alin (2)...” . Rezulta, din forma modificata a legii ca, numai demiterea se aproba cu majoritatea voturilor exprimate. In cazul in care se voteaza majoritar pentru demitere, referendumul este valabil indiferent de prezenta la vot. In schimb, daca se voteaza impotriva demiterii si nu se prezinta peste 50% la vot, referendumul nu mai e valabil. So sweet! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 7 May 2007, 09:56) E o mică nuanță. Eu am spus (citat aproximativ) "în general, poporul e prost". Ceea ce susțin în continuare: prost informat, prost intenționat, prost pur și simplu....................... Fără referire directă la nici un membru al forumului. Fara nici-un fel de parere pro sau contra cuiva , prefer alte lucruri politicii(prietenii stiu de ce!!!) ![]() Inclin sa cred ca , "in general" , afirmatia lui Dragos are si o samanta de adevar....mai mare sau mai mica! This post has been edited by Funny: 7 May 2007, 10:57 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 6 May 2007, 22:07) Noi, prostii Traian Ungureanu Traian Basescu a fost ales presedinte. Asta recunosc pina si geniile noastre juridice. Ce nu inteleg oamenii astia si nu accepta e ca unii din sustinatori lui la alegerile trecute acum sunt impotriva lui. Cat despre suspendare lui venita de la rusi.. hmmm.. chiar daca e asa o merita. Un sef de stat trebuie sa fie diplomat nu fudul si arogant ca el. Va mai amintiti ce a zis in parlamentul european cand l-au intrebat de ce nu vorbeste franceza: "English language saves lifes" Ok .. sunt de acord, nici eu nu stiu o boaba de franceza, nu ii iubesc pe francezi dar macar incerc sa fiu politicos |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sa traiti bine! Cu psd-u vostru cu tot...
In ziua cind il voi vedea iar pe Ilici tragind sforile tarii fie si din spatele unui prostanac, voi fi deja la granita cu actele de emigrare in mina ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(MiticaLGN @ 7 May 2007, 11:00) Ce nu inteleg oamenii astia si nu accepta e ca unii din sustinatori lui la alegerile trecute acum sunt impotriva lui. Cat despre suspendare lui venita de la rusi.. hmmm.. chiar daca e asa o merita. Un sef de stat trebuie sa fie diplomat nu fudul si arogant ca el. Va mai amintiti ce a zis in parlamentul european cand l-au intrebat de ce nu vorbeste franceza: "English language saves lifes" Ok .. sunt de acord, nici eu nu stiu o boaba de franceza, nu ii iubesc pe francezi dar macar incerc sa fiu politicos Tu stii ca rotile la masinile din formula 1 sunt prinse de masina cu un cablu metalic, in caz de accident sa nu fuga prea departe de masina? Asta ma doare pe mine, ca SuperBase nu vrea sa vorbeste pe frantzujeste.... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 7 May 2007, 12:15) Tu stii ca rotile la masinile din formula 1 sunt prinse de masina cu un cablu metalic, in caz de accident sa nu fuga prea departe de masina? Asta ma doare pe mine, ca SuperBase nu vrea sa vorbeste pe frantzujeste.... Total off topic: Ayrton Sena a murit din cauza ca roata dreapta fata l-a lovit in cap in timpul accidentului! Engleza e limba internationala! |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
TMihai |
![]()
|
Yes yes...rumeinians com from dacs and tracs!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cu prelata
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Traian Basescu la Castellon - imagini de la o televiziune spaniola.
This post has been edited by Thor1983: 7 May 2007, 11:51 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 7 May 2007, 11:39) Total off topic: Ayrton Sena a murit din cauza ca roata dreapta fata l-a lovit in cap in timpul accidentului! Engleza e limba internationala! Iecszact, de acum voi milita si pt. introducerea sistemului la logan. Base find marinel, probabil stia el ce stia cand a zis chestia aia cu engleza. Dar de suvita nu zice nimeni nimic? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
paulp |
![]()
|
Suvita e la Sucevita alaturi de cea a doamnei Elena Movila
![]() This post has been edited by paulp: 7 May 2007, 11:53 |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
OAP |
![]()
|
Poate ar fi necesar si un "reminder":
The president comes from the people! Base = 63.98% la referendum se voteaza NU! LE: http://www.ziare.com/PD_vrea_dizolvarea_Pa...ceni-87127.html This post has been edited by OAP: 7 May 2007, 12:48 |
--------------------
.
.
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 7 May 2007, 11:52) Chestia cu roata de la masina de F1 nu am inteles-o... mai bag niste cafea poate ma prind care e spilul ![]() Da, corect, nu am zis ca e de rau. Dar francezi au niste ifose in cap si cred ca toata lumea se invarte in jurul lor si ei sunt colonialisti care au adus civilizatia. Asa ca sa le spui alora ca engleza e mult mai populara ca franceza si mult mai folositoare chiar in parlament la Strasbourg e ca si cum ai tipa la o doamna in varsta si prezentabila: Doamna ce sani lasati aveti ![]() E o minciuna? Nu, nimeni nu neaga asta, nici chiar ea, dar e urat sa o spui asa in fata. Putea sa le zica: da, e o limba frumoasa dar eu nu pricep.. iau lectii de franceza dar nu se lipeste nimic de mine, etc.. ceva o chestie finuta dar el NUU.. sunt SuperBASE Despre asta e vorba nu despre faptul ca Base nu vorbeste congoleza |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Jos hotia!Jos "prefacatoria"!Jos basescu!
|
--------------------
nu am
**
**
|
|
paulp |
![]()
|
QUOTE(a4tech01 @ 7 May 2007, 13:57) Si ce-ar dori gurita matale "sus". Ca tot strigi "jos" dar tot n-am priceput ce ai vrea de fapt... pe cine ai vrea "sus"? Mitica, daca-mi amintesc eu bine contextu cu franceza era cam asa, niste jurnalisti, in stilul caracteristic Atac, l-au luat la misto pe holuri ca nu vorbeste franceza si le-a raspuns pe acelasi ton de misto ca in marina limba oficiala e engleza ![]() This post has been edited by paulp: 7 May 2007, 13:03 |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:21 |