DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

1657 Pages « < 74 75 76 77 78 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?

paulp
post 7 May 2007, 13:10
Post #2251

Bagator de seama!

Group: Members
From: Iasi

Cotidianul: Tăriceanu s-a văzut la Guvern cu masonul rus Kondyakov

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Camelia Spătaru, a confirmat pentru "Cotidianul", că premierul Tăriceanu s-a văzut în 12 aprilie, la Guvern, cu masonul rus Kondyakov, cel invocat de Băsescu în interviul "România Liberă" ca având legătură cu suspendarea sa.

Traian Băsescu sugera, într-un interviu publicat în 4 mai de "România Liberă", că au existat forțe externe care au contribuit la suspendarea sa de către Parlament, invocând întâlniri dintre "domn foarte important, Kondyakov" (lider al masoneriei ruse), cu câțiva politicieni înainte de 19 aprilie. "Există afirmații despre structuri externe care au fost interesate în destabilizarea României și menținerea ei într-o zonă gri, chiar dacă devenise membră NATO și UE. Nu pot spune decât un singur lucru: priviți cu multă atenție afirmațile făcute de fostul șef al SIE, Ioan Talpeș. Este interesant, de asemenea, dacă a fost vreo vizită a unui domn foarte important, Kondyakov, cu vreo două-trei zile înainte de votul de suspendare dat de Parlament. Poate politicienii cu care s-a întalnit pot spune mai multe", a declarat președintele suspendat în interviul acordat cotidianului "România Liberă".

"Cotidianul" relatează, în ediția sa de azi, citând-o pe Camelia Spătaru, că întâlnirea dintre primul-ministru român și Aleksandr Kondyakov a durat 15 minute și la ea a participat senatorul liberal Radu Stroe, președintele comisiei SRI și doi consilieri de stat al căror nume nu l-a precizat. Întrevederea "a fost solicitată în numele companiei pe care persoana respectivă o reprezintă", a mai precizat Spătaru în declarația pentru "Cotidianul".

Ei, Sandman, cum il mai aperi acum pe marele patriot Tradiceanu?
Acum e clar cine si de ce a pus la cale suspendarea presedintelui ales, si ce grupuri de interese se invirt in jurul premierului?

This post has been edited by paulp: 7 May 2007, 13:11

--------------------
Fiat Linea - PAD Active, 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 7 May 2007, 13:22
Post #2252

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(paulp @ 7 May 2007, 14:10)
Acum e clar cine si de ce a pus la cale suspendarea presedintelui ales, si ce grupuri de interese se invirt in jurul premierului?

blush.gif
Nu, nu e foarte clar. Da' poate deveni! wink.gif

--------------------
Ceva de plastic . - BRRC .
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
paulp
post 7 May 2007, 13:25
Post #2253

Bagator de seama!

Ma, oi fi io orbit de Base si sint pro, dar cei anti sint chiori de tot daca nici cind le arati cu destu dovezile ei tot cu ochii inchisi stau si o tin tot ca surda-n tren smile.gif

--------------------
+
DragosP
post 7 May 2007, 13:29
Post #2254

Nu zic nimic...nou

Măi Paul... Cu declarații gen "se spune", "se aude" nu mă convingi nici pe mine nici pe alții.
În altă ordine de idei, marinelu' a zis că ne spune adevărul despre actuala guvernare. Eu încă mai aștept...
Vorbe-n vânt e ușor a arunca, știi prea bine.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
paulp
post 7 May 2007, 13:31
Post #2255

Bagator de seama!

Dragos nu "se spune" nimic. E declaratia oficiala a purtatorului de cuvint a Guvernului. Asta dupa ce au negat categoric ca ar fi intevenit cineva dinafara in cazul suspendarii wink.gif
Open the eyes smile.gif

--------------------
+
AlinI
post 7 May 2007, 13:33
Post #2256

Nd 4 Spd 4 Life

From: Bucuresti

eu sunt pro basescu... nu zic ca nu a facut greseli sau ca este cel mai drept dintre cei drepti... eu ma duc special sa votez pentru mentinerea in functie pentru ca prea si-au dat silinta si prea s-au chinuit tariceanu, gioana si compania sa il dea la o parte... actiunile lor mi s-au parut prea penibile si disperate ca sa nu ma duc sa il votez pe basescu...

--------------------
Subaru Impreza 2.0 Hatchback 2009
'06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000
+
MiticaLGN
post 7 May 2007, 13:37
Post #2257

Membru

QUOTE(paulp @ 7 May 2007, 12:59)
Mitica, daca-mi amintesc eu bine contextu cu franceza era cam asa, niste jurnalisti, in stilul caracteristic Atac, l-au luat la misto pe holuri ca nu vorbeste franceza si le-a raspuns pe acelasi ton de misto ca in marina limba oficiala e engleza wink.gif.

Din pacate a fost chiar in parlamentul european. Si tot atunci a mai scos un porumbel impotriva Rusiei. Acum se oftica ca rusii ii sapa groapa. Ar trebui sa stie ca daca la Moscova se trage un vant la Bucuresti e uragan. Si nimeni din Europa nu se baga pentru Romania pentru ca e frig rau fara gaze.
Uite link-ul http://www.realitatea.net/index.php?stire=1465
"În februarie 2005 am informat Rusia despre facilitatile militare care vor exista pe teritoriul Romaniei. Am inteles ca sunteti din Federatia Rusa. Ați stat 30 de ani în România și niciodată nu v-am întrebat de ce" by SuperBase
Gura bate .. stiti voi ce smile.gif

--------------------
Logan Prestige KIA CEED SW BEST 2007
+
DragosP
post 7 May 2007, 13:38
Post #2258

Nu zic nimic...nou

QUOTE(paulp @ 7 May 2007, 14:31)
Dragos nu "se spune" nimic.

Ba "se spune" că acel mason ar fi avut o legătură cu demiterea. Ori eu asta vreau să subliniez. E încă o marotă a marinelului că agenturilili ar avea ceva cu el. A mai fost unul care zicea la fel, să n-o pățească Domne ferește și nenea la fel! tongue.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
paulp
post 7 May 2007, 13:43
Post #2259

Bagator de seama!

Mai Dragos, Base a zis ceva ce Tari a negat categoric (ca si in cazul biletelului). Si apoi a iesit la iveala ca era cum a zis Base.
Ceri diplomatie de la presedinte, dar cind prezinta diplomatic nu e bine. Trebuia sa taca nu?
Pai asta vor PSD si aliatii lor. Sa-i inchida gura ca poporul sa doarma in liniste si sa poate fura in continuare. Sub supraveghrea atenta a tatucului de la Kremlin.
Asta va doriti cu adevarat?

This post has been edited by paulp: 7 May 2007, 13:44

--------------------
+
marksman
post 7 May 2007, 13:45
Post #2260

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(MiticaLGN @ 7 May 2007, 14:37)
[...]
"În februarie 2005 am informat Rusia despre facilitatile militare care vor exista pe teritoriul Romaniei. Am inteles ca sunteti din Federatia Rusa. Ați stat 30 de ani în România și niciodată nu v-am întrebat de ce" by SuperBase
Gura bate .. stiti voi ce smile.gif
*

Dincolo de raspunsul nediplomatic, Base a avut dreptate... i-a informat, au tacut bine-mersi, dupa care au facut gat... Prea tarziu. Eu nu-i inghit pe americani, iar pe rusi nici atata, insa Romania e stat suveran si face ce vrea cu teritoriul propriu, inclusiv sa-l "inchirieze" pentru stabilirea unor baze militare. A, ca Ivan strange robinetu la gaz, asta se rezolva pe cale "diplomatica" la nivel inalt.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
paulp
post 7 May 2007, 13:49
Post #2261

Bagator de seama!

Rusii tot ameninta cu gazul, dar sint curios cum va rezolva returnarea celor n-spemii de miliarde de para ingropate la Krivoirog. Oare nu prin gaz?
Si chiar credeti ca noua conducta din Caucaz pe la Constanta le va cadea prea bine? Cind vor pierde exclusivitatea transportului...
Sau credeti ca miza e doar baza americana de la Kogalniceanu?

--------------------
+
mariuscond
post 7 May 2007, 13:52
Post #2262

Membru incomod

Cred ca cei care sint contra lui Base ar trebui, sa spuna si cine cred ei ca ar fi mai potrivit la Cotroceni si de ce. Se pare ca din ură unii voteaza contra, dar nu se gindesc ce sa "puna in loc", iar chestii de genul ca "oricare altul ar fi mai bun"...

--------------------
dacia Logan - B52 dizăl
+
OAP
post 7 May 2007, 13:58
Post #2263

Membru autentic

QUOTE(OAP @ 7 May 2007, 12:56)
The president comes from the people!
Base = 63.98%

Base=64.05, in crestere

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
DragosP
post 7 May 2007, 14:01
Post #2264

Nu zic nimic...nou

QUOTE(mariuscond @ 7 May 2007, 14:52)
Cred ca cei care sint contra lui Base ar trebui, sa spuna si cine cred ei ca ar fi mai potrivit la Cotroceni

Hai nu mă-nnebuni! Și cât port la pantofi, înălțimea, grosimea? smile.gif
Eu am spus de ce consider că marinelu' nu-i bun de președinte. O mai spun odată-n două cuvinte: e mito©(m)an.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
TMihai
post 7 May 2007, 14:05
Post #2265

Membru autentic

PSD vrea consultari pe tema votului uninominal

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent National ca ar fi indicat ca presedintele interimar Nicolae Vacaroiu, sa convoace chiar in cursul acestei saptamani o consultare cu partidele parlamentare pe tema introducerii votului uninominal. Liderul PSD a mai insistat si asupra adoptarii urgente a legii ANI si a legilor sigurantei nationale.

Geoana a adaugat ca PSD este dispus sa accepte o formula de consens care sa permita ca pana saptamana viitoare sa fie elaborat un proiect de lege care sa intruneasca majoritatea voturilor din Parlament.

Ideea introducerii votului uninominal a fost lansata de presedintele Traian Basescu luna in februarie, cand anunta ca va organiza un referendum pe aceasta tema.

Dupa consultarile de la Cotroceni cu partidele politice, pe tema votului uninominal, Parlamentul nu a reusit sa dea un raspuns la solicitarea lui Traian Basescu privind organizarea referendumului, chiar daca avizul Parlamentului este consultativ
.

Omu' asta e de o cretinitate rar intalnita blink.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
paulp
post 7 May 2007, 14:05
Post #2266

Bagator de seama!

Dragos, daca tu ai fi presedinte si ar veni primul ministru la tine si ti-ar zice sa intervii pentru protejatul lui sa-l scapi de pirnaie, ce-ai face?
Fa un exercitiu...

--------------------
+
DragosP
post 7 May 2007, 14:08
Post #2267

Nu zic nimic...nou

Orice-aș zice, în contextul în care eu sunt pro demitere, sunt șanse mici să fiu crezut.
Totuși, pentru frumusețea discuției, l-aș da afară în șuturi (figurativ vorbind) și aș face publică discuția IMEDIAT. Nu după un an și ceva, gen dosariada. wink.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
mariuscond
post 7 May 2007, 14:09
Post #2268

Membru incomod

@DragosP
Pai nu stiu citi il "iubesc" pe baselu (e mitocan si asta o stim cu totii), desi il voteaza pentru ca altceva nu au de ales in momentul asta.
Scuze daca te-am deranjat, sincer nu ma intereseaza ce marime porti la pantofi sau daca sint de damă. Nu e treaba mea.
Zic doar ca intr-o "confruntare de idei", frumos ar fi sa existe argumente si eventual sugestii alternative rezonabile. No?

--------------------
dacia Logan - B52 dizăl
+
paulp
post 7 May 2007, 14:11
Post #2269

Bagator de seama!

QUOTE(DragosP @ 7 May 2007, 15:08)
Orice-aș zice, în contextul în care eu sunt pro demitere, sunt șanse mici să fiu crezut.
Totuși, pentru frumusețea discuției, l-aș da afară în șuturi (figurativ vorbind) și aș face publică discuția IMEDIAT. Nu după un an și ceva, gen dosariada. wink.gif
*

Si n-ai fi considerat mitocan? smile.gif
Si ala nu s-ar alia cu dusmanii tai numa ca sa te dea jos ca l-ai facut de rahat?
Parca incepi sa semeni cu Base smile.gif

--------------------
+
CGB
post 7 May 2007, 14:11
Post #2270

CGB

From: behind

QUOTE(AlinI @ 7 May 2007, 13:33)
eu ma duc special sa votez pentru mentinerea in functie pentru ca prea si-au dat silinta si prea s-au chinuit tariceanu, gioana si compania sa il dea la o parte...
*

asta este o mare greseala. greseala care se produce de fiecare data cand sint alegeri in romania. lumea nu mai voteaza cu unu sau cu altu ptr ca respectivul are neste merite deosebite. ci voteaza impotriva celor dinainte. asa a fost si cu constantinescu (a fost un vot nu ptr el, ci impotriva lu' iliescu). asa a fost si cu basescu (nu s-a votat ptr el sau pd, ci s-a votat impotriva psd). asa e si acu'. cine-l sustine pa base, o face nu ptr meritele deosebite ale marinelului (care intre noi fie vorba, tind catre zero absolut), ci o face din scarba fata de ailalti (psd, pnl, udmr, prm...etc).
si mie mi-e sila de psd-isti, da' nici pa marinar nu-l votez. pentru ca si de el mi-e sila. ambele tabere joaca murdar, ambele tabere joaca teatru, ambele tabere mint fara nerusinare. io ma intreb cand o sa inteleaga "poporu" ca toata lupta asta nu e pentru binele lui. toata lupta asta e pentru putere. pentru ciolan. pentru propriile interese si asa mai departe. voi chiar uitati ca dupa orice alegeri, cei care-au iesit s-au intors cu fundu catre voi si n-au facut nimic din ce-au promis in campanie. toti !!! de ce nu stati voi acasa, in loc sa va duceti la vot. sa fie prezenta la urne 0%. poate asa isi vor da in sfarsit seama ca lehamitea poporului fata de ei e deja mult prea mare.

prezenta mare la urne inseamna un singur lucru ptr politicianu' roman si anume ca inca mai exista destui creduli care pot fi manipulati si mintiti. si atat timp cat astia exista, succesul omului politic e asigurat.

This post has been edited by cristib: 7 May 2007, 14:15

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
DragosP
post 7 May 2007, 14:12
Post #2271

Nu zic nimic...nou

QUOTE(mariuscond @ 7 May 2007, 15:09)
Zic doar ca intr-o "confruntare de idei", frumos ar fi sa existe argumente si eventual sugestii alternative rezonabile. No?

No da! smile.gif
Am mai spus: n-am (din păcate) alternativă! Sau nu una care să fie viabilă în contextul unor alegeri prezidențiale anticipate.

QUOTE(paulp @ 7 May 2007, 15:11)
Si n-ai fi considerat mitocan? smile.gif

Păi de ce? Că spun adevărul pe loc?
Și dacă-ncep să semăn cu marinelu' mă duc și-mi fac sepuku în spatele casei! ph34r.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
mariuscond
post 7 May 2007, 14:25
Post #2272

Membru incomod

QUOTE(DragosP @ 7 May 2007, 14:12)
No da! smile.gif
Am mai spus: n-am (din păcate) alternativă! Sau nu una care să fie viabilă în contextul unor alegeri prezidențiale anticipate.
*

Si atunci daca "il dam jos" ce facem dupa? Raminem cu Văcă?
Oricum referendumu' asta a fost chinuit (legea sucita in fel si chip...) si asta nu e dacit o țigăneală balcanica.
"Nu a incalcat constitutia", dar totusi il supendam.
Schimbam legea referendumului.
Si toate astea 'ca sa ce?' Sa-l dea jos? De ce atita inversunare? Presedintele oricum nu poate sa faca mare lucru. A deranjat faptul ca ăsta nu tace?
Si cine vine sa faca asta: Geoana - numai ceasul de la mana lui valoreaza mii de euroi si el imi spune mie ca e social-democrat pentru binele poporului; Vanghelie-"persoana fizica", iar Tariceanu oricum ar fi, e trădător (a facut bine/rău - nu conteaza, da' de trădat a trădat).
Nici unul nu e mai breaz.

--------------------
dacia Logan - B52 dizăl
+
DragosP
post 7 May 2007, 14:27
Post #2273

Nu zic nimic...nou

QUOTE(mariuscond @ 7 May 2007, 15:25)
"Nu a incalcat constitutia", dar totusi il supendam.

Ba, conform CC a încălcat-o. Da' n-a încălcat-o grav, tot după părerea CC.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
MiticaLGN
post 7 May 2007, 14:27
Post #2274

Membru

QUOTE(OAP @ 7 May 2007, 13:58)
Base=64.05, in crestere
*

Si Iliescu tot from people a venit si ne-a chinuit 8 ani. Sau parca au fost mai multi.. Si cred ca avea si procentul mai mare smile.gif
Chiar daca a avut dreptate si cu rusii si cu franceza gura lui mare si aroganta lui dauneaza.

--------------------
Logan Prestige KIA CEED SW BEST 2007
+
OAP
post 7 May 2007, 14:33
Post #2275

Membru autentic

La referendum romanii voteaza NU!, cu Da votam doar pisoiul lui CristiRzR icon_mrgreen.gif

http://www.daciaclub.ro/Votati-si-voi-pe-p...meu-t73359.html

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
sandman_
post 7 May 2007, 14:40
Post #2276

software engineer

From: Viena, Austria

Chestia cu Kondyakov este asemanatoare cu cea cu biletelul: a aparut dupa o perioada prea mare de timp si a aparut exact cand i se infunda marinelului. De ce nu a lansat zvonul respectiv in a doua zi de la intalnirea dintre CPT si AK? Atunci ar fi fost foarte credibil. In conditiile actuale, da impresia de leu in cusca, disperat ca-si pierde ciolanul.

Referitor la afacerea biletelul, pe langa faptul ca a discutat despre biletel la 1 an si ceva dupa toata povestea, inca n-a dat publicitatii o versiune palpabila solida a respectivului biletel, in care sa se citeasca negru pe alb "te rog sa-l ajuti pe <gigel>".

Eu nu pricep un lucru: avea justitia de partea lui. De ce nu l-a atacat pe CPT imediat in instanta pe treaba cu biletelul? era asa greu?
La fel si cu rusul. Crezi ca el ieri a aflat? Bashescu stie din ziua cand s-au intalnit, pentru ca n-a fost nimic secret in asta. De ce s-a hotarat sa faca publica aceasta informatie la 3 saptamani dupa ?

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C - GJ-01-SSP Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
paulp
post 7 May 2007, 14:48
Post #2277

Bagator de seama!

Pentru ca nu si-a inchipuit ca Tari poate fi atit de dobitoc sa sustina suspendarea lui wink.gif

--------------------
+
sandman_
post 7 May 2007, 14:53
Post #2278

software engineer

From: Viena, Austria

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
1. Tari n-a votat.
2. Daca si-a inchipuit ca Tariceanu n-ar fi sustinut suspendarea lui, inseamna ca el e marele dobitoc...
3. Inainte de suspendare, a considerat ca intalnirea dintre Kondyakov si Tariceanu nu avea legatura cu suspendarea lui. Dupa suspendar, brusc, si-a schimbat opinia. Asa a facut si la alegeri, in 2004 icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C - GJ-01-SSP Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
ady77
post 7 May 2007, 14:56
Post #2279

راحتزیل یو

From: near Bacau

Iliescu ne-a chinuit vreo 10 ani, dar cine-i mai numara tongue.gif .

Sa schimbam constitutia pentru Base sa faca si el ca Iliescu sa poata iesi presedinte de 3 ori.
Sau mai bine daca tot nu mai avem alte alternative eu propun sa il alegem pe Base (acest Mesia al poporului roman) pe viata. Daca tot e de neinlocuit. De Isarescu ati spus ca e mai bun ca guvernator BNR, Base ar fi fost bine sa ramana capitan de vas.

Daca Base nu se nastea Romania disparea, acest cel mai iubit fiu al poporului este salvarea noastra, nu conteaza ca a furat, ca a fost comunist/securist el e Calea spre binele poporului Roman. Saracul dupa ce a facut parte din 5 guverne dupa Revolutie, a trebuit sa ajunga presedinte sa vada grupurile de interese din jurul guvernului. Cat a fost el ministru grupurile de interese erau la Cotroceni, acuma daca el e la Cotroceni s-au mutat la guvern.
Acest om incoruptibil cat timp a fost la guvernare a facut drumurile din Bacau pentru ca sa-l transfere pe Narcis Raducan de la Bacau la Rapid. A facut afaceri cu bani publici pentru un club de fotbal privat, dar cu toate astea altii "e" corupti, oligarhi pe cand el e Mesia poporului roman. Urmatorul pas e infiintarea Marii Adunari Nationale si sa raspunda si el ca raposatul numai in fata acesteia ca sa nu mai fie controlat de Parlament.

Nu l-am suportat niciodata pe Basescu de aceea votez DA pentru demitere. Si sper sa se fi nascut un alt om care sa fie capabil sa conduca Romania.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
paulp
post 7 May 2007, 14:58
Post #2280

Bagator de seama!

Sand, intilnirea Tari - rusu a fost pe 12, iar suspendarea pe 18, la distanta de 6 zile wink.gif, chiar daca facea panarama atunci nu rezolva nimic (poate chiar lo fi amenintat pe Tari ca-l da pe gusa, si taman de asta a dat asta indicatii clare PNL-ului sa se alieze cu PSD-ul - apropo nu te doare ficatu cind tre sa-i pupi pe ambii obraji pe cei pe care pina mai acu o luna ii considerai dusmanii de moarte ai liberalismului?). Oricum e bine ca stim ce prim-ministru avem, un om al rusilor wink.gif

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.

1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire).
2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1.
3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior)
4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba.

Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban.
----------------------------------------------
NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora.

In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro.

Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare.

--------------------
1657 Pages « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 05:04
Forum Renault