Despre moldoveni, aia din Romania
![]() ![]() ![]() |
Despre moldoveni, aia din Romania
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai tocmai de asta am zis ca n-am priceput. Io nu-s emigrant roman si nici macar in SUA n-am fost
![]() @FireChief: vad ca ai inceput sa pui linkuri. uite una mai veche, da' cred ca mai e de actualitate. This post has been edited by kaspersky: 12 Jun 2007, 16:13 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
va las sa va scoateti ochii pe principii etnice...
sper ca cineva sa se sesizeze cu privire la acest topic care are o puternica tenta rasista... parerea mea |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
rasista?
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
exista rasa moldoveneasca?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Intr-adevar... rasism nu e, xenofobie iarasi nu... dar discriminare pe criterii regionale este in mod cert!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
kaspersky |
![]()
|
corect, deci sa scriem scrisoarea: "Draghe Europule..."
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu e rasism...inseamna ca suntem la fel...aceasi rasa...
la fel de destepti sau de prosti la fel de betivi sau seriosi la fel de harnici sau puturosi daca nu e rasism de ce aceasta impartire in cadrul aceleiasi rase? RASÍSM s.n. Concepție social-politică antiștiințifică și reacționară care susține ideea nefondată a inegalității biologice și intelectuale a raselor, precum și caracterul determinant, în istorie, al particularităților rasiale ale oamenilor, al luptei dintre rase. [< fr. racisme, cf. rus. rasizm]. sursa dexonline vi se pare ceva cunoscut in definitie? mie da... This post has been edited by FireChief: 12 Jun 2007, 16:32 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si unii caini sunt de aceeasi rasa, dar subrase diferite
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
kaspersky |
![]()
|
Eu zic sa mai aprofundezi treaba cu rasismu' asta.
Iar a crede ca toata lumea e la fel e o utopie! Diversitatea duce la progres! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu ca moldvean ma simt jignit de cele postate pe aici si cer pe aceasta cale inchiderea topicului inainte de a degenera.
|
--------------------
|
kaspersky |
![]()
|
mai ady, decit sa bagam jegu sub covor si sa se inchida topicu' io as zice sa discutam treaba frumos, mai bine ne spui ce anume te-a jignit
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
FireChief |
![]()
|
sunt si eu de acord
daca nu se inchide ,fac un topic despre ardeleni,olteni,banateni cite unul din fiecare |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
kaspersky |
![]()
|
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Mda... sunt curios in ce categorie intra Kaspersky... sau subsemnatul... banatean, respectiv bucurestean prin adoptie?!
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
kaspersky |
![]()
|
In nici una
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
FireChief |
![]()
|
si inainte de astea,demult,dar se pare ca ai uitat...ai fost roman...si atit..
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
kaspersky |
![]()
|
mda, cetatean roman, si sint si acum! ti-am mai spus ca faci cam multe presupuneri
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
salut @kaspersky, daca nu te-as cunoaste m-as lua de tine
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acum pe bune, vis-a-vis de raspunsurile tale la posturile mele de azi dimineata, da, ai dreptate, poate am zis prea mult afirmand "leagan de civilizatie" dar tu ai interpretat ca am zis ca "leaganul civilizatiei romane", eu m-am referit numai la partea de cultura, arta, stiinta, medicina cand m-am referit la civilizatie. Vezi ca ala cu a seiz era din Spania ![]() Angajarile in Italia nu se fac nicidecum asa cum sustii tu. Se fac pur si simplu, nu poti sa ma faci sa te cred pe tine cand eu stiu ce am trait pe pielea mea cand era tanar si credeam ca pot sa cuceresc lumea ![]() Ca tot vorbim de moldiveni, de Iasi, de Timisoara, ai dreptate, Timisoara e mult peste Iasi la multe capitole dar nu imi este rusine nici cu Iasul, dupa cum vezi nu zic ca Galati, Bacau sau Piatra Neamt sunt nu stiu ce orase, m-am referit strict la iasi, capitala moldovenilor. Dar ti-am zis, nu vreau sa ma bag in polemica cu tine, prefer sa te citesc intai, o perioada macar si apoi cand am sa simt ca ma tin puterile ma iau la tranta literara cu tine, adica aruncam cu litere unul in altul ![]() Haidi pa la toti astia care aveti ceva anume cu moldovenii ![]() Fac precizarea ca topicul nu mi se pare rasist, e doar putin ciudat. Ma gandesc ce ar iesi daca am vorbi de olteni, unguri sau bucuresteni ![]() ![]() V-a gasit discutia despre o anumita parte a populatiei Romaniei, voi nu vedeti ce e cu globalizarea asta? ![]() uite Kaspersky, citez un post de pe alte meleaguri, cel care a postat e demn de incredere ![]() "Din categoria "doar in Romania" - am fost la Timisoara, si am intalnit 2 faze memorabile pe drum: a. La dus - drum in reparatii; portiuni de drum cu semafor, prima la semafor o caruta, al doilea eu. Se pune verde, dau sa trec de caruta sa trec eu primul - nenea baga calul inainte, imi taie fata, gesticuleaza - adica, cum am avut tupeul nesimtit sa o iau eu inaintea lui? ohmy.gif b. Mult mai tare - la intors. Drum european, E70 sau cat naiba o fii, coada de masini. Na, lucrari - zic eu; de fapt, gresisem - era duminica, na, era o nunta in sat, incinsesera si nuntasii o hora in mijlocul drumului, ca tot romanul. Nu se streasau prea tare de masini, erau obisnuiti pesemne, cred ca faceau asta des " This post has been edited by borciparte: 12 Jun 2007, 17:55 |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Intradevar, cu drumurile stam prost, pentru ca nu s-a gasit aici un escroc alde Cauneanu sa ne asfalteze
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Acu' nu ca l-as apara pe Casuneanu... dar pana la proba contrarie beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, nu?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
argon |
![]()
|
Pai cu parere de rau am zis, mai bine se gasea unu si aici, bani oricum se cheltuie..dar cand sunt mai multi asa se intampla. Partea cu escrocul e clara, sa nu-mi spui ca faci atatea miliarde cu munca cinstita? doar e cunoscut faptul ca e sponsorul prezidential, e alt topic cu individu oricum.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kaspersky |
![]()
|
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
Braveheart |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 12 Jun 2007, 16:41) mai ady, decit sa bagam jegu sub covor si sa se inchida topicu' io as zice sa discutam treaba frumos, mai bine ne spui ce anume te-a jignit sa inteleg de la domn' kaspersky ca sb. acestui topic, in opinia lui, este jegul.. ( despre moldoveni )... frumos.. ![]() This post has been edited by Braveheart: 12 Jun 2007, 19:12 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
borciparte |
![]()
|
nu @Braveheart era o metafora
![]() ![]() Sustin si eu ideea ca topicul nu trebuie inchis si ca daca discutam, ne contrazicem, aducem argumente, exemple, vom afla cat de cat cam cum stau lucrurile in realitate. Cine incita, acuza, jigneste, e liber sa se duca... cine vrea sa fie om, poate spune adevaruri, asa aflam si noi cine suntem cu adevarat, noi, moldovenii. my 2 cents. |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
metafora cam sfortata si nealocului, e drept ca si traducerea mea era putin fortata, dar hai sa ramanem toti in limitele bunei-cuviinte..daca vezi cateva posturi mai sus si eu am zis un banc cu moldoveni, chit ca si eu sunt moldovean, tocmai pt ca nu am nimic cu topicul asta si am vrut sa arat ca si noi avem simtul umorului, in sch nea kaspersky a fost pe lg rau si asteptam scuze
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
kaspersky |
![]()
|
In cazul asta poti sa astepti mult si bine deoarece scuzele nu vor veni. Daca tu ai crezut ca eu m-am referit la moldoveni prin "jeg" asta e problema ta. Incearca si tu sa intelegi cam ce inseamna "bagatul mizeriei sub covor". Daca ady ne spune de ce simte jignit putem remedia situatia. Daca se inchide topicul ce facem? Ne comportam ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic? Eu cred ca tot jignit ramine.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mie mi-e frica sa nu se inmulteasca jignirile.
|
--------------------
|
borciparte |
![]()
|
hai sa revenim la moldoveni
![]() ady? tot jignit? pe mine ma balacaresc unii de cand am intrat ca sunt nu stiu ce daniel si nu m-am suparat, asta e, in viata dai de tot felul de indivizi silosi, nu trebuie sa te superi una-doua ![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 08:43 |