Motociclisti in trafic, Va enerveaza?
![]() ![]() ![]() |
Motociclisti in trafic, Va enerveaza?
Lexy |
![]()
|
||
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Rog sa se stearga.
This post has been edited by Sony: 21 Feb 2007, 14:15 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
te-ai emotionat?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vad ca o mana de oameni au confiscat topicul! Sa se ia masuri.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
chemati politia (moderatorii) sa imparte bulane in stanga si in dreapta......
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
ca sa raspund la intrebarea initiala a topicului: nu , nu ma enerveaza,deranjeaza,etc.
Cei care merg cu ambele mijloace de locomotie,ca sa zic asa, pot face o diferentiere clara. Eu,de exemplu, fac loc motociclistilor. Nu pentru ca au gagici bune in spate, nu pt ca sunt mai c**osi, nu pt ca sunt mai "jmekeri"..ci pt simplul fapt ca stiu ce inseamna sa stai la semafor si sa iti intre in casca tot fumul de la esapamente.Nici eu nu sunt de acord cu motociclistii inconstienti care sunt in trafic. Si eu am "urecheat" cativa pe care i-am vazut facand acrobatii. Totusi nu inteleg vrajba pe care am gasit-o pe aici in legatura cu acest subiect. Conduc auto din '97,si mult, nu 20-30 km/zi,si nu m-am purtat cu motociclistii asa cum citesc pe aici.Carnet moto am doar din 2005. Imi amintesc de ex ca userul "kandrei" a povestit f mandru cum a scos 3 motociclete de pe strada,in decor.Si era foarte mandru de lucrul asta,asta dupa ce acum ceva vreme avea avatar o emblema folosita la campaniile motociclistilor. As numi asta fatzarnicie,dar nu conteaza. Ca si motociclist, va pot spune care sunt cei mai periculosi soferi pt noi: -cei cu masini de firma, daciile obosite cu folie cu basici si cd-uri cu manele la oglinda, taxiurile. O alta parere, personala de data asta, e ca loganistii sunt cei mai ofuscati de prezenta pe sosea a altor vehicule mai rapide/puternice/frumoase.Am logan si nu mi-e rusine cu asta,dar in trafic, loganistii mereu vor sa demonstreze ceva. Parerea motoretistilor despre conducatori auto este justificata de statisticile politiei.Nu dau cifre, am vazut ca nu le dati crezare. Pt a face o diferenta, comparati cati motociclisti mor din vina conducatorilor auto si cati conducatori auto mor din vina moto. Foarte rar, dar de multe ori le este atat de ranit orgoliul incat vad negru in fata ochilor. Pentru o clipa de neatentie a motociclistului, va este infundata bara masinii,sau zgariata o usa.Pt o clipa de neatentie sau ignorare(s-au vazut cazuri in care soferul a fost prea "jmeker" ca sa opreasca) ,altii platesc cu viata, si nu numai ei ci si familiile. Nu spun ca motociclistii au dreptate mereu, dar nu uitati ca peste 95 % din ei sunt soferi auto. Iar ca procent intre utilizare auto vs utilizare moto, tot auto e pe primul loc. Singurul argument pe care l-am vazut impotriva moto a fost: pai merg tare mereu. pt necunoscatori, va spun urmatoarele: pe kawasaki-ul meu, de ex, am 3 discuri de frana.etrierele fata au fiecare 4 pistonase independente, in total 10 pistonase,cu 2 circuite de franare independente. Un amarat de logan ( cum de altfel am si eu, model Prestige) nu va frana in veci la fel de repede ca un motor.Si ati vazut cu ce viteza se circula chiar in oras...pe afara nu mai zic. Personal,cred ca e total nejustificata aceasta ura care o vad aici pt motociclisti. Dupa cum vedeti, am explicat clar, concret, fara jigniri, parerea mea personala de conducator atat auto cat si moto.Sper ca orgoliul altora sa nu duca la stergerea postului. Ati cerut o parere, aceasta este. Mult succes in trafic ! PS: daca e cineva doritor in Brasov, il pot plimba prin oras cu moto sa vada cum e si de partea cealalta a baricadei. Oferta este f serioasa si m-as bucura sa vad ca cineva (din cei care nu stiu ) vrea sa vada cum e,si apoi sa isi formeze o parere ! This post has been edited by skywalker: 27 Feb 2007, 19:53 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
florin_el |
![]()
|
![]() The Expert Group: Members Posts: 114 Joined: 28 December 04 From: Iasi, Casablanca ![]() |
Huh... sunt enervanti aia care "o cauta"... adica ma infurii sa vad pe cite unul ba intr-o oglinda, ba in cealalta cum incearca sa demonstreze cite ceva... de ce ma infurii... simplu: si-o zgirietura e timp pierdut, declaratii, politie, service, asigurari... nu-mi trebuie nici una din astea. Asta se aplica si la 2 si la 4 si la 18 roti.
Cred ca problemuta este ca pe la noi motoretele nu sunt folosite mai de nimeni in scop utilitar, majoritatea sunt luate din pasiune, deficit de adrenalina, metoda de "get laid"... O sportiva ajunge cu usurinta la 100+ intr-a 2-a in 3-4 secunde, top speeds sunt la 250+... Pozitia in sa este cumplita si pentru sofer si pentru pasager, design-ul este facut sa dea maximum in cel mai scurt timp posibil. Cind o folosesti pe sosea, de cele mai multe ori ai tendinta sa o scapi spre viteze mult superioare mediei de trafic. Sufer intr-adevar cind vad ca temperatura la motor sare de 110 grade in stop and go traffic, si caut portite de "scapare", contrasens, intre benzi, dreapta sa o scot undeva unde o pot misca si raci... teoretic ar trebui sa fiu pe circuit dar asta e. Frinarile... da desi suprafata de contact dintre pneuri la moto si asfalt e doar de-o palma, sunt brutale, problema este ca, in cazul unei frinari brutale manevrabilitatea este deseori 0. Deseori trebuie sa alegi intr-o fractiune de secunda de ce ai nevoie mai mult: frinare sau manevra. Deseori optiunea e nefericita. Ma dau destul cu masina, si un pic pe 2 roti. Cred ca, parerea este doar a mea, cei care folosesc motorete pe sosea, in regim de competitie o fac doar pe riscul propriu. Condoleantele si coliva sunt desigur necesare, "luatul de pozitie" impotriva soferilor in general este exagerat. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- IS-05-FTY Don't drink and drive - you might hit a bump and spill it.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
skywalker, cumva prevede legea ca motociclistii au voie sa se strecoare printre benzi si sa faca slalomuri printre masini?
Ii inteleg perfect ca se ineaca de la fumul de esapament, dar gandeste-te ca si soferii fara AC se sufoca vara la semafor si cu toate acestea nu deschid portierele. Ca sa nu se creeze confuzii: ma enerveaza motociclistii si automobilistii care nu respecta regulile de circulatie |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Uncle sam...Oricine poate, o face.La fel cum aia cu tico si matiz se baga asa si cu motocicleta...sa fim seriosi..daca poti beneficia de un avantaj al mijlocului de transport de ce sa nu o faci?
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu aduce nimic bun acest topic...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
@uncle sam : nu deschid portierele pt ca pot deschide geamul/geamurile in functie de necesitati. De ex, daca tu stai la semafor in coada, te deranjeaza cu ceva ca o moto trece pe langa tine? tu ai acelasi loc in coloana,vei pleca tot atunci (evident,orgoliul tau e mucificat de aceasta manevra a unui motociclist satanist, pletos si nespalat). Asta e mentalitatea romanului - de ce sa ajut pe altul....nu poti face un bine fara sa astepti ceva inapoi? Nu te gandesti ca daca moto nu ocupa locul din spatele tau ci trece in treaba ei,atunci coloana din spatele tau avanseaza cu o pozitie. nu ti se pare suficent? printr-un simplu gest (daca ii faci loc) sau prin faptul ca el trece, au mai multi de castigat.Cine are de pierdut? orgoliul...
cat despre cei care nu respecta regulile de circulatie si pun in pericol viata,sanatatea sau chiar buzunarul altora, sunt de acord cu tine. de adus,poate aduce ceva bun. Poate deschide ochii unora care momentan vad precum calul si tot ce fac e sa scoata motocicletele de pe drum, cum am spus mai sus ca se lauda un forumist, mandru tare de faptele lui, fara sa gandeasca macar o secunda la consecinte. Pe mine personal ma mira afirmatia lui....mi-e greu sa cred ca a pus in pericol 3 vieti + o groaza de bani si a scapat basma curata. This post has been edited by skywalker: 28 Feb 2007, 17:38 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
1 moto nu o sa franeze niciodata la fel ca o masina (am spus masina nu logan sau alta dacie sau harburi obosite)
2 moto (ex meu) face 100 de km/h in 3 sec cu treapta 1 3 @unchiule te oftici ca unu pe 2 roti trece de semafor mai repede ca tine ? cumpara 2 roti si lasa conserva acasa vara.... 4 unde scrie in codul rutier ca motociclistu nu poate sa ajunga primul la semafor ? (sa sublinieze motociclistul sau 2 roti) 5 subiectul este expirat.....interesant cum posesori de autoturisme dacia/renault au niste idei preconcepute despre motociclisti..... o sa caut si pe alte forumuri sa vad daca exista acest tip de parere... |
--------------------
.
.
. 929y
|
ga!nusha |
![]()
|
eu nu cred...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. 929y
|
ga!nusha |
![]()
|
nu, tu?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
@Lexy @AAlpine1 nu ma enervez cand cineva poate face ceva ce eu nu pot atata timp cat nu ma incomodeaza prin incalcarea legii.
De facut se pot face multe in trafic. Daca am o masina de teren cu 2m garda la sol si am posibilitatea sa trec peste masini fara sa le ating inseamna ca am si voie? De obicei cei care trec printre masini o fac la milimetru si mi se pare normal sa ma stresez, nu? Si sa ma lamureasca cineva daca este permisa depasirea autovehiculelor folosind aceeasi banda. Ca sa nu mai zic de motoarele cu tobe modificate si turate aiurea atat la masini cat si la motociclete. Repet: ma deranjeaza cei care nu se comporta civilizat in trafic si cum asta e un topic despre motociclisti, am postat ce ma deranjeaza la unii dintre ei. Exista un topic intitulat "care soferi va enerveaza cel mai tare", unde mi-am varsat of-ul despre ei. Ii respect si pe biciclistii care circula regulamentar: ma asigur, semnalizez si schimb banda fara sa-i injur/claxonez. This post has been edited by Uncle-Sam: 28 Feb 2007, 18:35 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 28 Feb 2007, 17:46) 1 moto nu o sa franeze niciodata la fel ca o masina (am spus masina nu logan sau alta dacie sau harburi obosite) 2 moto (ex meu) face 100 de km/h in 3 sec cu treapta 1 3 @unchiule te oftici ca unu pe 2 roti trece de semafor mai repede ca tine ? cumpara 2 roti si lasa conserva acasa vara.... 4 unde scrie in codul rutier ca motociclistu nu poate sa ajunga primul la semafor ? (sa sublinieze motociclistul sau 2 roti) 5 subiectul este expirat.....interesant cum posesori de autoturisme dacia/renault au niste idei preconcepute despre motociclisti..... o sa caut si pe alte forumuri sa vad daca exista acest tip de parere... am cautat in codul rutier si nu e trecut dar,scrie ...ca e interzis sa depasesti coloana stationata la semafor...asta ce-o fi ce faceti voi...scrie ca putem merge 2 mijloace pe aceeasi banda?? atunci ce cautati pe banda mea! pina acum chiar faceam loc la motociclisti ,cind puteam la semafor... dar vazind pe aicci ca mnealor trateaza asta ca un drept tocmai m-am hotarit sa nu mai fac loc...o sa stau pe banda mea .... si voi sa stati la rind la semafor....ca asa zice bunul simt ...sa-i respecti pe colegii care stau la o coada si sa te asezi in ordinea sosirii....stiti....bunul simt.. This post has been edited by apostol_emil: 28 Feb 2007, 20:52 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
Apostol_Emil, Uncle-Sam - eu nu sunt motociclist, ci numai sofer de cat B, e adevarat, cu multi km la activ. Acum sunt pt o vreme prin Paris si impart strada/banda de mers fara pb cu motociclisti/scuteristi.
Aici e regula nescrisa: ca sofer nu te apropii prea tare de marginea benzii ca printre benzi merg ei, moto/scuteristii, uneori chiar in sir indian cu zecile... Care ar fi problema ? putina atentie si totul e OK! Eu chiar ma bucur ca respectivii merg pe scuter si nu in masini pt a aglomera si mai tare traficul si asa dificil... Poate multora nu place, dar asta e viitorul aglomerarilor urbane: nr moto va creste f f mult. Dupa mine, cu atat mai bine ! Bafta tuturor. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu am nimic cu ei atata timp cat nu isi pun viata in pericol bagandu-ma si pe mine in belele. Pot sa treaca linistiti pe langa mine la semafor atata timp cat au grija sa imi lase oglinda in pace. E dreptul lor sa ajunga mai repede la destinatie tinand cont ca isi risca viata mai mult ca mine.
Pana acum in 50k km de soferie si 2 ani doar 2 m-au suparat. Unul cu ceva de cross care a gasit de cuvinta sa ma depaseasca pe o strada cu sens unic si o singura banda plina de gropi. Ocoleam cu 2 km pe ora tot ce puteam si recunosc ca nu ma uitam in oglinzi deoarce dabea avea loc o masina. Celalalt a taiat o curba pe banda mea si m-a obligat sa franez. Mi s-a intamplat normal si cu alte masini dar pe alea daca le-as fi atins nu aveam atata bataie de cap. Vb. lui Iulian ce bine ar fi sa existe ami multe moto/scutere decat masini. In locul a 4 4 masini la semafor care ocupa 2 locuri in fata mea pe 2 benzi sa avd 4 motoare care stau 2 cate 2 pe aceeasi banda si eu primul langa ei in loc de pozitia a 3-a. Ce ma amuza cand ma strecor si eu cu matizu la semafor si dau palpitatii altora pe langa oglinzi si mai apare cate un motor in spatele meu care saracu se cam infunda. ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
skywalker |
![]()
|
QUOTE(apostol_emil @ 28 Feb 2007, 22:33) am cautat in codul rutier si nu e trecut dar,scrie ...ca e interzis sa depasesti coloana stationata la semafor...asta ce-o fi ce faceti voi...scrie ca putem merge 2 mijloace pe aceeasi banda?? atunci ce cautati pe banda mea! pina acum chiar faceam loc la motociclisti ,cind puteam la semafor... dar vazind pe aicci ca mnealor trateaza asta ca un drept tocmai m-am hotarit sa nu mai fac loc...o sa stau pe banda mea .... si voi sa stati la rind la semafor....ca asa zice bunul simt ...sa-i respecti pe colegii care stau la o coada si sa te asezi in ordinea sosirii....stiti....bunul simt.. nu are legatura cu bunul simt ceea ce spui tu.de exemplu vorbesti de "banda ta". De unde e a ta? si eu merg pe aceeasi banda.De ce n-ar fi a mea, banda pe care tu incurci traficul? nu cere nimeni sa te dai la o parte. O poti face ,si ti se multumeste cu respect.Daca nu, stai linistit in coloana si trecem noi,cu atentie sa nu iti incurcam cu ceva mersul. Nu tratam trecerea asta ca pe un drept, ci o tratam cu respect fata de ceilalti care isi dau seama ca pe ei nu-i incurca cu nimic, dar pe restul ii ajuta. Mi-au facut loc la semafor masini de lux, masini de politie, de transport in comun. Cei mai multi care se alarmeaza si lamenteaza sunt posesorii de harburi sau cele tunate cu prost gust.Acceasi posesori nu ezita sa deschida usa in fata ta, sa se amuze un pic, ca doar el e "jmeker".... Nu ma va impiedica nimic sa trec pe langa masini, fara sa le incurc. Vorba cuia de mai sus, cei din spatele meu,avanseaza o pozitie, si asta e un lucru bun pt toata coloana din spate, iar rau pt absolut nimeni. Cum spuneam, nu te obliga nimeni sa faci loc. Daca vei face, vei fi tratat cu respect. Daca nu, vei fi tratat ca un oarecare. de curiozitate, ce-i spui unui biciclist care trece pe langa coloana la semafor? ca si el e participant la trafic, curios, prezent chiar pe banda pe care o numesti a ta. Bunul simt nu spune sa stai degeaba in micimea ta......bunul simt ar spune sa ajuti cum poti mai bine pt tine si cei din jur. Nu discutam de exceptii...sunt motociclisti care isi fac loc cu genunchii, sunt soferi care decid ca ei " e prea meseriashi" sa treaca in fata lor un amarat posesor de moto, si iau masurile necesare....Totul tine de bun simt. Acelasi bun simt care exista peste tot in lumea (sa spunem ) un pic mai evoluata. PS: in legatura cu prima fraza din textul tau...vezi ca depasire se numeste trecerea unui vehicul in fata altuia, depasind axul drumului. This post has been edited by skywalker: 1 Mar 2007, 01:30 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
Lexy |
![]()
|
QUOTE(Uncle-Sam @ 28 Feb 2007, 18:31) @Lexy @AAlpine1 nu ma enervez cand cineva poate face ceva ce eu nu pot atata timp cat nu ma incomodeaza prin incalcarea legii. Ca sa spui ca nu ai face asta..e ca si cum..hmm hai sa-ti dau un exemplu: daca as putea sa ma uit sub fusta fetelor fara sa se prinda ele, nu as face acest lucru ptr ca este imoral. Cam asa vad eu problema... Si eilegal...buuun. Cineva spunea demult ca un sofer bun ajunge acasa intreg si se fereste de altii. Altul mai destept zic eu a zis ca un sofer bun nu incalca nicio regula de circulatie. Hai sa fim seriosi ca saptamanal ca sa nu zic zilnic incalcam voit o regula de circulatie minora sau nu. Binenteles o sa fie muuulti dintre voi care zic nu domne eu nu incalc nicio regula1Bine fie ca voi...eu de obicei cand ma intorc acasa am undeva obligatoriu inainte si la dreapta si fac mereu stanga(nu e interzis)..si suuuunt multi care fac aceeasi manevra.Asadar nu mai cautati perfectiunea ca nu exista.... Si nuuuuuu, nici eu nu m-as uita sub "fusta baietilor" ptr ca ar fi imoral ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
AAlpine1 |
![]()
|
subiectul e expirat........
mintea oamenilor pe aici e blocata pe oftica ca alti pot si ei NU ; diverse chestii : primul la semafor un ex. ofticatilor....... ![]() |
--------------------
.
.
. 929y
|
Sony |
![]()
|
Daca atat ai inteles chiar ca este expirat subiectul!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
oricat as incerca sa explic ceva vine unu cu altceva si altceva cu frustarile lui etc..........nu vin sa iau apararea motociclistilor doar sa va readuc aminte ca pe motoare sunt oameni......
aseara unu a murit in matiz la curba dintre ambasada chineza si pescarus ...... eram acolo cand s-a intamplat tragedia........ mazga pe jos viraj tipi cu masini de la firma care se cred zei ai soselelor si aici se ajunge....... putea sa fie si mai rau pietoni pe strada, un motociclist in fata lui care mergea normal etc........ |
--------------------
.
.
. 929y
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(apostol_emil @ 28 Feb 2007, 20:33) am cautat in codul rutier si nu e trecut dar,scrie ...ca e interzis sa depasesti coloana stationata la semafor...asta ce-o fi ce faceti voi...scrie ca putem merge 2 mijloace pe aceeasi banda?? atunci ce cautati pe banda mea! pina acum chiar faceam loc la motociclisti ,cind puteam la semafor... dar vazind pe aicci ca mnealor trateaza asta ca un drept tocmai m-am hotarit sa nu mai fac loc...o sa stau pe banda mea .... si voi sa stati la rind la semafor....ca asa zice bunul simt ...sa-i respecti pe colegii care stau la o coada si sa te asezi in ordinea sosirii....stiti....bunul simt.. eu iti inteleg oftica ca altu poate sa treaca si altu nu p.s. pe o banda la semafor se sta spate in spate , nu unu cu o roata pe o dunga altu pe alta dunga unu in diagonala.........de ce ...... parca asa scria in codul rutier si mai e o chesti sa poata politisti pe moto sa ajunga mai repede la semafor pt ca este o urgenta.....(bineinteles ca o sa apara niste iepurasi perspicaci care o sa zica ca numai politia are dreptul asta) daca stati normal la semafor si voi ......... nu o sa ii mai simti pe motociclisti in trafic..... |
--------------------
.
.
. 929y
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
> Motociclisti in trafic, Va enerveaza?
Da ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Mai pe mine nu ma enerveaza motociclistii nici cei care mai comit cate o buba in trafic asta e sa fie sanatos, respect persoana care ma respecta ! Pe mine ma enerveaza asta AAlpine1 ca baga in aceeasi oala toti posesorii de masini pe 4 roti !! Sa-mi zici ce motor ai sa stiu cand esti in trafic ca te rezolv repede !
Salutare si respect, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
Mai bine il ignori! El e convins ca toti il invidiaza si ca "moare dusmanii lui"
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Hacuna matata.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:44 |