Sindromul: am masina straina, nu ma dau la o parte....
![]() ![]() ![]() |
Sindromul: am masina straina, nu ma dau la o parte....
AC |
![]()
|
||||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
|
||||
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|||||
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
hiii.gagica avea opel.era prea smechera sa-si ceara scuze.
prosti d'astia intalnesti pe toate drumurile,dar si pe toate trotuarele smile.gif |
-------------------- null
|
|
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
era roscata, dar vopsita. oricum aveam o oftica pe ea pentru faptul ca statea si mesteca ciungam si nici macar bunul simt sa-si ceara scuze.
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
"Marca masinii nu are importatnta in toata ecuatia din titulul topic-ului. Poti sa te tragi si daca ai SLK, poti sa blochezi banda si daca ai un harb. Asta tine mai mult de optiunile personale ale soferului, nu de masina." by BOGDAN_O
adevarat ce spui. si io cred ca pana la urma totul se rezuma la ceea ce vrea soferul din fata ta. daca se da la o parte,bravo lui, respect, daca nu... f**k it,cauti sa-l depasesti altfel. daca s-a dat din fata ta, ar tebui si tu sa-i multumesti...aprinzi avaria de vreo 2 ori. doar prin colaborare vom reusi sa schimbam mentalitatile altora.io de abicei asa fac si am vazut ca si altii incep sa faca la fel. :valuri: |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba are, dar nu direct ci prin ricoseu. Ca sa-ti permiti o masina "bengoasa" trebuie sa ai un anumit statut social. (de fapt mai precis numai ceva avere). O parte din acestia odata cocotati intr-un anumit nivel incep sa se uite cu dispret la cei de jos si ii apuca ameteala. Aceasta atitudine nu o intalnesti numai in trefic ci oriunde in societatea romaneasca de azi. Plus ca banul le ofera multora senzatia ca sunt de neatins de catre "bratul legii". Aseara pe Bd Basarabia, un nesimtit din asta cu gipan ( B-72055) a trecut pe rosu la toate semafoarele. (vreo 4 bucati). Eu am oprit la toate, si totusi am ajuns inaintea lui. Ce-a castigat daca a trecut pe rosu, ca timp nu? Siguranta ca "face ce vrea muschii lui", sentimentul ca e buricul pamantului, ca poate spulbera cu bull-bar-urile lui orice Dacie. |
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
a se vedea si treaba cu d-na paunescu
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Chiar...a patit ceva cucoana?
Ceva...arestat, cercetat sau toooot sufera saracuuuta in spital privat? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
litza |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
A uitat subit lumea/presa de ea. De cand cu scandalul camatarilor. |
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|||
Sclaud |
![]()
|
||||
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Rau ca s-a uitat ! :evil: n-ar trebui sa "se intample asa" ! |
||||
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|||||
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
S'a mentionat cum ca ar fi contribuit la o minivacanta "suferita" de supravietiutoarea carnagiului. Nu imi vine sa cred ca in RO poti ucide shi poti fi considerat o victima........E dat naibi Paunescu asta...
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
A fost acuzata oficial de "ucidere din culpa" sau "omucidere" (sorry Andrei da' nu ma pricep). Banuiesc ca va incepe urmarirea penala.
L-ati vazut insa pe Paunescu aseara prezidind comisia reunita de cultura, spunindu-i dir. TVR "nu aveti dreptul sa va exprimati opinia despre intrebarea unui senator, aveti doar dreptul sa raspundeti la ea" :| http://www.gardianul.ro/index.php?a=liniaf...e2004092401.xml http://www.gardianul.ro/index.php?a=primap...a2004092401.xml |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lookin4cash |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 2 July 04 From: Iasi ![]() |
Scroafa!!!!!!!!!! Merita sa putrezeasca in puscarie!!!!!!!
(scuze de off-topic) |
--------------------
Dacia
Logan
2004, 1.4 MPI cash rulez!!!!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ca sa revenim la topic.
Simbata am tras o fuga la Bacau. Pe calea Romanului (pentru bacauani e foarte cunoscuta, pentru ceillati aveti grija, sint radare acolo :wink: ) m-a luat o masina din spate la flesuit ceva de speriat. Eu aveam 50 la ora ca am mai luat o amenda acolo si sint patit :evil: . Pe banda I bineinteles, masini parcate. Am incercat sa ma trag cit mai mult drepata sa-i fac loc, dar prea mult nu aveam unde. In momentul in care trece pe linga mine, vad cine rea nervoasa. O "pi*da" cu un Hiunday, sau Ford ca m-am retinut exact, cu nr. de B (asta e :vmad: ), care tot ea se agita la mine ca de ce nu m-am dat dom'le la o parte sa-i fac loc. 50 de m mai incolo semafor si rosu. Am oprit in dreptul ei si am coborit geamul, moment in care am luat-o la p*li in p*zda si alte trimiteri la origini cu tot neamu ei de pitecantropi. :vmad: Dupa care am plecat linistit inca 2 locuri mai in fata ca deja belise ochii ca melcu, tipa crezind ca o si iau la spart faruri cu bita :twisted: Banuiesc ca acelasi lucru l-a crezut si politaiul de pe trotuar, care se uita la mine ca la scapatii de la Socola, dar n-a avut curajul nici macar sa piscuie, la cit de nervos eram :wink: (apropo, pe asta l-am vazut in retrovizor dupa ce am plecat :wink: ). Oricum, imi pare foarte rau ca eram cu nevasta si copilul in masina, si n-am putut sa-i fac faza cu frina brusca in fata :twisted: , dar dupa toate discutiile de aici, eu ma stradui sa fac loc cit se poate, dar NU MA F*TE LA CAP SA MA DAU LA O PARTE UNDE NU SE POATE :vmad: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna tineretea....
Asa eram si eu pe vremuri, ma enervam din orice, mama ce ma enervam :vmad: Conduceam insa sporadic atunci si-mi sarea tandara din orice. De cind merg zilnic cu masina prin Buc, m-am lecuit. Am devenit aproape "profesionist" in atitudine. Adica nu ma mai enervez pt toti prostii. Iti faci singur rau si stiti cum se spune, ei au mintea odihnita. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Costi eu conduc zilnic, si nimeresc exact in orele de trafic aglomerat, si nu prea imi sta in fire sa ma enervez. Dar tipa aia pur si simplu n-a scos din minti cu atitudinea ei de "eu sint pi*za de bucale si tre sa va dati la o parte din fata mea" :vmad: .
Oricum, la urmatorul semafor am urmarit-o in retrovizor sa vad daca vine dupa mine, dar a preferat sa ocoleasca prin oras (desi in Bacau iti blestemi zilele la cite semafoare sint), decit sa vina pe centura :twisted: Ideea e, asa cum am mai spus-o: am masina, merg pe drumul meu, si DA nu ma dau la o parte daca nu pot s-o fac in siguranta :vmad: . Una e sa mergi ca melcu pe drum cu 3 benzi pe aia de linga ax chiar daca celelalte sint libere, si alta e sa mergi pe un drum cu 1 sau 2 benzi (cu viteza legala :wink: ) si sa vina un pitecantrop care sa se agite ca de ce nu te sui dom'le pe trotuar sa treaca el :vmad: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
Te inteleg perfect, nu am vrut sa spun ca n-ai avut dreptate.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
@paulp - poate tipa avea treaba in Bacau.
pai cine spune pe aici ca-s naspha aia de nu se urca pe trotuar!!!!??????!!!!! problema sunt aia de se posteaza langa axul drumului si apoi merg cu viteza strict legala, sau chiar sub acceasta. mai sunt si dealte tanti Mita soferita care se aseaza langa axa ptr ca are de facut la stanga peste 10 semafoare mai incolo, si-i greu tare sa schimbi banda din scurt (adica cu 2-300 m inainte). |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
paulp |
![]()
|
||||
Avea pe dracu ghem, ca initial s-a postat pe banda de la stinga (centura Bacaului), dar cind a vazut ca eu fac la stinga a tulit-o tot inainte spre oras :twisted:
La cum se circula in Bucuresti mai ales la ore de virf tind sa nu-ti dau dreptate. Pai acolo daca ai prins o banda din mijloc nu vad eu prea multi care sa-ti faca loc sa intri pe banda de la stinga inainte de semafor, asa ca poate e mai bine sa stai tapan pe banda ta, cind e aglomerat. Cind e drumul liber e cu totul alta poveste :wink: |
||||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu iti fac ei loc, iti faci singur, doar o mana sigura , un ochi agil si un dram de nebunie iti trebuiesc .
belive me , am traversat toate cele 4 benzi de la universitate , iesind de la teatrul national , ca sa fac stanga spre unirea :twisted: :twisted: :twisted: |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
paulp |
![]()
|
||
Georgica, aici vorbeam de soferite. Mina sigura, hmm, pai lor le tremura mina si cind tre sa bage in viteza (acu nu stiu daca e un reflex conditionat de forma schimbatorului, sau altceva :twisted: ). Ochi agil: poate dupa ultimele creatii Versace de pe trotuarul celalalt. Nebunie: hmm, de asta au doar cind vine vorba de noi :wink: |
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 16:45 |