Motociclisti in trafic, Va enerveaza?
![]() ![]() ![]() |
Motociclisti in trafic, Va enerveaza?
AAlpine1 |
![]()
|
||
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|||
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 1 Mar 2007, 13:30) QUOTE(AAlpine1 @ 1 Mar 2007, 13:33) eu nu sunt nervozat istetila nu eu sunt cel care sta la samafor si e nervos ![]() ![]() Razi tu, razi Harap-Alb, da' nu e rasu tau ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
unchiule poate la vara te aud pe 2 roti
![]() |
--------------------
.
.
. 929y
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Merg de la 5 ani pe doua roti...ca doar am bicicleta
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
lasa mah treci si u la categoria superbike dar cu motor ......
|
--------------------
.
.
. 929y
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai ca Cristi T a dat alarma pe forumul moto...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
uimitor, chiar am cautat si nu am gasit....eventual da-mi un link sa vad la ce te referi.
Mie imi pare rau ca degenereaza din nou discutia, dar imi pare si mai rau ca nimeni nu a putut sa isi justifice atutudinea de 2 lei sustinuta ( unde e cazul, nu ii bag pe toti in acceasi oala). Unii sau plans ca moto merg tare. alte motive? La viata mea au atentat multi tembeli,care,culmea, mai si veneau apoi si ziceau ca nu m-au vazut.Pana acum nu am folosit manusile cu carboane,dar nu-s departe. As vrea sa spuna aici cei ale caror vieti au fost puse in pericol de motociclistii satanisti roacari pletosi nespalati (etc..) ,eventual si cu ceva detalii. |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Daca citeai tot topicul gaseai motive: cascadorii pe o roata, decibeli in exces, deranjat oglinzi la semafor, depasiri aiurea, etc.
Cred ca se potrivea mai bine: "ce va enerveaza la motociclistii din trafic" |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
skywalker |
![]()
|
si prin care din aceste fine rezultate ale analizei tale ti-au pus viata in pericol? sau cumva oi fi vreo mironosita,deranjata de un pic de zgomot... da muzica mai tare sau ia-ti o masina antifonata.
Tu te-ai gandit vreodata cand ai oprit ca o planta unde nu aveai voie ca poate venea un motocilcist si putea muri pt ca tu ai oprit sa casti gura la vreun magazin si te-a durut in fund ca incurci lumea? sau crezi ca cei care se satura de dat prioritate si la un moment dat incep sa intre cate putin in intersectie isi pun problema ca prin cei 30-50 cm avansati pot omori un om? Tu compari riscul pierderii vietii unui motociclist nevinovat cu un zgomot un pic mai mare cand te deplasezi cu masina ta? oricum zici ca moto merg f tare si nu asteapta la semafor ,asa ca vei fi stresat de acel zgomot cateva sec cel mult.....ia gandeste-te la actiunile tale si posibile repercursiuni,si apoi vorbeste. PS: sa mai zic ca daca as sta in spatele tau, la noxele care le scot daciile din 1971 as muri asfixiat in 5 minute? nu , pt ca nu toata lumea isi permite o masina noua.Cum nu toata lumea isi permite moto. Sau nu au curaj....sau pur si simplu nu-i intereseaza... This post has been edited by skywalker: 1 Mar 2007, 22:48 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Stii ce skywalker, si motorul de la masina mea se tureaza pana la 5800, dar am bunul simt sa nu conduc asa tot timpul. Poti sa-mi explici de ce o mare parte din motociclisti nu schimba decat dupa 9000 ture? Sa fie cumva "the cohones factor"? Ceva frustrari de pe vremea cosurilor?
Nu am absolut nimic cu nimeni, nici macar cu cei care ma depasesc la stop. Cat timp eu stau si ei nu-mi ating masina nu am nici o problema. A, daca se strecoara pe langa mine in mers, daca imi taie fata la 10 cm in ideea ca oricum pun eu frana, atunci da, am o problema si le urez la toti un stalp zdravan. La restul de (probabil 3) motociclisti sanatosi la cap, doar sanatate si drum bun. Sper ca intr-un an-doi sa fiu si eu pe 2 roti. A, sa ma corectez. Ii urasc cu toata inima pe toti idiotii cu partaitori KTM. Daca as putea le-as da sa le inghita. cenzuraturile alea ar trebui interzise in mediu urban. Vrei senzatie, o urci frumos pe platforma si te duci pe dealuri si campii, nu ma asurzesti pe mine cand incerc sa dorm sau sa muncesc. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ariman11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 February 07 From: ploiesti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 16 Feb 2007, 11:48) BINE CA ESTI TU DESTEPT sa iti spun eu ce ma enerveaza pe mine -soferii care nu respecta partenerul de trafic si acum sa intru in detalii, te deranjeaza k ne strecuram la semafor, tu ce ai face dc ai avea motor, ai sta la 100m de coada, nu cred te-ai gandit vreodata sa te asiguri mai bine cand faci schimbarea directie de mers? te-ai gandit macar o secunda ca acel motocilist pe care abia l-ai ratat dintr-o neatentie are acasa o familie, un copil care poate sa nu isi mai vada tatal? si asta pt k tu erai cu fufa, o manea ..... oare suntem sinucigasi? nu cred suntem oameni simpli, doctori, ingineri si nu numai ptr faptul ca profitam de avantajele unui motor in trafic trebuie sa te gasesti tu mai destept sa dai cu pietre daca tu nu ai taiat niciodata fata cuiva atunci sa vorbesti, intre timp ciocul mic si joc de glezne This post has been edited by ariman11: 1 Mar 2007, 23:50 |
--------------------
dacia 1300 '74
JAWA TS 350
:D nu merge mai tare decat ingerul tau pazitor poate zbura
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' ariman11! Usurel ca ti se ridica tensiunea...
Raspunsul meu (pe care tu l-ai citat si de la care ai inceput sa bati campii ca si cum m-ai fi cunoscut de cand spargeam masini impreuna) era adresat catre initiatorul topicului, nu catre tine. Si era o gluma, daca nu te-ai prins. Sanatate! (ca pari a avea nevoie...) |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Domnule Vijelie va prind eu la vara prin Herastrau si daca nu va alerg cu 4x4+2 pana la prima terasa ... si nu scapati asa usor.
This post has been edited by tribunul: 2 Mar 2007, 08:53 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(Uncle-Sam @ 1 Mar 2007, 17:48) Daca citeai tot topicul gaseai motive: cascadorii pe o roata, decibeli in exces, deranjat oglinzi la semafor, depasiri aiurea, etc. Cred ca se potrivea mai bine: "ce va enerveaza la motociclistii din trafic" dar hai sa le spunem pe alea si de la masini : - stau la semafor cu motorul si vine unu cu masina pe langa piciorele mele la mm cu oglinda - se baga cu spoilerul pana in piciorul meu repet stau la semafor si nu pe mijlocul benzi ca taranu...... - sau vor sa faca stanga sau dreapta chiar daca sunt eu cu ei in paralel dar nu conteaza se baga la intimidare - nu se asigura chiar daca vin incet/tare (nu conteaza) e dreptul meu pe prioritate ei tot se baga... - stau ca boii in spatele meu si cand franez trebuie sa fiu atent daca franeaza si ei. mai vreti ? - nu am vazut motociclisti in trafic care sa schimbe banda fara sa se asigure dar la masini are rost sa zic ceva ?? -taxiurile sau microbuzele cum e clientu pe dreapta imediat iti trosnesc o frana si trage dreapta sau stanga....... apropo de galagie : - exista o gramada de frigidere golan in trafic cu super evacuarile de la borla care cand incep sa dea in ele fac un zgomot de cotete de masini ce sunt si tot acolo sunt ...... dar bine pt ei efectul de sunet au impresia ca au super masini si pe deasupra mai si trag bine... - sa nu mai vorbim de proprietarul de bmw urs cu orice varsta dar cu sufletul de 20 de ani care au tobe care fac galagie..... mai zic ? This post has been edited by AAlpine1: 2 Mar 2007, 09:28 |
--------------------
.
.
. 929y
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(ariman11 @ 1 Mar 2007, 23:48) BINE CA ESTI TU DESTEPT sa iti spun eu ce ma enerveaza pe mine -soferii care nu respecta partenerul de trafic si acum sa intru in detalii, te deranjeaza k ne strecuram la semafor, tu ce ai face dc ai avea motor, ai sta la 100m de coada, nu cred te-ai gandit vreodata sa te asiguri mai bine cand faci schimbarea directie de mers? te-ai gandit macar o secunda ca acel motocilist pe care abia l-ai ratat dintr-o neatentie are acasa o familie, un copil care poate sa nu isi mai vada tatal? si asta pt k tu erai cu fufa, o manea ..... oare suntem sinucigasi? nu cred suntem oameni simpli, doctori, ingineri si nu numai ptr faptul ca profitam de avantajele unui motor in trafic trebuie sa te gasesti tu mai destept sa dai cu pietre daca tu nu ai taiat niciodata fata cuiva atunci sa vorbesti, intre timp ciocul mic si joc de glezne cand te-ai urcat pe motor deja nu mai ai familie etc (oricand poate aparea riscul unei pete de ulei, apa, conserva, o curba, un semafor).... trebuie putina nebuneala sa mergi cu motorul ..... uitate in semnatura si nu da cu pietre.... |
--------------------
.
.
. 929y
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(ovidiusoft @ 1 Mar 2007, 23:09) Stii ce skywalker,1 si motorul de la masina mea se tureaza pana la 5800, dar am bunul simt sa nu conduc asa tot timpul. Poti sa-mi explici de ce o mare parte din motociclisti 2nu schimba decat dupa 9000 ture? Sa fie cumva "the cohones factor"? Ceva frustrari de pe vremea cosurilor? 1 asa si ? ![]() 2 pentru ca putem ![]() concluzie u daca ai schimba numai asa ai ramane fara motor pe masina ....... concluzie schimbi asa ramai fara benzina..... concluzie schimbi asa te mai opresti ?...... concluzie schimbi degeaba pt ca nu ai nici o senzatie...... ![]() cumpara 2 roti si o sa vezi dupa aceea de ce schimbi asa.... mie imi consuma mai mult daca schimb la 3000 de ture decat la 5000 (e ceva cu axe, carburatoare, nu cred ca are rost sa filozofam pe tema asta) |
--------------------
.
.
. 929y
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 1 Mar 2007, 23:33) eu nu sunt nervozat istetila nu eu sunt cel care sta la samafor si e nervos ![]() ![]() bombonel sa fi sanatos pe motoru tau putin ma doare de el, daca tu compari un motor cu un logan inseamna ca esti destept !! Nu tin sa plec primul de la semafor nu am coa**le asa mari ca ale tale !! NU cred ca am injurat vreo data un motociclis din contra chiar mi-ar fi placut si mie sa am dar prefer un autovehicol pe 4 roti din motive personale !! QUOTE(skywalker @ 2 Mar 2007, 02:52) daca atat de duce capul, pot spune fara urma de regret: Vai de capul tau. Uite inca un scop in viata pentru tine: Kawasaki albastru- Gri, nr moto BV 09 SKY . Se pare ca nu stii de gluma !! lolzzz !! Nu stiu de unde ai conceptia asta ca as omora un motociclist sau ceva de genu ??? Mai scoate capu din casca ca probabil se incinge prea tare !! Sa se inteleaga ca nu am nimic cu nimeni chiar daca ma deranjeaza si daca ma supara i umplu frigiderul de carne si imi vad de drum, fiecare are nasul lui !! V-am salutat, Ci_co This post has been edited by Ci_co: 2 Mar 2007, 10:17 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nașii motociclistilor sunt stalpii. Oare de ce?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Domnu' skywalker, daca te refereai la masina mea, te invit sa stai 10 min in spatele ei la semafor si daca te sufoci, dau o bere! Daca nu, te invit sa ma depasesti, dar fara sa-mi atingi masina.
Ce nu pricepeti?? Nu ne place sa ni se dea oglinzile peste cap sau sa ne trezim cu dungi pe portiere! Daca puteti sa va strecurati fara sa ne atingeti, n-aveti decat. Corectati-ma daca vi se pare o absurditate chestia asta. Cat despre cei cu ursuleti/rechini/logane cu borla pot sa zic, ca si pe mine ma enerveaza, dar ei se incadreaza in alt topic. Aici vorbim despre motociclisti. |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 2 Mar 2007, 10:12) Pe principiul asta si noi putem sa va agatam cu masina si sa va rupem oasele. Nu crezi ca trebuie sa cauti in motiv mai intemeiat? era raspuns la misto..... pe acelasi principiu putem sa va rupem si noi oasele..... p.s. daca iti trece o ghidusie prin cap de genul asta te sfatuiesc sa te asiguri ca motociclistul e singur si nu are turma dupa el.........si ca daca l-ai dat pe jos sa te asiguri ca nu se poate ridica pt ca urmarile le sti si u ........ daca se ridica sau are turma dupa el.... QUOTE(Ci_co @ 2 Mar 2007, 10:14) bombonel sa fi sanatos pe motoru tau putin ma doare de el, daca tu compari un motor cu un logan inseamna ca esti destept !!1 Nu tin sa plec primul de la semafor nu am coa**le asa mari ca ale tale !! NU cred ca am injurat vreo data un motociclis din contra chiar mi-ar fi placut si mie sa am dar prefer un autovehicol pe 4 roti din motive personale !! Se pare ca nu stii de gluma !! lolzzz !! Nu stiu de unde ai conceptia asta ca as omora un motociclist sau ceva de genu ??? Mai scoate capu din casca ca probabil se incinge prea tare !! Sa se inteleaga ca nu am nimic cu nimeni chiar daca ma deranjeaza si daca ma supara i umplu frigiderul de carne si imi vad de drum, fiecare are nasul lui !! V-am salutat, Ci_co cum dracu sa compari un golan cu o motocicleta ??? gandesti ? o luam babeste asa pentru tine ca sa intelegi si u : "nu eu sunt cel care sta la samafor si e nervos" => adica nu eu stau la coada de cativa zeci de m, adica daca esti cu masina stai la coloana de masini pentru ca nu ai ce sa faci ca nu incapi cu masina intre benzi (bine u poti sa iti faci loc cu frigideru ca nu simte) si te enervezi ca se duce benzina degeaba, ala din fata ta e pe gaz, nu ajungi la timp la serviciu/treaba/intalnire/ce mai vrei u, muzica de la radio e varza, te doare piciorul de la ambreiaj etc........ si de aici starea de suparare/nervozitate etc "eu imi vad de drum " => eu trec usor printre masinile de la semafor cu mare grija ca tarani din conserve care fumeaza sa nu imi arunce o tigara pe mine (mi sa intamplat si a ramas cu sechele cand i-am bagat mana in gat ![]() "pana mai injuri u de 2 ori la semafor eu ajung acasa ......" => aia din masini ma injura ca eu ajung primul la semafor iar ei mai stau acolo ca primul de la semafor doarme pe el, sau e cu vreo gagica in dreapta etc.. si uita sa plece de pe loc si mai inghit ceva gaz de ala din fata... 1. de unde reiese ca vreau sa plec primul de la semafor ??? (idee preconceputa) |
--------------------
.
.
. 929y
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(Uncle-Sam @ 2 Mar 2007, 10:33) Domnu' skywalker, daca te refereai la masina mea, te invit sa stai 10 min in spatele ei la semafor si daca te sufoci, dau o bere! Daca nu, te invit sa ma depasesti, dar fara sa-mi atingi masina. Ce nu pricepeti?? Nu ne place sa ni se dea oglinzile peste cap sau sa ne trezim cu dungi pe portiere! Daca puteti sa va strecurati fara sa ne atingeti, n-aveti decat. Corectati-ma daca vi se pare o absurditate chestia asta. Cat despre cei cu ursuleti/rechini/logane cu borla pot sa zic, ca si pe mine ma enerveaza, dar ei se incadreaza in alt topic. Aici vorbim despre motociclisti. ? eu te credeam baiat destept...... vrei sa zici ca te enerveaza mai mult zgomotul de la o motocicleta decat zgomotul de la o masina fara tobe ??? |
--------------------
.
.
. 929y
|
Uncle-Sam |
![]()
|
QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 10:47) vrei sa zici ca te enerveaza mai mult zgomotul de la o motocicleta decat zgomotul de la o masina fara tobe ??? De unde reiese asta? ![]() Am zis ca ma enerveaza SI acea categorie QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 10:47) nu cred ca ne cunoastem ca sa ne tragem de sireturi... This post has been edited by Uncle-Sam: 2 Mar 2007, 10:55 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 10:44) daca iti trece o ghidusie prin cap de genul asta te sfatuiesc sa te asiguri ca motociclistul e singur si nu are turma dupa el.........si ca daca l-ai dat pe jos sa te asiguri ca nu se poate ridica pt ca urmarile le sti si u ........ daca se ridica sau are turma dupa el.... Vai ce rai sunt motociclistii in haita! Mai stiu o nationalitate conlcuitoare care e tot asa! QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 10:44) cum dracu sa compari un golan cu o motocicleta ??? gandesti ? o luam babeste asa pentru tine ca sa intelegi si u : Aici avem un atac la persoana combinat cu limbaj de tip "irc". Rog un moderator sa ia masuri! QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 10:44) "nu eu sunt cel care sta la samafor si e nervos" => adica nu eu stau la coada de cativa zeci de m, adica daca esti cu masina stai la coloana de masini pentru ca nu ai ce sa faci ca nu incapi cu masina intre benzi (bine u poti sa iti faci loc cu frigideru ca nu simte) si te enervezi ca se duce benzina degeaba, ala din fata ta e pe gaz, nu ajungi la timp la serviciu/treaba/intalnire/ce mai vrei u, muzica de la radio e varza, te doare piciorul de la ambreiaj etc........ si de aici starea de suparare/nervozitate etc Incep sa cred ca te numesti Freud! ![]() QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 10:47) ? eu te credeam baiat destept...... vrei sa zici ca te enerveaza mai mult zgomotul de la o motocicleta decat zgomotul de la o masina fara tobe ??? Aici avem un alt atac la persoana. Dupa numarul persoanelor pe care le ataci cand iti refulezi complexele esti neinteles rau de tot. Du-te si cauta-te la un medic ![]() This post has been edited by Sony: 2 Mar 2007, 10:54 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Bey deci eu nu am motor si nu am mers nici macar o singura de data cu unul.
Mi se pare la mintea cocosului ca daca poti e si naturalsa ajungi primul la stop. Cineva se plangea de toba unui motor care in cateva secudne a disparut. De cutiile alea de dacii cu toba gaurita ca sa faca zgomto sau de o raba care pana dispare se schimba anu nu va mai plangeti.? Geee Sa se ridice ala dintre voi aia inversunati care a fost vreodata atins de vreun motor, oglinda orice. Au ei cenzurat mari ca pleaca primii de la stop sau aveti voi oo mici ca nu puteti... |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
E bine de stiut de acum in colo nu voimai face loc unuia ci mobra sa treaca pe langa mine i faceam loc prostului ca stiam ca se poate strecura dar se pare ca imi voi revizui comportamentul ..nu se merita sa lasi !!
Man eu nu stau nervos la volan am dci si motorina ccalau am nu am am un cd-player si ascult ce vrea pipota mea nu tre sa ascult la radio ![]() I-a inceraca sa-mi bagi si mie mana in gat sa vedem rezultat ![]() Sunt genul de om care respecta regulile de circulate nu-mi place sa ma dau in spectacol daca vreau sa schimb banda de mers la semafor ma uit si vb cu cel de langa mine nu trec ca ciobanu printre !! Nu prea le ai cu mersu in trafic nu ?? mai alesc cu masina... bua eu n stau cu piciorul pe ambreiaj este o idiotenie asta ![]() 1. de unde reiese ca vreau sa plec primul de la semafor ??? (idee preconceputa) verifica-ti postul e mai vechi !! Vorba unu om ...pe pamant sunt omniprezente 2 lucruri prostia si hidrogenul !! Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
Io ma plang de tobele motoarelor care urla noaptea in 10.000 de ture cate o ora pe aceeasi strada, ba de la un capat, ba de la celalalt. Ma mai plang de dobitoci pe doua roti care erau sa ma spulbere pe trecerea de pietoni. Nu aveau decat 140 km/h. Si de alte marlanii d-astea.
This post has been edited by Sony: 2 Mar 2007, 10:59 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
daca nu poti pe o cale sa il faci pe unu sa taca apelezi la moderatori.....
buna strategie...... era vorba ca il cred baiat desptept din ceea ce mai scria pe forum ..... u daca ai vedea ca un prieten deal tau este dat pe jos de unu cu o masina l-ai lasa sa plece pe ala cu masina nu ? ce prieten bun esti ...... |
--------------------
.
.
. 929y
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:50 |