proiect nemai vazut, se poate?sau ma chinui degeaba
![]() ![]() ![]() |
proiect nemai vazut, se poate?sau ma chinui degeaba
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
*Sumi_nos sparge piata cu cea mai cea masina
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(ag02cws @ 23 Mar 2007, 12:10) Eu chiar vreau sa vad ce ar iesi dintr-un studiu psihologic cu un asemenea om. Vreau sa stiu ce se afla in tartacut(z)a unui asemenea om, fie ca vorbeste serios, fie ca ar face caterinca pe aici. Rezultatele ar fi foarte diferite pentru fiecare din cazuri, normal. La prima varianta, ma tem ca iese dosar serios (lipsa simtului realitatii, lipsa.....prea multe). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ce aveti cu omu...,daca vrea sa isi rupa masina in doua transversal si longitudinal
![]() oricum din numele topicului rup decat - nu se merita- sumi-nos asteapta si tu pana scot astia taxa de prima imatriculare si zbori pana pe mobile.de si iti cumperi de acolo un ursulet, care sigur o sa-ti satisfaca poftle. ursulet de pluș, bmv, de ala care se unflă si te joci la mare ![]() This post has been edited by wolfin: 23 Mar 2007, 12:30 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
moama, cel mai tare ar fi sa o faca in fata blocului... si eu ma uit prea mult pe Discovery, dar nu ma apuc sa fac din Dacie -> hot rod.
presupun ca initiatorul proiectului stie ca pentru asa ceva, trebuie sa fii cel putin proprietar de autoservice. si sa ai cel putin 1??.000.000 pentru bagat in piese si omologari. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Alydor |
![]()
|
E cu vaca frate.... pe campuri si dealuri. Uneori cu asemenea specimene e greu sa iti dai seama daca abereaza intentionat sau e nativa chestia.Inclin sa cred ca e nativa in cazul lui si mai e si fara tratament...Am prieteni pe la spitalul de "bibi" din cluj... Dar cred ca deja e prea tarziu pentru el...
Suma respectelor,Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(wolfin @ 23 Mar 2007, 13:23) ce aveti cu omu...,daca vrea sa isi rupa masina in doua transversal si longitudinal ![]() ca vrea asta, nu cred ca are nimeni nimic. problema e ca vrea sa iasa cu monstruozitatea pe soselele patriei...asta e de speriat, si intr-adevar cred ca un tuning la "mansarda" ar fi binevenit (fie ca e la cluj, fie ca e la bucuresti) |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
era o emisiune pe discovery..mecanicii din Bangra..sau asa ceva...cred ca de acolo s-a inspirat..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Eu cred ca s-a saturat de tuning cu masti, praguri, spoilere, prize de aer si alte prostii si vrea sa faca ceva unic.
Ca nu o sa poate...asta este altceva ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Alydor @ 23 Mar 2007, 12:28) E cu vaca frate.... pe campuri si dealuri. Uneori cu asemenea specimene e greu sa iti dai seama daca abereaza intentionat sau e nativa chestia.Inclin sa cred ca e nativa in cazul lui si mai e si fara tratament...Am prieteni pe la spitalul de "bibi" din cluj... Dar cred ca deja e prea tarziu pentru el... Suma respectelor,Alydor. Care suma? Chiar nu stiu cine e cu vaca aici... El sau cei care-l critica? Poate unii dintre voi veti fi surprinsi, dar acest "proiect" nu va fi NICIODATA demarat. Da, e o aberatie, e o refulare a unei minti odihnite si cu imaginatie debordanta. Dar in cele din urma va veni soarele si pe strada lui si va cobori cu picioarele pe pamant. Ideile lui reprezinta de fapt prima faza a visului de a modifica o masina. In cazul de fata o amarata de Dacie cu motor de BMW, mai lata cu juma' de metru ca sa nu se rastoarne, cu capota de ferrari & shit. Pe masura trecerii timpului visul devine mai apropiat de realitate si, dupa caz, se materializeaza in ceva concret, realizabil si decent, sau cum de cele mai multe ori se intampla, individu' se trezeste si-si vede de altele. Dar cum voi nu v-ati batut niciodata capu' cu asa ceva, sunt explicabile reactiile de aici. sumi_nos, ceea ce vrei tu sa faci este posibil. Dar necesita in primul rand cunostinte vaste care sa acopere foarte multe domenii. Tu aceste cunostinte NU le ai. Si se vede treaba ca nu le vei dobandi prea curand. Pana atunci, NU poti sa faci nimic. In plus, daca analizezi mai mult de 10 min ideile tale vei constata ca-s de-a dreptu' puerile si de prost gust. Canalizeaza-ti energia in alta directie... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
sumi_nos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 18 December 06 ![]() |
bai baieti nu stiu de ce ma faceti sa cred ca aici nu sunt admiratori daciilor,eu am un servis la tara si am tot ce-mi trebui ca sa fac asa ceva(servisul e a lu tata ala zice ca sunt nebun dar ma ajuta sa fac nebunia asta)mai am sa fac sau sa cumpar un instrument pentru a da anumite forme tablei,o sa incerc sa fac un desen sa vad daca va pot arata cam ce vreau eu sa fac.
|
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca-ntr-adevar si tatal tau e dispus sa te ajute, te anunt de pe acum c-o sa iasa o panarama urata si nefunctionala.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
QUOTE Care suma? Chiar nu stiu cine e cu vaca aici... El sau cei care-l critica? Poate unii dintre voi veti fi surprinsi, dar acest "proiect" nu va fi NICIODATA demarat. Da, e o aberatie, e o refulare a unei minti odihnite si cu imaginatie debordanta. Dar in cele din urma va veni soarele si pe strada lui si va cobori cu picioarele pe pamant. Ideile lui reprezinta de fapt prima faza a visului de a modifica o masina. In cazul de fata o amarata de Dacie cu motor de BMW, mai lata cu juma' de metru ca sa nu se rastoarne, cu capota de ferrari & shit. Pe masura trecerii timpului visul devine mai apropiat de realitate si, dupa caz, se materializeaza in ceva concret, realizabil si decent, sau cum de cele mai multe ori se intampla, individu' se trezeste si-si vede de altele. Dar cum voi nu v-ati batut niciodata capu' cu asa ceva, sunt explicabile reactiile de aici. sumi_nos, ceea ce vrei tu sa faci este posibil. Dar necesita in primul rand cunostinte vaste care sa acopere foarte multe domenii. Tu aceste cunostinte NU le ai. Si se vede treaba ca nu le vei dobandi prea curand. Pana atunci, NU poti sa faci nimic. In plus, daca analizezi mai mult de 10 min ideile tale vei constata ca-s de-a dreptu' puerile si de prost gust. Canalizeaza-ti energia in alta directie... ![]() This post has been edited by ga!nusha: 23 Mar 2007, 13:04 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(sumi_nos @ 23 Mar 2007, 12:59) Eu daca as fi in locul creionului cu (virgula) care vei desena opera, mi-as rupe mina in repetate randuri. De ce? pai ma sacrific, ca hartia sa nu trebuiasca sa suporte asa ceva. Si nici eu ca si creion. Mai bine rupt decat cu mina intinsa deanpulea pe o hartie. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sumi_nos @ 23 Mar 2007, 12:54) Cred ca mai bine ii pui roti ajutatoare, ca la bicicletele pe care invata copiii sa-si tina echilibrul. Nici ei nu se rastoarna, stii? QUOTE(sumi_nos @ 23 Mar 2007, 12:54) ![]() ![]() ![]() QUOTE(sumi_nos @ 23 Mar 2007, 12:54) Da, trebuie sa mergi la OSIM si-ti breveteaza ![]() QUOTE(sumi_nos @ 23 Mar 2007, 12:54) Recomand Futachi, Powasonic si Naiwa ![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Foarte tareeeee proiectuuuuuuu! Ce aveti ma de-ati sarit asa pe injiner? Ce, va ofticati ca pe voi nu va duce mintea sa faceti si voi o Suuuuuuuuuper dacie?
![]() Injinerule...io zic ca ar trebui s-o si lungesti putin...cu vro juma de metru ca arata urat lata si scurta. Si neaparat fa-o cabrio! Ps: Sper din toata inima ca acest topic e facut la misto...ca daca nuuuuuuuu...e de rau! ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 23 Mar 2007, 13:14 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
Pentru a putea modela tabla din cate stiu e nevoie de matrite... Matrite care costa mai mult decat zece dacii... si gandeste-te ca ai nevoie de matrite in oglinda (si pentru stanga si pentru dreapta) Inainte de a arunca cu idei puerile si a abera eu zic sa te gandesti cat te costa ca investitie.. Un motor fie el si de BMW pentru a il putea pune pe o dacie nu trebuie modificat doar suportul motorului ... trebuie modificate inca 'enspe mii de chestii... directie, ,cutie de viteze, frane ... etc...
Fie si daca o faci din pasiune ai gresit tara unde vrei sa aplici proiectul respectiv. Nu o sa primesti niciodata avizare RAR pentru a circula cu masina aia pe vre-un drum. Si doar sa bagi bani in ea ca sa o tii in garaj...nu are sens... Mai bine canalizeaza banii aia in ... reconditionarea unei masini de epoca... Macar stii ca o sa poti circula cu ea... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 23 Mar 2007, 13:14) Mai bine canalizeaza banii aia in ... reconditionarea unei masini de epoca... Macar stii ca o sa poti circula cu ea... Suma respectelor, Alydor Baaaaaai, nu ii da idei. Vrei sa omori masina aia de epoca??? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar un motor superluminic nu se poate adapta? Si doua fazere pe aripi? Ar prinde cu motorul ala un Warp 9,9 si e ceva, pe cuvantul meu de Solenzar.
This post has been edited by 2dor: 23 Mar 2007, 13:20 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Alydor |
![]()
|
de ce mai???
Gandeste-te cum ar arata un Ford T de exemplu cu un motor de beamve seria 7... , abees, un sistem audio JBL, trapa, inchidere centralizata, alarma, dvd in tetiere... ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
La Ford T trapa e standard.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.962 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
apropo de d-astia.
Io stiu un tip care a facut un stramos d-ala dinainte de ARO , cu motor de mert 250 D si a si reusit sa ia RAR-ul. Insa ala avea bani si in afara de motor si reconditionare n-a facut altceva la structura masinii bineinteles pana la urma a primit o oferta buna si a vandu-o in castig. Acu prepara o broasca... De ce nu sunt topicuri p-aci cu broscari ? Unchiu miu are una si un cielo, pe broasca o tine in garaj, si o scoate numa vara, duminica cand se duc ei la intalnirile lor de broscari... va pup! This post has been edited by axabrt: 23 Mar 2007, 13:28 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 23 Mar 2007, 14:12) Injinerule...io zic ca ar trebui s-o si lungesti putin...cu vro juma de metru ca arata urat lata si scurta. Si neaparat fa-o cabrio! Ps: Sper din toata inima ca acest topic e facut la misto...ca daca nuuuuuuuu...e de rau! Mai bine cu un metru jumate si deasupra cu niste paleti de elicopter, si atunci o sa fie "Daciacopter" PS: Inclin sa cred ca topicul nu e la misto ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
2dor |
![]()
|
Acum serios vorbind, nu stiu daca stiti cumva un model de Dacia Break facut pe caroserie de Aro 10, masina are haionul putin mai aplecat, e, vecinul meu de jos are asa ceva dar o tine pe undeva intr-un garaj. A lui are 4 faruri patrate in fata si a pus pe ea un motor de Mercedes de 3000 cm cubi diesel, mai are o ruda cu aceeasi masina dar cu 4 faruri rotunde ca la Dacia normala.
This post has been edited by 2dor: 23 Mar 2007, 13:36 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca-i realizabila chestia...
Tai masina pe lungime exact in doua, faci o structura metalica gen grinda cu zabrele in interior, unii ii zic rollbar. Prinzi cele doua jumatati de cusca, apoi ce ramane gol, umpli cu tabla. Tabla o modelezi la roata engleza, asa cum se face si caroseria integral manual, la Aston-Martin Vantage. Parbrizul si luneta se pot executa din plexiglas. Pe fata ar putea fi pastrata actuala suspensie. Modificari ar fi la directie, rezolvate cu niste bielete mai lungi. Pe spate ar putea fi foarte bine integrata o punte spate de BMW, cu suspensii independente, tot ansamblul este separat de caroserie si poate fi adaptat. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai bine itit cumperi un BMW ?
|
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(2dor @ 23 Mar 2007, 13:35) Acum serios vorbind, nu stiu daca stiti cumva un model de Dacia Break facut pe caroserie de Aro 10, masina are haionul putin mai aplecat, e, vecinul meu de jos are asa ceva dar o tine pe undeva intr-un garaj. A lui are 4 faruri patrate in fata si a pus pe ea un motor de Mercedes de 3000 cm cubi diesel, mai are o ruda cu aceeasi masina dar cu 4 faruri rotunde ca la Dacia normala. D-asta? ![]() imag001jda8.jpg imag001jda8.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 11:09 |