Am accent si loganu' e prost, - din alt topic, evident -
![]() ![]() ![]() |
Am accent si loganu' e prost, - din alt topic, evident -
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
KOJAK zise : ,,Viteza max. pe care am atins-o cu hyundai-ul: 200Km/h (de la 180Km/h "o ia" destul de greu) adica cu ala de 1,5 diesel....???
![]() ![]() Pot sa ma mir si eu ca curca aia proasta.... ![]() ca io cu 4Motionul meu la 200 km/h ( mai exact 197 - atat arata ceasul -) pe autoband spre Frankfurt ma-m udat tot.....io si ceilalti 6-7 de langa mine mergeau asa de tare de credeam ca am 150 - 160 , ... se merge tare pe acolo ...sa fie oare de vina autostrada lor....dar unde bre ai mers matale cu 200 km/h cu accentul de 110 cp? Vreti sa auziti greierasi in bord, va invit prin Bukale la o plimbare, sa auzim si sa vanam greieri, care apar datorita si exclusiv drumului si a soselei excelente ![]() ![]() ![]() cat consuma un accent si cat consuma un logan ![]() |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Accentu de 1.5 prinde 177, conform datelor tehnice, de la Hyundai.
N-am nimic cu marca Hyundai, numai ca.... Accent e cam scump pentru cat merita. O masina cu 2 stele de siguranta si care are probleme cu coloana de directie sa coste cel putin 10.000.... Chestia cu coloana de directie, e boala generala la Accent. Poate la unii nu a inceput inca sa bata, dar va spun sigur ca e problema cu coloanele. S-au schimbat multe si inca se mai schimba. Nu stiu daca Hyundai a remediat problema...sau pune tot aceleasi tipuri de coloane. This post has been edited by andu911: 20 Feb 2007, 00:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
RDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 9 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, un alt topic interesant (pentru unii).
Accent, masina? Probabil ca da, te duce de la A la B si nu e produsa in Ro. Logan, masina? Probabil ca da, te duce de la A la B si e produsa in Ro. Avantajul Logan fata de Accent e timpul de asteptare in service pentru o piesa de schimb, in rest aceasta minune tehnologica numita Accent este pe aceeasi treapta cu Logan. Pot spune doar ca am avut sansa si ocazia sa ma dau cu Elantra (nu Accent) si sa constat ca plasticele de la interior si finisajul in general lasa mult de dorit. Adica, mai exact imi lasa impresia de masina ieftina, mult prea ieftina pentru pretentiile posesorilor. Nu ridic in slavi Loganul (o iau pe urmele lui Andu, nu am Logan) dar m-am dat si cu masina asta si mi s-a parut altfel construita, poate doar mi s-a parut. Probleme? Probleme au toate, inclusiv alea nemtesti. Sunt mandrul posesor de tractoras german si probleme cu debitmetru am avut de 2 ori intr-un an, geometria la turbina blocata, nu sunt multumit de farurile cu lupa (deh nu am xenoane si noaptea e un chin pentru mine). Schimbarea distributiei m-a costat o avere, un proiector 450ron, trebuie sa am grija cum merg cu ea, nici prea tare cand e rece, nici prea moale cand s-a incalzit, greierasi are toate... dar una peste alta sunt multumit de ea, nu as schimba-o nici pe Logan, nici pe Accent. Cam asa sta treaba si cu mandrul posesor de Logan si de Accent, nici ei nu si-ar schimba masina cu alta, pentru ca in final fiecare si-a luat ce i-a placut si ce si-a permis, unii ca nu si-au permis mai mult si au vrut neaparat masina noua cu garantie, altii (cazul meu) ca mi-a placut tractorasul chiar fara garantie. De aceea mi se par lipsite de bun simt topicuri de genul "Am Accent si am facut o alegere buna, voi sunteti prosti". Cine vrea sa priceapa bine, cine nu sa mai creasca. |
--------------------
Audi A4 |
VW New Beetle /
2001
- B*68*RDI
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RDI @ 20 Feb 2007, 07:55) Si mie mi se par de un tembelism feroce astfel de topicuri. In loc sa iti pui mintea la contributie sa gasesti remediul corect la o problema tehnica sau sa ajuti pe cineva, iti pierzi timpul in discutii fara rost ca sa ce? sa menti o polemica pe cat de inutila pe atat de fara sens. Stiam ca la cafenea se bea cafea si se palavrageste, da nici sa o iei pe aratura in halul asta chiar daca esti cu accentu` sau ce Dumnezeu o mai fi. Mai am o nelamurire: Cum pot fi unii atotstiutori in `nspe tipuri de masini, de isi dau cu parerea si la Marcedes si la Opel si la Trabant. Ce ar fi sa comparam astea trei tipuri de masini germane si sa oferim un premiu celui care gaseste argumente ca Opelu` e mai bun ca mertanu da mai prost ca trabantu`. e un topic de cafenea, nu? ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Am Accent. Hyundai Accent. Vechiul Hyundai Accent.
M-am tavalit de ras la topicul asta... ![]() ![]() Acum serios. Sunt de acord cu mai multi forumisti de aici care au spus ca fiecare isi ia masina care-i place si pe care poate s-o intretina. N-am mers cu Loganul si prin urmare nu pot face o comparatie. Subiectiv insa, imi place mai mult cum arata masina mea ![]() Daca vreti o comparatie dpdv al fiabilitatii, hai sa vedem ce probleme am intampinat eu in 33.000 km cat am acum la bord. Voi stiti mai bine ce probleme ati avut cu Loganurile, asa ca puteti face o comparatie mai avizata decat mine. - mi s-a stricat macaraua de geamul usii stanga spate - trebuie schimbat un cap de bara si o bieleta de directie - trebuie schimbate amortizoarele pe spate (curg..nu foarte tare...mai tin cateva mii de km, dar pana la vara tot trebuie rezolvate) - cureaua de la alternator mi se pare cam dusa (mecanicii spun ca nu e cazul de schimbat!!!) - cred ca are o defectiune electrica ascunsa, neidentificata insa la service (cam la doua-trei luni se ard pozitiile si becurile de la numarul din spate ![]() In rest, n-am ce reprosa masinii. Se infige, are stabilitate foarte buna (suspensia independenta spate isi spune cuvantul, mai ales in curbe!), n-are probleme cu debitmetrul cum au modele mai noi...imi mai plac pozitia la volan, manerul scurt la schimbator...ar mai fi si altele dar nu-mi vin in cap. Consum - ultima oara mi-a iesit 9,8 urban si 6,8-7 extraurban. Altfel, sa le conducem sanatosi.... This post has been edited by bog70: 20 Feb 2007, 11:09 |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
bog70, eu am facut peste 50.000 de kilometri cu un Logan. Nu am intampinat niciuna din problemele tale si nu am schimbat nimic in afara de consumabile.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai si ce se demonstreaza ca e mai bun Loganul decat Hyundai. Ca tu ai avut problemele respective la Hyundai si Sony nu a avut nimic la Logan nu inseamna nimic. Poate sa vina cineva care nu a avut nici o problema la Hyundai si altcineva cu probleme la Logan. Si atunci ce facem? Depinde de cum merge fiecare cu masina, de noroc, de ce nu, si de alti factori. Daca vine unul care a avut probleme la BMW pana in 50000 km atunci ce e mai prost BMW decat Dacia? Asta e o discutie interminabila.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu demonstreaza nimic. Am vrut sa subliniez ca e inutila prezentarea unor defecte si sa sustii ca sunt minore, deci ca ar fi o masina buna.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
QUOTE(Sony @ 20 Feb 2007, 11:24) Nu demonstreaza nimic. Am vrut sa subliniez ca e inutila prezentarea unor defecte si sa sustii ca sunt minore, deci ca ar fi o masina buna. Sony, n-am zis sustinut nicaieri ca sunt "defecte minore". Am prezentat exact ce probleme am intampinat. Daca sunt minore sau majore va las sa judecati voi... Am incercat doar sa aduc putina obiectivitate topicului. Nu veneam cu argumente in favoarea Accentului (mai ales ca e ala vechi). Am zis de la bun inceput ca nu pot fi obiectiv pentru ca n-am condus Logan...V-am zis de defectele astea ca sa va faceti o idee.... PS. Nu ma numar printre inversunati din aia care sunt gata sa moara ca masina lor e cea mai tare, mai fiabila, mai frumoasa, mai...mai....si ca restul sunt prosti ca-si cumpara altceva... |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
Sony |
![]()
|
bog70, daca observai topicul asta a fost generat de un frustrat cu accent care a venit sa ne umileasca pe noi cu masina lui. Nu mi-am pus niciodata problema ca masina mea e mai tare decat accentul sau nu. Cred ca cea mai buna masina e cea pe care o ai, chiar daca apare cate un loser care incearca sa ma convinga ca mi-am scos abonament la service. Daca asa se simte el bine, ii voi spune ca imi dau tot salariul service-urilor. Poate asa ii trec durerile bucilor de la atata stransoare.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mi se pare mie sau d-nul bog70 a dat dovadă de maturitate și obiectivitate.
Se pare că nu a prestat contracții musculare precizate mai sus! |
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Contractiile musculare sunt ale initiatorului topicului si tocmai ele sunt subiectul acestui topic.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
Pai atunci adreseaza-te initiatorului topicului si nu lui Bog70. El nu a facut decat sa zica ceea ce initiatorul topicului nu a recunoscut: orice masina are problemele ei.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Păi asta am zis și eu că d-nul Bog70 nu intră în categoria celor care prestează respectivele contracții și că dă dovadă de
QUOTE maturitate și obiectivitate . Așa că salutări și contracții plăcute celor care se ”știe”. On topic: Am mers cu ”mașina generatoare de contracții” ![]() În concluzie, îmi place la fel de mult ca golănelul. Așa că relaxați-vă, tot mașină este și,la fel ca multe altele, are și ea defectele și punctele ei tari. Chiar mi se pare o lipsă de maturitate și timp folosit aiurea tema asta....nu este deloc productivă...face parte din categoria (așa cum zicea cineva) ”a mea e mai mare...” ![]() Grow up man! |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Credeam ca FORUMUL este un loc de dezbateri, de discutii constructive. Sunt bune si discutiile in contradictoriu pentru ca nasc progres dar daca este depasita o limita atunci nu e de bine. Cazul de fata devine unul care nu aduce nimic bun. Personal, daca as avea vreo putere (pe forum evident) nu as sta pe ganduri si as inchide/sterge topicul. Pentru ca sunt prea multe contradictii ale initiatorului si chiar nu-si are rostul.
Eu nu am frustrari legate de masini consider ca am depasit varsta cu "a mea e mai frumoasa". Va multumesc ![]() |
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
... si initiatorul topicului este dealer hyunday ? sau in cazul in care nu este, are buletin ?
edit---- va multumesc pentru spectacol.mi-am inceput ziua prost si datorita acestui topic m-am prapadit de ras ![]() This post has been edited by han_1.6 mpi: 21 Feb 2007, 15:48 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
iti multumim ,platesti ci cash sau cu cash
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
se pare ca initiatorul topicului s-a retras demn in hyundai-ul sau proaspat achizitionat si ne lasa in pace, privind in jos cu mila catre nefericitii care stau la rand in service.
![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Sony |
![]()
|
Hai mai repede ca se termina programul! Domnu' han, de ce va bagati in fata?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Are programare de ieri, dom'le, eram de fața, ce naiba, suntem oameni seriosi, ne stim de cand ne-am luat masinile!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Domnu' vijelie, pe dumneavoastra ve cred pe cuvant!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine faci, eu am dat primul reply la acest topic, LISTA E LA MINE!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si la mine cand se ajunge?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
Dau o bere daca ma treceti mai in fata.
![]() Domnu gainuse, trecu Smara p-acilea si spuse ca ii cedarati randul. This post has been edited by Sony: 22 Feb 2007, 16:20 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
daca muti sacosa cu lapte nu stiu ce iti fac
sony: pai m-a rugat sa ii tin loc This post has been edited by ga!nusha: 22 Feb 2007, 16:21 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vijelie |
![]()
|
Rucsacul Logan, baaa, de-aia ni l-au dat...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ga!nusha |
![]()
|
ala il tin pentru ga!nusha jr ... cand s-o duce la scoala...bine...intai tre sa apara...
This post has been edited by ga!nusha: 22 Feb 2007, 16:23 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
Da' rucsacu' cat este? Ca mie nu-mi detera astia nimic desi vin de 4 ori pe saptamana la service.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:18 |