Logan Prestige 1.6MPi 16v 105cp, diferente si particularitati ale acestui model
![]() ![]() ![]() |
Logan Prestige 1.6MPi 16v 105cp, diferente si particularitati ale acestui model
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
ypo04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 18 February 07 ![]() |
QUOTE(șoferistul @ 9 Apr 2007, 20:05) La viteză mare. peste 110 Km/h, se aude o rezonanță de sub mașină partea din față, de parcă ar fi o tobă fisurată de la Daciile vechi. Zgomotul se aude tare la rularea pe A2 zona din beton, mai estompat pe asfalt. Nu am depășit 140 deoarece am numai 1500 Km făcuți, dar voi încerca după ce trec de 3000 Km. a mai sesizat cineva acest zgomot? e specific doar pt prestige?? |
--------------------
LOGAN ABS +
1.6
2007
- -
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Dupa cum a spus si Klaus, discurile sunt si pe dci...
Mai mult, as vrea sa remarc faptul ca destul de multe chestii sunt imprumutate de la dci, mai putin servodirectia electrica de pe unele dci-uri... Zgomotul de pe A2, partea de beton, dupa cum am mai zis e produs de rotile care ruleaza pe o suprafata de beton la viteze mari. Acum depinde de urechea fiecaruia si de cat de antifonata e masina. Cred ca diferentele prestigeului au fost enumerate destul de bine pe acest topic si cred ca deja au fost epuizate cam toate. E doar un alt model din gama Dacia. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dantes @ 10 Apr 2007, 13:22) Pentru a auzi sau testa insonorizarea si comportamentul la drum lung, recomand A2 intre Fetesti si Cernavoda. Acolo pana si un tractor nu are zgomot de rulare. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bciprian82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 16 September 07 ![]() |
mie mi se par de prost gust aeratoarele si mai ales manerele argintii de la usi care puteau fi metalice. consola din mijloc arata si ea urat cu modelel alea pe ea. ceasurile albe de pe bord arata bine. volanul de piele s-ar potrivi mai bine cu o tapiterie de piele chiar daca ar creste pretul. oglinzile mari sunt utile. jentile sunt foarte urate;cele din aluminiu de pe celelalte(ma refer la modelul nou) ar arata super bine. in concluzie, parerea mea este ca loganul asta prestige este un kitch.un model facut din topor. un ambition diesel de 85 cp eventual cu chiptuning ar fi mult mai bine vazut
|
--------------------
dacia
Sandero
2016
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta e, unora le plac vinurile seci, altora cele dulci. Asa si cu motoarele...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In cluj vreun posesor de prestije?? astept un P.M.
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deocamdata modelul 1,6 16V este cel mai reusit din gama Lgn. Pina la aparitia unui diesel de 90-110CP asta ramine cea mai adecvata motorizare. Ca aspect este si aici o evolutie..
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
icss |
![]()
|
Nu sunt inginer auto. Doar imi dau cu parerea. Group: Members Posts: 37 Joined: 25 May 07 From: Constanta ![]() |
Dupa ce pe un alt topic am intrebat la ce turatie se taie alimentarea la motorul 1.6 16v (toata lumea spunand ca este un motor "de turatie") si nu mi s-a raspuns
![]() Desi (pana si) mie, care sunt aproape "afon" in ale mecanicii auto, mi se pare deplasata chestia, intreb totusi: e posibil asa ceva? |
--------------------
Logan
dCi 1.5
25.05.2007 Ambition
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Și eu sunt aproape afon ca și tine dar așa ceva nu este posibil. Funcționează toate odată ... 2 pe admisie și 2 pe evacuare x 4 cilindrii = 16v.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
La 1.6 16 V, alimentarea se taie intre 6500 si 7000. Nu stiu exact ca eram in oras,dar cu a 2-a ajungi sigur pe la 90/h. Poate cu benzina buna ajungi spre 95/h cu a 2-a,dar nu am testat. O sa mai incerc, dar undeva afara.
This post has been edited by MARCI: 26 Oct 2007, 21:08 |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Dupa remapare, la mine o taie la 7200! Nu am pe ceas atat
![]() This post has been edited by sinaxis: 26 Oct 2007, 22:11 |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Referitor la turatia maxima, in treapta 5 o reteaza la 5200-5500, la viteza maxima constructiva dupa gps.
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
tolzan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 April 07 ![]() |
La Prestiege nu este consum instant pe computerul de bord?
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16V
- CJ-97-XXX Benzinar si nu tractorist
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Barile de protectie cu care sunt echipate Loganurile Prestige sunt la fel ca cele de pe variantele inferioare cu deosebirea ca sunt vopsite in culoarea caroseriei sau plasticul din care sunt facute e mai rezistent si de o calitate superioara? Intreb asta deoarece am asistat la o tamponare usoara intre un Prestige si un Ambiance (sau Preference) in care bara bara primului s-a zgariat doar, pe cand bara fata a celui de-al doilea s-a spart. E adevarat, avarierea diferita se datoreaza in parte si unghiului particular de impact, insa e ciudat totusi ca bara Loganului Prestige sa fi scapat doar cu zgarieturi.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
stoianco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 5 November 04 ![]() |
QUOTE(icss @ 26 Oct 2007, 09:28) vin cu o alta traznaie: am citit pe un alt forum cum ca la motorul cu 16v cele 8 valve suplimentare ar incepe sa functioneze DE LA 3500 rpm in sus..... Desi (pana si) mie, care sunt aproape "afon" in ale mecanicii auto, mi se pare deplasata chestia, intreb totusi: e posibil asa ceva? Poate ar trebui sa citesti mai atent pe acel forum! Poate ca "incepe sa functioneze" este de fapt un "incepe sa se simta". Daca e asa, atunci este foarte corect. La turatii mari, datorita celor 2 supape in plus/cilindru, admisia si evacuarea se fac mult mai usor. |
--------------------
Dacia Logan
PRESTIGE
2006
|
|
dantes |
![]()
|
QUOTE(Sorinator @ 5 Nov 2007, 18:29) Barile de protectie cu care sunt echipate Loganurile Prestige sunt la fel ca cele de pe variantele inferioare cu deosebirea ca sunt vopsite in culoarea caroseriei sau plasticul din care sunt facute e mai rezistent si de o calitate superioara? Cand am montat senzorii de parcare la a mea, m-am chinuit ptr ca mai era si un fagure pe acolo si tot felu... Dupa un timp am ajutat un coleg cu un laureat din '05 iar bara lui era goala cu nici un fagure. Poate la versiunile noi toate sunt la fel... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
buratino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 November 07 ![]() |
Fratilor, ce mai... intr-adevar cu PRESTIGE-ul au pus-o astia de la DACIA...
Prin serviciul pe care il am , am avut ocazia sa testez si alte auto. Un raport PRET / CALITATE ...va spun ca isi merita banii ... CIAO ... si sa va ajute Cel de Sus la cati mai multi km linistiti si fara peripetii! |
--------------------
1.6 16v
LOGAN PRESTIGE(Gri platine)
2007 Benzinar pana la moarte !
|
|
atti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 November 07 ![]() |
Salut!
Sunt si eu posesor de Prestige si parerea mea este ca nu ai cum sa compari motorul de Megane I cu motorul de Clio. Pacat ca nu au schimbat si cutia de viteza. Eu conduc zilnic Loganul de serviciu de 1.4 dupa care acasa ma urc pe 1.6 16 v si ma simt de parca nu as fi in Logan. Singurul regret cu timpul poate o sa fie ca nu mi-am luat Prestige diesel de 85 cp care a aparut chiar atunci cand am facut comanda pentru 16 v insa mi s-a spus ca trebuie sa astept putin mai mult. In rest nu regret ca nu mi-am luat masina straina second-hand sau masina noua de alta marca la acelasi pret (ex. Chevrolet sau Clio). Sa auzim de bine! |
--------------------
dacia
logan
2007 prestige
|
|
buratino |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 November 07 ![]() |
"Singurul regret cu timpul poate o sa fie ca nu mi-am luat Prestige diesel de 85 cp care a aparut chiar atunci cand am facut comanda pentru 16 v insa mi s-a spus ca trebuie sa astept putin mai mult."
... ai rabdare , nu o sa regreti, iti garantez eu ... ![]() Oricum, iti doresc sa te bucuri de el, multi ani d'acum in colo si fara peripetii! |
--------------------
1.6 16v
LOGAN PRESTIGE(Gri platine)
2007 Benzinar pana la moarte !
|
|
atti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 24 November 07 ![]() |
"Buratino" te rog sa argumentezi de ce sunt mai bune motoarele pe benzina!
|
--------------------
dacia
logan
2007 prestige
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
...nu stiu cum o fi la voi, dar pe mine ma omoara cat poate sa consume masina asta.....cel putin la traficul din Bucuresti, de stau o ora la un semafor, cred ca-mi consuma si 20%....
...ma asteptam la consum mare, ca doar e benzina.....dar ma dispera....bag de 50 lei si dupa 2 zile se aprinde becul rosu.... ...oare asa o fi si la celelalte vers pe benzina de 1.4 si 1.6 8v.... o avea ea 105cp, dar eu nu prea am apucat sa ma bucur de ei, inafara de o depasire pe linia de tramvai si de un drum buc-urziceni.....tare ma bate gandul sa o dau pe un 1.5 dci 85cp.... |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
diferente mari nu sunt intre loganuri... una singura conteaza ca nici mama loganului nu face peste 7500 euro la ce ofera si la cum se comporta, sunt masini facute sa fie ieftine , de la 10000 ai alte oferte net superioare inclusiv sh., au inceput cu ceasuri de bord, plkastice metalizate la fel ca la dacia 1310 de prin 1985 ,fiecare traznaie urca pretul cu cel putin 150 euro ---------nu se merita.
|
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adrianpsk @ 19 Dec 2007, 10:18) diferente mari nu sunt intre loganuri... una singura conteaza ca nici mama loganului nu face peste 7500 euro la ce ofera si la cum se comporta, sunt masini facute sa fie ieftine , de la 10000 ai alte oferte net superioare inclusiv sh., au inceput cu ceasuri de bord, plkastice metalizate la fel ca la dacia 1310 de prin 1985 ,fiecare traznaie urca pretul cu cel putin 150 euro ---------nu se merita. ia zi-mi si mie te rog o oferta "net superioara" la 10.000E la o masina noua cu toate dotarile pe care le am eu pe prestige..... ....astept...... |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca cerinta exprimata de moderatori pentru acest topic nu a fost respectata, discutiile fiind mult pe langa subiectul initial, topicul se inchide... cred ca ce era de evidentiat a fost deja scris.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ce discutam si ce nu discutam aici!?.... pentru impresii in general despre masina exista topic dedicat tuturor modelelor... pentru consum exista topic dedicat pentru Prestige... pentru probleme tehnice exista topic pentru fiecare in parte... AICI VA ROG SA DISCUTATI DOAR DESPRE PARTICULARITATILE PRESTIGE-ului in raport cu restul modelelor LGN... orice alt post va fi sters fara alt preaviz!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:53 |