EU NU SUNT DACIA SERVICE ON LINE, Nu mai puneti intrebari pe privat
![]() ![]() ![]() |
EU NU SUNT DACIA SERVICE ON LINE, Nu mai puneti intrebari pe privat
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Nenea, nenea, da in public pot sa te intreb ce fel de ulei recomanzi pentru un TDDi Endura 1.8
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
timp elaborare raspuns 1.25 ore + comision 10% management => 89.9878 euro. Asta daca se accepta serviciile mele de management.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da pe MP merge?
Ca mie mi s-a spart un cauciuc cu ceva vreme in urma si nici acum nu stiu de ce ! Si era nou. Nici 4 ani ! ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paulp @ 9 Aug 2005, 13:10) Mai, sa fie ulei de motor diesel, sa nu cumva sa pui floriol de rasarita. Si nici ala de porumb nu-i face bine QUOTE(costi @ 9 Aug 2005, 13:19) Da pe MP merge? Ca mie mi s-a spart un cauciuc cu ceva vreme in urma si nici acum nu stiu de ce ! Si era nou. Nici 4 ani ! ![]() Mai, daca era la prezervativ imperfect... nasol moment... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, nu fi rau, oamenii au nevoie de sfaturile tale. Daca iti ia prea mult sa raspunzi la MP-uri, fa-ti public numarul de telefon (stii tu - ala cu 08989
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
pai tu stii cat costa tratamentele cu distonocalm, calmopam, sezururile la ana aslan, sanatorii etc?
Eu stiu si d-aia incerc sa-i apar interesele... |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cred ca a vrut sa spuna ca VREA SA IL LASATI IN PACE CU MP-urile !
Voi faceti MISTO acum! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
alx |
![]()
|
io vorbeam serios... oferta mea still stands...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
|
stf79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 27 January 05 ![]() |
Subscriu la cei care trebuie sa dea 50 de euro.
![]() Oricum poate un concediu, o vacanta ceva ii va schimba parerea ......speranta moare ultima |
--------------------
Dacia
Logan Ambition, 1300 disparuta in misiunea REMAT
2005,
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
Intotdeauna a existat un risc in a fi celebru si bogat in cunostiinte.
|
--------------------
Dacia
Logan
1900 toamna
- B69XXX It's more DACIA than Renault
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
asa i-ai obisnuit...asa ii ai
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
cine vrea consultanta pe marcile PORSCHE, AUDI, LINCON, CADILLAC, BMW sa-mi dea PM !!!
rog seriozitate ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Klaus nu-i nici o sansa sa te razgandesti?
![]() PS: cu spaga merge? ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Si acum o stire si mai na(L)ucitoare. Mari reduceri de preturi la consultanta juridica, auto, astronomica si orice fel de consultanta va intereseaza pe voi, bagati orice ca merge totul. E cumva OFF topic si trebuie sa deschid topicul meu pt asta? Sa revenim la preturi, tariful este de 45 €/h pentru primele solicitanti dupa care tariful normal va fi de 49,99 €/h. Voi reveni si cu pachete de raspunsuri care vor fi interesante. Manager am gasit deja (sorry alx cu toate ca ai talent), am nevoie de o secretara si de o femeie de servici. Paul, vezi ca anul trecut cind a inceput sa creasca pretul la combustibil pe aici au mers cite unii si cu ulei de floarea soarelui in loc de motorina, si asta o spun fara nici o urma de misto. Nu te taxez pentru ajutorul de mai sus, stai linistit. Voi reveni.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Mutati la Cafenea...
PS stiu si eu retete de clatite. 2 euro bucata, single sided, medium density, highly burned ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
daca e asa ... ma mai pricep si eu la masini.... dar la gatit sunt expert...
hi hi hi.. klaus ce zici facem de o afacere ceva? |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
auzi alex... dar ce eu am fata de 10%.... dar ce crezi ca sunt somalez?? hai la 45 - 70% mai discutam.... hi hi hi
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Hai ca ne'am balarit de tot pe topicul asta
![]() Gata ... lasati omu in pace ... mergeti fiecare in concediu si dupa ... mai vedem noi ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Poat ein concediul altuia ...ca pe-al meu l-am cam terminat
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Da mutati topicul la bursa mey !
![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
klaus |
![]()
|
Las' ca la bursa fac altul, cu lista de preturi...
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pt astia "privatizati" faci si discounturi?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
Da, da' numai de la 5 ore de consultanta in sus. se va numi bonus de fidelitate. Si voi avea saptamani speciale cu promotii, cu reduceri intre 10 si 20%...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Doar daca ai privata ta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ca preturile lui klaus vad ca incep sa difere, eu va dau discount de 10% la orice pret va ofera el. Si ca bonus, orice ma intrebati despre Dacia, eu va raspund despre Opel, ok?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:14 |