De ce plecam de acasa, ghid de petrecut sapte zile in tren
![]() ![]() ![]() |
De ce plecam de acasa, ghid de petrecut sapte zile in tren
Buyaka |
![]()
|
||
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|||
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
trebuie sa recunosc ca sunt nespus de bucuros dar si de intrigat, o data ca imi place cum scrie (nu conteaza care a fost ordinea intamplarilor si detaliile lor) si astept si eu ca si ceilalt sa vad cum se termina (evident cu bine) aventura. Si e o aventura la care prea putini s-au gandit la vremea aceea. Si si mai putini au pus-o in aplicare. E tare omul nostru.
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Bravo domnule.... Felicitari!
Am intrat si eu in fanclubul tau incepand din seara asta. Astept cu nerabdare sa mai scrii.... Mi-am adus aminte de copilarie si adolescenta cand citeam o carte de aventuri fara sa o las din mana. |
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
foarte frumos povestit, foarte frumoasa poveste. acu ce sa-i faci, m-ai prins si pe mine in actiune... vreau sa aflu sfarsitul.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
BRAVO nota 10 pentru felul de a povestii pentru intamplare, dar nota 2 pentru numarul de posturi per luna, chiar asa de ocupat esti, cred ca nici Basescu nu ii asa de ocupat sa nu ai vreme 15 minute sa scrii cate ceva .......
|
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
salutare.frumoasa poveste.am descoperit-o asta seara din intamplare si ma lipit de ecran. astept continuarea. multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
nu ma asteptam sa mai vad continuarea la povestea asta...si totusi
![]() ![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aoleu cat pe-aci sa ratez episodul! Excelent ca de obicei!
Se poate sa se faca primul post cu link-uri directe la toate povestie? Pliiiiiiz! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
sa mai dam un "up" ca merita topicul...
nu de alta poate apare ceva nou ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
kanoknuaL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 27 November 07 ![]() |
Functioneaza pe fise povestea asta?? Tare strategia, ne'a lipit de topic usor,usor... si uite'asa am devenit dependenti!!!
Next,next! Input,input!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Extreme
1.5dci - 105cp / 2007.11
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu tot astept continuarea......ma tot uit..poate apare o noua parte.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
si eu astept continuarea dar parca e ca serialul lost.... tot astepti sa vina episodu urmator ....
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
foarte frumos..
am citit toate cele 8 pagini.. pe nerasuflate.. o poveste foarte interesanta.. ar fi ideal sa iti expui aceasta povestire intr-o carte.. personal as cumpara respectiva carte.. fara indoiala.. frumoasa experienta de viata.. si banui ca nu e singura.. multa bafta in continuare.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar cam fi timpul sa continui, nu ne mai chinui...
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
jammix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 March 08 ![]() |
Incredibil !
![]() ![]() Te rog sa nu ne uiti pe noi, cititorii tai fideli This post has been edited by jammix: 16 Apr 2008, 23:35 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
hai tata Jean, mai zii ceva!!!!!
|
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
D-nul Jean hai mai scrie-ne ceva.... te rugam.
|
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
nic nou?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
Dezastru national ii Jean asta, ori isi bate joc de noi ori a dat coltu' din doua una
|
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Last active: Today, 09:52 - n-a murit, bre. Scrie omul pana la urma, ca-i sare forumu in cap.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
abc2007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 16 May 08 ![]() |
Ce noroc ca am gasit acest topic abia azi; Am stat si am citit azi tot ce a scris jean_ange pana acum; Daca as fi inceput sa citesc acum un an, cum au facut altii (cand a inceput sa povesteasca).... as fi murit de nerabdare.. pana acum.
.....jean_ange... chiar n-ai nici un pic de mila..... Biletul de tren l-ai cumpart dus-intors? ...si l-ai platit pe tot in Romania? La intoarcere ce-ai mai platit ( la tren)? |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
Hey23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 March 08 ![]() |
Foarte interesanta calatoria ta. La anu vreau sa ma duc si eu cu transsiberianul in China, apoi Malaysia si Cambodgia.
Totusi nu inteleg de ce nu spui povestea pana la capat. Mi-e greu sa cred ca un om ar putea fi atat de ocupat incat sa scrie o data pe an.... Sunt curios cat te-a costat biletul de tren pana in China la vremea aceea. Crezi ca se mai poate lua in ziua de azi bilet de la Bucuresti direct pana in China? |
--------------------
nu am
nu am
2000
- DJ-03-GEO
|
|
Hey23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 March 08 ![]() |
Am adunat aici toata povestea lui jean.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
nu am
nu am
2000
- DJ-03-GEO
|
|
Cocojambo |
![]()
|
Jeaneeee!!! Mai zi si tu ceva tata!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
daca facem o cheta sa publicam cartea o sa continui?
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
ro_car |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 August 08 ![]() |
as vrea sa fac si eu calatoria acesta pe care ai facut-o tu ,dar un singur lucru ma da inapoi si anume : vizele .Am inteles ca iti trebuie viza pt Rusia ,Mongolia,China.Cum fac rost de ele.Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi
|
--------------------
dacia
1310
1989/berlina
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ro_car |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 August 08 ![]() |
ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi in legatura cu procuararea vizei ?
|
--------------------
dacia
1310
1989/berlina
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
...Un povestitor genial!!!!
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:42 |