Motociclisti in trafic, Va enerveaza?
![]() ![]() ![]() |
Motociclisti in trafic, Va enerveaza?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
nu va enervati...pana la urma important e sa ajunga toti acolo unde vor si in siguranta.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(Sony @ 2 Mar 2007, 10:58) Io ma plang de tobele motoarelor care urla noaptea in 10.000 de ture cate o ora pe aceeasi strada, ba de la un capat, ba de la celalalt. Ma mai plang de dobitoci pe doua roti care erau sa ma spulbere pe trecerea de pietoni. Nu aveau decat 140 km/h. Si de alte marlanii d-astea. si niciodata unu cu o masina nu a omorat pe nimeni pe trecerea de pietoni..... |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ba da si unul Saddam a omorat si mai multi oameni. A mai fost unul Hitler care a casapit evrei. Deci cand au fost atatea rele foarte mari tu nu te poti plange ca te deranjeaza soferii.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
statistic vorbind masini sunt mai multe, deci mai multe accidente cu masini implicate.
Ca daca facem un calcul exact, eu nu prea am vazut motociclist neaccidentat din vina lui sau a altuia. Pana si primul motociclist al tarii a patit-o |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Il uitasi pe tatuca...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
Bre, primul motociclist al tarii a stricat masina unui nevinovat.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma retrag. Vad ca cei care au pus stapanire pe topicul asta (vorba cuiva) incearca sa inchida gura oricui care spune ceva despre magariile facute in trafic de motociclisti. Noi ne criticam partenerii de trafic pe cat. B in alt topic. Voi nu-i criticati, ba mai mult sariti pe cei care indraznesc sa zica ceva de rau.
CONCLUZIA acestui topic este ca motociclistii au voie sa faca ce vor pentru ca POT. "AM CU CE BAAAAAAA" ![]() Bafta tuturor si la cat mai putine incidente rutiere! |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(Ci_co @ 2 Mar 2007, 10:57) Nu prea le ai cu mersu in trafic nu ?? mai alesc cu masina... bua eu n stau cu piciorul pe ambreiaj este o idiotenie asta ![]() cand o sa mergi dimineata pe podul grand si o sa te misti 2m frana iar peste 1sec iarasi pleci de pe loc si bineinteles daca lasi putin loc sa mergi constant intra unu culmea care nici nu are loc dar el intra o sa vedem cat de mult folosesti pedala de ambreiaj (m-am exprimat eu gresit prima oara ![]() |
--------------------
.
.
. 929y
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 2 Mar 2007, 21:02) I-a pune in balanta si numarul ridicat de masini !! IN fine sunt mai multi factori dar te las sa te certi singur ma retrag nu are rost !! Bafta moticiclistilor sa nu aveti parte de belele ca nu e placut ! NU mai gandii cu casca !! Salutare all eu ma retrag din prostia asta, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
nu incearca nimeni sa inchida gura cuiva.....dar dati niste exemple care din punctul vostru exista numai la motociclisti iar cand vine unu cu exemple ca si cei cu masini fac la fel pentru voi din diferite puncte de vedere nu este la fel, ala cu motocicleta a facut mai grav........
parca in trafic alte masini nu zgarie sau indoaie oglinzile la alte masini... parca alte masini nu depasesc alte masini la semafor si se baga in fata si impiedica traficul.. parca alte masini nu trec pe trecerile de pietoni cu peste 140 de km parca alte masini nu fac zgomot parca alte masini nu fac curse pe strada si lista poate sa continue dar daca motociclisti fac asaceva este mult mai grav decat daca face unu cu masina asaceva...... |
--------------------
.
.
. 929y
|
Sony |
![]()
|
Mai bine ma retrag de aici si ii las pe unii sa latre la luna. Nu le pot strica placerea.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bleah... unii chiar n-au inteles nimic din topic-ul asta.
A si apropos, daca o masina face stanga-dreapta in limitele benzii de circulatie nu se cheama ca nu s-a asigurat nu? Cine pricepe bine, cine nu... stirile de la ora 5. AAlpine si sky.... - ati fi avut aici o ocazie foarte buna sa dovediti ca exista si (multi) motociclisti sanatosi la cap, care profita de scula din dotare (aia cu 2 roti) si in acelasi timp respectandu-si si partenerii la trafic. Ati reusit sa dovediti exact pe dos, din pacate. Pentru ca aveti si masini, chiar ma asteptam la mai mult de la voi. Ma retrag si eu de pe topic-ul asta. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 2 Mar 2007, 01:09) Stii ce skywalker, si motorul de la masina mea se tureaza pana la 5800, dar am bunul simt sa nu conduc asa tot timpul. Poti sa-mi explici de ce o mare parte din motociclisti nu schimba decat dupa 9000 ture? Sa fie cumva "the cohones factor"? Ceva frustrari de pe vremea cosurilor? si care e problema daca schimb viteza la 9000 rpm, de ex? eu am 16 000 turatia maxima,asta inseamna ca schimb un pic peste jumate.Tu ai 5800 ,adica cei 9000 rpm la mine sunt la tine 2900.....ti se mai pare aberant? pt cultura ta generala, zgomotul nu provine de la turatia mare,ci de la tobele sport sau cele modificate prin scoaterea sitelor. QUOTE(Sony @ 2 Mar 2007, 12:58) Io ma plang de tobele motoarelor care urla noaptea in 10.000 de ture cate o ora pe aceeasi strada, ba de la un capat, ba de la celalalt. Ma mai plang de dobitoci pe doua roti care erau sa ma spulbere pe trecerea de pietoni. Nu aveau decat 140 km/h. Si de alte marlanii d-astea. de aceeasi problema ma plang si eu si toata lumea. Noi aici vorbeam in general. Si eu i-as rupe capul unuia care face asa ceva noaptea pe strada mea,deci aici nu e nimic anormal. @ovidiusoft: Daca citesti cu atentie posturile mele asupra subiectului, vei constata o parere fara strigate,urlaturi, etc.Ia citeste inca o data si vezi ce am scris eu in legatura cu respectul pe care il arat/aratam celor care impart cu noi traficul si nu considera banda de mers ca fiind exclusiv a lor. Tu ai generalizat din nou, fara sa ai habar ce vorbesti. Te rog mult sa faci un efort sa pui aici niste citate de-ale mele care ti-au demonstrat tie ca nu respectam alti participanti,ca nu suntem sanatosi la cap si alte afirmatii ale tale. te rog,lamureste-ma si pe mine concret de unde ai scos acuzatiile alea. Banui ca nu sunt nefondate, nu? acelasi @ovidiusoft - cat despre amenintarea ieftina pe care o faci...esti penibil... This post has been edited by skywalker: 2 Mar 2007, 11:54 |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
AAlpine1 |
![]()
|
eu de cand am motor merg cu masina mult mai atent pentru ca stiu ce inseamna o clipa de neatentie.......
iar cu motorul merg atent pentru ca stiu ca cei din masina nu sunt atenti... nu fac parte din grupul celor "mama ne-am luat motor hai sa merg cu 200 ca nu am mers niciodata"...... ma indoiesc ca cei de aici au desfacut vreodata un motor de masina sau motocicleta ca sa stie ce e inauntru si sa inteleaga fenomenele.... am toba fara site, culmea mai mult zgomot face motorul decat toba care este goala, puteam sa obtez si pt o toba mai galagioasa dar mi-au trecut fazele astea.... ma deranjeaza ideea ca : cei cu motocicletele fac lucruri foarte grave iar cei cu masinile care fac la fel, la ei ar fi ceva peste normal..... daca unu care merge cu viteza cu motocicleta este mai grav decat unu care merge cu viteza cu masina... daca unu care nu se opreste la trecerea de pietoni cu motocicleta e mai grav decat unu cu masina care nu se opreste la trecerea de pietoni... daca unu trece cu masina prin trafic si ii indoaie,zgarie,etc lu altu masina nu e la fel de grav ca la un motociclist care poate nu a facut intentionat treaba asta..... exemplele poate sa continue dar au rost orice ar face motociclisti e mai grav decat orice ar face cei cu masinile...... cele mai multe dintre raspunsurile mele au fost la misto pt ca mi-am dat seama de la inceput ca unii intotdeauna vor gasi ceva la motociclisti pt ca lor li se pare periculos sa mergi cu moto sau li se pare periculos cum merg cei cu motocicletele pentru restul participantilor la trafic... |
--------------------
.
.
. 929y
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io zic sa scrieti o carte. Pe bune.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
si eu, dar despre ce ?
|
--------------------
.
.
. 929y
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand, in afara de motocicletele de viteza exista si alte tipuri de motoare.
Eu mi-am luat motor si stau in Chitila ![]() In al doilea rand, punctele de vedere sunt gresit sustinute (cred). @AAlpine1 - pe tine nu te enerveaza motoristii care isi tureaza motoarele aiurea, nu in scopuri preventive ? sau cei care fac liniute la 2 noaptea ca sa isi etaleze masculinitatea ? sau cei care iti taie calea ? DA, sunt si automobilisti care fac asta, dar acesta era un topic despre motociclisti enervanti, ce e asa de greu de inteles ? In ambele tabere exista foarte multi tembeli, si intotedeauna acestia sunt cei care se fac remarcati, dupa ei sunt puse etichete pentru toata specia. Aici e greseala. Acum doua saptamani am fost lovit de un sofer care la iesirea din benzinarie nu a vrut sa-mi acorde prioritate si apoi nici nu a oprit sa vada ce s-a intamplat cu mine. Daca i-as eticheta pe toti soferii dupa fapta astuia (inclusiv pe mine, deh) ar trebui sa ma incui in casa. De atunci mi s-a refuzat prioritatea data de semnele de circulatie de vreo 10-15 ori si mi s-a facut loc intre coloanele de la semafoare de vreo 50-60 de ori. O fi bine sa pui etichete ? Singura problema in trafic este nesimtirea, nu tipul vehicului pe care il pilotezi. |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(ottoMan @ 2 Mar 2007, 12:12) In al doilea rand, punctele de vedere sunt gresit sustinute (cred). @AAlpine1 - pe tine nu te enerveaza motoristii care isi tureaza motoarele aiurea, nu in scopuri preventive ? sau cei care fac liniute la 2 noaptea ca sa isi etaleze masculinitatea ? sau cei care iti taie calea ? DA, sunt si automobilisti care fac asta, dar acesta era un topic despre motociclisti enervanti, ce e asa de greu de inteles ? nu cred ca am noaptea cand dorm urechea asa de fina sa imi dau seama daca e masina sau motor, da ma enerveaza dar nu sa trantesc pe nimeni pe jos pentru treaba asta.....si nu o sa rup oglinzile sau ce mai viseaza lumea pe aici la aia cu masini cu tobe.... sunt o gramada care fac liniute (si lumea sta si se uita si chiar bat apropouri cine castiga) care nu fac zgomot....... aici nu zic nimic decat ca unii pun in pericol prin dorinta de a castiga si pe altii care se uita/participa..... nu incurajez fenomenul.... cand sunt cu dacia si vad ca este altfel fata de alte berline toti ar vrea sa facem o linie...... pe la semafoare prin oras chiar daca nu ii stiu.....la fel e si cu motorul dar imi sta bine cu permisul in buzunar......si ii las sa se duca si vechea poata ii dau treapta 1 mai lunga si fac prima la dreapta ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. 929y
|
AAlpine1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. 929y
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ottoMan @ 2 Mar 2007, 13:12) In ambele tabere exista foarte multi tembeli, si intotedeauna acestia sunt cei care se fac remarcati, dupa ei sunt puse etichete pentru toata specia. Aici e greseala. Corect! Cred totusi (si sper in acelasi timp) ca nu exista tabere ci doar tembeli pe motor sau in masina. iar datorita acestor specimene se nasc tot felul de patimi. Am mai citit pe aici cum se ia apararea unei "tabere" sau a celeilalte ca si cum cel care o face ar sti in fiecare moment ce se intampla cu toti. daca eu stau linistit la stop nu pot baga mana in foc ca altul cu masina nu scoate in decor un motociclist chiar in momentul asta iar tu ca motociclist care multumesti cuiva in trafic habar nu ai daca altul nu injura chiar in momentul ala. asa ca lasati-o mai moale cu criticile sau laudela de grup. Important e sa ne comportam civilizat. am vazut ca au inceput sa se retraga anumiti useri de pe acest topic, cred ca au dreptate, discutia asta nu are o dirctie tocmai buna. |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Domnilor,
concluziile s-au tras. Imi cer scuze ca n-am inchis topicul mai din vreme, dar am tot sperat sa ne putem coonvinge unii pe altii ca in primul rind e necesar mai mult respect reciproc. M-am inselat: nici unii, nici altii nu vor sa invete. Good so! Go for it! Fiti smecheri, fiti si mai smecheri, fiti cei mai smecheri - pe doua, pe patru sau pe cîte roti vreti. Dar nu aici. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:36 |