Motociclisti in trafic, Va enerveaza?
![]() ![]() ![]() |
Motociclisti in trafic, Va enerveaza?
ga!nusha |
![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
da, se adapteaza pe ghidon. Aveam eu la bicicleta, cand eram mic.
This post has been edited by andu911: 17 Feb 2007, 20:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
|
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Crezi ca daca au geamurile inchise si inauntru discoteca iti vor auzi toba? Te asigur ca nu. Cel mult vei declansa alarmele unor masini care nu au nici-o treaba cu problema si vei stresa oamenii nevinovati care trec sau locuiesc pe acolo. Din pacate o mare parte a motociclistilor sufera sa atraga atentia asupra lor!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
pai crezi ca au dat bani pe motoreta degeaba?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Unii strang din c.u.r pentru asta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa se dea smecher la pipite,sa inceapa alea sa se frecer de motorul dansului,
sony da strang din c.u.r. tare iarna ca e frig afara ,sau poate au saua cu incalzire. cand o sa apara motor logan o sa-mi cumpar si eu si sa nu depaseaca 5000 euro |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
NU pt ca sunt si eu:) ce ma deranjeaza este atitudinea celorlalti participanti la trafic.si mai ales a celor de pe acest forum!!!stie el cine.era sa ma loveasca datorita stilului de conducere si a rablei cu care mergea.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
QUOTE(Sony @ 18 Feb 2007, 10:11) Crezi ca daca au geamurile inchise si inauntru discoteca iti vor auzi toba? Te asigur ca nu. Cel mult vei declansa alarmele unor masini care nu au nici-o treaba cu problema si vei stresa oamenii nevinovati care trec sau locuiesc pe acolo. Din pacate o mare parte a motociclistilor sufera sa atraga atentia asupra lor! ca si cei care isi iau logan si au un stil de a sta la volan de zici ca au mertan...... parca si cei cu conservele au tobe......aia nu sufera de iei ?.........sau vor sa atraga atentie asupra lor ?........ sau cei care au disco in masina nu sufera de iei ? nu vor sa atraga atentie asupra lor ?????? |
--------------------
.
.
. 929y
|
AAlpine1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. 929y
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca toti "suferim" intr-o mai mare sau mai mica masura. Problema e ca unii au de ce si altii n-au....
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
AAlpine1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. 929y
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(C@talin @ 18 Feb 2007, 11:48) sa se dea smecher la pipite,sa inceapa alea sa se frecer de motorul dansului, sony da strang din c.u.r. tare iarna ca e frig afara ,sau poate au saua cu incalzire. cand o sa apara motor logan o sa-mi cumpar si eu si sa nu depaseaca 5000 euro esti suparat ca nu poti sa agati cu loganul ???? ![]() ![]() cat de ratat sa fi sa iti iei masina sau motor si sa agati cu respectiva ???? cine isi ia moto sa iasa iarna din casa (cu mici exceptii ![]() eu mi-am luat moto din banii mei, poate altii isi iau logane cu banii de la parinti si nu au nevoie sa stranga din c.u.r ........ |
--------------------
.
.
. 929y
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aha deci d'aici invidia conducatorilor auto pe nenorocitii astia cu motoarele
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
AAlpine1 |
![]()
|
dar nu credeai ca ii invideaza ca o moto consuma mai putin ca un auto
![]() |
--------------------
.
.
. 929y
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Mda ... dar eu pot sa iau 4 gagici in masina ... pe motor cate poti sa iei
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
la nevoie in masina poti sa iei mai multe..........
dar daca ai luat 4 gagici in masina s-a dus impresia artistica ![]() ![]() dar cand trece nenerocitul cu moto parca tot dupa el se uita....pe cand pe moto poate se uita la alta moto mai tare ![]() |
--------------------
.
.
. 929y
|
Lexy |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai daca o luati asa, va explic eu.
Zilnic vad asa ceva la facultate. ![]() Ideea e urmatoarea. Mai intai ii face cu ochiu motoru tau. Ar face o tura. Numai ca diseara, cand o scoti in oras....sa nu vii cu motoru. Adica, daca ai masina si n-ai motor, nu-i nicio problema. Dar daca ai motor si n-ai masina, e o mare problema. ![]() This post has been edited by andu911: 19 Feb 2007, 20:28 |
--------------------
-
-
-
|
|
Pacasac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 February 07 ![]() |
QUOTE incep sa regret ca nu l-am trimis in copaci... A fost un dobitoc ca a facut ceea ce a facut, mi se pare si normal sa il injuri sau sa il denunti la cea mai apropiata sectie de politie. Nu a respectat legea care face referire la depasire, deci ii luau carnetul. Dar.. nu ai facut nici una din acestea. Prima oara te-ai gandit sa il trimiti in copaci ![]() Din pacate majoritatea dintre voi ganditi cam la fel. Ce-ar fi sa imi iau si io sabia ninja cu mine, si de cate ori face vreun "conservar" mistretzii pe strada sa ii tai gatu'? Stii ce repede am ajunge majoritari? ![]() Aveti si voi un pic mai multa grija in trafic, atat va cerem. Cat te costa sa te uiti de doua ori in oglinda inainte sa faci un viraj sau o depasire? Mie, in medie, mi se intampla sa intre cam 2, 3 "conservari" in depasire pe contransens la fiecare 2, 300 de kilmetri. La fel in oras, mi se intampla sa imi fie taiata fata cam de doua ori la fiecare iesire. La fel, la drum lung, mi se intampla foarte des sa depasesc o masina care la randul ei vrea sa il depaseasca pe ala din fata si da peste mine. Bineinteles ca si noi avem uscaturile noastre, nu contest lucrul acesta, dar la fel si voi ![]() QUOTE Eu am o nedumerire, pt. motociclisti exista notinea de triplare? Da, exista, si majoritatea o respectam. Daca l-ai vazut tu pe unul ca nu o respecta, asta nu inseamna ca toti facem la fel. QUOTE motociclistii care fac zgomot mare (gen toba sparta) sunt detinatori de motoare tunate sau exista modele care din fabrica au emisii de decibeli care ma trezesc pana si pe mine Exista foarte multe modele care asa au tobele din fabrica, si care sunt conforme cu legea. Dar mai sunt unii care si le demonteaza, si uita sa puna oaresce site cand le monteaza la loc. La fel ca in cazurile precedente, majoritatea au tobe stoc. Si sa stii ca motivul principal pentru care motociclistii isi pun tobe mai zgomotoase, este ca sa fie mai bine observati in trafic. Nu vorbesc aici de meseriasii de pe Magheru care se dau pe o roata la 2 noaptea... QUOTE Acum, ii rog pe cei cu motociclete sa-mi zica si mie ce inseamna asta, daca ala mi-a multumit ca nu l-am facut sarmale sau n-a apreciat gestul meu Noi asa ne mai salutam cand nu putem lua mana de pe ghidon. Cel putin asa zice manualul. Acum nu stiu ce deget avea ridicat la picior ![]() Glumesc ![]() QUOTE da or fi mai multi la auto, dar se pierd in multimea de restul. pe cand la voi la moto dupa ce ca sunteti o mana de oameni printre voi sunt 50% sau peste "lichele". si de aia iesiti in evidenta si va ia lumea la 13-14 pe unde va vede, chiar daca faceti parte din cei putini cu bun simt. Nu ii vezi tu decat pe aia cu vitezane din oras, pentru ca probabil mergi mai mult prin oras. Ceilalti mergem mai mult la drumuri lungi si nu prea frecam menta prin oras. Probabil de-aia nu ne vezi. QUOTE eu afara din oras am vazut motociclisti numai in haita...zici ca te depasea/depaseai un tir. Ii zice mers in grup, si se practica la marea majoritate a iesirilor din oras. |
--------------------
Suzuki
GS
93
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 19 Feb 2007, 20:24) Pai daca o luati asa, va explic eu. Zilnic vad asa ceva la facultate. ![]() Ideea e urmatoarea. Mai intai ii face cu ochiu motoru tau. Ar face o tura. Numai ca diseara, cand o scoti in oras....sa nu vii cu motoru. Adica, daca ai masina si n-ai motor, nu-i nicio problema. Dar daca ai motor si n-ai masina, e o mare problema. ![]() asta e parerea ta........ depinde de care masina ai ....... ma da cu ce femei umbli u ? sau te-ai intalnit ? ![]() |
--------------------
.
.
. 929y
|
Lexy |
![]()
|
Doamne da ce va place sa aberati....
Asta ce inseamna ca fraierii care nu au motoare duc o viata lipsita de compania feminina ???Decat stanga si dreapta?!?! Decat poate ca agati mult mai repede(depinde de gagica) daca ai un motor bazat. Dar asta nu inseamna ca nu se termina vrajeala cand ti-ai ridicat viziera sau cand ai scos prima fraza din gura... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
andu911 |
![]()
|
Aici vroiam sa ajung, sa va demonstrez, ca voi astia cu motoarele aveti o problema. Va considerati niste feti-frumosi dupa care saliveaza toate femeile. Iar cand unu ca mine va injura ca il deranjati in trafic, ce ziceti voi "e invidios fraieru ca n-are si el motor si pe el nu-l plac gagicile".
Oricum, conform teoriei ca daca ai motor agati mai repede, e posibil sa ai dreptate. Acum depinde si ce vrei sa agati. Sa nu te astepti ca fata sa aiba un IQ prea ridicat daca te accepta doar din cauza motorului. QUOTE(AAlpine1 @ 20 Feb 2007, 09:27) Cu alea care nu se uita dupa motoare. ![]() This post has been edited by andu911: 20 Feb 2007, 10:39 |
--------------------
-
-
-
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 20 Feb 2007, 10:31) Aici vroiam sa ajung, sa va demonstrez, ca voi astia cu motoarele aveti o problema. Va considerati niste feti-frumosi dupa care saliveaza toate femeile. Iar cand unu ca mine va injura ca il deranjati in trafic, ce ziceti voi "e invidios fraieru ca n-are si el motor si pe el nu-l plac gagicile". noi avem mai multe probleme ..... piese scumpe si rare, circuitul de la amckart e cam mic, consumabile prea scumpe........ unde am zis eu asta cu feti-frumosi ??? si bineinteles ca alearga femeile dupa noi pentru ca nu ne prind ![]() ![]() ![]() si eu va injur fi fara grija....ne iubim reciproc..... ![]() ![]() ![]() ![]() chiar te rog sa imi arati de unde reiese ca eu am zis ca ne credem niste feti frumosi dupa care saliveaza femeile !!!! p.s. mi-am luat moto pt ca imi plac motoarele nu ca vreau sa agat, cei care si-au luat motoare pentru femei sunt la fel ca cei care isi iau masini pentru agatat...numai ca mor mai repede pentru ca sunt dornici de afirmare ........ AAAA.......poate cu aia ar trebuii sa va certati pentru ca nu stiu sa mearga cu motoarele pe strada.........dar la voi toti suntem la fel..... sunt curios daca o sa apara motociclete taxiu atunci ce o sa mai ziceti......... |
--------------------
.
.
. 929y
|
Lexy |
![]()
|
Eu cred ca NOI TOTI din Romania avem o problema. Ca ne credem toti tare destepti si tare zmei si pe toti cei din jurul nostru ii credem prosti cu diplome.
Nu cred in existenta problemelor de orice fel..exista decat problemele care ti le faci tu singur.... Si cei cu motoarele au o singura problema; circula prea tare in oras. Iar cei cu masinile au si ei o problema..nu se asigura...si tin oglinzile retrovizoare doar ptr rimelul nevestei. Iete domne ce ciudat?Adevarul e undeva la mijloc....poate ar fi cazul sa ne gandim ca toti gresim, numai ca greseala pe 4 roti vs 2 poate fi fatala...E chiar asa de greu? |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Apropo de cine cu ce agata mai mult
cred ca ne-am lamurit! ![]() |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Pacasac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 February 07 ![]() |
Ala e scuter nu e motor
![]() |
--------------------
Suzuki
GS
93
|
|
ga!nusha |
![]()
|
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Sony |
![]()
|
O fi si legal mersul ala in grup?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:21 |