pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
![]() ![]() ![]() |
pro sau contra basescu, sunteti pro sau contra presedintelui?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 7 May 2007, 14:27) Pai si? Asta e motiv de suspendare? Ca nu stiu 'iegzact'? Parca numai la "incalcarea grava...bla bla" poate fi suspendat. off topic: vad ca daca sint "pro" imi da lumea minusuri la reputatie ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Si mie, singurul minus pe care l-am luat, a fost tot aici....de, unii nu accepta alte opinii.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Mai, nu-l mai lauda atata, ca n-a facut decat sa dea din gura si sa arunce cu praf in ochii oamenilor. Dar, ceva concret, nimic in afara de scandaluri. E vreunul infipt in padurea aia de tepe, pe care a promis-o? Aud. Ba are nesimitirea sa-i acuze pe unii de lucruri pe care le face sau le patroneaza si el. Adica, hotul striga uite hotii. Cred ca Liiceanu s-a cam compromis prin pozitia sa pro Basescu. De Hurezeanu nu aveam parere buna, de cand s-a dus consilier al lui Nastase.
Asa ca, las-o mai moale. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
treaba cu "om al rusilor" este foarte simpatica, dar sper ca nu esti chiar atat de superficial. Ti se pare deplasat sa aiba discutii cu cosilierul lui Putin? Nu uita ca Rusia face parte din G8. De ce trebuie sa punem problema ca acum 30de ani, cand nu puteam decat sa fim ori de partea rusilor, ori de partea americanilor si impotriva rusilor? Suntem o tara mica. Trebuie sa ne punem bine si cu unii, si cu altii si sa ne vedem interesul propriu. Personal (dar nu ma intreaba nimeni
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 May 2007, 16:00) Domnu, vorbim de o intilnire oficiala la nivel de sefi de stat. Tari nu s-a intilnit cu primul-ministru rus, ci cu un mason rus, un oligarh ![]() Dar e greu sa pricepi nuantele cind nu vezi decit in fata ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sand, sa nu uitam ca cu rusii tre sa procedezi asa cum a procedat Molotov sau Hrusciov (nu mai stiu care din ei era), remember? Bati cu pantofu in masa, si apoi te duci sa bei o votka
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Era Brejnev, insa nu poti sa-i tratezi asa. Tu chiar ai impresia ca dupa '89 noi suntem buricul pamantului si putem sa facem ce vrem si cu cine vrem? Presupun ca si pe chinezi tot asa vrei sa-i tratezi peste 30 de ani, cand vor acoperi jumatate de glob, nu?
QUOTE(paulp @ 7 May 2007, 14:18) Domnu, vorbim de o intilnire oficiala la nivel de sefi de stat. Tari nu s-a intilnit cu primul-ministru rus, ci cu un mason rus, un oligarh ![]() Dar e greu sa pricepi nuantele cind nu vezi decit in fata ![]() A fost o intalnire intre un premier si consilierul presedintelui. (trebuie sa recunosc, mi-a placut faza cu oligarhul ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 7 May 2007, 14:27) Asta e dovada clara ca esti manipulat. Arata-mi mie o singura incalcare descrisa in motivatia CCR, si ma inclin in fata logicii tale. Una singura, nu grava, una triviala. Make no mistake, vorbim despre raportul Voiculescu, pe baza caruia a fost suspendat de catre parlament, nu despre alte bazaconii, da? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
paulp |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 7 May 2007, 16:36) Era Brejnev, insa nu poti sa-i tratezi asa. Tu chiar ai impresia ca dupa '89 noi suntem buricul pamantului si putem sa facem ce vrem si cu cine vrem? Presupun ca si pe chinezi tot asa vrei sa-i tratezi peste 30 de ani, cand vor acoperi jumatate de glob, nu? A fost o intalnire intre un premier si consilierul presedintelui. (trebuie sa recunosc, mi-a placut faza cu oligarhul ![]() ![]() Mai, dupa atitia ani de istorie, tot n-am invatat ca pozitia aplecat-usor-departat nu ne aduce decit sex anal, si uneori si cite un bukake ![]() Eu stiu preabine ca diplomatia nu se mai face batind cu papucul in masa, dar atunci explica-mi mie de ce l-au alungat pe Mihai Ungureanu, ca aveam cel mai diplomat ministru de externe din ultimii 20 de ani... Tu ai voie sa bei cu cine vrei, dar nu la sediul Guvernului cind esti premier si te pregatesti sa debarci presedintele ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
sandman_ |
![]()
|
Mihai Ungureanu nu si-a facut treaba. De-aia a fost debarcat. Daca ar fi fost un abuz fenomenal, ar fi sarit marinelul ca ars, iar Ungureanu nu si-ar fi dat demisia.
In ceea ce priveste discutia, daca ar fi plecat de la birou si s-ar fi dus sa stea de vorba cu omul, ati fi sari cu gura ca nu sta sa munceasca, ci se plimba pe banii contribuabililor. Daca l-a intalnit acolo, iar e rau pentru ca inseamna ca l-a chemat pe ala ca sa planuiasca debarcarea lui Basescu. Eu cred ca daca ar fi fost ceva de genul asta (o manopera grosolana, menite sa schimbe schimbarea inceputa de marinel), ar fi facut-o ei asa incat sa nu se afle, nu in vazul tuturor... In alta ordine de idei, pozitia descrisa atat de plastic de tine si papucul celebru nu sunt singurele alternative in diplomatia moderna: exista posibilitatea sa te impui fara sa bati cu pantoful in masa si sa eviti un conflict fara sa pici de bleg... |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
am mai vazut una ieri. trecea o duba cu niste panouri cu poza lui basescu si scria "nu demiterii." din megafon urlau niste melodii, iar basescu in poze isi acoperea ochii si urechile cu textul "sa nu vad? sa nu aud?"
![]() am crezut ca vine circul la noi in oras ![]() |
--------------------
Renault
Espace IV
- abxxxx
2004 scopul NU scuza mijloacele!
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Poate dati si voi un vot aici
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
NewsIn: Peste 100 de intelectuali cheamă populația la referendum într-un apel pro-Băsescu
Luni 07 mai 2007, 15:49 Peste 100 de intelectuali semnează un apel în care solicită cetățenilor să se prezinte în număr mare la referendum "pentru a bara eficient unele tendințe autocratice ale majorității parlamentare și guvernamentale actuale". Apelul, intitulat "pentru respectarea statului de drept și a democrației", este semnat de nume prestigioase ale culturii și științelor umaniste din România, între acestea aflându-se Andrei Pleșu și Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismăneanu, Virgil Nemoianu, Sorin Alexandrescu, Rodica Palade, Ruxandra Cesereanu, Mircea Cărtărescu, Ion Vianu, Silviu Lupașcu, Alexandru Zub,Tom Gallagher, lista cuprinzând în total 108 nume |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
sandman_ |
![]()
|
100 reprezinta o oligarhie printre intelectualitatea din Romania
![]() ![]() De ce exista "si" intre Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu in enumerarea respectiva? Au vreo combinatie? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(vv @ 7 May 2007, 16:38) Asta e dovada clara ca esti manipulat. Arata-mi mie o singura incalcare descrisa in motivatia CCR, si ma inclin in fata logicii tale. Una singura, nu grava, una triviala. Dacă zici tu... Eu nu pot să-ți arăt acum (n-am un link și n-am timp să caut, dar dacă insiști voi căuta) raportul CC dar citește postul lui klaus. CC n-a pus ea sub lupă activitatea marinelului ci a dat un aviz (CONSULTATIV). |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MirceaMM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 1 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Basescu are la activ mult mai multe CASE decat Nastase_patru_case si cu toate astea are ceva sustinatori.
In general, numarul si gravitatea faptelor penale comise de Basescu il situeaza de departe pe o pozitie de varf in acest "domeniu"!!! Deosebirea de tratament enorma dintre cele 2 cazuri conduce la concluzia ca sustinatorii sunt neinformati. La referendum votati DA, votati pentru inlaturarea unui comunist! |
--------------------
Ford
Mondeo
2007
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
15:35 | Studentii PNTCD sunt impotriva deciziei liderilor lor - il sprijina pe Basescu (569 vizualizari)
Organizatia de studenti a PNTCD indeamna electoratul, intr-un comunicat de presa, sa voteze impotriva demiterii lui Traian Basescu, aceasta in contextul in care conducerea PNTCD a afirmat ca va boicota referendumul motivind ca tara are probleme mai importante. “Cetatenii Romaniei trebuie sa voteze pe 19 mai impotriva demiterii; aceiasi cetateni care au datoria de a se prezenta la alegerile prezidentiale din 2009, pentru a evalua la acel moment – pozitiv sau negativ – prestatia domnului Basescu”, se arata in comunicatul de presa remis Agentiei NewsIn. Studentii taranisti sunt de parere ca dorinta lui Traian Basescu de a se realiza reforma in justitie, condamnarea publica a comunismului, intarirea relatiilor pe axa Washington-Londra si declaratiile sale privind relatiile Rominiei cu Rusia “reprezinta, conditionat de punerea lor in aplicare, pentru niste oameni politici responsabili, tot atitea argumente anti-suspendare”. In favoarea punctului sau de vedere, organizatia de studenti a PNTCD aduce si afirmatiile lui Wilfried Martens, presedintele PPE, care, potrivit comunicatului amintit, “a apreciat ca, indiferent de ceea ce s-ar spune despre trecutul sau, Traian Basescu a avut si demersuri laudabile, cum ar fi mesajul impotriva coruptiei”. Pe de alta parte, studentii PNTCD considera ca suspendarea din functie a presedintelui Basescu “serveste interesele vechilor structuri comuniste” si ea nu va face bine nici clasei politice democrate si nici electoratului, “in ciuda naivitatii multor oameni politici care au sustinut din convingere acest demers”. This post has been edited by FireChief: 7 May 2007, 17:09 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Corect!Jos cu hotul hotilor care striga "ailalti sunt hotii"!!!
Comunist perfid!!! This post has been edited by a4tech01: 7 May 2007, 17:12 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
sandman_ |
![]()
|
Ce inseamna sa fii tinar si nelinistit. Tineretul PNTCD nu stia ce e aia politica atunci cand Baselu le distrugea partidul.
Pe de alta parte, PNTCD va avea un cuvant de spus cand va intra in Parlament, iar National-Taranismul in anul 2007 este o miscare aproape inexistenta pe scena politica europeana, asa ca... Maine-poimaine auzim ca Uniunea femeilor din industria textila cheama lumea la vot pentru mentinerea lui Basescu presedinte, urmate de veteranii din primul razboi mondial si eroii Revolutiei industriale.. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
- IS96DEA
2007, SX Pack
|
|
FireChief |
![]()
|
iata si textul apelului
Peste 100 de intelectuali cheama populatia la referendum intr-un apel pro-Basescu (708 vizualizari) Peste 100 de intelectuali semneaza un apel in care solicita cetatenilor sa se prezinte in numar mare la referendum “pentru a bara eficient unele tendinte autocratice ale majoritatii parlamentare si guvernamentale actuale”. Apelul, intitulat “pentru respectarea statului de drept si a democratiei”, este semnat de nume prestigioase ale culturii si stiintelor umaniste din Romania, intre acestea aflindu-se Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismaneanu, Virgil Nemoianu, Sorin Alexandrescu, Rodica Palade, Ruxandra Cesereanu, Mircea Cartarescu, Ion Vianu, Silviu Lupascu, Alexandru Zub, Tom Gallagher, lista cuprinzind in total 108 nume. Redam integral continutul apelului, remis Agentiei NewsIn: “Avem, in clipa de fata, toate motivele pentru a ne exprima profunda ingrijorare fata de situatia politica a tarii. O serie de evenimente recente pune in lumina unul si acelasi lucru: tendinta unor autoritati de a ocoli sau incalca principiile si practicile statului de drept si ale democratiei. Si mai grav este ca aceste derapaje au loc cu acoperire legala, prin fortarea interpretativa a unor paragrafe constitutionale, ori prin adoptarea de legi si hotariri a caror legitimitate de fond este extrem de discutabila. Or, tocmai acest legalism pur formal constituie un motiv de alarma in plus, deoarece el isi poate disimula cu usurinta caracterul antidemocratic, inducind in eroare o mare parte a publicului. Desi mai sunt putine zile pina la 19 mai, data referendumului, este ingrijorator faptul ca regulile dupa care se va desfasura acest scrutin electoral s-au schimbat in ultimul moment. Acest fapt incalca o recomandare a Comisiei de la Venetia care cere ca legislatia referendara sa nu fie modificata cu mai putin de un an inainte de tinerea unui referendum. Simplul fapt ca aceasta legislatie si felul de a o aplica a constituit pina in ultima clipa subiect de dezbatere in mass-media dar si la Curtea Constitutionala reprezinta, in sine, un scandal. Condamnam decizia comisiei de cultura si mass-media a parlamentului, care, sub diferite pretexte „legaliste”, nu i-a alocat presedintelui suspendat Traian Basescu nici un timp de antena propriu la radioul si televiziunea publice in cadrul programelor electorale. Grave ni se par chiar si tendintele mai generale aparute in cadrul actualei majoritati PSD-PNL-UDMR-PRM-PC de a incerca sa schimbe regulile jocului chiar in timpul jocului: incercarile insistente de a modifica legea referendumului dupa inceperea procedurii de suspendare, ideea de a-i bara d-lui Traian Basescu revenirea la Cotroceni sub diverse pretexte, planuri pentru ingradirea abuziva a drepturilor electorale ale cetateanului Traian Basescu, presiuni manifeste din partea d-lor Mircea Geoana sau Dan Voiculescu asupra Curtii Constitutionale, probabil ca sanctiune fiindca nu a avizat favorabil suspendarea presedintelui. Atragem atentia in modul cel mai serios ca statul de drept nu se reduce la proceduri cu acoperire legala si ca legislativul nu e decit una dintre cele trei puteri ale statului prin care se exercita suveranitatea populara si in nici un caz o putere absoluta, care nu mai da socoteala nici electoratului, nici puterii judecatoresti, nici principiilor universale ale drepturilor omului. Reamintim ca si statul comunist avea nenumarate legi si oferea acoperire legala pentru toate abuzurile si crimele, ceea ce nu inseamna ca aceste legi aveau legitimitate. Ar fi extrem de grav daca, din nou, intre legalitatea formala si legitimitate ar aparea o ruptura. Cerem apasat Guvernului sa organizeze in modul cel mai corect, echitabil si impartial referendumul de pe 19 mai. Solicitam sa se faca toate eforturile pentru a nu-i priva pe numerosii cetateni romani care traiesc si lucreaza in strainatate de dreptul de vot. In caz contrar, se vor crea imense frustrari destabilizatoare in societate, iar condamnarea Romaniei pe plan international (criticata deja intr-o parte a presei straine) va aduce prejudicii incalculabile poporului roman. Cerem publicului sa se mobilizeze, sa se informeze si sa se pronunte prin toate mijloacele pasnice impotriva oricaror abateri de la principiile si practicile statului de drept si ale democratiei si, de asemenea, ca la 19 mai sa participe la referendum in numar cit mai mare. Credem ca numai o participare masiva la vot va bara eficient unele tendinte autocratice ale majoritatii parlamentare si guvernamentale actuale” This post has been edited by FireChief: 7 May 2007, 17:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
FireChief |
![]()
|
Octavian Paler a incetat din viata....
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Indiferent de pozitiile noastre de simpatiile sau antipatiile politice ,suntem oameni si suntem trecatori... Dumnezeu sa-l ierte! *** Octavian Paler - Avem Timp Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam, avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu. Avem timp pentru ambitii si boli, sa invinovatim destinul si amanuntele, avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare, avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile, avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam, avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta murim. Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua!! Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita. Restul ... depinde de ceilalti. Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie Altora s-ar putea sa nu le pase. Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata Ci PE CINE ai. Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva. Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca Ci cu ceea ce poti tu sa faci Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva Am invatat ca oricum ai taia Orice lucru are doua fete Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi Am invatat ca poti continua inca mult timp Dupa ce ai spus ca nu mai poti Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie Indiferent de consecinte Am invatat ca sunt oameni care te iubesc Dar nu stiu s-o arate Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat Dar nu am dreptul sa fiu si rau Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul. Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten Oricum te va rani din cand in cand Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta. Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc. Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc Si nu faptele sale Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru Si pot vedea ceva total diferit Am invatat ca indiferent de consecinte Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore De catre oameni care nici nu te cunosc. Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta. Am invatat ca scrisul Ca si vorbitul Poate linisti durerile sufletesti Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult Iti sunt luati prea repede. Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile. Am invatat sa iubesc Ca sa pot sa fiu iubit Am invatat... This post has been edited by FireChief: 7 May 2007, 19:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte!
|
--------------------
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte!
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
mariuscond |
![]()
|
QUOTE(sandman_ @ 7 May 2007, 17:20) ...Maine-poimaine auzim ca Uniunea femeilor din industria textila cheama lumea la vot pentru mentinerea lui Basescu presedinte, urmate de veteranii din primul razboi mondial si eroii Revolutiei industriale.. Si ar fi vreo problema in asta? Democratia permite... Libera exprimare... Chiar imi doresc sa vad oarece exprimari ale societatii civile (asa cum e ea cu "prostii" si "desteptii" ei, ca de "analisti" de-al de Stan, Cristoiu, etc. m-am saturat. As vrea sa vad ce gindesc oamenii simpli cu adevarat pentru ca am o vaga impresie ca o data la 4 ani sint manipulati de numa' numa' si din cauza unora care voteaza pentru 4 mici si o bere sufera o tara intreaga ("citez din memorie": "prosti da' multi" - afirmatia nu-mi apartine!). Constat cu o oarecare bucurie daca pot zice asa, ca la 17 de ani de la "revolutie", ca oamenii simpli sint tot mai greu de pacalit, iar clasa politica simte asta (inclusiv nea Base, dar el "animal politic" fiind stie/incearca sa speculeze momentul cel mai bine) si a inceput sa scuipe foc, dar nu mai au mult si se vor "duce" cu vilele si "gipanele" lor cu tot... Eu votez NU si-am sa mai oftic vreo doi pesedei/penelei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Una peste alta mi se pare mai uman Base decit porcii din parlament care atunci cind vin la servici (ca in general...) nici nu stiu ce voteaza, dorm dupa care ne injura prin intermediul TV-ului, iar acu' ne dau lectii de democratie. |
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
FireChief |
![]()
|
Întâlnirea lui Tăriceanu cu Kondyakov pune presa pe jar
Marți 08 mai 2007, 05:41 O întâlnire stârnește suspiciuni: este vorba de cea dintre Călin Popescu Tăriceanu și Alexandr Kondyakov, Marele Secretar al Marii Loje a Rusiei, despre care presa centrală scrie că ar fi consilierul președintelui Vladimir Putin. Traian Băsescu a sugerat, într-un interviu, că vizita lui Kondyakov ar avea o legătură cu suspendarea sa, dar premierul susține că întrevederea a avut ca obiect îmbunătățirea relațiilor româno-ruse. Presa a pornit pe urmele lui Alexandr Kondyakov în urma unei declarații făcute, acum câteva zile, de Traian Băsescu, într-un interviu din România Liberă. "Este interesant, de asemenea, dacă a fost vreo vizită a unui domn foarte important, Kondyakov, cu vreo două-trei zile înainte de votul de suspendare dat de Parlament. Poate politicienii cu care s-a întâlnit pot spune mai multe", declara Băsescu, în "România Liberă" din 4 mai. Luni, președintelui suspendat nu i se mai pare că Aleksandr Kondyakov este un om atât de influent: "Nu mă interesează subiectul decât ca observație, avem toate motivele să dăm atenție stabilității României și să avem grijă la unele interese extreme. Credeți că Kondyatov ar avea astfel de interese? Cred că e prea mic". Aleksandr Kondyakov, în schimb, ar vrea să stea de vorbă cu președintele suspendat: "Este o adevărată surpriză, sunt gata să mă întâlnesc cu domnul Băsescu, să discut câteva probleme cu el". Premierul Tăriceanu și fostul secretar general al Guvernului Radu Stroe recunosc că s-au întâlnit cu Aleksandr Kondyakov. Fiecare are o altă variantă în legătură cu motivele întrevederii. Radu Stroe a subliniat că Aleksandr Kondyakov a venit să facă ofertă de lobby unora dintre partidele politice. Călin Popescu Tăriceanu a declarat, însă: "Domnul Stroe nu prea înțelege engleză, așa încât probabil asta a înțeles el. Voi folosi orice posibilitate ca relațiile cu Rusia să le ameliorăm și să nu rămânem țara care plătește cel mai mare preț la gaze, pentru că există puseuri antirusești în România. Acesta a fost sensul discuției". Marea Lojă Națională din România a confirmat că Marele Secretar al Marii Loje a Rusiei a fost la București, dar a precizat că vizita în România a fost una privată. Sursa: Realitatea TV **** unul zice de lobby altul de gaze ![]() de ce oare??? pina una alta basescu 64.26% ![]() ![]() ![]() restul ...numai 25.10% This post has been edited by FireChief: 8 May 2007, 05:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Injuraturile sau limbajul trivial se lasa cu pauza 20 de zile fara avertisment, fara exceptie in urma celor decise aici.
1. NU este permis sa jigniti persoane dar puteti sa le combateti ideile ("medicatie" nu este o jignire). 2. Aveti dreptul sa spuneti CE VRETI, opinia personala va va face simpatici sau antipatici, dupa caz., dar fara a incalca punctul 1. 3. Fara quote-uri aiurea (posturi intregi, lungi, mesajul imediat anterior) 4. Fara clipuri in posturi. Daca vreti sa afisati un videoclip, puneti linkul in format [ url ]link[ /url ] ca sa nu apara ca embeded video .. sunt foarte obositoare, greu de urmarit si umplu spatiul topicului degeaba. Consecintele pot fi: editare mesaj, stergere mesaj, warn, ban. ---------------------------------------------- NOTA: Daciaclub.ro NU este o platforma politica. Opiniile liber exprimate ale membrilor ramin in completa responsabilitate a acestora. In acelasi timp, Daciaclub.ro nu impiedica exprimarea acestor opinii, punind insa la dispozitie doar baza tehnica. Opiniile politice exprimate folosind aceasta baza tehnica, atita timp cit nu au continut extremist si/sau sovin, nu sunt in nici un fel sprijinite- sau dezavuate de Daciaclub.ro. Daciaclub.ro face in mod explicit trimitere la Regulamentul sau de functionare. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:03 |