DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages « < 6 7 8 9 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Motociclisti in trafic, Va enerveaza?

AAlpine1
post 1 Mar 2007, 13:30
Post #211

Nothing Beats Cubic Inches !!!

Group: Members
From: Drumul Taberei Customs

QUOTE(Ci_co @ 1 Mar 2007, 12:37)
Mai pe mine nu ma enerveaza motociclistii nici cei care mai comit cate o buba in trafic asta e sa fie sanatos, respect persoana care ma respecta ! Pe mine ma enerveaza asta AAlpine1 ca baga in aceeasi oala toti posesorii de masini pe 4 roti !! Sa-mi zici ce motor ai sa stiu cand esti in trafic ca te rezolv repede !

Salutare si respect,

Ci_co
*

honda alb - albastru - rosu cu FRB la nr sper sa ne intalnim in trafic radmasa.gif radmasa.gif sa ne distram putin radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
. . .
929y

ma urmareste vis-a-vis :))))
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AAlpine1
post 1 Mar 2007, 13:33
Post #212

QUOTE(Ci_co @ 1 Mar 2007, 12:45)
Adevrat ..adevarat !! AAlpine1 nu mai fi atat de nervozat ...don't worry there is no sugar !
*

eu nu sunt nervozat istetila

nu eu sunt cel care sta la samafor si e nervos radmasa.gif radmasa.gif eu imi vad de drum ......... pana mai injuri u de 2 ori la semafor eu ajung acasa ......

--------------------
. . .
929y

+
Uncle-Sam
post 1 Mar 2007, 14:02
Post #213

MEMBRU DE PARTID

From: Bucuresti

QUOTE(AAlpine1 @ 1 Mar 2007, 13:30)
honda alb - albastru - rosu cu FRB la nr sper sa ne intalnim in trafic  radmasa.gif  radmasa.gif sa ne distram putin  radmasa.gif  radmasa.gif
*

QUOTE(AAlpine1 @ 1 Mar 2007, 13:33)

nu eu sunt cel care sta la samafor si e nervos  radmasa.gif  radmasa.gif eu imi vad de drum ......... pana mai injuri u de 2 ori la semafor eu ajung acasa ......
*

Razi tu, razi Harap-Alb, da' nu e rasu tau tongue.gif

--------------------
DACIA 1100 1971 / DAEWOO TICO 1999 - B ** ***
Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
+
AAlpine1
post 1 Mar 2007, 15:02
Post #214

unchiule poate la vara te aud pe 2 roti tongue.gif si pe restul vitejilor de pe aici.... sa vedeti voi cum e atunci ......

--------------------
. . .
929y

+
Uncle-Sam
post 1 Mar 2007, 15:09
Post #215

MEMBRU DE PARTID

Merg de la 5 ani pe doua roti...ca doar am bicicleta biggrin.gif

--------------------
+
AAlpine1
post 1 Mar 2007, 15:59
Post #216

lasa mah treci si u la categoria superbike dar cu motor ......

--------------------
. . .
929y

+
skywalker
post 1 Mar 2007, 16:52
Post #217

Calator printre stele

From: Brasov

QUOTE(Ci_co @ 1 Mar 2007, 14:37)
Sa-mi zici ce motor ai sa stiu cand esti in trafic ca te rezolv repede !

Salutare si respect,

Ci_co
*

daca atat de duce capul, pot spune fara urma de regret: Vai de capul tau.
Uite inca un scop in viata pentru tine: Kawasaki albastru- Gri, nr moto BV 09 SKY .

--------------------
Dacia Logan Prestige 2006 - RFC
Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY
+
vijelie
post 1 Mar 2007, 16:53
Post #218

membru violet

Stai ca Cristi T a dat alarma pe forumul moto...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
skywalker
post 1 Mar 2007, 17:01
Post #219

Calator printre stele

uimitor, chiar am cautat si nu am gasit....eventual da-mi un link sa vad la ce te referi.
Mie imi pare rau ca degenereaza din nou discutia, dar imi pare si mai rau ca nimeni nu a putut sa isi justifice atutudinea de 2 lei sustinuta ( unde e cazul, nu ii bag pe toti in acceasi oala).
Unii sau plans ca moto merg tare. alte motive?
La viata mea au atentat multi tembeli,care,culmea, mai si veneau apoi si ziceau ca nu m-au vazut.Pana acum nu am folosit manusile cu carboane,dar nu-s departe. As vrea sa spuna aici cei ale caror vieti au fost puse in pericol de motociclistii satanisti roacari pletosi nespalati (etc..) ,eventual si cu ceva detalii.

--------------------
Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY
+
Uncle-Sam
post 1 Mar 2007, 17:48
Post #220

MEMBRU DE PARTID

Daca citeai tot topicul gaseai motive: cascadorii pe o roata, decibeli in exces, deranjat oglinzi la semafor, depasiri aiurea, etc.
Cred ca se potrivea mai bine: "ce va enerveaza la motociclistii din trafic"

--------------------
+
skywalker
post 1 Mar 2007, 22:45
Post #221

Calator printre stele

si prin care din aceste fine rezultate ale analizei tale ti-au pus viata in pericol? sau cumva oi fi vreo mironosita,deranjata de un pic de zgomot... da muzica mai tare sau ia-ti o masina antifonata.
Tu te-ai gandit vreodata cand ai oprit ca o planta unde nu aveai voie ca poate venea un motocilcist si putea muri pt ca tu ai oprit sa casti gura la vreun magazin si te-a durut in fund ca incurci lumea? sau crezi ca cei care se satura de dat prioritate si la un moment dat incep sa intre cate putin in intersectie isi pun problema ca prin cei 30-50 cm avansati pot omori un om?
Tu compari riscul pierderii vietii unui motociclist nevinovat cu un zgomot un pic mai mare cand te deplasezi cu masina ta? oricum zici ca moto merg f tare si nu asteapta la semafor ,asa ca vei fi stresat de acel zgomot cateva sec cel mult.....ia gandeste-te la actiunile tale si posibile repercursiuni,si apoi vorbeste.

PS: sa mai zic ca daca as sta in spatele tau, la noxele care le scot daciile din 1971 as muri asfixiat in 5 minute? nu , pt ca nu toata lumea isi permite o masina noua.Cum nu toata lumea isi permite moto. Sau nu au curaj....sau pur si simplu nu-i intereseaza...

This post has been edited by skywalker: 1 Mar 2007, 22:48

--------------------
Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY
+
ovidiusoft
post 1 Mar 2007, 23:09
Post #222

Membru de sub patura

Stii ce skywalker, si motorul de la masina mea se tureaza pana la 5800, dar am bunul simt sa nu conduc asa tot timpul. Poti sa-mi explici de ce o mare parte din motociclisti nu schimba decat dupa 9000 ture? Sa fie cumva "the cohones factor"? Ceva frustrari de pe vremea cosurilor?

Nu am absolut nimic cu nimeni, nici macar cu cei care ma depasesc la stop. Cat timp eu stau si ei nu-mi ating masina nu am nici o problema. A, daca se strecoara pe langa mine in mers, daca imi taie fata la 10 cm in ideea ca oricum pun eu frana, atunci da, am o problema si le urez la toti un stalp zdravan. La restul de (probabil 3) motociclisti sanatosi la cap, doar sanatate si drum bun. Sper ca intr-un an-doi sa fiu si eu pe 2 roti.

A, sa ma corectez. Ii urasc cu toata inima pe toti idiotii cu partaitori KTM. Daca as putea le-as da sa le inghita. cenzuraturile alea ar trebui interzise in mediu urban. Vrei senzatie, o urci frumos pe platforma si te duci pe dealuri si campii, nu ma asurzesti pe mine cand incerc sa dorm sau sa muncesc.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
ariman11
post 1 Mar 2007, 23:48
Post #223

Membru incepator

From: ploiesti

QUOTE(vijelie @ 16 Feb 2007, 11:48)
Da, ma enerveaza si nu mai pot dormi noaptea...
*

BINE CA ESTI TU DESTEPT
sa iti spun eu ce ma enerveaza pe mine
-soferii care nu respecta partenerul de trafic
si acum sa intru in detalii, te deranjeaza k ne strecuram la semafor, tu ce ai face dc ai avea motor, ai sta la 100m de coada, nu cred
te-ai gandit vreodata sa te asiguri mai bine cand faci schimbarea directie de mers?
te-ai gandit macar o secunda ca acel motocilist pe care abia l-ai ratat dintr-o neatentie are acasa o familie, un copil care poate sa nu isi mai vada tatal? si asta pt k tu erai cu fufa, o manea .....
oare suntem sinucigasi?
nu cred
suntem oameni simpli, doctori, ingineri si nu numai
ptr faptul ca profitam de avantajele unui motor in trafic trebuie sa te gasesti tu mai destept sa dai cu pietre
daca tu nu ai taiat niciodata fata cuiva atunci sa vorbesti, intre timp ciocul mic si joc de glezne

This post has been edited by ariman11: 1 Mar 2007, 23:50

--------------------
dacia 1300 '74 JAWA TS 350 :D
nu merge mai tare decat ingerul tau pazitor poate zbura
+
vijelie
post 2 Mar 2007, 08:14
Post #224

membru violet

Domnu' ariman11! Usurel ca ti se ridica tensiunea...
Raspunsul meu (pe care tu l-ai citat si de la care ai inceput sa bati campii ca si cum m-ai fi cunoscut de cand spargeam masini impreuna) era adresat catre initiatorul topicului, nu catre tine. Si era o gluma, daca nu te-ai prins. Sanatate! (ca pari a avea nevoie...)

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
tribunul
post 2 Mar 2007, 08:53
Post #225

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Domnule Vijelie va prind eu la vara prin Herastrau si daca nu va alerg cu 4x4+2 pana la prima terasa ... si nu scapati asa usor.

This post has been edited by tribunul: 2 Mar 2007, 08:53

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
AAlpine1
post 2 Mar 2007, 09:25
Post #226

QUOTE(Uncle-Sam @ 1 Mar 2007, 17:48)
Daca citeai tot topicul gaseai motive: cascadorii pe o roata, decibeli in exces, deranjat oglinzi la semafor, depasiri aiurea, etc.
Cred ca se potrivea mai bine: "ce va enerveaza la motociclistii din trafic"
*

dar hai sa le spunem pe alea si de la masini :
- stau la semafor cu motorul si vine unu cu masina pe langa piciorele mele la mm cu oglinda
- se baga cu spoilerul pana in piciorul meu
repet stau la semafor si nu pe mijlocul benzi ca taranu......
- sau vor sa faca stanga sau dreapta chiar daca sunt eu cu ei in paralel dar nu conteaza se baga la intimidare
- nu se asigura chiar daca vin incet/tare (nu conteaza) e dreptul meu pe prioritate ei tot se baga...
- stau ca boii in spatele meu si cand franez trebuie sa fiu atent daca franeaza si ei.

mai vreti ?

- nu am vazut motociclisti in trafic care sa schimbe banda fara sa se asigure dar la masini are rost sa zic ceva ??
-taxiurile sau microbuzele cum e clientu pe dreapta imediat iti trosnesc o frana si trage dreapta sau stanga.......

apropo de galagie :
- exista o gramada de frigidere golan in trafic cu super evacuarile de la borla care cand incep sa dea in ele fac un zgomot de cotete de masini ce sunt si tot acolo sunt ...... dar bine pt ei efectul de sunet au impresia ca au super masini si pe deasupra mai si trag bine...
- sa nu mai vorbim de proprietarul de bmw urs cu orice varsta dar cu sufletul de 20 de ani care au tobe care fac galagie.....

mai zic ?

This post has been edited by AAlpine1: 2 Mar 2007, 09:28

--------------------
. . .
929y

+
AAlpine1
post 2 Mar 2007, 09:35
Post #227

QUOTE(ariman11 @ 1 Mar 2007, 23:48)
BINE CA ESTI TU DESTEPT
sa iti spun eu ce ma enerveaza pe mine
-soferii care nu respecta partenerul de trafic
si acum sa intru in detalii, te deranjeaza k ne strecuram la semafor, tu ce ai face dc ai avea motor, ai sta la 100m de coada, nu cred
te-ai gandit vreodata sa te asiguri mai bine cand faci schimbarea directie de mers?
te-ai gandit macar o secunda ca acel motocilist pe care abia l-ai ratat dintr-o neatentie are acasa o familie, un copil care poate sa nu isi mai vada tatal? si asta pt k tu erai cu fufa, o manea .....
oare suntem sinucigasi?
nu cred
suntem oameni simpli, doctori, ingineri si nu numai
ptr faptul ca profitam de avantajele unui motor in trafic trebuie sa te gasesti tu mai destept sa dai cu pietre
daca tu nu ai taiat niciodata fata cuiva atunci sa vorbesti, intre timp ciocul mic si joc de glezne
*

cand te-ai urcat pe motor deja nu mai ai familie etc (oricand poate aparea riscul unei pete de ulei, apa, conserva, o curba, un semafor).... trebuie putina nebuneala sa mergi cu motorul .....

uitate in semnatura si nu da cu pietre....

--------------------
. . .
929y

+
AAlpine1
post 2 Mar 2007, 09:40
Post #228

QUOTE(ovidiusoft @ 1 Mar 2007, 23:09)
Stii ce skywalker,1 si motorul de la masina mea se tureaza pana la 5800, dar am bunul simt sa nu conduc asa tot timpul. Poti sa-mi explici de ce o mare parte din motociclisti 2nu schimba decat dupa 9000 ture? Sa fie cumva "the cohones factor"? Ceva frustrari de pe vremea cosurilor?

*

1 asa si ? tongue.gif
2 pentru ca putem tongue.gif

concluzie u daca ai schimba numai asa ai ramane fara motor pe masina .......
concluzie schimbi asa ramai fara benzina.....
concluzie schimbi asa te mai opresti ?......
concluzie schimbi degeaba pt ca nu ai nici o senzatie...... tongue.gif

cumpara 2 roti si o sa vezi dupa aceea de ce schimbi asa.... mie imi consuma mai mult daca schimb la 3000 de ture decat la 5000 (e ceva cu axe, carburatoare, nu cred ca are rost sa filozofam pe tema asta)

--------------------
. . .
929y

+
Sony
post 2 Mar 2007, 10:12
Post #229

Membru autentic

From: Ban Land

QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 09:40)
2 pentru ca putem tongue.gif
*

Pe principiul asta si noi putem sa va agatam cu masina si sa va rupem oasele. Nu crezi ca trebuie sa cauti in motiv mai intemeiat?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Ci_co
post 2 Mar 2007, 10:14
Post #230

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

QUOTE(AAlpine1 @ 1 Mar 2007, 23:33)

nu eu sunt cel care sta la samafor si e nervos  radmasa.gif  radmasa.gif eu imi vad de drum ......... pana mai injuri u de 2 ori la semafor eu ajung acasa ......
*

bombonel sa fi sanatos pe motoru tau putin ma doare de el, daca tu compari un motor cu un logan inseamna ca esti destept !! Nu tin sa plec primul de la semafor nu am coa**le asa mari ca ale tale !! NU cred ca am injurat vreo data un motociclis din contra chiar mi-ar fi placut si mie sa am dar prefer un autovehicol pe 4 roti din motive personale !!

QUOTE(skywalker @ 2 Mar 2007, 02:52)
daca atat de duce capul, pot spune fara urma de regret: Vai de capul tau.
Uite inca un scop in viata pentru tine: Kawasaki albastru- Gri, nr moto BV 09 SKY .
*

Se pare ca nu stii de gluma !! lolzzz !! Nu stiu de unde ai conceptia asta ca as omora un motociclist sau ceva de genu ??? Mai scoate capu din casca ca probabil se incinge prea tare !! Sa se inteleaga ca nu am nimic cu nimeni chiar daca ma deranjeaza si daca ma supara i umplu frigiderul de carne si imi vad de drum, fiecare are nasul lui !!

V-am salutat,
Ci_co

This post has been edited by Ci_co: 2 Mar 2007, 10:17

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
Sony
post 2 Mar 2007, 10:18
Post #231

Membru autentic

Nașii motociclistilor sunt stalpii. Oare de ce?

--------------------
+
Uncle-Sam
post 2 Mar 2007, 10:33
Post #232

MEMBRU DE PARTID

Domnu' skywalker, daca te refereai la masina mea, te invit sa stai 10 min in spatele ei la semafor si daca te sufoci, dau o bere! Daca nu, te invit sa ma depasesti, dar fara sa-mi atingi masina.
Ce nu pricepeti?? Nu ne place sa ni se dea oglinzile peste cap sau sa ne trezim cu dungi pe portiere! Daca puteti sa va strecurati fara sa ne atingeti, n-aveti decat. Corectati-ma daca vi se pare o absurditate chestia asta.
Cat despre cei cu ursuleti/rechini/logane cu borla pot sa zic, ca si pe mine ma enerveaza, dar ei se incadreaza in alt topic. Aici vorbim despre motociclisti.

--------------------
+
AAlpine1
post 2 Mar 2007, 10:44
Post #233

QUOTE(Sony @ 2 Mar 2007, 10:12)
Pe principiul asta si noi putem sa va agatam cu masina si sa va rupem oasele. Nu crezi ca trebuie sa cauti in motiv mai intemeiat?
*

era raspuns la misto.....

pe acelasi principiu putem sa va rupem si noi oasele.....

p.s. daca iti trece o ghidusie prin cap de genul asta te sfatuiesc sa te asiguri ca motociclistul e singur si nu are turma dupa el.........si ca daca l-ai dat pe jos sa te asiguri ca nu se poate ridica pt ca urmarile le sti si u ........ daca se ridica sau are turma dupa el....

QUOTE(Ci_co @ 2 Mar 2007, 10:14)
bombonel sa fi sanatos pe motoru tau putin ma doare de el, daca tu compari un motor cu un logan inseamna ca esti destept !!1 Nu tin sa plec  primul de la semafor nu am coa**le asa mari ca ale tale !! NU cred ca am injurat vreo data un motociclis din contra chiar mi-ar fi placut si mie sa am dar prefer un autovehicol pe 4 roti din motive personale !!
Se pare ca nu stii de gluma  !! lolzzz !! Nu stiu de unde ai conceptia asta ca as omora un motociclist sau ceva de genu ??? Mai scoate capu din casca ca probabil se incinge prea tare !! Sa se inteleaga  ca nu am nimic cu nimeni chiar daca ma deranjeaza si daca ma supara i umplu frigiderul de carne si imi vad de drum, fiecare are nasul lui !!
V-am salutat,
Ci_co
*

cum dracu sa compari un golan cu o motocicleta ??? gandesti ?

o luam babeste asa pentru tine ca sa intelegi si u :

"nu eu sunt cel care sta la samafor si e nervos" => adica nu eu stau la coada de cativa zeci de m, adica daca esti cu masina stai la coloana de masini pentru ca nu ai ce sa faci ca nu incapi cu masina intre benzi (bine u poti sa iti faci loc cu frigideru ca nu simte) si te enervezi ca se duce benzina degeaba, ala din fata ta e pe gaz, nu ajungi la timp la serviciu/treaba/intalnire/ce mai vrei u, muzica de la radio e varza, te doare piciorul de la ambreiaj etc........ si de aici starea de suparare/nervozitate etc

"eu imi vad de drum " => eu trec usor printre masinile de la semafor cu mare grija ca tarani din conserve care fumeaza sa nu imi arunce o tigara pe mine (mi sa intamplat si a ramas cu sechele cand i-am bagat mana in gat smile.gif)) poate cu ocazia asta se lasa si de fumat si traieste mai mult berbecu), sa nu primesc vreo flecma, gunoaie care le mai arunca astia din conserve, sa nu rup oglinzi, sa nu zgarii etc..

"pana mai injuri u de 2 ori la semafor eu ajung acasa ......" => aia din masini ma injura ca eu ajung primul la semafor iar ei mai stau acolo ca primul de la semafor doarme pe el, sau e cu vreo gagica in dreapta etc.. si uita sa plece de pe loc si mai inghit ceva gaz de ala din fata...

1. de unde reiese ca vreau sa plec primul de la semafor ??? (idee preconceputa)

--------------------
. . .
929y

+
AAlpine1
post 2 Mar 2007, 10:47
Post #234

QUOTE(Uncle-Sam @ 2 Mar 2007, 10:33)
Domnu' skywalker, daca te refereai la masina mea, te invit sa stai 10 min in spatele ei la semafor si daca te sufoci, dau o bere! Daca nu, te invit sa ma depasesti, dar fara sa-mi atingi masina.
Ce nu pricepeti?? Nu ne place sa ni se dea oglinzile peste cap sau sa ne trezim cu dungi pe portiere! Daca puteti sa va strecurati fara sa ne atingeti, n-aveti decat. Corectati-ma daca vi se pare o absurditate chestia asta.
Cat despre cei cu ursuleti/rechini/logane cu borla pot sa zic, ca si pe mine ma enerveaza, dar ei se incadreaza in alt topic. Aici vorbim despre motociclisti.
*

? eu te credeam baiat destept......

vrei sa zici ca te enerveaza mai mult zgomotul de la o motocicleta decat zgomotul de la o masina fara tobe ???

--------------------
. . .
929y

+
Uncle-Sam
post 2 Mar 2007, 10:53
Post #235

MEMBRU DE PARTID

QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 10:47)
vrei sa zici ca te enerveaza mai mult zgomotul de la o motocicleta decat zgomotul de la o masina fara tobe ???
*

De unde reiese asta? huh.gif
Am zis ca ma enerveaza SI acea categorie

*

nu cred ca ne cunoastem ca sa ne tragem de sireturi...

This post has been edited by Uncle-Sam: 2 Mar 2007, 10:55

--------------------
+
Sony
post 2 Mar 2007, 10:53
Post #236

Membru autentic

QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 10:44)
daca iti trece o ghidusie prin cap de genul asta te sfatuiesc sa te asiguri ca motociclistul e singur si nu are turma dupa el.........si ca daca l-ai dat pe jos sa te asiguri ca nu se poate ridica pt ca urmarile le sti si u ........ daca se ridica sau are turma dupa el....
*

Vai ce rai sunt motociclistii in haita! Mai stiu o nationalitate conlcuitoare care e tot asa!

cum dracu sa compari un golan cu o motocicleta ??? gandesti ?
o luam babeste asa pentru tine ca sa intelegi si u :
*

Aici avem un atac la persoana combinat cu limbaj de tip "irc". Rog un moderator sa ia masuri!

"nu eu sunt cel care sta la samafor si e nervos" => adica nu eu stau la coada de cativa zeci de m, adica daca esti cu masina stai la coloana de masini pentru ca nu ai ce sa faci ca nu incapi cu masina intre benzi (bine u poti sa iti faci loc cu frigideru ca nu simte) si te enervezi ca se duce benzina degeaba, ala din fata ta e pe gaz, nu ajungi la timp la serviciu/treaba/intalnire/ce mai vrei u, muzica de la radio e varza, te doare piciorul de la ambreiaj etc........ si de aici starea de suparare/nervozitate etc
*

Incep sa cred ca te numesti Freud! laugh.gif

*

Aici avem un alt atac la persoana.
Dupa numarul persoanelor pe care le ataci cand iti refulezi complexele esti neinteles rau de tot. Du-te si cauta-te la un medic wink.gif

This post has been edited by Sony: 2 Mar 2007, 10:54

--------------------
+
steph
post 2 Mar 2007, 10:55
Post #237

Membru autentic

Bey deci eu nu am motor si nu am mers nici macar o singura de data cu unul.

Mi se pare la mintea cocosului ca daca poti e si naturalsa ajungi primul la stop. Cineva se plangea de toba unui motor care in cateva secudne a disparut. De cutiile alea de dacii cu toba gaurita ca sa faca zgomto sau de o raba care pana dispare se schimba anu nu va mai plangeti.?

Geee

Sa se ridice ala dintre voi aia inversunati care a fost vreodata atins de vreun motor, oglinda orice. Au ei cenzurat mari ca pleaca primii de la stop sau aveti voi oo mici ca nu puteti...

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
Ci_co
post 2 Mar 2007, 10:57
Post #238

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

E bine de stiut de acum in colo nu voimai face loc unuia ci mobra sa treaca pe langa mine i faceam loc prostului ca stiam ca se poate strecura dar se pare ca imi voi revizui comportamentul ..nu se merita sa lasi !!
Man eu nu stau nervos la volan am dci si motorina ccalau am nu am am un cd-player si ascult ce vrea pipota mea nu tre sa ascult la radio wink.gif

I-a inceraca sa-mi bagi si mie mana in gat sa vedem rezultat wink.gif !!

Sunt genul de om care respecta regulile de circulate nu-mi place sa ma dau in spectacol daca vreau sa schimb banda de mers la semafor ma uit si vb cu cel de langa mine nu trec ca ciobanu printre !!

Nu prea le ai cu mersu in trafic nu ?? mai alesc cu masina... bua eu n stau cu piciorul pe ambreiaj este o idiotenie asta radmasa.gif

1. de unde reiese ca vreau sa plec primul de la semafor ??? (idee preconceputa) verifica-ti postul e mai vechi !!

Vorba unu om ...pe pamant sunt omniprezente 2 lucruri prostia si hidrogenul !!

Salutare,
Ci_co

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
Sony
post 2 Mar 2007, 10:58
Post #239

Membru autentic

Io ma plang de tobele motoarelor care urla noaptea in 10.000 de ture cate o ora pe aceeasi strada, ba de la un capat, ba de la celalalt. Ma mai plang de dobitoci pe doua roti care erau sa ma spulbere pe trecerea de pietoni. Nu aveau decat 140 km/h. Si de alte marlanii d-astea.

This post has been edited by Sony: 2 Mar 2007, 10:59

--------------------
+
AAlpine1
post 2 Mar 2007, 11:00
Post #240

daca nu poti pe o cale sa il faci pe unu sa taca apelezi la moderatori.....

buna strategie......

era vorba ca il cred baiat desptept din ceea ce mai scria pe forum .....

u daca ai vedea ca un prieten deal tau este dat pe jos de unu cu o masina l-ai lasa sa plece pe ala cu masina nu ? ce prieten bun esti ......

--------------------
. . .
929y

+
9 Pages « < 6 7 8 9 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 20:50
Forum Renault