daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
![]() ![]() ![]() |
daca v-ati prinde partenerul ca va inseala..., ce ati face?
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.194 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vad ca singurul care a fost on-topic este skija. Restul sunteti total pe dinafara.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Te-a cam furat munca azi...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu, bre, nu muncii! Plecai sa urmaresc nevasta. Numai ca din greseala am urmarit nevasta altuia.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si...ai prins-o???
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Incurcasi fustele?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Diseara o prind.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
Pe care? Ca poate pe intuneric le incurci iar.
This post has been edited by tribunul: 27 Feb 2007, 16:16 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Intai pe una, apoi pe cealalta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
Deci tu esti ala cu 2 masini?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
radiane, zi repede tatal nostru si ridica-ti patrafirul.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(axabrt @ 27 Feb 2007, 13:46) [...] Mama, cea mai tare faza e ca se ducea cu amantu la maica-sa. Poate o acopereau parintii ei ? Au vazut-o vecinii ei. Pot sa-i citez si p-aia ca martori. Chestia e ca am vreo 20 de martori. Ca raspuns, vreau divortul exclusiv din vina ei. Probe zdrobitoare! QUOTE(body @ 27 Feb 2007, 13:50) Da chiar asa tu nu aflasei nimic ,pt ca din cate am inteles dureaza de ceva timp . Nu intrasei nici macar la banuieli? Sauai avut incredere oarba in ea? Daca nu ai motive sa o banuiesti, poate dura foaaaarte mult. Intotdeauna increderea oarba se plateste. QUOTE(axabrt @ 27 Feb 2007, 16:03) am dat-o afara deja...poate ii face placere, acu nu mai are de ce sa se ascunda. Oricum pe mine nu m-a sunat sa isi ceara scuze. sper ca a primit citatia. Asta ma pregateam sa-ti zic si eu: sa-i faci bagajele, sa i le lasi la usa si sa schimbi incuietorile. Adio si n-am cuvinte! Ca sa-ti raspund la intrebarea din titlu: depinde. Uneori nu merita sa strici ani de buna intelegere din cauza a 30 de minute de f***i. Dar in general "iertarea cheama noi pacate". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
faty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 3 January 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am dat un fastreply ca mi s-a parut ca am ajuns si io la final ( de pe la 11 citesc.. in timp ce lucrez
![]() Nu cred ca ar mai fi multe de zis, dar baiet fiind simt nevoia sa intervin si eu. Nu are rost sa mai subliniez prostia si infantilitatea ideilor de bataie si ridiculizare a ( fostei ) sotii. Cel mai bun lucru pe care il poti face e sa nu te afunzi in lucru ( cu atat mai putin in bautura, zic asta din experienta 8-| ), intra in logan ( acum cat il mai ai ) si du-te la o cabana undeva pentru o saptamana, sau ie cativa prieteni si cateva "amice" si mergeti impreuna ( re-sarbatoriti revelionul sau ceva ).. orice ai alege sa faci.. eu cred ca ar trebui intai sa-ti eliberezi mintea sa poti gandi limpede pasii urmatori care dupa parerea mea n-ar trebui s-o includa pe actuala "doamna". Din cate am citit pe aici nevasta era o "bagaboanta" si tu te-ai simtit ceva don juan cand ai luat-o de nevasta si de aia i faceai toate mofturile fara comentarii.. poate chiar de frica sa nu te lase ea.. lucru care evident ti-a daunat.. Poate pe viitor o sa stai mai mult pe ganduri cand o sa alegi nevasta si nu o sa incurci orice taratura care arata bine cu o femeie care poate fi alaturi de tine toata viata.. respect |
--------------------
Dacia
1300
'75
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
axabrt
Joi e 1 martie. Ii cumperi martisor? Si/sau alte cadouri? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tribunul |
![]()
|
Sa n-o uite si pe socrela....
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
...m-a pus pe ganduri topicul asta.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nea, nu e asta.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pfoai ma, ce ati facut unii pe voi. Vedeti sa nu ajunga la rang de obsesie. O sa va paleasca grija/obsesia pentru masina, si o sa creasca aia pentru femeie.
Maine, poimaine va vad cu un proaspat tras forum, numit www.nevastaclub.ro. Daca faceti forumu, vin si io, da' numa' daca faceti o arie Cafenea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
La forumu lu Driverx, ce-o sa scrie la probleme tehnice?
![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 27 Feb 2007, 17:44 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Multi ciudati pe forumul asta. Auzi : " las-o dezbracata pe strada, arunc-o din masina, etc"
Cunosc eu un psihiatru bun pentru cei cu astfel de gandiri, dati pm. Va poate fi de folos.. |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(axabrt @ 27 Feb 2007, 16:05) iti da cu zecimale ? pt pastrama_stelistu: buna, da acu imi inspira sila, nu cred ca mi se mai scoala. il vad mereu p-alalalt !!!. De fapt daca ma gandesc mai mult la ea, vad rosu ![]() Am avut si eu o problema asemanatoare, dar nu eram insurat. Ce sa-ti zic altceva decat LAS-O. Ai procedat f corect. N-ai de ce sa te atingi de ea, cum ziceau unu si altu. E viata ei si face ce vrea cu ea, nu ai niciun drept s-o bati sau cine stie ce. Alta solutie nu ai decat sa divortezi. O sa suferi o perioada, nu esti nici primul, nici ultimul, cauta sa treci cat mai usor prin chestia asta, sa nu ajungi sa te plafonezi. Multi n-au curaju sa divorteze sau sa se desparta "Vai ce ma fac fara ea". Aia sunt tipul de barbati de care isi bat joc femeile. Incearca sa-ti revi putin si cauta pe alta. Si daca nici cu aia nu merge, cauti alta si alta si alta....Ca o viata ai si nu ai de ce sa suporti asemenea porcarii. Bafta ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(St @ 27 Feb 2007, 17:34) Cam multe teambuilding-uri in ultima vreme? Daca e sa fie forum, atunci sa fie accesibil doar membrilor, ca poate unele doamne au curiozitatea sa vada ce inseamna stickerul de pe luneta. Iar ca sectiuni propun: probleme tehnice (iar o doare capul), piese (ce-i cumpar sa nu ma doara pe mine capul) si imbunatatiri (ce-i cumpar sa nu o mai doara capul). |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
St |
![]()
|
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Iar aia care isi bat nevestele cand ii inseala, dupa care raman impreuna, sunt tot niste papagali. Niste papagali mai violenti, ce-i drept.
|
--------------------
-
-
-
|
|
St |
![]()
|
NU cred ca a luat cineva apararea unuia dinasta...
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
www.nevasta-club.ro
Topicuri: - se aud niste scirtzituri in spate. De la ce e oare? - Portbagaj variabil....devine pe zi ce trece mai incapator. - consuma din ce in ce mai mult - autohtona noua sau straineza SH ? - cineva a parcat pe locul meu....sfaturi - continuati voi .... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:50 |