DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Aripi anticorozive din fibra pt pasajele rotilor

Black%Snake
post 24 Jun 2013, 00:13
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Resita

Victore nu te supara ca iti zic dar nu poti avea si nevasta si amanta biggrin.gif tu vrei aripi protejate dar nu vrei sa dai gauri, vrei sa fie totul curat acolo dar sa nu faci mare lucru ptr asta. Nu se poate chestia asta, chiar nu vad unde e problema ca dai 10 gauri in contraripile alea? daca ma pun sa ma uit sub aripi gasesc peste 10 gauri de fiecare parte lasate din fabricatie si unele de dimensiuni chiar mari cat sa intre degetul acolo. Unii de pe forum ar "ucide" ca sa faca rost de asa ceva si tu strambi din nas ca trebuie sa dai niste gaurele.

--------------------
Dacia 1300 1973/Alpine 1.6 - Cs-02-LEL
Ni se maresc pupilele cand se zdruncina tabla
Stie dracu daca o sa ne tina rabla.... :D
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
victor394
post 25 Jun 2013, 21:22
Post #92

Membru incepator

Group: Members
From: Cluj-Napoca

O sa ma uit si eu sa vad daca sunt gauri gata facute si pe alea o sa le folosesc. In mod normal oricine ar gandi ca mine; nu se modifica structura de rezistenta, nici cu 1%. Contra-aripile fac parte din structura asta. Era altceva daca erau montate din fabrica, nu mai imi bateam capul cu asta. Mai am numai un carenaj de obtinut si lucrarile vor demara. Nici fara ele nu pot lasa masina, pentru ca e clar ca de asta rugineste caroseria pe interior.
Succes si altora.

--------------------
Dacia 1310 TX (MLS) 1989
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 13:42
Forum Renault