Am accent si loganu' e prost, - din alt topic, evident -
![]() ![]() ![]() |
Am accent si loganu' e prost, - din alt topic, evident -
ga!nusha |
![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect, e una din conditiile ca sa te primeasca.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Da' undi, uei?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acolo unde stam toata ziua, bre, la servis!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
Asta am observat, dar speranta moare ultima.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
dau 1000 de coco pe rucsac
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sony |
![]()
|
Am avut o vecina, Speranta, da' a murit repede. A prins-o barbat-sau in flagrant si i-a spart teasta cu cozonacul pe care i-l facuse.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
domnul vijelie, folositi la ceva rucsacul din dotare? eu ma gandeam sa bag sculili in el... ca sa nu stea de pomana...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
Mai bine iti bagi scula in el!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
nu intra
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
Baftosule!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
domnul vijelie, faceti compunere?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
Scrie greu! Se descurca mai bine cu cantatul. Domnu' Vali, o manea, ceva?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
ceva pentru suflet!
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
Sa ne cante ceva despre smecherii care sta prin service cu masinile bengoase. Astea romanesti. Ca sa citez un adevarat manelist: "logan rulzzzzzz"
This post has been edited by Sony: 22 Feb 2007, 16:40 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(ga!nusha @ 22 Feb 2007, 16:22) Cand am luat rucsacul de la Posta, i l-am aratat lui vijelie jr si i-am zis: Ia uite tata ce ne-au dat domnii de la Dacia, aia care ne cer 8 milioane pentru un scaun pentru tine! La care copilul, decenta intruchipata, s-a uitat lung la rucsac si si-a vazut de jucariile lui. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, ai copil inteligent. Esti sigur ca-i a lu' matale?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asta merge ? \Vali Vijelie & Adi de la Valcea - Mi-ai Zapacit Inima By Verde.mp3
![]() ![]() e de inima ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ga!nusha |
![]()
|
aha. pai il tin pentru sculili mele, daca nu imi dati voi alte idei...
ps: a dura mult pana ai raspuns... ma asteptam macar la 3 randuri... This post has been edited by ga!nusha: 22 Feb 2007, 16:42 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Haoleu, mancat-as, daca ai mustati sigur esti gabor sau d-al nostru.
![]() Copilu' vaz ca are dantura si plamani sanatosi. Cam la cati decibeli se ridica? This post has been edited by Sony: 22 Feb 2007, 16:46 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
sa iti traiasca, dupa privere parca este interesat de audi, porsche nu logan
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vijelie |
![]()
|
Stai sa vezi privirea maica-sii cand i-am aratat efectele kakatului de zburatoare pe capota: "Data viitoare sa faci bine sa iei altceva!". Si tot astept de la initiatorul topicului sa-mi spuna daca merita sa stai cu rozeta stransa pentru o masina mai buna...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ga!nusha |
![]()
|
pai a stat cu rozeta stransa, si acu ca sa poata sa plateasca un far sau stop o deschide larg...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vijelie |
![]()
|
Aha, deci voi ma sfatuiti sa-mi fac stoc de margarina Delma?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ga!nusha |
![]()
|
poti sa incerci si cu unt de masa
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
vijelie |
![]()
|
Daca tu zici, asa o fi. Chiar, de unde stii?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Iar o dadurati pe branzeturi ca sa-i faceti vanzare lu' jiji.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
da tu de unde stii de delma?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 13:20 |